עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Amossi,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש את התמורה הטובה ביותר למחשב שהוא בעיקר לעריכה , מולטימדיה , קצת משחקים (לא גיימר כבד אבל רצוי שתהיה את האופציה ) , גלישה וסרטים. חובה i7 , 8gb זכרון עם אופציה ל-16 בעתיד. * גודל המסך? 15.6 (רצוי fhd אבל יכול להתפשר) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (hdmi * בלוטות? אם יש אז לא מתנגד. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD - מעדיף ssd + hdd 7200 אבל חובה …

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב שימש לעיצוב גרפי(פוטושופ, אילוסטריטור וכו), עבודה עם תוכנות תלת מימד(3DMAX, MAYA, AFTER EFFECTS) ולתוכנות בניית אתרים. אני יודע שקיימים המון ת'ארדים בנושא אבל לא ממש מצאתי את עצמי בתוכם. ראיתי המון מפרטים קיימים של חברות מחשבים(ZED, KSP וכו) אבל אני יודע שעדיף להרכיב לבד מחשב כדי שלא יוכנסו חלקים ישנים או משומשים. נכון? אני לא מבין בחלקי המחשב ולא יודע להבחין בין מה איזה מעבד טוב יותר לאיזו תוכנה ואיזה כרטיס מסך טוב יותר עם איזו תוכנה, לכן אני מבקש עזרה. אם תוכלו גם להסביר לי מדוע החלקים האלה טובים ביותר מסגרת התקציב אני אשמח, כדי שכשאלך לרכוש את המחשב לא יוכלו לעבוד עלי. התקציב שהצבתי לא כולל מסך. תודה רבה, יוחאי אזולאי yohai…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  3. שלום רב לכל באי הפורום, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש, אשר ישמש אותי במשך היום לעבודות משרדיות, (אטולוק, WORD, וכו') המחשב לא התנייד הרבה במשך היום, עד כאן הבקשות צעונות למדי. הבעיה מתחילה, כשבזמן הקרוב אני יצרך לשתמש בו גם ב"שטח", איפה שאין חיבור קבוע לחשמל. ולכן הבקשה היחידה שלי היא שהמחשב יוכל לעבוד ללא חיבור לחשמל כמה שיותר זמן. אני מוכן להתפשר על ביצועים, אם עוד קיימים מעבדי סלרון פשוטים, אם אפשר להכניס מסך LED חסכוני בחשמל וכו'. ושאלה באופן כללי, מה הזמן המרבי שאני יכול לסחוט מחשב נייד בתקציב הזה? והאם יש טעם לרכוש עוד סוללה? התקציב, כאמור, 3,000 ש"ח, עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  4. * מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ezraso,

שלום. אודה לקבלת עזרה בבחירת מחשב למשחקים.קבלתי את ההצעות האלה ואני מאוד מתלבט: הצעה ראשונה> : Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪561 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 כמות: 1 מחיר: ₪364 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪514 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪32 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪281 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 מחיר: ₪960 כונן א…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. איזה מארז כדאי לי לקנות שיהיה יפה ומותאם למודינג (חלון שקוף) תקציב עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לקרוב משפחה המחשב מיועד בעיקר למשחקים (דיי כבדים) ועיצוב גרפי (PhotoShop וכו') התקציב כרגע דיי גמיש אבל בלי להגזים (3-5אלף) החלקים שאני צריך : מארז (עם ספק 400W) הארדדיסק WD GB250\300 זכרון 1.5-2GB כ.מסך ק.קול (תומך5.1 לפחות) צורב DVD מקלדת +עכבר אלחוטיים לוח אם מעבד רמקולים 2.1 כ.רשת אלחוטי אני מעוניין לקבל הצעה למפרט אני רוצה את המארז הזה, אשמח לקבל דעה עליו : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8765

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  8. שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sharonhart,

שלום לכם. חבר שלי קונה מחשב חדש. התקציב הוא 6k-6.5k והוא צריכך לכלול את המחשב + ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים קלים בינתיים אבל יכול להיות שבקרוב כבדים והוא רוצה מחשב שיריץ מהר תוכנות ומשחקים. לא מבוצע OC. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory [ ¤ 730.62 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail [ ¤ 195.02 ] 1 מחיר- ¤ 5158 המחשב מיועד בעיקר למשחקים. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  12. Started by Kitzony,

שלום הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב אם אפשר שיהיה מתאים לאוקטובר כי באוקטובר אני קונה וכבר התחלתי להתעניין אז התקציב הוא 11אלף המחשב הוא לעריכה גרפית כבדה ומשחקים חשבתי על משו משלי דעות בבקשה... 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 325 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D 1,216 ש"ח 1 GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 1,520 ש"ח 1 Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 654 ש"ח 1 Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 610 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk 315 ש"ח 1 ANTEC Super …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lowlow1001,

האם המסך והמקלדת איכותיים ונוחים באופן כללי , לא בהשוואה לדגמים עסקיים והאם יש דברים ידועים על דגם זה שצריך להתנסות\להזהר\להתרגל אליו בתודה מראש למי שרכש דגם זה או דומה (אין חשיבות למרט)

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by vladk,

אני מחפש לקנות מחשב שישמש לעבודה משרדית אבל עם תוכנות כבדות, כמו Autocad ודומיו. השאלה היא עד כמה חשוב במקרים כאלה כרטיס המסך? כבר ראיתי מקרים שמחשבים עם 1500MB RAM לא סחבו טוב ואמרו לי שזה בגלל הרטיס מסך. אז מה דעתכם? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש הבדל בין מעבד AMD לאינטל במקרה הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  15. אז ככה היום נשרף לי הלוח אם וכול השאר אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז המפרט שנתנו לי בגדר המלצה הוא: מעבד Intel Dual-Core 2.00GHz 800MHz 2180 לןח אם ASROCK Intel 945GC A2 זכרון A DATA 2GB DDR2 800MHz הארד דיסק Samsung SATA-250GB 7200 PRM צורב לא משנה מארז גם לא ספק EZCOOL P/AMD ATX Real 420W 24Pin GTConnector כ.מסך PLAIT 8600GT 512MB-DDR3 GeForce 8600GT SUPER אז אני מעוניין לשפר אותו בלהחליף את המעבד ואולי עוד כמה דברים אבל לא לחרוג מה 3000 כולו עולה עכשיו 2400 אז לאיזה מעבד להחליף? אולי לוח אם ואולי זיכרונות

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by Roei101,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000-6000 שקל, חשבתי על הASUS ZENBOOK. מה דעתכם? * תקציב? 5000-6000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה בתחום האינטרנט, תוכן, מדיה חברתית ומידענות, לימודים, צפייה בסרטים * גודל המסך? 14-15" * משקל רצוי? לא מאוד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות * זיכרון ? 6-8GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * מעבד - אינטל i7 בלבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלה נוספת - האם כדאי לקנות דגם עם מסך מגע? אני לא מחפש טאבלט, אבל יש למסך מגע הרבה יתרונות מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ אץ המשחקים הכי כבדים שיש היום בלישום תקיות ושיחזיק לפחות לעוד שנתים אפשר לקבל הצעות בבקשה. אפשר משהוא מבוסס amd 64 או שזה יפגע בחלקים אחרים במחשב כי זה יותא מדי

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  18. המחשב ישמש למסנגר אייסיקיו, וכו' ..... בנוסף אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב וצריך כרטיס טלוויזיה. אני צריך גם ראוטר אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי, כי יהיו לנו 2 מחשבים (אחד נוכחי ישן, והחדש שעכשיו אנחנו קונים). צריך את כל החלקים וגם מסך. אני צריך גם בנוסף צורב DVD , מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, מעבד, לוח אם, הארד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול. אני רוצה גם מסך דק LCD 17 אינץ של LG מהדגם הבא : L1970TRוLGו החשב לא ישמש לצרכיים גרפיים או למחשקים כבדים. אני צריך חנות מאיזור השרון (רעננה)....

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by Mor_S,

1. מה התקציב? 3500 ש"ח (אם יהיה צורך אז אשלם במזומן אבל בכל מקרה אשלם בתשלומים), 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, סרטים באיכות High Definition 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לבינתים לא, 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא הכל צריך, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיקר שצה"ל לא ירצו שהמחשב ישמש להם כטנק (המבין יבין) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני זקוק רק להרכבת מחשב ובדיקת ביצועים (עם יש מקום לחסוך אז רק הרכבה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? צורב DVD X22 9. האם חשוב שקט? עד כמה?…

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by mystic-d,

איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם מעוניין בעזרה במציאת מחשב נייד לסטודנטית. מיועד לשרת אותה בתקופת הלימודים כ- 4 שנים בערך... העדפה למחשב שיעשה את העבודה גם בשנים הקרובות! ברשותכם אני רוצה להבהיר מספר דברים: חיפשתי בעצמי ברשת וחקרתי קצת אבל זה לא עזר לי מספיק ודיי הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והמספרים. לא הצלחתי להבין מה הכי מתאים לצרכיים שלי. טווח המחירים שרשמתי הוא הערכה גסה שלי למה שנראה לי מחיר שאמור להתאים למען המטרה. אנא עזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר בתקציב המינמלי בטווח הנ"ל. *במידה ויש איזשהו דגם ממש משתלם!!! אז אפשר למתוח את התקציב בעד מעט 3300 ש"ח יש לי חבר שיכול להשיג הנחה משמעותית על מחשבי Dell ולכן חשוב לי שההמלצות יהיו בעיקר של מוצרי חברת Dell אך כל המלצה של כל חברה אחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אדרבא, לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות כבדות ( אוטוקאד, ווטארקאד,סולידסוורקס, gis...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מופיע למעלה, כרגע סטודנט אז מאמין שבהמשך אצטרך את זה אפילו באופן כבד\פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פחות למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

23. שלום חברים, אני מרכיב מפרט מחשב בשביל אשתי שעובדת עם הכלים של אדובי (פוטושופ, אין דיזיין, אילוסטרייטור). חשבתי בתור מעבד לקחת את Intel Core 2 Quad Q9550 זאת נראת לי בחירה טובה מבחינת מהירות/מחיר. כל השאר אני לא יודע ;D למשל איזה זיכרון כדאי לקנות, האם יש הבדל משמעותי בין מהירות זיכרון 800 ל 1066 או ל 1150 והאם יש טעם לקנות זיכרונות מדגמים יותר יקרים לדוגמה אם מסתכלים על OCZ יש להם את Value, Gold, Titanium, Special Ops, Reaper, Platinum, FlexEX, Fata1ty. מה נותן את היחס הכי טוב מבחינת ביצועים/מחיר? או מה מומלץ? איזה חברות כדאי/לא כדאי לקנות? אני חושב לשים 8גיגה, זה יוצא 2*4. חוצמזה חשוב מאוד שהמחשב יצא מאוד שקט. לכן אני אשמח לשמוע מה אפשרויות הקירור הטובות/השקטות ביותר. הב…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by Dimebag Darrell,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 בעיקרון. רק אפשר לחרוג ל3500 או קצת יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמו שאמרתי. אפשר לחרוג. אז אני מניח שכן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא להגיע ל3800. התקציב בגדול הוא 3000 לא לשכוח חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לסאונד בעיקר(קיובייס ופרוטולס). וגם ללינוקס (אובונטו/דביאן) ככה שחשוב שכל החומרה תתמוך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים בכלל! שהכרטיס מסך יהיה מובנה בלוח/מעבד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 אני חושב. לא …

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים העיקריים שלי זה גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ולעיתים רחוקות משחקים... אין לי צורך בציוד היקפי, רק המחשב עצמו. אני שוקל לרכוש את המחשב הבא: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~i5-760~5422~0.htm (כנראה שאשדרג את ה HD ל 1 טרה). מה דעתכם? מדובר במחשב טוב? האם המפרט הנ"ל שווה את המחיר? יש לי חיבה לחנות הנ"ל כך שאני מעדיף לקנות מהם... אם יש באתר מפרט אחר טוב יותר אשמח שתציעו :-) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.