עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ידיד שלי יש לו את הטושיבה A300-149. הוא לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הויסטה המותקנת בנייד, והוא מעוניין להתקין עותק של XP במקום הויסטה. האם Windows Vista® Home Premium Edition שמותקנת לו הוא לא זכאי לשנמוך נכון? הוא אמר שהוא ניסה למחוק את ויסטה אבל ה-RECOVERY של הויסטה תמיד עולה בחזרה. איך אפשר למחוק לגמרי את הויסטה ולהתקין XP, הוא הוריד כבר את הדריברים של XP למחשב שלו מאתר טושיבה. והאם צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס גם לגבי סוג הקשיח שהוא SATA? אשמח לכל כיוונון או עצה לפני שאני ''מתנפלת'' לו על המחשב...... חג שמח ח'ברה בבקשה עזרה ח'ברה מישהו התעסק עם סדרת A300 של טושיבה מבחינת מחיקת הויסטה והתקנת XP?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, זה המחשב שאני מתכנן לקנות. המחשב נועד עבור הבית לכמה צרכים: * עבודת מעבדה(חישוב נתונים וסטטיסטיקה) של אבא שלי * עיבוד תמונה של אח שלי (צלם) * עבודה משרדית, אינטרנט וכו' * ייתכן ויתבצע OC זה המפרט: INTEL Core2 Quad (Q9300) GIGABYTE GA-X48-DQ6 OCZ OCZ2FX800C32GK FlexXLC 2GB(2x1GB) 800MHz CL3 Non-ECC DDR2 DIMM WD WD5000AAKS 3.5" 500GB 7200RPM 16MB SATA II SATA Powered Only LG GH20-NS10(B) DVD±RW Dual Layer 20X SATA Bulk Black ANTEC P182 Black ENERMAX LIBERTY DXX 500 THERMALTAKE BigTyp VX 120 CPU Cooler למחשב מצורף כרטיס מסך 7800 שכבר יש לי. ידוע לי כי הזכרון יחסית יקר וכנ"ל הלוח אם - הם נקנו בגלל העדפה לחברות הללו ובגלל יכולות OC וקירור (בייחוד של הזכרון). מה דעתכם? א…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר שנתקלתי בקרטועים קלים כאשר אני מנגן וידאו 720p מקודד ב-H.264 עם ביטרייט גבוה, החלטתי שכדאי כבר להחליף את המחשב הקיים. את המחשב החדש בניגוד לפעם, אני לא צריך למשחקים בכלל, לא אכפת לי שלא יפעיל אף משחק שיצא על Low אפילו, בשביל משחקים יש לי Xbox 360. ראיתי את הכתבות על ה 8600/8500 החדשים של nVIDIA והבנתי שהם בדיוק מה שאני צריך. המסך שאני רואה עליו את הסרטים/סדרות הוא Toshiba 37WL58E. כמו כן אני לא צריך שום ציוד הקפי, רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (ואם תמליצו גם על ספק כוח חדש, כרגע יש לי 400W ג'נרי). יש לציין שזה צריך להיות המחשב השולחני שלי ולא מחשב סלוני HTPC. הוא פשוט מחובר לטלויזיה בנוסף. החלקים שאני חשבתי עליהם הם אלו: מעבד - Intel Core 2 Duo E660…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום לכולם, אזדקק לעזרתכם הרבה במציאת מפרט חזק ככל האפשר מ-Newegg. הרבה זמן שאני חושב להרכיב מחשב חדש וכעת הדבר מזדמן. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזמן קצוב ומוגבל, המחשב מיועד לעמוד בעיקר בדרישות הבאות: הפעלת תחנות וירטואליות. הפעלה מהירה של תוכנות מכל הסוגים. מחשב שיריץ משחקים חלק ברזולוציה של 1650X1050 באיכות הכי גבוה. משחקים חשובים בעיקר: GTA4 Need For Speed כולם ועתידים לבוא. C&C מעט משחקי FPS טובים. התקציב הינו 1,100$ולהלן הדרישות: מעבד: מבלי להתפשר, רק Intel Core i7 920 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200rpm גם כאן מבלי להתפשר ספק: נתון לבחירתכם, כמובן בהתאם לכרטיס מסך. לוח אם: נתון לבחירתכם, עדיפות לGigabyte אך לא בהכרח. כרטיס מסך: …

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. יחובר גם לממיר עידן פלוס USB. שימוש מזדמן ב- Flash, Eclipse. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tom123,

2.00Ghz Intel Core2 Duo Processor T6400 4 GB DDR2 RAM (Max Supported 8GB) 320GB (5400RPM) Hard Drive (SATA), Dual-layer Lightscribe DVD±R drive Genuine Windows Vista Home Premium 64-bit with Service Pack 1 14.1" Diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) 6 cell המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות אך ישמש כמדיה סנטר גם. מה אתם אומרים יריץ FULL HD? המחיר שלו הוא 700$ יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום היקרים: אני מזה זמן רב מתכנן לקנות מחשב, ברשותי כרטיס מסך HD5870 ואני מקווה לבנות מחשב לא יקר מידיי סביב ה-3.5K-3K (ללא כרטיס גרפי כמובן) אך שיתמוך במשחקים החדשים ביותר בהגדרות הגבוהות ויכלול כונן SSD למערכת ההפעלה, כמתואר כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה- 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אם לא גם בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (ובין השאר אינטרנט ועבודה משרדית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים ואינטרנט אני מתלבט בין הדגמים הללו אודה לכם המלצה מה עדיף מבין השלושה אין לי עדיפות כלשהי לחברה מסויימת למרות שבלנובו לא השתמשתי מעולם לחברה שלי יש HP ואני משתמש בו דיי הרבה ואני מרוצה. וחבר שלי יש DELL דגם אחר והוא סבבה לחלוטין. אודה לכם בהמצלה אם תפרטו במה הדגם עדיף מהשניים האחרים תודה אלו הלינקים: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2731&catcode=100&AdCat=&parentid[/url http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2490&catcode=130&AdCat=&parentid= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2581&catcode=103&AdCat=&parentid= נ.ב אם יש לכם המלצה לדגם אחר במסגרת המחיר של עד6000 ש"ח ועדיף…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. השימושים - תוכנות ,אינטרנט,סרטים וקצת משחקים. המחשב צריך לכלול את הרכיבים הבאים: מעבד - אינטל ,משהו סביר לא הכי חלש ולא הכי חזק.. לוח אם - תמליצו לי ואני אבדוק ! זיכרון -2GB . כרטיס מסך- אני לא גיימר ולא רוצה לבזבז כסף על כרטיס חזק ,יחד עם זאת אני לא רוצה "גרוטאה" ! מארז - שיהיה משהו נורמלי ולא חרא ג'נרי שלא שווה כלום . ספק כוח - אותו דבר כמו המארז -לא ג'נרי . דיסק קשיח - 250GB יספיקו לי בהחלט! *בקשר לחריגות מהתקציב, עדיף שלא! *אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק ! *זה לא חייב להיות הכל מאותה החנות ואני לא מתכוון גם לשלם במזומן (לפחות לא את הכל) . תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by avivz,

???צריך עזרה דחופה יש לי עד מחר להחליט מה מבניהם השימושים שלי הם מחשב שירוץ חלק וקצת משחקים פוטשופ ופרימיר של אדובי תודה מראש MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...63&CatCode=315 HP: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...50&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by Skull-Hunter,

אין צורך בציוד היקפי.. עדיפות לHD בנפח של 500GB

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤568 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤400 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 מחיר סופי: ¤3732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים על המפרט הזה ? המחשב בעיקר מיועד לעבודה עם קיובייס ואולי בעתיד גם לOC של המעבד

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. אז ככה, מדובר על T61 של לנובו בעל מעבד 8100 ו 2GB זכרון. אני עובד קבוע עם תחנת עגינה ורק לעיתים רחוקות מוציא אותו מהבית, היום פתאום שמתי לב שמשום מה בתוכנת ה powerMenger הוא מוגדר כך (רק בחיבור לחשמל) : Maximum CPU Speed : Highset CPU Deeper Sleep : Disable Optimized Fan Conrol : Maximum Performance כמובן שעל מצב סוללה הכל הפוך : Maximum CPU Speed : Adptive CPU Deeper Sleep : Enable Optimized Fan Conrol : Balance all parameters השאלה שלי היא : האם ההגדרות תקינות? (חשוב לציין שהטכנאי שקניתי ממנו את תחנת העגינה הגדיר כך וזוהי אינה ברירת המחדל) האם מצב עבודה בביצועים גבוהים לא תפגע באורך חיי הרכיבים לטווך הארוך? אם לא , איך אני צריך להגדיר את זה למצב אופטימאלי? …

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by roi.vahab,

שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bushman,

מה המפרט המינימלי שצריך בשביל להריץ סרטי HD חלק לי עכשיו יש \ מעבד duelcore 2.3 זכרון ddr2 1GB לוח אם msi microstar ms-7528 וכרגע המחשב שלי מצג סרטי HD מקוטעים מה אני צריך להוסיף כדי לפתור בעיה זו?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, בנוסף גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER BF3 ME3 BFBC2 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3700 ש"ח, ניתן לחרוג ל 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב הוא לצורך עבודה עם מוזיקה - הקלטות, יצירה, עיצוב סאונד. התוכנה הרלוונטית היא Cubase. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך אך הציוד כבר קיים ואין צורך לקנות בנוסף. בעיקרון יש את המיקסר ומקלדת השליטה שמתחברות בחיבור USB3.0 וכל שאר הציוד מתחבר אליו המיקסר. וזה גם לא "זולל" הרבה חשמל/עיבוד מסוים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. …

21. אני צריך בבקשה מפרט למחשב לאח שלי כולל ציוד היקפי עד 5 מקסימום , הוא בעיקרון משחק הרבה במשחקי רשת ועובד כגרפיקאי על המחשב עם תוכנות photoshop illustrator ובסגנון . אין צורך בכונן קשיח בעיקרון בניתי את המחשב הזה מTMS עם חריגה קצת מהתקציב אשמח לשמוע שיפורים או הצעות אחרות תודה מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Zalman 7700-AlCu Aluminum 120mm כמות: 1 מחיר: ₪176 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-UD3LR כמות: 1 מחיר: ₪555 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 מחיר: ₪340 ספק כוח: SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪536 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by Access Denied,

אני צריך להמליץ לחבר על מחשב נייד, כאשר צמצמנו את הבחירה לשני הדגמים האלו: LENOVO SL500 HP 4510S על מי מהם הייתם הולכים?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שלום אשמח לעזרתכם: התקציב הוא 2500 ש"ח (באילת) מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים, פוטושופ ועריכת וידיאו (לא מקצועי) מעבד: עדיפות ל4 ליבות בשביל ביצועים גודל מסך: 15.6 סוג מסך: עדיפות למסך מט רזולוציית מסך: התקציב לא מאפשר כמובן שהייתי רוצה FHD משקל רצוי: פחות חשוב זמן סוללה: פחות חשוב יציאות: לא צריך משהו מיוחד סוג כונן וגודל מינמלי: לפחות 750GB כונן אופטי: לא חשוב אבל הייתי רוצה עם אפשרות לשדרוג עתידי לכונן SSD תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה מסוימת: רק שיהיה איכותי ולא מתפרק. חשוב חשוב: מקלדת מלאה ראיתי את זה ונראה שיש לו כוח עיבוד טוב. http://ksp.co.il/?uin=21619 אשמח לקבל חוות דעת על המחשב והאם ניתן למצוא משהו יותר …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר עבודה משרדית, מםייה ישירה ולפעמים פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש כבד, במיוחד בסופשים שאז כמעט ולא יפסק השימוש בו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by huhxdd,

אהלן חברים, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בתקציב של עד 1500 ש"ח. המחשב צריך לספק צרכים בעיקר לגלישה באינטרנט, שירים יוטיוב וכד'. מחשב מאוד בסיסי שלא יהיו עליו עומסים. מבקש לנצל את התקציב ולהכין את המפרט הטוב ביותר שאפשר בסכום הזה. המפרט צריך לכלול: מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח (לפחות 500) ואם ישאר מקום לקירור מעבד מעבר למה שמקבלים אז זה גם יהיה טוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.