עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by נריה,

אהלן המחשב שלי ממש ישן presario 700 COMPAQ יש לו 2 יציאות USB כמו שאני רואה אין לי כרטיס רשת אלחוטי אז צריך לקנות ולחבר ל USB השאלה מה אני קונה ראיתי מיליון דגמים תאכלס מה שאני יעשה זה ישדר וויפי דרך הנייד שלי למחשב ככה שלא צריך קליטה של קילומטר ראיתי ביד 2 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=84429add5b7cf91ac618f2f90fa0490332d זה מתחבר ל USB ? זה מספיק לי? ויקלוט וויפי ? מה זה אומר 802.11b WIFI תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים ולכן מעוניין לרכוש מחשב חלקי, קרי, רק את החלקים הבאים: 1. מעבד (העדפה אישית לאינטל) 2. קירור למעבד 3. לוח אם 4. זיכרונות (16GB) 5. HD SSD 240GB 6. מארז 7. ספק חשמל (אין צורך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים) שימושים עיקריים 1. עבודה (הרצת מכונות וירטואליות לעיתים - לא יותר מ- 3 מקסימום) 2. משחקים 3. מוסיקה (לא דברים מאוד כבדים, בעיקר Cubase עם VSTים) 4. פוטושופ אשמח לכל עיצה ועזרה!!

3. Started by avi.hagit,

חברים אני מעונין לדעת איזה לוח יותר טוב גיגביט או abit

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום! ברצוני לקבל מפרט שמיועד בעיקר לשימוש משרדי, קצת סרטים, SKYPE ודברים בסיסים שכאלה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף וכ'ו. התקציב הוא 2500 שקל בעקרון. יש אפשרות לחריגה אבל אני מאמין שאין צורך. כמו כן, אני מעוניין ב500GB כונן קשיח,4 GB זכרון, מעבד CORE I5 של אינטל ואין צורך בשום ציוד הקפי, גם לא מסך. קירור איכותי, לוח אם איכותי, מארז ברמה נאותה יתקבלו בברכה.. המון המון תודה [=

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by יוליה לב,

שלום.חשוב לי לציין שאני לא מבינה כמעט כלום בכל מה שקשור לתכני של המחשב רק מתחילה להיכנס לעולם הזה . אני רוצה לקנות מחשב נייח שהגרפיקה תהיה מספיק טובה לעריכת סרטונים עריכת תמונות ותוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. איזה מפרט אני אמורה לחפש ? כמה בערך אמור לעלות כל הסיפור ? אין לי תקציב כי אין לי מושג במחירים . כנל לגבי מסך מחשב . אשמח להמלצה כי הלכתי לאיבוד

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by kog,

לסטודנטית בעתיד לצרכים בסיסיים מחפשת מחשב אמין לטווח ארוך. האם הדגם DV6789 של HP טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2928 האם יש מחשב טוב יותר באותו טווח מחירים שכדאי לי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. 4 ליבות כ. מסך שיריץ משחקים בצורה טובה. 4+ ג'יגה ראם הארד דיסק 7200 RPM כרטיס WIFI איכותי, BT, חשבתי בכיוון של מעבדי llano החדשים... יש כבר משו מכובד בארץ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אז ככה אני רוצה להרכיב מחשב חדש ויש לי כבר כמה חלקים ממקומות שונים שקיבלתי ממש בזול אז היה שווה. כרגע יש לי שלושה הארד דיסקים שניים SATA ושניים רגילים וכונן צורב די וי די אני מבין שרוב לוחות האם החדשים אין הרבה חיבורים רגילים אז אני יכול לוותר על הארד דיסק אחד רגיל זה לא אסון. חוץ מזה יש לי גם את CORSAIR ValueSelect 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) SAPPHIRE 100119L Radeon X550 256MB 128-bit DDR PCI Express x16 Video Card ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 וכרטיס קול. אז אני מחפש לוח אם מארז וספק כח. הדרישה הכי חשובה שלי זה שקט, לא רוצה רעש , אני לא מתכוון לעשות overclock והמחשב לא מיועד למשחקים יותר מאחד בשנה גג. התקציב הוא 1500-2000 שקל כאשר אני כמובן ישמח …

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לחלקים מודרניים יותר. אני חושב שאת לוח האם והמעבד שלי אין צורך לשדרג: המעבד Intel Core 2 Duo 2.8Ghz לוח אם ASUS P5LD2 אבל כרטיס מסך אני רוצה לחדש למשחקים כבדים כמו Call of Duty 5 ועוד משחקים עתידיים. זיכרון אני מרחיב ל2GB (יש לי כבר 1GB) הארדיסק אני גם קונה 500GB וספק אני רוצה להחליף גם למשהו חזק יש מצב שכרטיס TV יכול להחליף כרטיס מסך? חוץ ממשחקים המחשב ישמש גם לעריכה של Photoshop, עריכת וידאו ועוד כל מיני. אשמח לקבל חוות דעת. נ.ב. צריך מסך חזק בשביל המחשב? יש לי מסך CRT ישן, והתקציב כולל מסך.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by BlueBlood,

http://img213.imageshack.us/my.php?image=3190yq3.png התקציב הוא 6000 +- יש משהו לשנות? להוסיף? לשדרג? המחיר אינו כולל דמי עבודה כרטיס קול וציוד רשת... המארז הוא 430 W נ"ב לא בטוח שאני קונה מKSP תגידו לי מאיפה כדאי לקנות

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. קיבלתי שני הצעות מחנויות באשדוד (חשוב), אחת מגנרל מחשבים והשניה מ-IQPC ההצעה מגנרל: P Core2 Duo 7200 Gigabyte GA-P 31 DS3 2GB DDR2 800 Corsair ATI Radeon 2900GT DDR LG/SAM DVD-RW x 20 320gb SATA2 Hitachi Foxconn 808 *cpu vent* השניה מאיקיופיסי: Intel Pentium Dual Core 2.5GHz E5200 "SLAY7" BOX Gigabyte GA-EP35-DS3L Palit PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS Samsung SH-S223B x20 SATA Black Kingston 4096 (2048 X2) DDR2 800MHZ CLS5 Compucase 6A19B + Hec 400trt אני נוטה ללכת יותר להצעה של איקיופיסי כי זהו מפרט שאני בניתי ביחד איתם שם.. הדגש של המחשב הוא שיחזיק לתקופה טובה, משחקים אולי Need for speed ו Football Manager אפליקצי…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. *אין צורך ב-OC *דגש לשידרוג עתידי *עבור: מישחקים בינונים+ עבודה מישרדית קלה אינטרנט סרטים והורדות עריכת ווידאו בסיסית *המחשב צריך להיות אמין *חושש מ-AMD ביגלל האמינות שלה לאורך זמן ולכן רק אינטל. המון תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. קניתי לאחרונה מחשב HO מדגם PV4-1030 EI השגתי את רוב הדריברים הנדרשים להתקנת XP וחסר לי דריבר SATA מתאים דיברתי עם המעבדה של HP ואמרו לי שאני צריך דריבר SATA 9 ואפשר למצוא באתר של אינטל אבקש את עזרתכם במציאת הדריבר תודה!

14. הרעיון בגדול הוא לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח כך שמסך המחשב הנייד ישמש כתצוגה בשליטת המחשב הנייח אפשרי?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  15. 1. 3000 ש"ח כולל מסך. 2. שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, עיצוב גרפי פשוט. א) word, gimp. ב) צפייה והקלטה תכני DVB-T - עדיפה איכות סאונד וצפי גבוהה (DVD) ג) גלישה באינטרנט 3. מסך עם רמקולים לפחות 22" 4. לא אזדקק למקלדת ועכבר בינתיים. 5. השקט אינו קריטי. 6. אין צורך במערכת הפעלה. אך חשבתי להתקין במקביל windows 7 וmythbuntu 7. אקנה כנראה ב-KSP. 8. אני מעדיף שיהיה לי כרטיס רשת אלחוטי בכל מקרה מותקן. תודה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד (כל המשחקים החדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. שלום אני מעוניין במפרט בסכום של 2.5K המחשב מיועד למשחקים ושימוש רגיל כגון סרטים ואינטרנט. 2 GB דיסק קשיח 160GB פרט לכך אני פתוח להצעות ללא מסך וציוד היקפי תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. יש לי ספק כח FSP 420W מהמחשב המת שלי (הספק חי!), כך שאוכל להעביר אותו למחשב החדש אני חושב. כמו כן, אעביר מהמחשב שלי גם כונן קשיח sata בגודל 3.5 אינץ' כך שאני צריך שתהיה הכנה לזה במארז (אוכל להכניס לבד, רק צריך את הכבל המתאים אני מניח). לא צריך מקלדת, עכבר, מסך, או כל ציוד היקפי כלשהו. גם לא מערכת הפעלה (מתכנן להתקין לינוקס) צריך רק את הקופסה ומה שבתוכה. לא מתוכנן אוברקלוקינג וגם לא צריך אופק שדרוג (אולי כרטיס מסך. בהמשך...). אני לא משחק, אבל רוצה לשמור אופציה לעתיד כלומר אני מניח שבעיקרון זה אומר שהלוח אם אמור להתאים (?) אם ארצה אי פעם להוסיף כרטיס מסך ואולי גם לקנות ספק חדש. אבל שוב, כרגע אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך כך שהספק הנוכחי של…

19. **** "פוסטר אמיתי מגבה את דבריו בנימוק רציני\קישור למבחני מאמץ + השוואות " ******* מטרת המחשב : אפליקציות ( לדוגמא : פוטושופ + אילוסטרייטור + דריימוויר וכו') וגם משחקים (פחות חשוב) לכן בניתי 2 מפרטים , נטיתי לכיוון ה754 משום שבמבחן מאמץ של טום הוא עקף את ה939 בסיבוב ( http://www.tomshardware.com/cpu/20041221/cpu_charts-21.html#application ) הפריטים הסגורים : מארז Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 849.98 ¤ 1 849.98 ¤ צורב 1 NEC ND-3500A Black16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ זכרונות Supertalent D32PB12C2 512MB*2 3200 CL2 Memory 1138 כרטיס מסך Albatron Geforce AGP6600GT 128Mb DDR III 128Bit Video Card 1399.00 עכשיו הקטע הבעייתי 939 2 AMD …

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: Autodesk Maya, Photoshop, Flash וכל התוכנות של Adobe ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). זה לא לשם פרנסה, אלא כתחביב אך בכל זאת אני מרנדר באופן תדיר ורוצה רינדור מהיר וברמה גבוהה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by amisha,

שלום לכולם , מעוניין לדעת כמה שווה המחשב הבא : I5-3470 1*8GB זיכרון במהירות 1333Mhz SSD 240GB מתוצרת סמסונג סדרה 840 לוח אם של ASUS תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Singularity,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנת matlab וצפייה בסרטי HD. בעתיד אני מתכנן להשתמש בו גם באוניברסיטה כך רצוי שהוא יהיה קל לנסיעה ועם סוללה שיכולה להחזיק מעמד מספר שעות. אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15 אינצ' שיכיל גם numpad אבל אשמח לשמוע גם הצעות למחשב עם מסך 14. אני מחפש מחשב בטווח המחירים הבינוני עד בינוני גבוה. אשמח לשמוע הצעות וגם הצעות לחנויות שידועות בשירות טוב ואחריות טובה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by ymds,

מחפשת לרכוש לקראת שנה"ל שתבוא עלינו לטובה בע"ה נייד עם: 1. מסך מאט, מסך מבריק מוציא אותי מדעתי! 2.רזולוציה מינימלית 1376*768 3. זמן סוללה ארוך ככל שניתן 4. קל ככל שניתן 5. סוחב אופיס ו-VISUAL STUDIO ואם אפשרי אז גם flash בצורה מכובדת+ 6. תקציב- עד 3000 ש"ח... יש חיה כזו המומלצת במיוחד על ידכם? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by guycnaan,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לצורך השנה הבאה בהיותי סטודנט. השימושים שלי בו יהיו בעיקר וורד וגלישה בסיסית באינטרנט. אני כן רוצה להיות מסוגל לראות עליו כמה סרטים באיכות סבירה ועם כרטיס קול סביר. חשוב כמובן עמידות אמינות וזמן בטריה. אם התקציב נמוך מדיי אשקול להוסיף,אבל לא נראה לי שאני צריך יותר מזה כרגע. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.