ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- גודל מסך סטנדרטי (15.4") - עדיפות למחשב קל - עדיפות ליותר מ4 גיגה זיכרון אשמח אם תתנו לי כמה דגמים מומלצים, ולא רק אחד. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,matlab * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב, כמובן, עדיף מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, עדיף 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי …
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אחרי קריאה מרובה, אני קצת יותר מבולבל ממה שהייתי בהתחלה .... , כל כך הרבה אפשרויות. אז אבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות HTPC לשימוש סרטי FHD 1080P, אבל עם אופציה למשחקים בעתיד, אני לא חובב משחקים גדול אבל יכול להנות מזה לעיתים רחוקות, אני פחות מבין בעינייני המשחקים אבל העירו לי פה שאני צריך לציין אם אני מתכוון לשחק משחקים ב-FHD. אז, אשמח לשמור את האופציה (כנראה אומר ספק חזק יותר לעתיד) התקציב היא בסביבות 3000 ש"ח, ואני מעדיף מעבד אינטל, אבל שוב, זה כוחו של הרגל ואם ההבדל במחיר ממש משמעותי אז אפשר לשקול. מכיוון שאני מנסה לחסוך אז לא נחוץ כונן דיסקים כל שהוא ולא כרטיס טלוויזיה. כמו כן אין צורך במקלדת+עכבר. 1. על ה-HTPC לתמוך ב-1080P ללא רבב. 2. על המארז להיות…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ע…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
כותרת. אני צלם, צריך את המחשב לתיקון תמונות ובעתיד לעריכה מאסיבית יותר (לומד פוטושופ). חשבתי לקחת משהו פשוט ובר שידרוג כרגע, ואשדרג כשאצטרך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3 לוח אם Q6600 stepping מעבד 8800 sparkle GTS 320MB כרטיס מסך 1GB DDR2 667 CL5 Kingston פעמיים זיכרון 320GB 16MB 7200 RPM SATA 2 Westerndigital דיסק קשיח ANTEC SONATA II SONATA2 מארז Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למעבד מ-TMS סה"כ 5300 ש"ח זה מפרט שהציעו לי לפני חודש חודשיים השאלה שלי זה האם צריך להחליף משהו?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC4:BF , BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת למפרט מחשב של חבר שלי, המחשב הוא לשימוש כללי (גלישה, סרטים וקצת עבודה משרדית, ללא משחקים) i Core 5 2310 2.9GHz s1155 6MB Tray Gigabyte H67N USB3 B3 , DDR3 1333 1*PCI-E 2*HDMI Kingston ValueRAM 2GB 1333MHz DDR3 Caviar Green 1TB 64MB SATA 2 DVD SH S223B / SH 222AB Edimax EW-7722IN nMAX 802.11n 300Mbps Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Antec NSK1480 Mini Desktop case with 350W CPU הדרישה שהמארז היה קטן ככל האפשר שאלות נוספות: האם המתח של הזיכרון תואם את לוח האם האם כדאי להחליף את המעבד ל BOX והאם הוא יכנס למארז האם ה CPU מספיק למערכת תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעתי הראשונה בפורומים של HW לאחר זמן ארוך מאוד שרק קראתי אז מזל טוב ולעניין, אני מתכנן רכישת מחשב מאוד בקרוב, התקציב הוא כ 3500 ש"ח +- ללא מסך, כונן קשיח וצורב שאעביר מהמחשב הישן. גם למשחקים, גם לעבודה שוטפת.. אחרי שהגעתי בערך להחלטה אשמח לדעתכם ולעצות ולחוות דעת.. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Asus P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45 DDRII 800 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 אולי יהיה אפשר לחרוג קצת אם זה יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתוכנות של עיצוב פנים כמו autocad , sketchup וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף שיהיה בלי אורות מיותרים 7. האם האם יש צו…
-
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי ותודה לכם שנכנסתם לעזור ! העפתי מבט באתר זאפ ולאחר השוואות מחירים , החלטתי לרכוש מחשב אינטל טוב ...במחיר הכי זול שיכולתי למצוא..!! אני לא משחק ממש במשחקים כבדים אך בכ"ז רציתי מחשב חזק !! ורציתי להתייעץ האם מחשב ברמה של המפרט המוצג בלינק של אתר רייט קליק יהיה בחירה נבונה : מחשב ארבע ליבות במחיר הכי זול שראיתי !! מוצג בחנות בשם "Rightקליק" להלן הקישור: http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=21 כמובן שלא אקח אותו בתצורה הבסיסית , חשבתי לקחת שדרוג ללוח אם חזק ומהיר יותר תוצרת ASUS עם סט שבבים אינטל G41 , זה בתוספת של 115 ש"ח וחבר טוב שלי שיש לו לוח כזה המליץ לי בדקתי לגבי תוספת הזיכרון - שידרוג ל 2 ג'יגה - ב 189 ש"ח במהירות 1066MHZ או 800MHZ ל…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שימושים: 70% - הרצת סימולציות עם מערכים גדולים והרבה לופים (לא עיבוד תמונה) בעזרת התוכנות הבאות: MATLAB, C ו FORTRAN 15% - אינטרנט 10% - עבודה עם אופיס ו-LATEX 5% - משחקים לא נדרש ציוד היקפי. כונן קשיח: שיהיה אמין ככל הניתן. עדיפות לשני כוננים קטנים יחסית (80 ג'יגה לאחד - יספיקו), כאשר אחד מהווה גיבוי של השני. צורב: צריך צורב DVD (אמין). מערכת הפעלה: WIN XP (לא להכניס את מחירה לעלות). לא מתכוון לשדרג לויסטה בזמן הקרוב. מחשב אמין שיחזיק כחמש שנים ללא OC והרחבות, פרט לרכישת כרטיס מסך (אם כרטיס מסך בסיסי מתכנס בסכום - אז מעדיף להכניס גם אותו). תקציב: 3500 עם גמישות קלה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אספר לכם, רציתי לקנות מחשב נייד של IBM. שאלתי כמה שאלות בנושא מחשב נייד. ונתת לי תשובה מחיר טוב 7400 ש"ח. שאלתי שאלה חשובה מאוד. אני רוצה לחלק דיסק קשיח מחיצות איך שאני רוצה לדוגמא: דיסק קשיח 60GB רוצה לחק אותו 2 או 3. מחיצות. בעל חנות אמר לי זה לא איפשרי. שקונים מחשב נייד זה מותקן הכל מוכן רק ורק מחיצה אחת. מצורפים דיסקים התקנה מוכנה (כוונה הוא עושה הכל לבד כולל שדרייברים ועם חלונות XP). ואמרתי לו למה? אני רוצה לבחור לבד לחלק דיסק קשיח מחיצות. ולהתקין בעצמי חלונות XP.זה לא טוב. משהו מוזר במחשב ניידים חדשים. מישהו ניתקל בסיפור כזה? באיזה חברה טובה יכולה לתת מה שאני רוצה? מה קורה במדינה הזאת, זה פראייר. זה לא בסדר. מה אני צריך לעשות? זה מאוד חשוב לי. בברכה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? Counter Strike: Source, Call Of Duty: MW2 , Battlefield BC2 ועוד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד דרך ebay אני רוצה לקנות מחשב חזק עד 5 אלף שקל. שיתאים למשחקים חדשים דוגמא של כמה מחשבים שראיתי אני מחפש משהו בסגנון שלהם רק דרך ebay. יצרנים רק של Dell ו HP Dell http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-8GB-1TB-1080P-WEBCAM-BACKLIT-BT-W8-/181521660121?pt=Laptops_Nov05&hash=item2a4388b8d9 http://www.ebay.com/itm/DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-16GB-1TB-HYBRID-1080P-TOUCH-GT750M-WCAM-W8-1-/151378388197?pt=Laptops_Nov05&hash=item233edae4e5 Hp http://www.ebay.com/itm/NEW-HP-ENVY-15t-Touch-Intel-Quad-i7-4710MQ-16GB-RAM-1TB-FullHD-1080p-DVDRW-15-6-/321557952340?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ade58f754…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט מחשב עד 3,500-3,000 ש"ח דרישות: - כרטיס טלווזיה - צורב DVD - אפשרות לתכונות גרפיות - אפשרות לפקסים - כניסות USB +2+4+6 - דיסק קשיח 80 GB - מחיר הרכבה המחשב משמש: ללמוד תוכנות חדשות לראות TV להתעסק בעסקים וחלקו לתכנות (לא רציני). אני לא צריך מסך ולא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה.\ דרך אגב הציעו לי את זה: אם יש לכם משהו יותר טוב תכתבו. בכיף!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX לוח אם- GIGABYTE GA-P35-DS3L דיסק קשיח- Seagate 500GB Sata II 32MB זכרון x2 - וDDR2 1024MB 800MHZ CL4וKingston x2 צלעות קירור לזכרון spire מארז עם חלון זכוכית כולל ידית צורב DVD- צורב NEC DVDRW 7200A IDE X20 BLACK כרטיס מסך: FX8600GT 512MB/DVI/HDTV ספק: EZcool 450W real power מסך : סמסונג 961BF מקלדת +עכבר+רמקולים+מצלמה+אנטיויר וס סה"כ : 4900 הצעות המלצות שינויים יתקבלו בברכה. ועוד משהו מה עדיף Q6600 או E8400???? אבל גם מבקש לשמוע תגובות עם זה שווה את המחיר ו האם צריך לשנות משהו?? ואין לי מטרות מיוחדות אני פשוט רוצה לדעת איך ההצעה הזו האם יש משהו שכדאי לשפר להוסיף האם עדיף לקחת E8400 או Q6600?? תודה על העזרה מחכה לתגובו…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב? - 2600 ש''ח 2. מטרות המחשב? - משחקים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?- לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - דיי, שקט סביר 10. האם מתוכנן OC? - לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - Gta Iv - Need for speed UC וכו' על מסך 17 ברזולוצייה: 800x600 \1024x768
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן עם מסך 12 אינטש. אין לי מושג על מה ללכת אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי , הדרישות שלי הן : 1)מחשב אמין 2)זמן סוללה ארוך 3)איכות מסך כמה שיותר טובה 4)אחריות בינלאומית (אם אני אקנה אז זה יהיה בארה"ב) 5) משקל נמוך אני יותר מאשמח אם תוכלו לייעץ לי. תודה עריכה : אני כרגע חושב על lenovo 3000 v200 ... סתם כי ראיתי אותו היום במציאות ונדלקתי... השאלה היא כמה הוא טוב בשבילי. שימושים : סרטים , אולי גם הרצה של visual studio לצורך קצת תכנות אינטרנט יהיה נחמד אם גם משחקים יוכלו לרוץ בכיף
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ואשמח לקבל מכם עצות. כפי שכתוב בכותרת, השימושים הינם כלליים אשר כוללים, מוזיקה, הורדות, מסנג'ר, פורום וכן צפיה בסרטים. לא יתבצע OC אין צורך ברכיבים הבאים: - רמקולים - עכבר - מסך הכרחי: לבצע את הרכבת המחשב בחנות אמינה כגון זיגזאג ושאר החנויות המעולות אשר הינכם מכירים. נא לא לעבור את הרף, אשר הוא 4000 ש"ח, כמו כן נא לכלול הרכבת המחשב ומשלוח בתוך מחיר המפרט. תודה מראש לכולם ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-