עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני זקוק למחשב חדש בסכום של 6800 ש"ח עם חריגה של עד 150 שקל בעיקרון המחשב הוא למשחקים כבדים מאוד (LOCK-ON למי שמכיר...) אני זקוק גם לכל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 שטוח (לא LCD) בעיקרון מה שחשבתי עליו הוא: p4 2.8c gigacube ati readon 9800np 80 gb לא יודע מאיזה חברה 1024 ddr-ram cd/dvd פשוט ללא צורב, יש לי אחד ממחשב ישן הערות: אני חייב 1024 זיכרון ראם אך אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לקנות ממנה ההתלבטות העיקרית שלי היא איזה לוח אם לקחת במגבלות התקציב כי בזה אין לי מושג קלוש, אני רוצה שלוח האם יתמוך בכל שאר האופציות שיש לשאר הרכיבים ושיהיה בו כרטיס קול מובנה, אין לי שום כוונה לקנות כרטיס קול בנפרד... אם אפשר שהלוח יתמוך ויהיה טוב לOC עתידי זה יהיה מצויין בעיקרון בנת…

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  2. שלום. קניתי את המחשב הנ"ל: Asus S56CA-XX117H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834757 הכבל של החשמל קצר מדי, האם יש מאריך, או שיש מטען חילופי ארוך יותר? מעוניין בעוד 1-2 מ'. תודה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by timk@,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש אני מתבסס על מפרט פה מהאתר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty דיסק קשיח 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AAKS - 3Y Warranty כרטיס מסך GeForce 8800 GT 512MB 256bit גוף קירור למעבד Thermaltake Max Orb 3500 ש"ח היתי רוצה לדעת לא עדיף להחליף את כרטיס המסך ב HD4850 של ATI ממה שאני רואה המחיר די דומה ולכ.מסך של ATI יש ביצועים טובים יותר ומה דעתכם על המפרט תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מדפסת משולבת(סורק), מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, חשוב מאד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לר…

5. Started by benos1,

שימושים:סרטים משחקים קצת עבודות משרד שמעתי על דגם של DELL במחיר הזה שמכיל SLI אבל אני לא מוצא אותו אז בעיקרון אני צריך מחשב מומלץ.... ומהיר שיודע לעשות את העבודה שלו טוב.. כמובן אני חייב לינק אותו מחשב ודגם. זה דיי דחוף את האמת כי אני נוסע מחרתיים ולא יהיה לידי מחשב תודה רבה על הזמן וההשקעה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by rubib,

היי, האם מישהו יודע אם מחשבים ניידים עם כרטיס מסך 9600GT הגיעו לארץ ואם כן איזה? ממה שאני רואה בגוגל יש XPS של DELL עם כזה כרטיס אבל זה כמובן בחו"ל... כמו כן, האם כרטיס כזה עלול להיות עם אותה בעייה שנתגלתה בNVIDIA 8400+8600? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שלום רוב הנטבוקים מגיעים עם 1 ג'יגה זיכרון האם יש משמעות להכפלת הזיכרון? או שזה מיותר? שאלה נוספת- האם ניתן לחבר נטבוק למסך גדול\למקרן ? תודה ערן

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  8. המחשב לסטודנט לעתיד, במטרה לקחת אותו מדי פעם מתי שצריך - אין כוונה להקליד בו הרצאות או להגיע איתו כל יום על הגב. בגלל שחשוב לו שתהיה יכולת לשחק במשחקים, ירדה האופציה של מסך מט, למרות שאני פתוח להצעות. HDMI - עדיף, לא חובה יותר מ- 2 יציאות USB כפתורי HOME, END יעודיים בלי צירופי מקשים. אני לא מעוניין במחשבי דל, בגלל נסיון רע עם הנציגות בארץ (לא המעבדה, המשרדים) וגם ראיתי שסדרת סטודיו נוטה להתחממות. חשבתי על הדגמים האלה של LG וטושיבה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13146 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13149 האם ההבדל בביצועים שווה את הפרש המחיר בין הדגמים הבאים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8509 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8571 מה הם כרטיסי 130M, למ…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by BRPOQNT,

הסתכלתי על מפרטים של המתחרה שלכם,FXP, ובכל המפרטים שלהם אין את הדבר ששמו קירור למעבד. בכלל.NEVER EVER. האם זה לא הכרחי ? למה לוחות אם של ASUS לא קיימים בשום מפרט ? זו אמורה להיות חברה ממש מוצלחת בתחום של לוחות אם או שאני לא מעודכן ? האם לכל הלוחות יש יציאת HDMI ? האם יש כמה סוגים של יציאה כזו ? האם חיבור למסכים גדולים מצריך יציאה מסוג אחר ? הביצועים של AMD ושל אינטל אולי זהים,פלוס מינוס,אבל מחשב שהיה לי עם AMD - השבב הלך פייפן לאחר 3.5 שנים. המחשב הנוכחי שלי,עם אינטל,חי וקיים מ 2011 ועד היום (מפרט שלכם ומאד מוצלח). קצת איטי,אבל 8 שנים והדבר היחיד שהתקלקל היה מאוורר שהחלפתי לפני שנה. ביצועים זה לא…

10. Started by MOOMOY,

http://fre.co.il/items/141686 תודה רבה

11. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 מחשבים האחד של HP השני של TOSHIBA אשמח לעזרתכם בנושא ( אם למישהו יש הצעה למחשב אחר מאותם החברות או מחברה אחרת אשמח לשימוע+הסבר קצר למה) 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1230 2.מחשב נייד Toshiba Satellite L500-12T שתי המחשבים בערך באותו טווח המחירים, רציתי לדעת אם יש למישהו כבר התנסות עם אחד המחשבים או שיש לו כבר התנסות עם אחת החברות מבחינת שירות ואחריות תיקונים וכו'. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by roncohe4,

בתקווה שפניתי למקום הנכון... יש לי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/141111998424?var=440206247179&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 (בנפח של 50,00mAh, או איך שזה לא נקרא) האם ניתן להשתמש בזה כמטען למחשב נייד אולטרה בוק? (בהנחה שאני אשיג את החיבוא הנכון) טיינקס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Also available in: Poppy Pink Sony - VAIO Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor - White Model: VPC-CW17FX/W | SKU: 9528996 Customer Reviews: 4.9 Read reviews (52) -------------------------------------------------------------------------------- Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day Estimate Arrival Time Store Pickup: Check Stores -------------------------------------------------------------------------------- Special Offers: Save $70-$100 on Software: Find Out How Save 50% on Select Antivirus: See How Save $40-$60 on Select Printers: See How Financing: Great Financing Offer Our Price:$829.99 Printer friendly printing Choose the pages you would lik…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הצורך הוא בעיקר לעיבוד תמונות כבדות , קבצי raw' ועבודה רבה עם פוטושופ מדי פעם גם עריכת וידיאו - primier, after effect האם מעבד intel או amd המארז לא משנה לי, לוח אם??? צורב dvd איזה רמת כרטיס מסך ? ram לפחות 1 גיגה, האם זה משנה אם ה-hd 250 בא בחלק אחד או לפצל לשניים?משהו על יכולת עיבוד מהירה יותר...? יש המלצה על מסך איכותי לעיבוד תמונה? חנות או חלפים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  15. 1. מקסימום עד 11,000 ש"ח. 2. השימושים של המחשב הם בעיקר גיימינג (סימולטרים MSFS ו-DCS), בנוסף קצת Rendering, Machine learning. 3. היקפי - מקלדת ועכבר גיימיניג (לא אלחוטי עדיף), רמקולים 2.1 4. אני מעוניין בNvme בגודל 1TB, אני אצרף לו Nvme נוסף שיש לי, SSD בגודל 750GB ועוד HD SATA של 4TB שכבר יש לי. 5. שקט המחשב הוא סופר חשוב (אבל ממש חשוב!) 6. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. 7. אין הגבלה על גודל או משקל, אין צורך בחלון. 8. אני מאיזור המרכז, אין מגבלה עקרונית על חנות. 9. רכישת המחשב בתחילת פברואר. 10. Overclocking קל של המעבד רצוי. 11. נוטה לכיוון Ryzen ובכרטיסי מסך ל-Nvidia. 12. המסך שיש לי הוא 1440p / 144hz G-Sync …

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by agam360,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, Visual Studio, VMs, MySQL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. תקציב - 4000 - 4500 שקלים 1/א. רצוי לשאוף ל-4000, אבל לא להתפשר אם יש דברים שיועילו. 1/ב. לא לחרוג. -- 2. משחקים בעיקר. 2/א. אין. 2/ב. פרו 2012/פיפא 2012/COD החדש, BATTLEFIELD החדש, F1 2011 וכו'.. גודל המסך הוא 20 אינץ', רזולוציה 1280X1024.. חשוב לציין כי המסך מעט מיושן ביחס להיום, והכוונה היא לשדרג אותו תוך חודשיים-שלושה למשהו יותר רציני (כולל חיבור HD). -- 3. אין צורך בציוד היקפי. -- 4. אין צורך לכלול כונן אופטי במפרט. -- 5. המחשב לא בחדר שלי, אבל כמובן שאני לא רוצה רעשים של טרקטור, שיהיה שקט.. 6-7.. -- 6. לא מתוכנן OC. -- 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופס/הרכבת מחשב. -- 8. ככל הנראה הרכישה תתבצע ב-TMS. אך גם KSP יתקבל. -- 9. חשוב - חיבורים ל-USB3, ו-8GB ראם (מסיבות…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,300 ש"ח, מעדיף לסגור עניין ב-7,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים, בהגדרות הכי גבוהות, לכמה שיותר זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by red_socks,

קודם כל שלום לכולם ותודה על העזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בינוניים בערך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר Counter Striker Global Offensive , Teamfortress , DayZ , Garrysmod , A.V.A , Smite משחקי FPS לרוב . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yuvalg,

dell inspiron 1100 cpu: celron 2gh 256 ram 20gb hd מה שוויו כמשומש?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  22. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אז ככה,המחשב ניהיה קצת חלש לאחרונה וברצוני לשדרגו כדי שיפיק גרפיקה טובה יותר ושיהיה חזק יותר-במילה אחת-למשחקים. המפרט הוא כזה: לוח אם :asus p4xp-x uayz ddr מעבד:intel pentium® CPU 2.66Ghz כ.מסך :ג'יפורס 440MX זיכרון :512 מגה האם יש אפשרות להחליף מעבד? אם כן אז תנסו לקזז את זה עם כ.מסך וכו'... בקיצור שיהיה יותר חזק בתודה אליעד

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום אני נמצא כגע בחו"ל וראיתי את המחשבים ניידים הבאים והמחיר שלהם אטרקטיבי השאלה מה מהם הוא הכי כדאי אם בכלל הדגמים הם LENOVO NOTEPAD IDEAPAD U550 SU7300 1.3GHZ ACER ASPIRE 5541 HP NOTEBOOK G72A-A17SZ TOSHIBA SATELITE L500-1T9 מה הכי כדאי מהרביעיה הזאת?מה הכי טוב?מבחינת המחיר הם כולם אותו דבר הבדל של 50$לפה ולשם זה הכל. עוד שאלה. לגבי עברית במקלדת מה עושים?הבנתי שהאפשרויות הם חריטה או מדבקות מה הכי מומלץ? וכן מבחינת אחריות..איזה חברה הי אחראית מבין הרביעייה הנ"ל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-4 שנים טובות. (שאגב, את המפרט הרכבתי [מזמן] בעזרת הפורום - תודה!!) אני בסה"כ מרוצה ממנו אבל רציתי לשפר מעט את הביצועים ע"י קניית זיכרון פיזי ואולי כרטיס מסך. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן יחסית ותואם רק: DDR2 זה אומר שאני צריך לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת מומלץ להחליף את הלוח-אם, אם זה סיפור גדול, ואם חברות כמו קיי-אס-פי עושים דברים מהסוג הזה. עוד שאלה מתבקשת היא - אם זה בסדר להחליף לוח אם, איזה דגם כדאי? (תכלס רק לצורך שידרוג זיכרון\כ. מסך) כנ"ל גם לגבי כרטיס המסך. צירפתי את המפרט עבור המחשב שלי. תודה רבה על העזרה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 D…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.