ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה כי זה ממש אתגר, אני צריך מחשב נייד שיעמוד בנתונים הבאים: Core i7 SSD 256 Less or equal for 1.1kg 8GB memory No more than 12” screen וינדוס 7 אין הגבלת תקציב ומשאבים. חייב להיות בדיוק הנתונים האלו, זה לVP של החברה שאני עובד בא.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אוקי קניתי GTX460 מ KSP תודה לחברה פה שעזרו לי !!!! עכשיו סתכלו ראיתי שאמרו שצריך מחשב מפלצת כדי להריץ את GTA IV וכל מני כאלה וסתכל פה ! סתכלו איזה כרטיס מסך חלש יש לו, יש לו מעבד בדיוק כמו שלי וכרטיס חלש משלי לפחות פי 2 ( אני מקווה חחח ) עכשיו איך זה יכל להיות שעובד לו כחה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך המחשב בעיקרון הוא צריך לשמש אותי לאינטרנט לראות סרטים ב FULL HD ובפייס בוק הפוקר והחווה שירוצו לי (כן גם אני מכור לחווה ) ומשחקים בקטנה בעיקרון הכרטיס מסך הוא מובנה אבל זה 41 G הוא תומך טוב ב JAVA ממה שהבנתי ובעתיד יהיה אפשר לקנות כרטיס מסך איך המחשב בכללי והאם הוא בסדר למחיר שלו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, מדי פעם סרטים או משחקים קלים (לא צריך יותר מכרטיס מסך intel 4000, אבל אם נכנס במסגרת התקציב אין לי התנגדות) * גודל המסך?14", לא משנה אם מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף אסוס, סמסונג, טושיבה. אפשר…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שואל בשביל חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים ועריכת וידאו חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD אין צורך בכרטיס מסך, קיים SAPPHIRE NITRO+ RX 580 Special Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן מאז שהגבתי בפורום הזה ותענוג לראות שעדיין מתקיימים כאן דיונים נוקבים על כל החומרה בארץ ובעולם עכשיו אני מעוניין במפרט מאוד ספיציפי ולאחר חיפושים קשים לא הצלחתי למצוא את הדגם שיענה או יתקרב לדרישותיי ולהלן הדרישות: מעבד שיהיה לפחות 2.0 מסדרה חדשה T5XX או T7XX \ T8XX יחסי עד כמה שאפשר . זכרון אפשר להסתפק ב- 1 גיגה מהסיבה הפשוטה שויסטה לא תותקן עליה ואם תיהיה היא פשוט תוסר כרטיס מסך - מאוד חשוב שיהיה חיצוני ולא מובנה מסך לא קריסטלי ומבחינת הגודל שיתחיל מ- 13' ומעלה זמן סוללה - רצוי 3 שעות. ואפשר לדון על כל התכונות הנוספות יש הצעות למחיר ??
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
[/r] Intel Core i5-2400 Processor(3.1GHz,6M Cache) Windows 7 Professional 32 Mechanical Package Tower 4x4, Intel Q65, 280W 85% PSU (WW except Russia) Parallel Cable (cable from planar, bracket) 2GB PC3-10600 SDRAM (2 DIMMs) Integrated Video Intel Q65 Integrated Audio Intel Q65 SATA 320GB 7200RPM/6Gb/16M Integrated Ethernet Gigabit Intel Q65 Lenovo USB Preferred Pro Full Size Keyboard - Hebrew Lenovo Enhanced Optical USB Mouse PS/2 Port Cable Internal Speaker
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחשב קולנוע ביתי לסלון בערך 3.5K (הארדיסק גדול ככל שניתן ואם אפשר SANDY BRIDGE) שיהיה אסתטי ויעיל לצורך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייד, היא כבר היתה בחנות וכמעט קנתה Toshiba Satellite L500-12T עם אחריות ל3 שנים ב4,000, אמרתי לה שכדאי לעשות סקר שוק, ולבדוק איתכם בפורום לפני הרכישה. אז הנה אני בודק. תודה מראש! סידרתי את זה לפי עדיפות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקי פלאש בפייסבוק ), צפיה בסרטים. המחשב צריך לעבוד מהר. * משקל רצוי: 2-2.5 קילו, היא הולכת להסתובב איתו הרבה ככה שיש עדיפות גבוהה למשקל נמוך. * גודל המסך: האידיאל הוא 13.3, אבל לא על חשבון משקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, כמו שציינתי, היא הולכת להסתובב הרבה עם המחשב. שעתיים של שימוש משרדי יהיו נקודת התחלה טובה. * אחריות: שלוש שנים, אחריות משלוחים. (לא יודע אם זה רלו…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחדש חדש לכמה פרוייקטים. המחשב יכיל 4 כרטיסי מסך (לוח אם תומך עם 4 X16) מעבד,זכרונות, 1250 PSU של Seasonic. ושאר הירקות. ברצוני לבקש ממכם עזרה דחופה להיום, איזה מארז כדאי לי לרכוש? אכפת לי שיהיה איוורר/זרימת אוויר/קירור טוב (מאוד חשוב, כרטיסי המסך יעמדו בעבודה אינטנסיבית מתמדת) רוב הסיכויים שאת המארז אשאיר פתוח בשביל לקבל קירור טוב יותר. בנוסף אילו מאווררים צריך לרכוש בנוסף? הקציב הוא בערך 500-600ש"ח, אשמח לחסוך ואשמח לשלם יותר אם יש צורך. תודה רבה לעוזרים, חשוב לי מאוד כי איני מבין גדול בבניית מחשב מקורר היטב (במיוחד שהפעם אצטרך את הקירור הטוב ביותר שאוכל להשיג) בנוסף האם יש חנות טובה שמשקיעה על חיווט ואיורור? בעיקרון כנראה שאזמין מ TMS א…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב עבור עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מיילים) מידי פעם עבודה עם סוליד וורקס, + רוצה כרטיס טלויזיה. 2GB זיכרון. צורב יש. מסך יש. אם נכנס בתקציב, לוח אם בלי כרטיס מסך מובנה. האם יש היום כרטיסי מסך עם כרטיס טלוזיה מובנה? תודה, און.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במאה ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים של המחשב יהיו: צפייה בתכני HD עבודה על תוכנת SOLIDWORKS(סטודנט לא פרנסה) באופן תדיר משחקים כמו FALLOUT LAS-VEGAS,METRO2133 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה היא 1920*1080 בגודל 23 אינצ'(dell U2311H( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, רוב השימוש יהיה לאינטרנט, אני משחק מעט במשחקים כ call of duty אבל על הגדרות ממוצעות. יש לי מסך של dell 23 יש לי שני הארד דיסקים sata2 חצי טרה וטרה. יש לי צורב ויש עכבר ומקלדת אשמח להמלצותיכם על שאר הרכיבים. עד 3500 אלף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(autodesk 3ds max)+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש?משחקים כמו WOW CRYSIS וכל אלה שיפעלו מצויין על גרפיקה גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אתחיל בכמה מילים, עזבתי את המחשב לטובת xbox ואח"כ פלייסטיישן, כי תמיד מחשב החזיק לי בערך 3 שנים עד שכבר לא ממש היה מה לשחק בו בלי להוריד הגדרות למינימום. בכל זאת, יש געגועים לשחק במחשב, בעיקר shooters ובעיקר אני רוצה לשחק PUBG שההבדל בין לשחק במחשב לבין בקונסולה כולם יודעים... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פה קצת קשה לי לקבוע תקציב מדוייק. חושב על 3,500 בערך רק על המחשב, אבל רוצה משהו שיחזיק לפחות לכמה שנים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר PUBG אבל אולי בעתיד גם אחרים כמו GTA ודומיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי דרך למיר מפרט מחשב. יצא 5600 כולל מע"מ, והגג שלי הוא ~5100. אני מחפש איפה אפשר לקצץ, או לחלופין- מפרט זול יותר, מחנות אחרת שנמצאת באזור השרון. המפרט: INTEL Q6600 SUPER TALENT 2GB 800MHZ PC6400 CL4 DUAL PACK 2X1GB ASUS P5K ASUS GEFORCE 8800GT WD SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB WD3200AAKS ENERMAX CHAKRA CASE ENERMAX LIBERTY 400W PIONEER DVD X18 DUAL LAYER כל זה, כולל הרכבה, עולה 5663. אשמח לשמוע שינויים או הצעה לחנויות חלופיות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
התקציב 2000 אפשר לחרוג צריך רק מעבד amd לוח אני מעדיף של גיגהבייט וזיכרון ומארז.... בבקשה תעזרו כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נוסע מחר לארה"ב לשבוע ואני רוצה לקנות שם מחשב. התקציב שעומע לרשותי הוא אמנם "רק" 8000 ש"ח אבל בדולרים זה יותר מ-2000 שזה אומר שאני יכול להביא משהו באמת טוב. הייתי רוצה מפרט חזק,מעבד לא צריך משהו פצצה כי חבל סתם,הייתי רוצה יותר להשקיע במסך,כרטיס מסך,זכרונות,רמקולים(Z560),כרטיס קול,לוח אם. אני גם לא מפחד להכניס הכל לארץ כי כבר עשיתי משהו כזה אז אל תשאלו אותי מה יהיה עם המכס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שכשיש שקע חשמל זמין, עדיף לחבר את הנייד לחשמל, כדי לחסוך במחזורי טעינה של הסוללה. השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את המחשב מחדר לחדר, ולשם כך מנתק מהחשמל (כאשר המחשב עדיין דלוק), ומכניס לשקע בחדר השני, יש לכך השפעה שלילית על חיי הסוללה? בנוסף, המחשב שברשותי הוא חדש, MSI EX400, והסוללה (6 תאים) מספיקה לשעה ו-40 בערך (עם WIFI בלי BT, תאורת מסך נמוכה ומצב חסכוני של כרטיס המסך). האם זה הגיוני, או שקיבלתי סוללה עלובה? (באתר היצרן מצהירים על 4 שעות עבודה, וזה נראה מופרך כרגע). תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שיעבוד מהר ובמקביל על מספר תוכנות. המחשב מיועד לשימוש בסיסי - אופיס וסרטים אך גם לעריכת וידאו לצורך ביתי מהמסרטה. שימוש בתוכנות פוטושופ ועריכת וידאו בVEGAS של סוני. חשוב שיהיה שקט . תקציב - עד 5500 ש"ח כולל ציוד היקפי = עכבר מקלדת ורמקולים וכן מסך רחב 22'' המון תודה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש במחיר של עד 6K (עם חריגות) שיהיה כלול עם כל הציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') מחשב זה מיועד למשחקים חדשים, אופיס, אינטרנט, הורדת קבצים ועוד. *המסך חשוב שהוא יהיה LCD 19" להלן המפרט שבניתי ב KSP: מעבד כפול ליבה: Intel P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1160 ¤ קירור מעבד: Thermaltake VENUS K8 Silent Boost 70 ש"ח לוח אם: Gigabyte 8I945PL-G s775, 550 ש"ח זיכרון: 1GB Twinmos (512X2) 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus GeForce 7600GS 256MB 890 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 465 ש"ח צורב DVD: Nec 3550A 195 ש"ח מארז + ספק כוח: 8022 Gamer 450W, 8cm Fan 290 ש"ח מסך LCD: FP91GX 19'' LCD 4ms BenQ 1850 ¤ התקנה: 190 ש"ח סה"כ: 6110 ש"ח הצעות לשיפור…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הי, אבקש המלצה למחשב נייד למהנדס שעובד בסולידוורקס ומסתובב הרבה משקל בין 2-3 ק"ג מסך-מינימום 14" מחיר- עד 8000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-