עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (שוב, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 1000-2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות גרפיות ורסטיליות, חשיבות עליונה לעבודות מסך ברזולוציה גבוהה - עריכת וידיאו, עריכת דו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by yamamoto,

האם זה אפשרי להחליף לכל מחשב נייד את ההרד דיסק לכונן SSD? או שצריך לבדוק משהו לפני קניה של נייד

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by mariuscov,

שלום, אשמח לשמוע דעתכם על נייד של HP מדגם 2750, שנועד בעיקר לצרכי עבודה ומולטימדיה ופחות לצרכי משחקים. למחשב יש מפרט טוב- מעבד Intel Core 2 Duo T5550 1.83GHz זכרון 2048MB DDR2 667MHz דיסק קשיח בנפח 160GB כרטיס גרפי Intel graphic Accelerator X3100 מסך 14.1 שנראה מצויין (בדקתי אותו בחנות) המחשב כולל אבטחת טביעות אצבע, שלט רחוק וקורא כרטיסי זכרון המחיר שלו הוא טוב בתקופה זו- קצת מעל 4K ש"ח, ואפשר אפילו בפחות בדיוטי פרי. מה דעתכם על לפטופים של חברת HP בכלל ועל הדגם ספציפי הזה בפרט? האם החברה שיפרה את נושא השירות שלה בארץ? האם כדאי להרחיב את האחריות משנה לשלוש שנים תמורת 650 ש"ח נוספים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by sbf80,

מה אתם אומרים על המפרט מבוסס AMD שצירפתי? השימושים העיקריים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה ואולי קצת MATLAB ותכנות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח עם חריגה של גג 200 ש"ח. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  5. אני רוצה את המחשב הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3837241-3885207.html?lang=he&cc=il איך הוא יריץ לי משחקים כמו TF2? איך הוא בכלליות? יש משהו בתקציב של 3500+- לפי KSP או חנויות אחרות? [לא לפי האתר של HP] אני חייב מחשב של רק של HP בגלל זה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  6. מפרט ב 5000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' אפשר לעלות במחיר בכמה מאות שקלים (אם אתם מגיעים ל 5500-6000 תסבירו למה) לגיימיניג, שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה. לא מתוכנן OC, לא צריך מערכת הפעלה. אני ממש מעדיף מעבדים של אינטל, ומסיבה כלשהיא אני אוהב כרטיסי מסך של Nvidia,אבל אם ATI יותר משתלם אז סבבה. חשוב שהמחשב לא ירעיש ברמה מטורפת, בכל זאת הוא בחדר.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by SenDeR,

מחשב בסיסי, ICQ, מסנגר, אינטרנט ואופיס. אין צורך בכ.מסך לדעתי

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. חבר המתגורר בארצות הברית הציע לשלוח... בסביבות 1800ש"ח http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4545456&sku=A180-15610 נתתי קישור המפרט גדול מדי, המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה משרדית ועבודה מול בנקים דרך הרשת כמו כן אין לי הבנה בניידים, במיוחד המעבד !!!!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. שלום, בחיפושיי אחר מחשב זול ודק עם נתונים סבירים ומסך סבבה, נתקלתי ב-320s, שעל פי נתונים יבשים עונה על כל הצרכים שלי, ובמחיר סביר ביותר. הבעיה היא שראיתי ביקורת לא מחמיאה על הדגם של ה-13 אינץ' - בביקורת נאמר שהביצועים של הלפטופ הזה נחותים בהרבה מביצועים של לפטופים מחברות אחרות עם אותו המעבד, וזה בגלל שלנובו הגבילו בכוונה את צריכת החשמל של המעבד בשעת עומס, משהו שכנראה קשור לזה שהמחשב מאוד דק ולצורה שהוא מתמודד עם עלייה בטמפרטורות במאמץ. בגדול, אני מעוניין בדגם של ה-14 אינץ', שלפחות מבחינה תאורטית, אמור להתמודד יותר טוב עם חום בגלל הגוף היותר גדול, מה שאולי יצריך פחות מגבלות מבחינת הספק המעבד - אמנם אני לא יודע אם זה באמת ככה במציאות. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yaloner,

שלום לכולם, אפשר להפסיק להמליץ ולשאול על הדגם הנ"ל. למרות שהוא מופיע עדיין באינטרנט בהרבה חנויות, כבר לא ניתן להשיג אותו, ולפי מה שהבנתי גם לא ניתן יהיה להשיג אותו בעתיד. אם מישהו יודע על מקום שעוד יש בו את הדגם הזה, אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  12. *המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB מארז כולל ספק Thermaltake MATRIX 400W סה"כ: 4,816 ש"ח. המפרט בנוי מskypc בדיוק היום עלו המחירים אז הפסדתי 100 שקל, לא נורא. אז ככה החלטתי בסופו של דסר ללכת על המעבד 2 ליבות ולא על ה4 למה? כי מיותר לא שווה להשקיע במשהוא שעדיין בפיתוח. לפני שאני לוחץ שלח להזמנה יש משהוא שאתם חושבים ששווה לשנות?? תודה רבה חברים מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט לעבודה עם גרפיקה (תוכנות כמו MAYA, 3DS MAX)

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by Polyphonia,

אהלן, אני לא מחשיב את עצמי כאחד שמבין בקניית מחשב ככה שאני פונה לאלו מביניכם שכן מבינים,דעתכם באמת חשובה לי. הצרכים שלי הם כללים: משחקים (אני לא גיימר),אינטרנט,מוזיקה ושאר ירקות. אני רוצה מחשב שיחזיק לי טוב לכמה שנים,התקציב שלי הוא 4000 ולפי דעתי בניתי מפרט טוב לתקציב זה. אך בכל זאת,אולי משתלם לי כן לקנות מעבד עם יותר ליבות,אולי לוח אם יותר טוב,באמת שאין לי מושג. אני יכול לחרוג מהתקציב למעלה אם זה באמת הכרחי ומשתלם,כמה מאות שקלים (ואולי אפילו 1000) לא יהרגו אותי ואם זה יביא תוצאות יותר טובות והמחשב יחזיק יותר זמן,אז סאלמתק. תודה ענקית מראש,וסליחה שחפרתי. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 ASUS P5Q ¤650 …

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by guke3755,

היי אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4000 ש"ח צרכים עיקריים: גלישה באנטרנט, שימוש במצלמה לשיחות לחול ומשחקים ראיתי באתר של אייבורי שני דגמים: HP dv6-1230ej - במחיר 4290 ש"ח Lenovo G550 - במחיר 3290 ש"ח אשמח לקבל עזרה והמלצות תודה רבה רבה גיא

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. בעיקרון אפשר להתגמש על המחיר למרות שנראה לי שזה ממש מספיק. לא צריך מחשב חזק. אבל צריך כרטיס מסך שיתאים ל LCD. ואם אפשר אז לא AMD. אני לא ממש מכיר את המעבדים שלהם. המחשב גם לא בשבילי אז לא רוצה שיהיו בעיות. והכי חשוב שהמפרט יהיה מזיגזג! תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by איתמר,

שלום אני רוצה מפרט למשחקים ב7500 שקל אני לא מתכנן OC אני צריך גם מסך גם ציוד הקפי וגם רמקולים אפשר לחרוג טיפה מעדיף חנות באזור רעננה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. מסך שיהיה 15.4 השימוש העיקרי עבודות גרפיות... שיהיה תקשורת אלחוטית ומשקל לא חשוב שיחזיק לשנתיים שלוש ושיהיה לו אחריות ל3 שנים בטריה סבירה לא הכי חזקה כי הוא יוטען הרבה... תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

19. Started by Alon222228,

שלום. יש לי בעיה שמופיעה בזמן שאני משתמש במחשב עם הסוללה בלבד וללא חיבור לחשמל. המחשב פשוט קופא ולא מגיב כלל ואני נאלץ לכבות אותו דרך לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה (Hard reset). כשהמחשב נדלק לא מופיעה שום שגיאה ספיציפית אלא פשוט שגיאה כללית במציג האירועים של "אירוע 41, Kernel power - ‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי." שללתי כבר אפשרות של התחממות יתר של המחשב כי הטמפרטורות שמופיעות נורמליות לחלוטין (בסביבות ה-40 - 55) ולפעמים אף עולות כשהמחשב מחובר לחשמל ומתאמץ. הרצתי גם בדיקה של ה-Ram והדיסק הקשיח דרך ה- Diagnostic tools בביוס ולא נמצאה שום שגיאה. האם מיש…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by Netta Livni,

היי, הייתה שמח להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח. מצרף הודעה לפי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה של עד 500 שח מקסימום (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה, הרבה אינטרנט ועבודה על הרבה חלונות ואפליקציות במקביל. בנוסף המחשב ישמש לקצת תכנות בסיסי וצריך להיות מסוגל להריץ פוטושופ סבבה (לא בתור תפקוד עיקרי אבל כן משתמשים בתוכנה לפעמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. אהלן , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4,000 שקל לשימוש ביתי. השימוש העיקרי הוא אינטרנט ומשחקים (לא משחקים כבדים אני לא מחפש gaming rig אז לא יקרה כלום אם משחקים כמו Crysis לא ירוצו עליו בultra high אבל לדוגמא שסימס 3 ירוץ באופן סביר כדי שאחותי הקטנה ואמא שלי ירדו לי מהגב), אבל גם חיבור לטלוויזיה לשימוש של צפייה באלבומים וסרטים משפחתיים. ומבחינת Hard drive רצוי שיהיה לפחות 250GB אם זה אפשרי. כמה דרישות של ההורים, שהמחשב יהיה של יצרן מוכר (ההעדפה היא של Dell, אני מניח שבגלל האחריות הארוכה) ורצוי שייקנה ברשת מוכרת (אני יודע שכשקונים ברשתות כמו BUG או Office Depot אז יש איזשהו הבדל במחירים בד"כ אז נא להתחשב בזה בתקציב). אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. אהלן, אחרי התייעצות די נרחבת בפורום הזה וגם בפורומים אחרים (כרטיסי מסך/מעבדים ולוחות אם/מארזים וספקים) הרכבתי מפרט שהייתי רוצה שתגיבו עליו. המחשב אמור לשמש לטובת אינטרנט ותוכנות משרדיות, אך גם להריץ בקלות visual studio (תיכנות), משחקים חזקים (אך לעתים יותר רחוקות), וגם שינגן בקלות סרטי HD. הנה המפרט שהרכבתי: לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L - מחיר 508 ש"ח. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM - מחיר 934 ש"ח. זיכרון - A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 - מחיר 331 ש"ח. כרטיס מסך - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI - מחיר 841 ש"ח. כונן קשיח - Western Digital 500Gb 16MB AAKS - מחיר 325 ש"ח. מארז - Cooler Master RC-690 - מחיר 370 ש"ח. ספק כ…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by Moshe36,

שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הינה המפרט המלא http://osx86.il.googlepages.com/Tablet.pdf מחשב acer c213 הוא עולה חדש כ 9000 אלפ שקל בחו"ל אני מביא אותו בחצי מחיר בערך השאלות שלי: האם זה כדאי נוכח המכס ואם תוכלו לזרוק לי עצות טיפים וכדומה שקשורים בעניין בתודה מראש אביב

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by shmil_y,

זה המפרט שהרכבתי, אשמח להערות והצעות במיוחד ל. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל (משחק רק בפליישסטיישן ). כל ההורדות וקבצי המדיה ישבו על המחשב הזה. המחשב יחובר לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית רצינית (5 רמקולים + סאב). צורב כבר יש לי במחשב אחר. אני לא מתכוון להקליט מהטלוויזיה. מעדיף כרטיסים של Nvida על ATI, ומעבדים של אינטל על AMD. בשלב ראשון יחובר לטלוויזיה CRT 29 100Hz, קניית LCD מתוכננת בהמשך... המחירים מ SkyPC CPU Core 2 Duo E4500 2.2GHz ¤ 674 לוח אם GIGABYTE P35-DS3 ¤ 644 Memory G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz ¤ 350 HD WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATAII WD5000AAKS ¤ 591 כרטיסי מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E ¤ 694 ספק Enermax Liberty 400W…

• 3 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.