ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר צריך מחשב לאינטרנט וורד וכאלה ... התקציב הוא 3000 שקל. צריך מחשב (עם כל החלקים בתוכו), מסך, מקלדת ועכבר. אין חשיבות לחברה של החלקים (amd/pentium) רק מה שחשוב שזה יהיו חלקים טובים ולא זבלה ... תודה רבה. מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2800+ (S-754) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8U (S-754+ULI+AGP+SATA) 335 1 335 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB 400MHz V-DATA 270 1 270 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 8MB WD800JB 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 (Silver) 170 …
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...). בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה מראש! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לילדה צעירה, שאוהבת מאוד לשחק minecraft. בנוסף גם עריכות וידאו בסיסיות ולא מורכבות לשם העלאת תכנים ל-youtube. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכוונה לקנות מחשב פשוט יחסית - אם ניתן להשאר בתקציב של 1500-2500 ש"ח זה יהיה מצוין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש מסך, יש מקלדת ועכבר. כדאי לקנות רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) המממ... יש לנו זרוק פה SSD של …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך אם יש רכיב טוב יותר שייתן תמורה טובה יותר בהפרש קטן נא להציע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, צפייב בסרטי HD ומשחקים חדשים שיפעלו לא חייב על הגדרות גראפיקה מקסימאליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. שאלה קטנה. פעם ראשונה שאני קונה ב איביי, ורציתי לדעת משהו, האם המחשב הבא שאני מעוניין בו אמור להוות איזושהי בעייה בכניסה לארץ? כי אמרו לי משהו על משרד התקשורת, תדרים ועוד שטויות שאני לא כלכך מבין בזה. אז בקיצר, האם אני יכול לקנות את זה בלי בעיה? כמובן שיש מכס והכל. תודה רבה רבה http://cgi.ebay.com/10-2-Windows-7-Slate-Tablet-PC-2GB-320GB-INTEL-Wifi-/170659794424?pt=US_Tablets&hash=item27bc1dcdf8
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasian Creed, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל קומפלט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הלוח mATX של INTEL - DP55WB עם כרטיס מסך של PowerColor ATI HD 5750 ולשים אותם במארז TT Wing MA. השאלה היא האם הכרטיס מסך שהוא למעשה כפול, יתאים מבחינת הגודל ויכנס בלוח ( ולא יתנגש ב -Heatsinkים או קבלים למינהם), או האם הוא לא ארוך מידי. והאם יש מקום במרז לזה. תודה, רועי כץ
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש נייד\נטבוק קטן ושיריץ skype שיחת וידאו ובו זמנית גלישה עם מספר טאבים פתוחים על גבי WIN XP\WIN 7. 1. האם מעבדי ATOM מסוגלים להתמודד עם הדרישה, ואחל מאיזה סדרה\דגם (חד ליבתי\דו ליבתי) 2. הסתכלי גם על המעבד E-350 של AMD , הוא יוכל להתמודד עם הדרישה. 3. אם להריץ את אותו דבר על לינוקס (אובונטו) זה יקל על המעבד? נ.ב חשוב לי שהמעבדים יהיו קרירים, הנייד יעבוד 7\24.
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
צריך עזרה לבחירת מפרט 4500 שקל. המחשב בעיקר לסרטים ומשחקים, עדיפות לכרטיס מסך 4850. חשוב מאוד 2TB מקום במחשב לאחסון הרבה מידע. תודה (: מסך שברשותי הוא 22 אינץ'. צריך מחשב ללא ציוד הקפי וללא כונן אופטי, יש לי כרגע אני פשוט אעביר
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשביל משחקים ואני רוצה להתייעץ בקשר לספק שהם מציעים לי, זה המפרט: מעבד : e8400 זיכרון פנימי: /4096MB-800MHZ-KINGSTON לוח אם : GIGABYTE CHIP INTEL P43דגם GA-P43-DS3L דיסק קשיח: WD /SEAGATE 750gb צורב DVDRW X 20 LG/NEC כרטיס מסך ATI GIGABYTE HD 4870 1024MB DDR5 EZ COOL 500W TRUE POWER ספק כח שקט [אני מעוניין להחליף את הספק משום שהבנתי שהוא לא טוב]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ללימודי הנדסת חשמל ומתלבט בין שני דגמים של לנובו- http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/ideapad/yoga/yoga-2-pro/ http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/thinkpad/yoga-series/yoga/ ב-thinkpad יש אפשרות לסטיילוס אקטיבי מה שנראה לי מעולה ללימודים, מצד שני המסך שלו יותר קטן והוא יותר כבד מדגם הפרו.מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב PC לעריכת וידאו בתוכנת AVID, התקציב שעומד לרשותי עד 7000 ש"ח... קראתי את הדרישות באתר החברה אך אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מפרט מדוייק הכולל כרטיס מסך מסדרת nvidia quadro וכרטיס קול של sound blluster. אני מעוניינת לעבוד בשני מסכים ויש ברשותי מסך אחד כך שהמפרט צריך לכלול מסך אחד (לא דק), עדיפות לכרטיס מסך עם אפשרות לחיבור מוניטור אנלוגי TV. בנוסף אני זקוקה לכניסת firewire לחיבור מצלמת DV לדגימה ולהורדת הסרטים (הבנתי שלרוב כלול בלוח האם). אני מעוניינת גם בסט רמקולים איכותיים (וסאב) ובאל פסק. יש ברשותי את תוכנת ההתקנה ואת הAVID exspres pro אני סטודנטית לקולנוע במכללת ספיר... (במידה ותעודת סטודנט יכולה להוזיל את המחיר...) תודה...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד אחרי ששלי נהרס. השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט וסרטים הנקודה החשובה שתהיה לו יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה לצפייה נוחה. עברתי על כמה מפרטים קודמים שהוצעו פה אבל אני לא יודע מה עדכני ומאיפה אפשר להוציא את המקסימום בטווח מחירים הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדי+קצת סטודיו מקס ועריכת וידאו עד 4500 ש"ח כולל מסך דק 17 אינצ' (מצאתי מסך דק 17 אינצ' של LG). עוד לא החלטתי מה יותר טוב עבורי אינטל או AMD אז אני פתוח להצעות מה שאני כן רוצה זה: 1. שתי זכרונות 512MB DDR2 שיעבדו במקביל. 2. לוח אם איכותי שתומך ב PCIEXPRESS, ובדיול או דאבל DDR (אני לא בטוח מה ההבדל). 3. מעבד 64 ביט (כי אומרים שזו הטכנולוגיה החדשה (גם צריך את זה לווינדוס החדש לא?!). 4. צורב דיוידי. אחרי מסך של 1500 זה משאיר לנו 3000 לעבוד איתם... אני מצאתי משהו מתאים ב-3500 (מצורף המ]רט) תגידו מה אתם חושבים בקשה. אם אתם יכולים לנסות לעזור לי ליצור מפרט מספק... תודה רבה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ה9800GTX אבל אז ראיתי שיש לו רק 512 מגה זיכרון אז חשבתי ללכת על ה8800GTX עם ה700 מגה אבל אז קראתי שATI מוציאים כרטיסי מסך עם 2 מעבדים ואחרי זה בכלל שמעתי שהולך לצאת דיירקט איקס 11 אז חשבתי לחכות בקיצור אני מבולבל, לחכות או לקנות? אם לקנות אז מה הכי כדאי לי באזור של ה2500 שקל אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS וFAR CRY2 ואת GTA4 בצורה חלקה. בינתיים אני עם ה7800GTX של Evga
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפני זמן קצר קניתי את המחשב HP Pavillion G6-1040EJ ב-2535 מ-KSP מעבד: Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון : 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB דיסק קשיח: 320GB מסך: 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display 1366 x 768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000, up to 1240 MB total available graphics memory 1 HDMI port 1 VGA port 1 stereo headphone-out 1 microphone-in 3 USB 2.0 ports 1 RJ45 ethernet port בא עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 הום פרמיום 62 ביט. מצלמה ומיקרופון מובנים VGA הוא יבוא עם תיק,ראוטר,ועכבר מתנה. אני יקבל אותו רק ביום רביעי אז רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע למחשב הזה והא…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים חלש אני צריך את עזרתכם במפרט למחשב נייד שהחשוב שהמסך יהיה 17' 3 ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (משהו מעל הממוצע אבל לא צריך צריך להיות בטופ של הטופ) כרטיס קול טוב 250 ג'יגה מעבד איכותי (אם אפשר לכתוב מחירים של כמה מעבדים זה יהיה מצויין) עם תקציב מקסימאלי של 6000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה על מפרט כזה : מעבד :intel E6750 או Q6600 לוח אם : Gigabyte GA P35 DS4 כ.מסך:GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E דיסק קשיח : WD 250 GB YS זכרונות : DDR2 2GB 800 MHZ מארז : thermaltake Soprano וקירור למעבד : TT big typhoon ספק : Enermax 400W מה דעתכם ? על הלוח אם ? הקירור ? והמארז ? זה הדברים שהכי מפריעים לי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוסף תקציב! אשמח לעזרה ויעוץ. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנצל- כמובן בקשר ליחס עלות תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לנסות ולא לחרוג- אלא אם כן צפוי שדרוג ענק בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA IV, COD MW2- מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ - 1024/ 768 בעתיד תתכן שידרו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה שווי המחשב שיש לי כעת,כדי לדעת מה לעשות איתו. המפרט: מעבד:E7200 CORE2DUO לוח אם:Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון:4Giga DDR2-800SDRAM G Skill כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB דיסק קשיח:320 ג'יגה ספק:400W תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בנושא - ראשית - נעמוד בחוקים: * מטרות המחשב? מתכנת בבית... כלומר - יכולת להריץ 3 חלונות של Visual Studio ועוד כמה של Eclipse + הרבה (20+) טאבים של דפדפן, כמה מצגות כמה מסמכים - ורצוי בקלות... * גודל המסך? - גדול. זה מחשב עיקרי, שמתנייד בעיקר בין הסלון לחדר. הכיוון הוא 17 עם מקלדת מלאה. * משקל רצוי? - ר' סעיף קודם. אין אילוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כמה שיותר יותר טוב. בהגדרה מסך 17 כנראה לא יחזיק ימים... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חיבור לטלויזיה, אז או DVI וחיבור סאונד טוב (אופטי) או HDMI. כנראה ש HDMI... * בלוטות? - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 זה מינימלי. 640 זה הציפיה. 75…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מפרט פחות או יותר: P4 2.6 Northwood (socket 478) לוח אינטל מציק ביותר 865PE 2x256 DDR400 Hyundai הכרטיס הכי נפילה שהיה לי אי פעם - FX5600 256 וספק 300W משהו שאמור להיות גנרי של CODEGEN בקיצור המחשב בכלל לא רע חוץ מכרטיס המסך. מחשב שקשה לי להגדיר אותו ישן (קצת יותר משנה וחצי, בהתחשב שרובנו לא מחליפים מחשב ימים לבקרים כואב לי מאוד להגדיר את המחשב הזה כמשהו אחר מחדש :'() לא שיש בעיות עם הכרטיס ברוב המשחקים, אבל כשזה בא ל FEAR הוא נראה פחות או יותר כמו DOOM הראשון (מה שלא כ"כ מפריע, גם ככה אין לי תוכניות לשחק במשחק). הבעיה היא ב BF2 - יש לי אחד כזה ששוכב אצלי על השולחן עוד מהחופש הגדול סגור בלי לגעת בו. עוד לפני שהוא הגיע לי לידיים הורדתי מהאינטרנט אחד וגיליתי שהוא נראה זווע…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: איבורי אבל לא חייב אם יש מחשב כמובן יותר חזק למשל אם אותו מחיר במקום אחר או מחב יותר טוב וזול בחנות אחרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: חודש חודשיים תקציב:7000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בלי חריגה יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: GB500 ומעלה משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג:15.6 ומעלה עדיפות ליותר זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: מטרת המחשב למולטימדיה למשחקים של היום בהגדרות והגרפיקה הגבוהות ביותר שיעבוד בצורה מהירה חלקה בלי תקיעות בנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי סוף-סוף חסכתי מספיק כסף למחשב חדש ; התקציב שלי הוא כ-5K, אני לא מתכנן OC, השימוש - בעיקר למשחקים כבדים... לאחר קריאת ההמלצות פה בפורומים ובמדור המפרטים, הרכבתי את המפרט הבא - מה דעתכם? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=16 GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤950 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1443 Western Digital WD5000AAKS 500G…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית ותכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך וציוד היקפי כבר נבחרו מסך מחשב Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS עכבר גיימרים Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 Laser מקלדת גיימרים Mad Catz S.T.R.I.K.E.5 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-