עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לרכוש לפטופ של apple אבל אין לי מושג בזה, אשמח אם תוכלו לתת המלצות לדגמים (עלות מול תועלת). המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות, תקציב באיזור 8-9K. תודה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש ASUS ZENBOOK עם מעבד I5 דיסק 128G SSD וזכרון 4-8 גיגה עד יום שישי יש לי משפחה באזור מנהטן שיכולים להביא לי את המחשב לארץ הבעיה שהמחשב לא נמצא באתרים של החנויות הגדולות כמו BNH, BESTBUY יש מחשב אחר שאתם ממליצים באותו סגנון בטוח מחירים של 900$? או חנויות מחשבים באיזור? שאלה נוספת, יצא למישהו להתנסות באחריות של אסוס בישראל על ציוד שנרכש בחול? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. מעוניין לרכוש לוח אם למחשב נייד TravelMate 290 יד שניה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ לצורכי לימודים עבודה וצפיית סרטים. הדגש הוא על RAM של 2GB ונפח HD של 160, אני מסתפק בכ.מסך פשוט, אומנם חשוב שיהיה לו תמיכה בBluetooth, WIRELESS, יציאת טלויזיה, ואופציה של הרחבת אחריות. כמו שמצויין בכותרת התקציב הוא 4K. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איך הלפטופים של MSI וGIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. שלום, היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח. קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. השימושים הם: משחקים, סרטי FHD על מסך LCD 42 אינץ', עריכה גראפית ברמת הפוטושופ, עבודה יומיומית. studio 15: Intel® Core 2 Duo T9600 (2.8GHz/1066Mhz FSB/6MB cache) 15.6 Full High Definition (1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera 6GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Speed: 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 8X Slot Load Super Multi (DL DVD+/-R Drive + RAM support) 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Dell Wireless 370 Bluetooth Internal (2.1) High Definition Audio 2.0 Back-lit Keyboard או studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9600 (6MB cache/2.8GHz/1066Mhz FSB) Edg…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 ש"ח. מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד - Intel Core Two Duo E8400 כ. מסך - GIGABYTE GeForce 8800 GTS 512MB כ. קול - Creative Audigy SE 7.1 לוח אם - GIGABYTE EP35-DS3L זכרונות - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC כונן קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב - LG GSA-H55NK מארז - Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS ספק כוח - Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. אחרי כל כך הרבה זמן של התאפקות לא לקנות מחשב החלטתי שהגיע הזמן לרכוש אחד חדש. כאמור התקציב לקניית המחשב עומד על 5500 ש"ח. הרכבתי את המחשב הבא משתי חנויות KSP ו IQPC ואשמח אם תגיבו : IQPC מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 944 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 621 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 252 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1817 KSP זכרונות‏ DDR II 667 1GB TwinMOS X2 540 שקל דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 330 שקל מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black 720 שקל ספקי כוח‏ Antec TruePower Trio 550W Active PFC (12cm Fan) (24pin 495 שקל סה"כ 2085 שקל ביחד 3902…

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by tomarie,

שלום אני זקוק להמלצה: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 5000 שקלים. ייעוד ספיציפי הוא עיצוב גרפי בתוכנת PHOTOSHOP CS 3/4 ותוכנות ADOBE נוספות. הכינוון הכללי הוא עבור כרטיס גרפי יחסית טוב ומסך של לפחות 15.4 אשמח לקבל הצעות כי אינני מבין בתחום הניידים. בתודה, טום.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by Mosh Amar Moshe,

לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. המרכיבים החשובים לי שיהיו הם: 1. SATA 2 2. מעבד עם ליבה כפולה של INTEL 3. זכרונות RAM של DDR 2 4. לוח טוב שיש לו 4 סלוטים (חריצים של RAM על הלוח ). תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  13. המחשב מיועד לרינדורים תלת מימד + ומשחקים BF3, קרייסס 1 ו-2 מעבד Intel Core i5-660 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I5660 לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950500 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪483 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים, התאמתי לפי המלצות מפרט ורציתי לשמוע תגובות על מה כדאי לי לשנות או להחליף או לשפר. התקציב הוא עד 5500-6000 ש"ח בערך ואשמח אם תציעו לי איך אוכל לשפר את מה שהרכבתי. אז הנה המפרט: תודה לעונים. =]

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  15. היי אנשים, המחשב הוא בשביל אחיין, זה התקציב... משחקים אפשר להגידש הוא משחק הכל. farcry \ crysis ו GTA4 בקרוב. לגבי המסך אני דיי נעול על ה Samsung T240 אלה אם יש לכם אופציה טובה יותר בגודל הזה ("24). מה שמשאיר בערך 5300 למחשב עצמו לגבי המחשב, הכיוון שלי היה E8400 + overclock ואז כמובן שגם צריך קירור נורמלי. חשבתי להגיע איתו לאיזור ה 3.6-3.8 4gb 800hz 500gb - 640gb HD4870 1gb palit צורב DVD רגיל.. מארז, רצוי FULL TOWER , אני לא אוהב את הצפיפות שבקטנים. צבע שחור, ובלי כל הצבעיים והתאורה, משהו אלגטני ו"בוגר" יותר. לגבי הלוח אם אני ממש לא יודע, אני לא יעשה לו CF בעתיד, אבל חשוב לי לוח אם טוב במיוחד לאובר קלוק. לגבי כרטיס קול, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל בודד שיתן לי 5…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by yitzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח(למטה מפרט שחשבתי לקנות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות כמו C, C# וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 אך לא חייב…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  17. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות\סרטים, דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך EBAY עכשיו אני די חדש בנושא ולכן אבקש את דעת המבינים בנושא של קנייה מח"ל למשל כמה לוקחים מכס או מע"מ פחות או יותר,האם זה בטוח? וכו... 1) תקציב: אני לא ממש יודע כי בארץ מחשבים כאלו לגיימרים עולים 6-9 אלף ויותר ובחו"ל מחשב כזה יש גם ב 3-4 אלף ולכן אני בבעיה אבל אפשר להגיד שעד 3500-4000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש בכמה רמות מעל והוא עולה נניח עוד 400 שקל אז בסדר. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר המחשב ישמש לצורך משחקים כבדים,סרטי HD וכמובן גלישה. * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב בוא נגיד שלא ירד מ 15 אינצ' * משקל רצוי? אין העדפה מסוימת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by roncohe4,

היי אז החשמל טיגן לי את הנייד הנוכחי... יאי... וצריך חדש :\ מה צריך? -USB 3 (מסתפק ביציאה אחת. אם יש גם את הפתח הקטן הזה, לא זוכר את שמו, שמאפשר לי להוסיף 'חומרה' למחשב ובכך אני יכול להוסיף USB 3 זה בהחלט פותר את הבעיה). -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. -דיסק קשיח SSD (לפחות 256 ג'יגה, רצוי לכיוון ה-500). -כונן אופטי. -ניידות: קל ככל האפשר, קטן ככל האפשר (איזור ה-13"), דק ככל האפשר. מאוד חשובה לי הניידות שלו. -שיהיה מהיר... -תקציב: חופשי, עדיף כמובן כמה שפחות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-6748.htm או זה http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2784 ובכלל, אני גם שוקל אולי לקנות מקבוק פרו וזהו..... הצע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתלבט בין Lenovo G770 10375WUאוASUS G75VW-RS72 אבל אני לא נעול על כלום ומוכן לקבל כל המלצה רצינית,חשוב לי מאוד שהמסך יהיה 17 אינץ' והמעבד יהיה חזק כדי להריץ את התוכנות שאני עובד איתן:corelDraw, Adobe illustrator/photoshopאני מוכן להגיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם...

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  22. ערב טוב לכולם אני קצת נוב בכל הקשור למחשבים ניידים לכן אני מצטער אם אני קצת מציק בפורום בזמן האחרון אבל יש לי שאלה, מפני שהבנתי שלרכוש מחשב נייד חדש עם הדרישות שלי זה לא כ"כ אפשרי אז אני כנראה אלך על מחשב יד שנייה או משהו בסגנון, שימוש המחשב: עריכה גראפית בקבצים בגודל עד 25MB כמו כן שימוש בגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס חשוב שהבטריה תהיה כמה שיותר חזקה. אלו 2 המחשבים שהציעו לי נכון לעכשיו [יד שנייה] - האם הם מתאימים לי בכלל לשימושים שאני צריך מבחינת מסך וחומרה שם המחשב: HP Compaq nc6320 Business Notebook PC‏ תמונה: נתונים כללים: מפרט כללי: מעבד Core 2 Duo T5500 1.66 1 ג"ב RAM דיסק 80 ג"ב מסך "15 ברזולוציה 1024X768 צורב DVD XP PRO ברשיון תיק נשיאה נ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם.... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים משרדיים (עבודה עם מצגות ושאר מוצרי אופיס בעיקר). המחשב ישמש אותי להציג מצגות וכו' אצל לקוחות - כלומר חשוב לי שאני אוכל לקחת אותו בקלות ממקום למקום וכמובן שהוא יראה ויראה את המצגות בצורה איכותית ויצוגית. בנתיים ראיתי את הדגמים הבאים: LG Intel Pentium M 740 1.73GHz Sonoma - LE50-5LSE מעבד Intel Pentium M 740 1.73GHz זיכרון 512MB DDR2533 HD 60GB PATA מסך 15 XGA כרטיס מסך RADEON Xpress 200M כוננים DVD+-RW MULTI מערכת הפעלה Windows XP Home משקל 2.6 מחיר 5,980ש"ח קישור לאתר הייצרן: http://www.lge.com/products/model/detail/le50.jhtml Acer TravelMate 4152LMi - Sonoma 1.73GHz מעבד Intel Sonoma 740 1.73GHz זיכר…

25. עריכה: שלום שוב, ומצטער, לא שמתי לב להוראות המפורטות לפתיחת אשכול כזה או אחר. בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב, החלטתי שכנראה כן מהארץ. שלא יעבור את ה 5500 ש"ח * מטרות המחשב - מחשב שיחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי - מטרות למידה, עבודה ומשחקים חדשים * גודל המסך - 14-15 אינץ' * משקל רצוי - לא קריטי, 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חייב, 5-6 שעות יספיקו. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל, המחשב הוא תחליף למחשב השולחני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI אם אפשר, DVI רצוי - המחשב יחובר למסך 23 אינץ' בזמן שהותו על השולחן * בלוטות - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 600 ג'יגה * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רצוי דל, תקנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים