עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש לפטופ למטרות כמו פוטושופ (קבצים כבדים), פלאש, צפייה בסרטים ואולי פה ושם איזה משחק וחצי(לא מחפש לפטופ גימרים). ארצה כמה שיותר שטח אחסון (אם ניתן חצי טרה אשמח) ואם ניתן 4 ג'יגה זכרון מה טוב. אשמח להמלצה עד 5 אלף ואם אני לא זקוק לכלל התקציב אשמח גם. (ארצה בהזדמנות זו גם המלצה לעכבר אלחוטי ללפטופ) יש ברשותי מחשב מבוסס i7. אמורים לצאת בקרוב לפטופים מבוססי i7? שווה לחכות?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שלום לכל העוזרים אני צריך מחשב בשביל ההורים שלי, בעיקר רק בשביל האינטרנט, אבל לא סתם בררה משהו טוב שיפעל כמו שצריך דברים שצריך לדעת: 1. צריך לוח אם AGP כי יש לי X800PRO AGP 2. לא צריך כרטיס מסך 3. צריך גיגה זיכרון 3. צריך מסך LCD 17 משהו טוב! 4. לא צריך מקלדת עכבר רמקולים. 5. אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP. שוב פעם תקציב 2500 ובלחץ יכול להגיע ל 3 אלף תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. יש לי חבר מהמילואים שמתעסק כבר שנים ביבוא מקבילי (פרללי) של מחשבים ניידים מארה"ב. לאחרונה הוא פנה אלי והציע לי למכור מחשבים בשבילו. המחירים שהוא הציע לי נמוכים בסכומים משמעותיים מהמחירים הנמוכים בזאפ. מדובר על מחשבים עם אחריות מלאה ומקלדות בעברית. העסק מנוהל כחוק, חשבוניות מע"מ וכו'. האם יש בעיתיות כלשהיא בקניית (ומכירת) מחשבים כאלו? אם הייתי קונה פוטנציאלי ממה עלי לחשוש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכות וידאו קלות. * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל, אבל אפשר גם עם טאץ, * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. קודם כל, כמובן שיש בי הערכה רבה על העבודה שאתם עושים כאן ומודה מראש לכל התומכים והעוזרים. אני יודע שהבקשה שלי מעט מאתגרת, אך אני מאוד רציני ומבטיח לעדכן בכל החלטה. מדובר ב 2 אופציות. יש לנו 2 מחשבים בבית כרגע. יש לי כרגע מחשב שנרכש בתחילת 2008: מעבד - Core 2 Duo E6750 - Intel לוח אם - GAEP35CDS3R זיכרון - CORSAIR 2GB (2X 1GB) KIT DDR2 800MHZ 6400 C4 DHX XMS2 כרטיס מסך של GB, לא זוכר כרגע את הדגם במדויק ואני לא בבית. 8600GT 512MB DDR3. מסך 19 אינצ' בו אני עובד על 1024*1280. בסרטים צופה ב LCD 32 אינצ' ברזולוציה של 1366*768 זה בחדר שלי. בסלון יש לי מערכת שמבוססת על Pentium D 925 שנוהג להתחמם לאחי לא מעט בזמן משחקים ברשת, ולצפצף כאילו אין מחר. כיום הוא יושב במארז…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' שנה ב'. אני מעוניין לרכוש מחשב. השימושים העיקריים שלי הם לצרכי לימודים ולשימוש ביתי כאשר אני משתמש בעיקר ב: אופיס, גלישה באינטרנט ומיילים, קצת צפיה בסרטים, איחסון וצפייה בתמונות (+ עריכה ברמה בייתית של תמונות (לא תוכנות כבדות). בעתיד אצטרך לעבוד קצת במטל"ב (לא יודע באיזה היקף). ראיתי את המפרט שבהמשך באינטרנט ומחירו בנזומן 1600 ש"ח (כולל מסך). אני מעוניין במחשב שיהיה מצויין לצרכים שלי, אך אין לי עניין ב"מחשב על" שאין לי כל צורך בו. אודה לכם אם תתייחסו להצעה ובנוסף תענו על השאלות: האם המפרט מאוזן? יצרנים נורמליים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? האם המסך סביר לצרכים הנ"ל (הוא רק 1:2000)? האם די לי ב- 2 MB, או שיש צורך לשדרג ל - 4 MB (עולה…

8. Started by idDFdd,

אז ככה..... אני צריך מפרט חזק מאוד בעיקר לסימולטור טיסה FSX בדקתי הרבה על הנושא של המעבד והכרטיס מסך, וכדי שיהיו מקסימום ביצועים (וזה מה שאני רוצה, לא מתפשר) רצוי לקחת 2600K וGTX580 אעבוד על רזולוציה FHD אז איך המפרט הזה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 2x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 ספק כוח: Seasonic 850Watt, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 2…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  9. אני חשבתי על מערכת מבוססת אתלון 64 (3400 לצורך העיניין,) על לוח לסוקט 754, עם גיגה ראם. וכל השאר זניח. בזמן הבירורים, עלו בי כמה סוגייות: 1.האם כדאי להמתין ללוחות בשקע 939 + מעבדים בשקע הנ"ל במחירים נורמאלים? 2.כמה הבדל יש בין ה 3400 ל 3200 (לא מתחשק לי להשליך את כספי לחינם)? 3.האם שקע 754 יעלם בסופו של דבר? (מבירורים שערכתי בנושא עלתה תשובה לא חד-משמעית.) במידה ואכן כדאי לרכוש מחשב חדש בתקופה זאת, האם המפרט הבא מומלץ?: 4.יבוא אישי מחו"ל בא בחשבון? amd 64 3400 (clawhammer core) Epox 8KDA3j Geil 512 MB PC3200 400 MHz with cooling X2 albatron ge -force 6800 GT seagate 120 HD 8MB buffer serial - ata hermaltake TT420 WATT Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black אודה לכל מ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by lipact,

צריך מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך ומעבד טוב.. ללא קונן או צורב DVD, ובערך 160GB בהארד דיסק אני מעדיף כרטיס מסך של 512MB אשמח לשמוע הצעות. תקציב : 2700 כולל הרכבה ובדיקת מאמץ,לא כולל מארז,מסך ועוד רק מחשב ללא מארז תודה. וכמובן ללא מסך..

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by iForDev,

אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש עם תוכנות של DJ מקצועיות וגם שהוא בנוי חזק לעריכת ווידאו. המיפרט שלי הוא: מעבד: Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor BX80601960 זיכרון: Patriot Viper II Sector 7 Edition 12GB (3 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model לוח-אם: ASUS Sabertooth X58 LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard כ.מסך: ASUS EN210 SILENT DI 512M GeForce 210 512MB 64-bit DDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Low Profile Ready Video Card דיסק: Western Digital Caviar Black WD7502AAEX 750GB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ספק כח: Sentey Extreme Rock Powe…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2,500 ש"ח, עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלטת פודקאסטים (שימוש בתוכנות עריכה כמו סוני וגאס וחיבור מיקסר חיצוני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בעדיפות למחשב קל, שיהיה קל לניידו ממקום למקום 7. …

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by yanivos,

לא צריך דיסק קשיח, ואם אפשר שיוכל להריץ משחקים כבדים. אני חשבתי על משו בסגנון הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤371 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤79 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Glacialtech GP-450AP 450W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤248 זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤171 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤639 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) …

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by shtrum,

שלום חברים.אני עורך וידאו והחלטתי לקנות מחשב חדש. באתר החברה של התוכנה שעימה אני עובד (AVID), יש מפרט מומלץ לעריכה עם הגרסה האחרונה של התוכנה (גרסה 7): Computer: Avid-qualified Windows-based computer1 OS:Windows 7 Professional SP1 (64-bit), Windows 8 Professional or Enterprise (64-bit) Processor: Intel Quad Core i7 or Quad Core Xeon processor Memory: 4 GB RAM minimum (6+ GB recommended) 8 GB RAM minimum required to support Interplay Sphere 2, background transcoding, and Dynamic Media Folders 16+ GB RAM recommended to support full-frame stereoscopic 3D, simultaneous background transcoding, Dynamic Media Folders, FrameFlex 4K workflows, Raw format AMA plug-ins, Long GOP me…

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. שלום וברכה יש לי מחשב בן 5 שנים שהוא די בסדר ופועל, אבל כרטיס המסך שלו (650 TI BOOST)כבר לא מתפקד טוב ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה. אני חושב להשתדרג ולקנות מחשב חדש, הישן יישאר להורים ולאחיינים. אני מבין שהמצב הכלכלי כרגע בעייתי ויש בעיות עם מלאי. אבל אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי למשחקים מדי פעם, לעבודה על גרפיקה ומדי פעם עריכת ודיאו קלה. אשמח לכל הצעה או עזרה. תודה מראש וערב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 שח (אולי חריגה של עד 400 שח) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (cod:warzone), עריכה גרפית (photoshop) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקל…

16. Started by BlueFire,

איזה מפרט כדי לי לקנות מבין שני אלה התקציב הוא 3500 המחשב הוא למשחקים ועבודה 1. מעבד:Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt לוח אם:ASUS M2N-SLI Deluxe NVIDIA nForce 570 SLI Socket AM2 זכרונות:G.Skill 1GB One Stick DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4S-GBPK כרטיס מסך:XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 מחיר:3320 או מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX לוח אם:ASUS P5B-V Intel G965 Chipset Socket 775 זכרונות:G.Skill 1GB One Stick DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4S-GBPK כרטיס מסך:XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 מחיר:3585

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  17. אוקיי, אחרי הרבה באלגן שעשיתי לכם, והמון עזרה שקיבלתי פה, התבטלה האופציה של לקנות בארה"ב :-\ אין פה את המסך, וגם לא מקלדת ועכבר - אבל חוץ מזה אני רוצה לשמוע חוות דעת. ואם למישהו יש אתר אמריקאי שמקבל כרטיס אשראי ישראלי (ועם כתובת Billing ישראלית - כי NewEgg לא מקבלים) אני אשמח לשמוע. הצרכים הם - גלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, FHD, לחבר את הממיר למחשב/למסך (ולכן כרטיס טלוויזיה)+ להקליט, ספריית וידאו של HD, ושהמחשב יהיה שקט. כדאי להוסיף עוד הארד דיסק? תודה. הנה מפרט שהרכבתי בארץ: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪698 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Dig…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד: lenovo 3000 N200. ואני רוצה בקרוב לשחק בו את המשחק החדש pro evolution soccer 2009 ... עכשיו אני לא מעוניין שהמשחק רק יעבוד במחשב הנייד שלי, כי אני מניח שכבר עכשיו הוא יעבוד.. אלא אני רוצה שהגראפיקה והאיכות יהיו כמו שצריך להיות במשחק pro evolution soccer 2009... עכשיו אשמח לדעת איך לשדרג אותו כי שאני אשחק להנאתי ואני אהנה מהגראפיקה המדהימה והמשחק האיכותי. נגיד להחליף כרטיס מסך, ולאיזה ובכמה כסף.. התקציב שלי לא ממש מוגדר, אך אני לא מתכוון לחרוג בשידרוג מעל ה1000 כמובן, אם זה רק להחליף כרטיס מסך, אני גם לא מתכוון להשקיע בכרטיס מסך 1000 שקל , אלא פחות.. אבל תכתבו מה אני צריך ואשמח אם תביאו סוגים ושמות ועלויות. תודה.

19. היי אשמח למפרט למחשב אשר מצד אחד יריץ תוכנות שגרתיות כמו גלישה וכו'. אבל מצד שני יוכל להריץ שתי מכונות וירטואליות לצורך הרצה של מכונות וירטואליות של שרתי לינוקס עם DB Oracle עליהם. . מהl התקציב המקסימאלי? 3500-4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה , פוטושופ או עריכת תמונות. והרצה של שתי מכונות לינוקס על vm - שרתי ניסוי למכונות DB . תוכנת סטרימינג - serviio. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 15 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. Started by rbu99fm,

אני צריך מחשב למשחקים, כולל מסך דק, הכי טוב שניתן להשיג ב- 4000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט +- 200 ש"ח).

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. Started by sas2k3,

תוכנה כמו 3DMAX עד 5000 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. היי, ברשותי מחשב מזדקן שהתכולה הראשית שלו היא E6300 C2D, 4GB DDR2, Radeon 5770 וספק כוח 500W של אנרמקס. כאשר הרדאון וספק הכוח חדשים יחסית (בני שנה). בהתחשב בעובדה שמשחקים חדשים כמו Witcher וCrysis2 כבר מקרטעים לאללה אני מניח שהגיע הזמן לשילוש מעבד-לוח-אם-זכרון חדש. (הכרטיס מסך אמור להיות עוד סביר איכשהו אלא אם אני טועה) השידרוג הוא למטרות משחקים (למרות שהמחשב ישמש גם לעבודה, אינטרנט וסרטים). אין צורך בשום אביזר היקפי. רק בשדרוג שפוי אם זה אפשרי בטווח המחיר. אין מקום לחריגה מהתקציב.

23. Started by Ofir Baruch,

מחשב נייד LG E500 S.AP3DE - קישור למפרט שודרג הארד דיסק ל 320GB, שודרג הזכרון ל 4GB DDR2 800Mhz. בכמה אפשר למכור אותו כולל השדרוגים? כמובן שהמחשב במצב מצוין! פועל נהדר! והתקנתי עליו ווינדוס 7, אמנם יש לו ויסטה מקורי אבל אף אחד לא ירצה את זה בטח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מחפש מחשב חזק למשחקים במחיר של עד בערך 4000. אני כבר יודע איזה מארז אני רוצה שעולה בערך 250 שקל אז אפשר להחשיב אותו במחיר. אני רוצה להריץ משחקים יחסית כבדים, סרטים, מוזיקה וכו... שיכלול מקלדת ועכבר, כרטיס טלויזיה וכרטיס מסך חזק שיתמוך גם ב DX10 אני הולך לחבר את המחשב במקביל למסך LCD 19 לעבודה רגילה וLCD טלויזיה 26 אינץ' בזמן משחקים וסרטים. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.