עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Itai Edri,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים (עד עכשיו שיחקתי ב PS4, מבסוט עליו לגמרי). היה לי קצת קשה למלא את הפורמט כי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע ובמה. המחשב צריך לשמש גם לעבודה, אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה המחשב שיש לי היום (Asus i5 8GB 256SSD) מספק אותי לגמרי עבור עבודה, אבל הוא יעבור הלאה ואני אשתדרג גם במחשב שישמש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by redead,

שתי דרישות עיקריות , 1. אחד תמיכה מלאה ב4K . 2. מארז קטן, עדיפות Intel Nuc. תקציב עד 3500

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by erap129,

אני רוצה מפרט שמיועד למשחקים ועבודה גראפית, ועוד שנה בערך אני הולך להחליף לו כרטיס מסך לDX10, ובגלל זה שמתי LIBERTY 400 שאמור להחזיק כרטיס DX10 נראה לי, וגם שמתי כרטיס בינוני -7600GT שיחזיק לי לשנה. חוות דעת בבקשה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by Joli,

שלום, מחפש מחשב 10 אינץ' למסמכים אינטרנט וסרטים. יש המצלצות?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Gazple,

אז ככה אני צריך מחשב מ KSP בלבד ב2500 שקל עם אתם בונים אותו בKSP אז תעשו שזה יהיה מחיפה ישלי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1280X1024 אז אני צריך מחשב שיריץ משחקים טוב ברזולוציה כזאת ואגב עם ישלי מסך 19 אינצ' אני צריך כרטיס מסך של 512 MB או 1 גיגה? לא מבין גדול והמחשב לגיימינג.. תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by termister2000,

מחפש מחשב נייד עפי התקציב הנתון שיהיה מיועד לכל הדברים שיכולים להיות ללא עריכה ומשחקים. שיהיה בו דיסק נורמלי וצורב ווינדוס תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by efgan,

שלום לכולם, אני מנסה לבטל את הtouchpad בנייד וכשאני נכנס למנהל ההתקן האופציה של "הפוך התקן זה ללא זמין" מנוטרלת. מישהו יודע איך ניתן להחזירה לחיים, או אופציה אחרת לביטול ה touchpad?תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by bitcoin,

שלום אני מעוניין במחשב המסוגל לבצע mining עם GPU ברמה גבוהה של כ 30000 KH/s יש דברים כאלה? ואם כן איזה חלקים אני צריך לגבי מעבד אפשר להתפשר כי החישובים התבצעו על ה GPU ובכמה אפשר להעריך מחיר של מחשב כזה ? כמה יעלה לי המפרט שלו בארץ\חו"ל (הזול שביניהם)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Ron Barel,

אהלן, שמי רון לפרוטוקול יאמר שאני לא מבין דבר וחצי דבר במחשבים, הגעתי לפורום ע"י המלצה של חבר. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר לצורכי חיבור לטלויזיה וצפייה בסדרות דרך האינטרנט (אני חולה טלויזיה ובארץ אנחנו די מוגבלים מבחינת תוכן) שימוש נוסף שהייתי שמח לעשות בו הוא למטרת משחקים, אבל לא כבדים, משחקי רשת בעיקר... לסיכום מעוניין במחשב אמין ואיכותי שיחזיק לי לאורך זמן ושיעבוד מהיר וחלק. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. אני מחפש מחשב לאינטרנט, מסמכים והכי הרבה לצפייה בסרטים. מעבר לכך הדרישות די סטנדרטיות (512, 80G, צורב DVD). החלטתי להשקיע יותר ממעבד Sempron (מה דעתכם על כך?), הייתי בהרבה מקומות והמפרט הכי משתלם שמצאתי הוא מהחנות הנודעת בשיני הפיל שלה... יש פה הרבה רכיבים שהם קצת overkill (המעבד, הזכרון) אך הצעה זו יותר זולה מהצעות הרבה פחות טובות במקומות אחרים. מה דעתכם? PENTIUM Dual core 2.66GHZ 805 INTEL GRAND COUNTY2 כולל סלוט PCI-E(לא AGP) CHIPSET ATI (לא VIA) כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 ATI RADEON X300 UPTO 128M משולב 160G SATA2 (WD,MAXTOR,HITACHI) 1024MB DDR2ניתן להרחבה צורב DVD RW LG 1,930 ש"ח

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by Mor_S,

טוב לפני כמה זמן אבא שלי קנה מחו"ל את הדגם Toshiba Satellite A305-S6916 וברצוני לדעת מה דעתם על מחשב זה!!! הנה כמה תמונות ופרטים של המחשב http://www.technotalks.com/reviews/toshiba-satellite-a305-s6916-reviews/ http://reviews.cnet.com/laptops/toshiba-satellite-a305-s6916/4505-3121_7-33496204.html http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A305-S6916-2-0GHz-Premium/dp/B00286NQ8W אשמח מאוד לשמוע את דעתם עליו בתודה נ.ב. המחשב על 750$

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  12. שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסיסי שיכול להריץ משחקים קלים, אינטרנט ואופיס (דהיינו, מחשב ביתי רב-תכליתי לשימושי האנשים השונים). 1. התקציב הרצוי: כ-2000 ש"ח, תשלום אחד, במזומן. 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים 3. ללא ציוד היקפי מיוחד.יש צורך בצורב בסיסי. 4. אין העדפה למוצרים ספציפיים כשהקריטריון הוא רק אמינות יחסית טובה (אופק שירות: 3 שנים בערך) 5. נושא הקירור חשוב אך לא קריטי, כשהכוונה היא יותר להאריך חיים ולא לשפר ביצועים. אין חשיבות לצבעי המחשב. 6. הרכבת מחשב במעבדה ללא מערכת הפעלה 7. צרכים מיוחדים: אמור להיות מחובר מסך 24" מדגם Philips 240PW9EB ברזולוציה טבעית של 1200*1900, ולכן המפרט צריך גם להתאים אליו שלא יהיו בעיות. 8. אין תכנונים ל-OC 9. משחק…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. יש לי מחשב ASUS Eee PC 1005PEB - אבל הוא לא עומד במשימה של צפייה בסרטי HD על פי הרשת, יש פתרון כלשהו עם קודקים וכו', אבל לא מצאתי איך בדיוק. אשמח לעזרה. תודה!

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by bigbosf,

שלום חברים.. מכיון שאני יודע שאין פה אינטרס לאף אחד ,אשמח לקצת עצות ביררתי לגבי ניידים מסדרות ודגמים שונים - dell , lenovo , acer ועוד שאלתי את המוכרים לגבי ההבדלים בין הסדרות של המעבדים ומכולם שמעתי שזה רק עניין של תעשיית כסף האם באמת ההבדל בין dual core לבין dual core 2 הוא ב- ?cache האם אין שום הבדל בין סדרה T5750 לבין T7250 ? האם המדרגות פה זה באמת רק עוד דרך לעשות כסף? האם אין הבדל גדול בין מעבד 1.8 לבין מעבד 2.0? האם אין הבדל גדול בין מעבד dual core 2 T5750 2.0 GHZ לבין dual core 2 T7250 2.0 GHZ ? אני כבר מבולבל ואשמח לקצת סדר.. עוד משהו אני ממש מתלבט בין הinspirion 1525 7250 2GHZ ובין לנובו מאותו מפרט .. מה עדיף ? תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by Tal735,

זה המחשב ברשותי: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K53SD/#specifications Intel® Core™ i7 2670QM Processor Battery 6Cells 5200 mAh 56 Whrs עברה בערך שנה מאז שקניתי אותו. כעת אני מקבל 4297mah כשאני מטעין 100% (ירידה של 1000mah). קצת מעצבן כי הסוללה נגמרת מהר יותר ממה שהיא אמורה. יש דרך לכייל את הסוללה חזרה או שזה נורמלי שהסוללה נשחקת בקצב כזה?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by zikri00,

אז ככה , אין לי מושג אם זה חוקי פה או לא , אם לא , תנעלו . נתחיל , המחשב הינו חדש דנדש נקנה בחודש נובמבר 2010 ממש תינוק ! המפרט: לוח-אם : GigaByte X58A-UD3R זיכרונות: G-skill 2000MHz 6GB הארד דיסקים: Western Digital Black Edition 1TB x2 ב RAID . כרטיס גרפי : GeForce GTX470 ASUS מעבד: Intel Core i7 950 3.06GHz מארז: Thermaltake Element G מאוורר למעבד: Freezer 7.1 צורב: LG DVD-RW X22 אני פתוח להצעות :]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by car-Malone,

שלום לכולם! קרוב משפחה צריך לקנות מחשב חדש לצרכי מוסיקה. הכוונה היא להתקין את תוכנת קיובייס + מקודדים מתאימים של התוכנה (יש לנו הזדמנות לקנות את התוכנה באופן חוקי במחיר מוזל מאדם פרטי באמריקה), כרטיס קול המתאים לתוכנה, רצוי שהמחשב יוכל קצת לשחק משחקים (למרות שזאת לא המטרה העיקרית, המטרה העיקרית היא שוב מוסיקה). מה צריך? מארז, לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול - מתאים לתוכנה. יש כבר - צורב רגיל , הרד דיסק של 80 גיגה שיספיק בתור התחלה. מסך (דק). הכל כבר יש. קרוב המשפחה טוען כי שמע כי ציפסט של אינטל או ציפסט של nforce4 אינו מתאים למוסיקה. האם זה נכון? מדוע? תקציב - נראה לי שהמחיר עומד על 3000-3500 ש"ח. תודה לעונים! :-)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. מחפש המלצה למחשב נייד חזק המסוגל להתמודד עם תוכנות כבדות כמו android studio, photoshop וכו ועם אימולטרים של מכשירים ניידים הכל במקביל. חשוב: יצרנית מחשב אמינה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג. עדיפות לאיזור ה4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והפעלת תוכנות כבדות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר+פרנסה: android studio, photoshop, git, אימולטור המדמה סמארטפון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

• 38 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by R0tem1,

יש לי עדיפות לZIGZAG2000, הם מטר מהבית שלי ומניסיון השירות שלהם מעולה. אם יש מחירים\מבחר טובים משמעותית בחנות אחרת גם אפשרי. התקציב הוא 4 אלף, עד 4600 עם רמקולים עכבר ומקלדת. (אני קונה שניים אחד עם הציוד ההיקפי השני בלי). המחשב ישמש למשחקים בעיקר ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות שונות. זה מה שאני הרכבתי: GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX 481.55 ש"ח 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH - PCX - retail 1,072.07 ש"ח PIONEER DVR-212DBKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.36 ש"ח Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 786.19 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by elni,

בעיקרון המפרט הזה בשביל מחשב בשבילי... עכשיו אני לא צריך מחשב על ואני יודע שהתקציב לא משו... אני משחק CS כולה אבל אני רוצה שהמשחק יעבוד לי בצורה נורמלית... אני רוצה להצליח להפעיל סטים + ICQ + VENTRILO ושהמחשב יזוז לי כי עכשיו הוא לא זז יעני יספיק לי נראלי 1GB RAM (מעדיף 1) לא חייב הרבה מקום HDD אפשר 160 GB כרטיס מסך לא חייב פצצה אפשר כרטיס GFORCE שעולה 300-350 ככה.. לוח אם אני לא ממש מבין בזה ומעבד אמרו לי שליבה כפולה זה טוב... רמקולים אם אתם יכולים גם להכניס וכמובן ספק מארז מאווררים וכל החרטא הזה.. וגם עכבר ומקלדת...אבל לא צריך כל כך מקצועיים ולא חייב אלחוטיים... כרטיס קול לא צריך 5.1 למה בחיים לא יהיה לי 5 רמקולים רק 2.1.. בקיצור חברה תעשו מה שאתם יכולים עם התקציב הזה א…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  24. מחשב בעיקר לתכנים משרדיים, אני מקווה שאין צורך לפרט, אבל גם עם כרטיס מסך מינימלי בשביל משחקים ישנים ובסיסיים. שיוכל להריץ את VISTA כמו שצריך , עם צורב DVD , וללא ציוד היקפי. אפשרות לחריגה מהתקציב של עד 200 שקל נוספים (אבל לא מעבר). תודה מראש. אם אפשר להרכיב מפרט מהאתר ksp.co.il או ivory.co.il אני אשמח, כי ככל הנראה אני אקנה מאחת מהן את המחשב.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by ravnadal,

יש לי 3 שנים ככה ללמוד לתואר ראשון, אני צריך מחשב עם סוללה חזקה של 10-8 שעות. שיהיה קל, אין צורך בצורב. לא משחקים ולא כלום רק וורד אינטרנט אימיילים וכו' הרעיון הוא מחשב עסקי עם חיי סוללה ארוכים. וגודל מסך של 13-14 כרגע הכיוון הוא ללכת על ACER TIME LINE 3810T עם המעבד SU9400. אבל הבנתי שהסוללה ממש לא תהייה 8 שעות ותוך פחות מחצי שנה אני יאלץ לתזז עם המטען השאלה אם יש משהו בתקציב הזה 5-6K שיכול לתת יותר סוללה עם מפרט דומה. מצידי מעבד יותר חלש ושיהיה יותר כבד אני פשוט רוצה סוללה ל10 שעות. וחוץ מסוני שעולה ימבה לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. האם יש מצב להשיג 9 תאים לאייסר הזה או למצוא דרך כלשהי שהסוללה שלו תחזיק יותר? חשבתי להחליף לו לדיסק קשיח SSD והשדרוג לWIN7 יעזור, אבל קר…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים