עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא מבין איך לפעיל ת boos בדבר הזה זה מה שאני רואה ד.א זה מחשב של asus x451ca לחצתי F2 DEL F1 הכל שום דבר לא פועל הוא סופר עד 1 2 3 ואז זה מראה c/ אין אין צריך להגדיר שם משהו בחברה של asus אמר לי לחפש מדריכים איך לפתוח bios נעול זה לא רק F2 או שני כפתורים וזה יעבוד צריך לתכנת שם כמה דברים אם פקודות הרצה, השאלה מי יוכל לעזור לי חבל שאני ילך לחנות מחשבים סתם אני רוצה לנסות לפתור את זה מי שמבין במת ידע להגיד לי מה לעשות אהה הוא אמר לי שאין לי ביוס יש לי uefi יואיפייב משהוא כזה אין לי ביוס [h=3][/h]

• 16 תגובות
    • 11.9k צפיות
  2. אני יכול לחבר נייד לנייד עם כבל VGA ? אם כן באיזה מהם אני לוחץ FN+ F

3. אהלן לכולם, כמו שכבר ציינתי בכותרת, התקציב נע בין 8500 ל-9000 ש"ח. עקרונית הוא יהווה חלופה לנייח שהיה לי פעם, אזי אשתמש בו להכל פחות או יותר.. ע.משרדיות + משחקים כבדים (עד כמה שאפשר) וצפייה סרטים. גודל מסך, מעדיף בין 15 ל-16 אינץ'. משקל רצוי שהיה סביר, בין 2 ל-3~ ק"ג (לא נייד-נייח בעצם). סוללה, אני מעדיף 8 תאים, ואם לא אז גם 6 זה בסדר. יציאות מיוחדות - "כל המרבה הרי זה משובח" בלוטות' - חייב. צורב DVD - כנ"ל. (LightScribe לא מחייב) קשיח, אני צריך מינימום 500GB, עם דגש על 7200 סלד [סיכוי קלוש, אבל אולי אתפשר על 320] אחריות בינ"ל יכולה להוות בונוס נחמד אבל לא מחייבת. הנטייה שלי היא בכיוון Dell או HP, אבל כל חברה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by offer24,

שלום.חבר שלי קנה היום HP 6282 עם שנה אחריות מבאג.הם מציעים שדרוג לאחריות ל3 שנים ב600 שקל בערך.זה כדאי?עד כמה האחריות חשובה בשנה השנייה והשלישית?לא יהיה יותר זול פשוט להכניס אותו למעבדה פרטית אם יתקלקל?תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך לבנות מפרט למחשב, בתקציב של עד 2500 ש"ח, שייתמודד טוב עם תוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ ואילוסטריטור, וגם ידעו להריץ SOLIDWORKS ותוכנות עריכת תלת מיד אחרת. . מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית תלת מימדית- בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב 9. האם חשוב שקט? לא. 10. האם מתוכנן OC? לא למה עצלן? סתם חוזר הבייתה מאוחר... תודה גיא

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by tfo,

טוב אני יחלק את זה ל3 חלקים אני מבקש לענות מסודר: חלק 1: קודם כל שאלה: יש לי HDD WD 5000AAKS 500GB 16MB, SATA2, שלא היה בשימוש בכלל האם כדאי להשאיר אותו או שעדיף לשדרג להארד דיסק יותר מהיר? טוב אז ככה המחשב הראשון הוא בשבילי, התקציב הוא 6000 ש"ח (אפשר קצת לחרוג עדיף שלא, במקרה שכן אני יכול לשלם במזומן אז יש הנחה קטנה כידוע) מטרות המחשב: משחקים כבדים כמו GTA4 ו CRYSIS, עבודה עם תוכנות רבות במקביל, עריכת ווידאו לפעמים, פוטושופ, אינטרנט כמובן, סרטים, וסרטי HD, אני מתכוון להשאר עם WINDOWS XP עד שיוצא WINDOWS 7. עכשיו לעיקר: אני רוצה מעבד עם 4 ליבות עם ההדפה ל Q9550, אל תגידו לי 2 ליבות, רק 4 ליבות. אני כן מתכוון לעשות OC אך ורק למעבד אבל לא משהו מטורף. חשוב מאוד! שהמחשב יהיה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. AMD 64 3500+ MSI K8N Neo2 Platinum OCZ 1024MB (2x512MB) EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX+BOOSTER Club3D ATI Radeon X800XT PE ViVo 256MB Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM+120GB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk (הגיע הזמן להביא אותה ב OC) הייתי צריך ללכת על ה FX55 (היה לי תכסף לזה) אבל וויתרתי, עכשיו שאני חושב על זה טוב שכך . נוו מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ברשותי מחשב נייד מסוג LG LE50 שקניתי לפני כשנתיים וחצי. בחודשיים האחרוניים המחשב מגמגם (נתקע לפעמים לכמה דקות ומתאפס, עובד לאט, ולפעמיים כאשר אני מפעיל את המחשב הוא אינו מזהה את הקונן הקשיח בBIOS). הגשתי את המחשב לחברת ח.י לתיקון והם טענו שהמחשב עובד בסדר גמור ויש בעייה בהתקנה של WINDOWS. התקנתי מערכת הפעלה מחדש אך עדיין הבעייה חזרה לאחר כמה ימים. שאלתי היא איך אני מוכיח את קיום הבעייה לטכנאים בח.י. (לפעמים המחשב עובד כרגיל) אשמח לקבל כל עזרה. יום נעים לכולם

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by dolev16,

היי יקרים, לאחר חוויה נוראית מול דל והבנה שכלל היבואנים בארץ שאינם אפל (כנראה) נותנים שירות מזוויע, החלטתי ללכת על לפטופ של אסוס. הבעיה שאני ממש רואה שנפתחה קבוצה גדולה בפייסבוק של תלונות+ כתבות באינטרנט כל תביעות רציניית ושירות מחפיר. הבנתי שיש בארץ 3-4 יבואנים, אולי אחד מהם כן מספק שירות נורמלי? אציין שההתלבטות שלי היא בין אסוס ל-MSI. כאשר שירות ומחיר נגיש חשובים לי.

10. Started by RawSteel,

Amd xp 2000+ leadtek nforce 2 boeard + 2 * 256 ddr 333 radeon 9700 pro i got all in discount well, not discount but i bought it in hul what do u think?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by CaRTeR,

יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by Osiris665,

לאחרונה הגיע לידי קיט פיתוח של 915GM\GL\GT (ראו באתר של אינטל) ואני צריך לעדכן את הביוס של כרטיס המסך (GMA 900 אם אני לא טועה). תעזרו לי בבקשה :s05:

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Arisum,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב,בהתחשב במשחקים שעומדים לצאת בזמן האחרון נראה שהדרישות גבוהות ןמאתגרות בעיקר את המעבד שלי(אני לא מעוניין בOC),כך שאני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 שמתי לב שהחודש יתחיל הבלאק פריידי,לדעתכם כדאי להמתין עם קניית המחשב עד אז? או שלא צפוייה הורדה משמעותית במחירים של הרכיבים שיהיו רלוונטים אליי? נראה שהדיסק הקשיח שלי כבר מתחיל להישחק(הרבה "רעשי" כתיבה בזמן שהמחשב מבצע מטלות יחסית פשוטות כמו …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by LD21,

דוד שלי נוסע לארה"ב וקונה לי מחשב נייד אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב בסביבות 600-700$ שיכול גם להריץ משחקים כמו FIFA/NBA באיכות טובה גודל מסך 15"/17", כונן DVD+צורב גודל כונן קשיח לפחות 150GB עם מערכת הפעלה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by ram4000,

שלום לכם. קיבלתי אתמול מפרט אבל אני לא יודע אם הוא מפרט אמין ושווה כי המחשב עולה 4,699 יחסית זול אבל בקשר למפרט הייתי רוצה שתעזרו לי התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח המפרט הוא כזה: מחשב נייד Intel Core 2 Duo T5500 1024MB 80GB DVDRW IBM מעבד סוג: Intel Core 2 Duo מהירות המעבד: 1.66GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5500 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express זכרון נפח: 1024MB מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80GB חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Intel High Definition Audio 24bit …

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. הרכבתי את המחשב הבא למטרת מישחקים בלבד וגלישה באינטרנט. Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 473.62 ¤ 1 473.62 ¤ 1 5604 AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1349.81 ¤ 1 1349.81 ¤ 2 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 3 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 710.00 ¤ 1 710 ¤ 4 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 2 990.28 ¤ 5 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 6 5630 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb DDR III 128Bit Video Card 1255.08 ¤ 1 1255.08 ¤ יש לי כבר הרדיסק וצורב. סך הכל 5000 שח. מה אתם אומרים? יש משהו שכדי להחליף? המיפרט הזה מספיק חזק בשביל להריץ לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. חשוב- מעבד אפשר גם AMD רק שלא יעשה צוואר בקבוק לכ.מסך עתידיים שיניתי את דעתי- ללא ציוד היקפי כלל אבל שיכלול WINDOWS המחשב לכל דבר, גם משחקים רצוי שירוצו חלק אפילו על 1024*768. יש לי ספק ANTEC 500WATT שאמור להספיק. כמו כן יש לי את הX1950PRO 512MB שאני מרוצה ממנו מאוד. לא חושב שצריך מעבדQ. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  18. שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amosk6,

שלום=] הגעתי למסקנה שאני צריך מחשב חדש..ובתקציב הכי נמוך שאפשר... הסתכלתי באתר אייבורי ועוד מספר אתרים ישראלים של מכירות מחשבים באינטרנט... ותאמת שאני מבולבל...אני לא יודע על מה להסתכל...אני רוצה מחש טוב עם הרבה מקום ומהיר.. לאינטרנט ולמוזיקה שמצליח לקרר את עצמו כמו שצריך...בנתיים אני עם עבר של 2 מחשבים שלא מקררים את עצמם הדבר ששמתי לב הוא שכל מחשב ברמות האלה הוא עם כוכבית של שדרוגים..ווואלה זה לא נגמר P: כמו כן אני אשמח לקבל המלצות למערות מחשב-מחשב+מסך+מקלד עכבר+רמקולים טובים תודה רבה על העזרה.... amosk6

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף מאוד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Batman Arkham city, NFS THE Run, Leagueoflegends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל אני יודע שהתקציב מוגבל אז אם חייב אני יסתפק…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. לקרא למטה מפרט סופי!!!!!!!!!! תודה מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1755 לוח אם GA-965P-DS3 720 זכרונות ?1GB TwinMOS? 810 כרטיס מסך XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL 3000 מארז THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER CASE- VD1000BWS - w/o PSU - BLACK+WINDOW 750 ספק כח ToughPower W0103 600W PFC (24pin) 560 דיסק קשיח ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? 350 7945 מה כדי לשנות? מחשב למשחקים לא מתוכנן OC

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  22. מטרות המחשב - סטודנטיאליות (משרדיות) + גיימינג בינוני גודל המסך - 15.6 רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - עדיפות למקלדת מוארת משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, משהו כמו 3-5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין דרישה אבל תמיד טוב שיהיה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא חייב SSD, צריך הרבה מקום 750-1T כונן אופטי - כן, חיצוני או פנימי לא משנה לי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיחזיק לי מבחינת משחקים לפחות לשנה - שנתיים הקרובות + שיהיה אמין כי הולך להיות עליו כל החומר של התואר שלי חשבתי ע…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום אני חדש כאן.. היה לי כאן יוזר לפני כמה שנים שהייתי נמצא פה הרבה אבל לא יודע מה קרה איתו ;( בכל אופן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש כי יש יותר מדי פז"ם על שלי.. בחנתי היטב מחירים ושקלתי כמה כסף אני יכול לבזבז על הצעצוע החדש בלי סוף פעמים. הכנתי מפרט שיכול לספק אותי לדעתי.. אבל ישנה בעיה אחת... הבעיה היא שאני לא החלטתי לגבי איזה מעבד לקנות הן מבחינת תקציב והן מבחינת ביצועיים. השיקולים שלי הם : או amd 3800 x2 או intel d820 2.8ghz כפי ששמתם לב, הדילמה שלי היא בין שני מעבדי ליבה כפולה(ללא שום פשרה), והדילמה לגבי ההחלטה שקולה ברוב הזמן יותר במחיר מאשר בביצועים. הכנתי שני מפרטים שכוללים לוחות שונים ואת שני המעבדים הנ"ל. כאן אתם נכנסים לתמונה... אני צריך את עזרתכם וה…

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  24. מה דעתכם על המפרט הזה כדי לשנות משהו? המחשב מיועד לשימוש כללי אינטרנט אופיס משחקים וסרטים בלי OC התקציב שלי זה 5000 אבל אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזה ב500 שקל אני ממש הטלבתתי בין כרטיס מסך עם טוב עם VIVO כרטיס מסך וכרטיס טלויזה בתקציב של 1000 שקל אבל נראה לי כדי ללכת על כרטיס מסך נפרד וכרטיס טלויזה כי אני לא גיימיר מה דעתכם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by lital1,

אני מחפשת מחשב טוב ואין לי כל כך הרבה זמן ליותר מידי חיפושים. המחשב שאני זקוקה לו הוא בעיקר לצורכי הורדות-סרטים ,מוסיקה והרבה גלישה. התקציב לא כולל מסך. בגדול המסך שאני רוצה והא samsung 19 אינצ. אשמח לכמה שיותר הצעות בתקציב הזה. אם יש לכם חנויות אמינות שאתם ממליצים עליהן באזור המרכז אשמח לשמוע... תודה.....

• 5 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.