עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by deso,

זה ת'רד על הקמות מפרטים במחירים הכי נמוכים שיש!! נראה אתכם עוקפים את זה! מעבד: Sempron 2600+ Socket 754 Tray AMD 350 ש"ח. לוח אם: GA7VT600PL/PRZ Gigabyte 320 ש"ח. הארדיסק: MK4025GAS Toshiba 410 ש"ח. זיכרון: 400MHz DDR 128MB 90 ש"ח. כרטיס מסך: Rage Pro ATI 8MB STLab 110 ש"ח. ספק: M-Com P-3/4 20pin AT 300W RETAIL 110 ש"ח. מארז רגיל- 30 ש"ח. סה"כ: 1420 ש"ח. יאאלה תורכם!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. חבר שלי בקש ממני לבחור לו נייד במקום הנייח שלו אז כך הנייד לא יתנייד מחוץ לבית הצרכים זה אינטרנט גלישה שירים משחקים לא כבדים במיוחד חיבור לLCD וניגון סרטי HD אימיול להורדות התקציב שלא יעלה על ה4500-4600 ש"ח שהנייד יהיה מעוצב ויפה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. Started by OR007,

טוב אז אני לא צריך שום ציוד היקפי (ראו מפרט.) אני לא צריך כ.מסך (ראו מפרט) במקרה שאני כן ארצה אחד חדש אז זה כבר אני אקנה לבד(R9500 PRO שיגיע לארץ שוב.) axp 2400 asus a7n8x xtreme ddr 256mb 333mhz 2700 wd 80gb 8mb buffer teac floppy - will be painted to black !!!! enermax fs-710b TT volcano 7 plus ------------------------- סה"כ 4398 ! אז כמה שאלות : 1. כמה נראה לכם אני אקבל ב-3DMARK עם מערכת כזאת ? (8000~ ?) 2. אני מתלבט אם להוריד את המעבד ל-AXP2000 ולהוסיף עוד 256 זכרון, מה יותר חשוב ? עוד קצת MHZ או עוד 256MB 3. על הזכרונות (XTREME DDR) יש היטסינק או שלא ? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה ! ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eity,

שלום אני רוצה מחשב למשחקים עד 3000 בלי ציוד היקפי לא מיועד OC

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עדיפות 21.5 לFULLHD , אפשר גם יותר קטן אם נחוץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by The P.U,

אני מתכוון לקנות מחשב. כבר די הרבה זמן אני מנסה להרכיב כל מיני מפרטי מחשב ועדיין לא הגעתי להחלטה. ההתלבטות העיקרית שלי כמובן היא מפרט מבוסס AMD או INTEL. עכשיו, אני לא מתכוון לעשות אפילו לא OC קטן. אז בבקשה עזרו לי להחליט מה המפרט שייתן לי ביצועים יותר טובים ללא שום המהרה. אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים, לעריכת מוסיקה ועבודה עם תוכנות מוסיקה, לגלישה באינטרנט והדפסת עבודות. הרכבתי שני מפרטים באותו סדר גודל עם בערך אותם רכיבים שכמובן השינוי העיקרי הוא במעבד והלוח אם. נ.ב שימו לב שבשניהם יש שני סטיקים של 256. ובקשר לרמקולים אני מתכוון לחבר את המחשב למערכת סטריאו שלי (AKAI עם שני רמקולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר). וכמובן, הצעות לשיפור וייעול ביצועי המערכת (באותו סדר גודל). …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא נא לתקן אותי... קניתי מחשב נייד דגם g510 של לנובו. המחשב במקור מגיע עם 4gb ram. אני מעוניין לשדרג אותו ל8gb או אפי׳ מעבר לכך. איזה פרטים /סוגים אני צריך לוודא לפני רכישת זיכרון אחר/נוסף? כיצד מתאימים את סוג הram למחשב?

• 8 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by proviewz,

שלום, אני מחפש אחר מחשב שישרת אותי לעיצוב דו מימדי (פושוטופ, פלאש, אילוסטרייטור וכו'), גלישה באינטרנט ופה ושם משחקים. חשוב שאוכל לפתוח עליו הרבה תוכנות בו זמנית שהן יחסית כבדות. ההתלבטות היא בין שני המחשבים הבאים: HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3506 לבין זה DELL Studio 1558 i5-430M HD4570 4GB http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3514

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by ggbazza,

שלום. אני עצמאי טרי ומחפש נייד שהוא פחות מ2קג וחזק. בעיקר לאינטרנט, אופיס, מצגות. לא רואה את עצמי רואה סרטים או משחק משחקים. היה לי בעבר בחברה שעבדתי בה לנובו X61 שהחזיק שנים ללא תקלות. היום אני רוצה לבחור דברים דומים ולא בהכרח של לנובו. ראיתי את הבאים: 1. ASUS UX31 - נראה מדהים וקל. השאלה איך השרות של ASUS בארץ? שמעתי בעבר דברים נוראים. מישהו יודע? ומישהו מכיר את המחשב? 2. HP PROBOOK - אותה שאלה. קצת יותר כבד אבל הם נותנים אחריות 4 שנים. השאלה אם היא שווה. ואים המחשבים שלהם? 3. SAMSUNG סדרה 9 - נראית דומה ASUS UX31 ולMAC - יקרה מאוד. אבל כרגע מחיר פחות חשוב. איך השרות? 4. LENOVO - איזה מהדגמים שלהם מתקדם וקל? ואיך השרות בארץ? אני הייתי בחברה ענקית אז השרות היה נפלא, אבל…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך מחשב ב5K פחות או יותר לילדה בת 13 שקצת משחקת משחקים כמו SIMS 2 וכו ומורידה הרבה מוסיקה ושטויות לא צריך מסך (יש כבר LCD) אבל צריך מקלדת ועכבר חדשים ויהיה נחמד גם מארז שקט יחסית אבל לא קריטי. לא צריך פה בעיקרון שום חלק מפוצץ ומוגזם אבל שיהיה מחשב איכותי בסך הכל. תודה מראש, אור

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by michaelr,

לוח אם-Gigabyte GA-990FXA-UD3 841 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3206 מעבד-AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz] 1,343 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3311 זכרון-G.Skill RipJaws-X 16GB Kit 8GBx2 988 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3326 ספק כוח-sEnermax REVOLUTION85+ 1250W 85Plus Silver 1,392 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2730 מארז- NZXT Phantom 700 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3433 קרור-Antec Kuhler H2O 620 367 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3160 סה"כ5,362 ש"ח *כרגע אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך מכיוון שאני מחכה לראות מה יש ל NVIDIA להציע עם הכרטיסים החדשים אז אני אשתמש…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין בהרכבת מפרט עבור חבר העוסק בעריכת וידאו. התקציב: עד 4000 ש"ח (אפשר להתגמש אם אין ברירה). מה דרוש: מעבד, לוח אם, זכרון, כוננים קשיחים, ספק כוח (ואולי כרטיס מסך פשוט). מה כבר יש: מארז, כרטיס עריכה (AGP), מסך וציוד היקפי. מה כבר עבר לי בראש: כוננים: 1 מהיר מאד לתוכניות ו-1 גדול מאד לחומרי גלם זכרון - לפחות 2GB לוח אם - עם מקום להכניס כרטיס עריכה וותיק שאינו PCI-E (כלומר AGP) שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך פרט לכרטיס העריכה (כרטיס TV)? תודה,

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שלום , אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב הכי מהיר שאני יכול לעבודה משרדית. 1. התקציב: 2,500 ₪, עדיף לא לחרוג 2. שימושים: עבודה משרדית, תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד) תוכנות פוטושופ ועריכה של סרטונים (קליל) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5 עדיף שקט כמה שיותר בתקציב הרלווונטי (אם השקט לא משמעותי במחיר אז 8) 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. (אזור השרון). 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמה שיותר מהיר (כמובן ביחס לתקציב). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא אתנגד - א…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים: מוזיקה, אינטרט, משחקים בצורה סבירה פלוס נגיד. הדרישות הקריטיות הן: שיוכל להריץ הרבה דברים במקביל (מוזיקה אינטרנט, מסנג'ר ועוד..), כך שלדעתי יש צורך לשים 4 ג'יגה זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה). העדפה למחשב מבוסס אינטל (i3 נראה לי הוא במסגרת מחיר), 500 גי'גה הארד דיסק לפחות (עדיף טרה), שהלוח אם יתמוך Usb 3 אם אפשר. ועוד סוגיה אחרונה, מסך המחשב שלו כרגע מחובר לממיר של יס עם hdmi, הוא רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלויזיה בו זמנית. אז לא יודע אם זה אפשרי או איך, אבל אם זה תלוי כרטיס מסך אז צריך שהכרטיס מסך יתמוך באופציה (אם זה לא אז אשמח להסבר איך עושים את זה , מפצל hdmi או מה שלא יהיה הפתרון ). במאמר מוסגר, במידה ומחשב מבו…

16. שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by adamv3,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]פרטי המוצר [/TD][TD=width: 36][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70]סהכ מחיר[/TD] [TD=width: 70]מחיר בשקלים כולל מעמ[/TD] [TD=width: 70]כמות[/TD] [TD]שם[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel-CM8064601560113-i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD]1[/TD] [TD]ASRock-Fatal1ty-B85-Killer-Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Inte…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by SpEcToR,

לא צריך ציוד היקפי.. רק עכבר ומקלדת... מטרה:.. משחקים, סרטים, פוטושופ.. אינטרנט.. ותגידו.. מה יותר טוב AMD או אינטל?! תודה.. נ"ב: אולי אני אעשה OC קטן.. אז תגידו לי לאן אני אוכל להגיע בלי מאוורים משהו מיוחד כמו ה-BT... תודה... אה.. ועוד משהו.. אני חדש =]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomersp,

שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by nir_varon,

AMD Athlon 64 3000+ (S-754) מעבד A-DATA DDR 400Mhz 512MB זיכרון WD 160GB SATA דיסק קשיח Nec 3500A DVD+RW x16 Dual x2 צורב DVD compucase - CI6A19 + PSU 300W מארז Creative Inspire 2500 sub + 2sp רמקולים Gigabyte K8NS (S754) Nforce3 250 לוח אם ATI (Sapphir) 9600XT TV, DVI, 256MB כרטיס מסך Hyundai q17 מסך Teac/Sony 1.44 …

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי כללי ושימושי מולטימדיה ביתיים (צפיה בסרטים בעיקר). הוא צריך להיות בעל ניידות גבוהה (כמה שיותר קל יותר טוב), ויתרון גדול לאופציה ל docking station כדי לא להסתבך עם חיבורי הכבלים כל בוקר. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך - לפחות 11.6 * משקל רצוי - עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה יתרון ל USB3, ESATA ו HDMI. יתרון גדול ל docking station * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לח…

23. אהלן חברה... מחר מגיעה SONY 40' FULL HD שלי והחלתתי לקנות נייד שיריץ את התכנים( 1080P BLUE-RAY RIPS בעיקר) וכמו כן שאוכל גם להנות ממשחקים ועבודה יום יומית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח וניתן לחרוג רק אם זה באמת שווה. הדגמים שסמתי עין אליהם הם 1- Dell studio 1537 P8400- http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2-Gigabyte W576V- http://ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 אז לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו לדוגמה לGigabyte יש HDD גדול יותר וכרטיס מסך חזק יותר לDELL יש שלט וגם 3שנים אחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל. את הלוח אם יש לי כבר כמה שנים, ואני חושבת לשדרג (רצוי עם כמה שפחות שדרוגים נלווים - הזיכרון והמעבר, אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה). השימוש: בעיקר גיימינג, אח"כ כל השאר (צפיה בסרטים, גלישה וכו') אז בעצם אני רוצה המלצה ללוח אם שיהיה טוב לשנתיים הבאות בערך, אמין ואם הוא דורש שינוי שאר החומרה (זיכרון ומעבד), המלצות גם בכיוון הזה.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, המון גלישה באינטרנט בהרבה כרטיסיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל 15-15.6 אינצ', רזולוציה בעדיפות ל-FHD מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.