עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zikri00,

אז ככה , אין לי מושג אם זה חוקי פה או לא , אם לא , תנעלו . נתחיל , המחשב הינו חדש דנדש נקנה בחודש נובמבר 2010 ממש תינוק ! המפרט: לוח-אם : GigaByte X58A-UD3R זיכרונות: G-skill 2000MHz 6GB הארד דיסקים: Western Digital Black Edition 1TB x2 ב RAID . כרטיס גרפי : GeForce GTX470 ASUS מעבד: Intel Core i7 950 3.06GHz מארז: Thermaltake Element G מאוורר למעבד: Freezer 7.1 צורב: LG DVD-RW X22 אני פתוח להצעות :]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by car-Malone,

שלום לכולם! קרוב משפחה צריך לקנות מחשב חדש לצרכי מוסיקה. הכוונה היא להתקין את תוכנת קיובייס + מקודדים מתאימים של התוכנה (יש לנו הזדמנות לקנות את התוכנה באופן חוקי במחיר מוזל מאדם פרטי באמריקה), כרטיס קול המתאים לתוכנה, רצוי שהמחשב יוכל קצת לשחק משחקים (למרות שזאת לא המטרה העיקרית, המטרה העיקרית היא שוב מוסיקה). מה צריך? מארז, לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול - מתאים לתוכנה. יש כבר - צורב רגיל , הרד דיסק של 80 גיגה שיספיק בתור התחלה. מסך (דק). הכל כבר יש. קרוב המשפחה טוען כי שמע כי ציפסט של אינטל או ציפסט של nforce4 אינו מתאים למוסיקה. האם זה נכון? מדוע? תקציב - נראה לי שהמחיר עומד על 3000-3500 ש"ח. תודה לעונים! :-)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. מחפש המלצה למחשב נייד חזק המסוגל להתמודד עם תוכנות כבדות כמו android studio, photoshop וכו ועם אימולטרים של מכשירים ניידים הכל במקביל. חשוב: יצרנית מחשב אמינה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג. עדיפות לאיזור ה4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והפעלת תוכנות כבדות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר+פרנסה: android studio, photoshop, git, אימולטור המדמה סמארטפון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

• 38 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by R0tem1,

יש לי עדיפות לZIGZAG2000, הם מטר מהבית שלי ומניסיון השירות שלהם מעולה. אם יש מחירים\מבחר טובים משמעותית בחנות אחרת גם אפשרי. התקציב הוא 4 אלף, עד 4600 עם רמקולים עכבר ומקלדת. (אני קונה שניים אחד עם הציוד ההיקפי השני בלי). המחשב ישמש למשחקים בעיקר ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות שונות. זה מה שאני הרכבתי: GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX 481.55 ש"ח 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH - PCX - retail 1,072.07 ש"ח PIONEER DVR-212DBKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.36 ש"ח Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 786.19 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) …

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  6. שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by elni,

בעיקרון המפרט הזה בשביל מחשב בשבילי... עכשיו אני לא צריך מחשב על ואני יודע שהתקציב לא משו... אני משחק CS כולה אבל אני רוצה שהמשחק יעבוד לי בצורה נורמלית... אני רוצה להצליח להפעיל סטים + ICQ + VENTRILO ושהמחשב יזוז לי כי עכשיו הוא לא זז יעני יספיק לי נראלי 1GB RAM (מעדיף 1) לא חייב הרבה מקום HDD אפשר 160 GB כרטיס מסך לא חייב פצצה אפשר כרטיס GFORCE שעולה 300-350 ככה.. לוח אם אני לא ממש מבין בזה ומעבד אמרו לי שליבה כפולה זה טוב... רמקולים אם אתם יכולים גם להכניס וכמובן ספק מארז מאווררים וכל החרטא הזה.. וגם עכבר ומקלדת...אבל לא צריך כל כך מקצועיים ולא חייב אלחוטיים... כרטיס קול לא צריך 5.1 למה בחיים לא יהיה לי 5 רמקולים רק 2.1.. בקיצור חברה תעשו מה שאתם יכולים עם התקציב הזה א…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  9. מחשב בעיקר לתכנים משרדיים, אני מקווה שאין צורך לפרט, אבל גם עם כרטיס מסך מינימלי בשביל משחקים ישנים ובסיסיים. שיוכל להריץ את VISTA כמו שצריך , עם צורב DVD , וללא ציוד היקפי. אפשרות לחריגה מהתקציב של עד 200 שקל נוספים (אבל לא מעבר). תודה מראש. אם אפשר להרכיב מפרט מהאתר ksp.co.il או ivory.co.il אני אשמח, כי ככל הנראה אני אקנה מאחת מהן את המחשב.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by ravnadal,

יש לי 3 שנים ככה ללמוד לתואר ראשון, אני צריך מחשב עם סוללה חזקה של 10-8 שעות. שיהיה קל, אין צורך בצורב. לא משחקים ולא כלום רק וורד אינטרנט אימיילים וכו' הרעיון הוא מחשב עסקי עם חיי סוללה ארוכים. וגודל מסך של 13-14 כרגע הכיוון הוא ללכת על ACER TIME LINE 3810T עם המעבד SU9400. אבל הבנתי שהסוללה ממש לא תהייה 8 שעות ותוך פחות מחצי שנה אני יאלץ לתזז עם המטען השאלה אם יש משהו בתקציב הזה 5-6K שיכול לתת יותר סוללה עם מפרט דומה. מצידי מעבד יותר חלש ושיהיה יותר כבד אני פשוט רוצה סוללה ל10 שעות. וחוץ מסוני שעולה ימבה לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. האם יש מצב להשיג 9 תאים לאייסר הזה או למצוא דרך כלשהי שהסוללה שלו תחזיק יותר? חשבתי להחליף לו לדיסק קשיח SSD והשדרוג לWIN7 יעזור, אבל קר…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  11. שלום לכולם, קישור למפרט באתר אחר: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=MBBECIV_G5802&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he מחיר: 2460 שקל כולל 3 שנים אחריות בסך הכל ו50 שקל על משטח קירור למחשב שימושים: בעיקר תכנות ומידי פעם סרטי HD. לא גיימינג. בתכנות ארצה לראות עבודה בטחלס של 4 ליבות וזה למה הI5. עכשיו השאלה הבאה מופנת לח'ברה עם היותר ניסיון. מעבדי I5 בעצם מעבדים עם 4 ליבות אבל האם הטכנולוגית של מעבדי ה-"i" הם מכפילים את כמות הליבות כלומר יש לי פה 8 מעבדים? הכרטיס מסך הוא בסיסי ביותר, האם הוא תומך בHD 720 או 1080? האם יהיה תקיעות כאשר אני ירצה לראות סרט HD? מה אתם חושבים בכללי על המפרט? תודה רבה, סתיו אלפי

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  12. שלום, בניתי מפרט מכמה חנויות מחשבים שונות ואני רוצה שתגידו לי מה המחיר הכי זול שאתם יכולים להשיג לי עבור המחשב הבא ומאיזה חנות: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024MB DDR5 PCIe צורב LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ספק כח Seasonic SS-550HT 550W כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g PCI מסך מחשב Samsung 23" P2370 2ms LCD

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by AR74590,

שלום, יש לי מחשב חזק אבל לוח אם ומעבד ישנים יחסית המחשב משנת 2010 ויש לי לוח אם p50 usb3 ומעבד i5 760 @2.8 GHz במחשב יש ספק סילבר 650W כרטיס מסך gtx970 windforce 3 שני כוננים קשיחים 850evo ssd 250gb ורגיל של 1Tb בנוסף יש כרטיס רשת של 1gb אשמח ללוח אם ומעבד חדשים עם מארז שקט יחסית (הקולר מאסטר שלי כבר עשה לי קצת חור בראש). מחיר אני מקווה לשמור את זה סביב ה 2000 לא צריך להשתגע בביצועים אם אפשר קצת זול יותר. תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by igal_nazar,

מישהו מוכן בבקשה לתת הסבר קצר מה זה LED? תודה מראש יגאל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן,אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה על תמונות.מחשב שתוכנות כמו פוטושופ יוכלו לעבוד עליו בצורה חלקה מבלי להתקע כל רגע... התקציב הוא בסביבות ה2-5 אלף,חשוב לי לציין שאני לא מחפש שוםדבר מפואר .מחשב פשוט שיאפשר לעבוד על הצילומים שלי גם כשאני בבסיס בצורה חלקה וטובה. איזה נתונים צריך בכלל לבדוק?יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיתן פייט ברמה שיעקוף I7 2600K+4600FX+SSD+16GB שוק הניידים זר לי, מה טווח המחירים לעיניין? ויש לי חשיבות לעריכות גרפיות שיבוצעו ע"י חיבור HDMI למסך משני *אפל מחוץ לתחום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Domovoi,

Iqpc ללא ציוד הקפי\oc מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1726 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤281 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤512 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤403 ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU ¤618 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤5344 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם חושבים?

18. אני מעוניין לקנות מחשב מסדרת latitude של דל. רציתי לדעת אם יש דגם מומלץ מהסדרה או שמא בטווח מחירי היעד שלי, קיימת אופציה טובה יותר. אהבתי את לטיטיוד כי הם בנויים בצורה מאוד טובה, מחומרים טובים ומאוד קל להחליף רכיבי חומרה או לשדרג. התקציב 4K. אפשרית סטיית תקן של 500 ש"ח דרישות: מעבד i5 לפחות. זכרון 4GB לפחות. מסך מט. 13-14 אינץ'. עדיפות לרזולוציה מעל 720p. trackpoint רצוי. רצוי גם numpad אבל פחות קריטי. משקל נמוך ככל שניתן בהתחשב בחומרה. סוללה של 9 תאים - עדיפות גבוהה. במקרה שצריך להתפשר על 6 תאים אז לא נורא. יציאות: USB3 eSATA HDMI. express card תוספת נחמדה אבל לא חובה. Bluetooth לא קריטי. HDD מובנה ו-SSD אקנה בנפרד אז אין צורך. תמיכה ב-MSATA. מבנה טוב ועמ…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by jehova,

שלום לכולם, לאחר שוואלה שופס לא היו מסוגלים לספק מחשב שהוזמן אני חוזר לחיפושים אחר מחשב 13" קל וטוב. השימושים הם לסטודנט, תוכנות כמו solid works matlab תכנות. כמו כן חשוב לי שתהיה יציאת HDMI או משהו דומה לה (אני עובד עם מסך חיצוני שיש לו HDMI). צפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה עד 2 קילו על מנת שיהיה קל לניידו. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. שלום לכולם, לצערי המחשב הישן של אשתי שווק והיא צריכה חדש להמשך הלימודים, סומך עליכם שתיתנו עצה טובה בעניין אז לעניין: המלצה למחשב נייד 15.6" לסטודנטית לאדריכלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ, רויט... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…

• 8 תגובות
    • 10k צפיות
  21. מי שיכול לעזור בבקשה מתברך.. התקציב למחשב 10K פלוס מינוס עיקר מטרות המחשב זה למשחקים כבדים הרבה סרטים ולמשחקי אונליין ככה שיתפקד לי חלק ולדעת איזה מסך יתן את הגרפיקה המקסימלית מהכרטיס 4870X2 (רצוי את הכרטיס הזה במפרט) ומתכונן OC תודה רבה לכל העוזר לי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מקווה שהכותרת לטעמכם . בכל מקרה, זה מה שאני מחפש פחות או יותר. אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. התקציב: עד 3K אבל מוכן לגלוש ל3500 גג! חלק מהחומרה, אני אשתמש בחומרה שקיימת אצלי, אז זה מוריד כבר בסביבות ה2K. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. טוב, זה המפרט שאני מחפש פחות או יותר! מעבדי אינטל‏ Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray X1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P8P67 Pro s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 960 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 240 מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 70 מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים Arctic F9 92mm 35 ספקי כוח‏ Thermalta…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. תקציב עד 3500, לנסות לחסוך ולא לחרוג השימושים הינם גרפיקה, השימוש הינו תדיר (סטודנטית שנה ג לתקשורת חזותית בבצלאל) אין צורך במשחקים. התוכנות: photoshop after effects 3d max and maya (3d) premiere illustrator indesign אין צורך במסך, המסך הקיים הינו ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במפרט שקט ואין צורך ב-OC מערכת הפעלה, WIN7 64BIT אלא אם יש המלצות אחרות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ברכישה ויש צורך בהרכבה בחנות, רכישה באיזור ירושלים תמיכה בהתקנים? לשיקולכם , האם כדאי לשקול מערך REID? לא חושב שיש צורך בשדרוגים עתידיים למעט אולי הוספת זיכרון בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אופיס פשוטות, וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 15' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

25. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם המפרט שבצד. אני מעוניין לשדרג את לוח האם שלי (ולמכור את הנוכחי) . אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם לדרישות הבאות : הלוח חייב להיות טוב לOC כבד מאוד. לבוא עם קירור הולם. ולהיות X48. לתמוך בCF . עריכה: אשמח אם תוכלו לתת לוח אם אחד תומך CF ולוח אחד תומך SLI (למקרה שלגבי כרטיסי המסך אשנה את דעתי) . תודה רבה. שאלה נוספת ברשותכם, מתי מוערכת יציאת X58 ?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.