עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omerz90,

שלום, בניתי מחשב ואני מעוניין שתגידו לי בבקשה איך הוא, אני מתכנן לעשות OC למעבד, לזכרונות ולכרטיס מסך, לכמה GHZ לדעתכם אני יגיע במעבד?, האם צריך לשים קירור לכרטיס מסך ולזכרונות כדי לעשות להם OC?, האם אני יוכל להריך משחקים חדשים על 1920X1080 ועל highest?, יש לי מסך בגודל 23 אינטש מדגם SAMSUNG P2370, טוב הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤543 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ ¤318 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤467 ספ…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. לפני כשנה פורסם שהמעבדים האלה היו תוקעים את המחשב או משהו בסגנון ולכן יש העדפה לקנות I5 האם יש עדיין את הבעיה הזו או אחרת , או שאפשר בשקט לקנות I7 (הישן) אם משיגים אותו במחיר נמוך היום ? מטריד אותי השרשור הזה שמצאתי על המעבד ומחשב 1557 של דל האם הבעיה רק במחשבי דל או בכל מחשב עם מעבד I7 ??? ? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19303691.aspx?PageIndex=45 וגם על מחשבי HP http://celebs.walla.co.il/?w=/21/1580260/ בעיות רבות במחשבי HP עם מעבד Core i7 של אינטל מאת: שירות "הארץ", הארץ יום ראשון, 27 בספטמבר 2009, 16:18 הוסף תגובה גירסה להדפסה פורום התמיכה של HP מוצף במאות הודעות של משתמשים נזעמים, שסובלים מבעיות של קפיאה במחשביהם החדשים, המצ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avim1,

יש לי מחשב נייד של msi ex600 המחשב כבר מאוד ותיק ועבר המון , וחלק המציר של המסך נשבר לי . כבר חודשיים שאני מחפש חלפים למחשב הזה הפכתי את האינטרנט וכלום , הכי קרוב שמצאתי זה מסגרת למסך שלא ממש עוזרת לי . הלכתי גם לאייבורי והם אמרו לי בגלל שהמחשב לא מיוצר כבר אין ולא יהיה להם חלפים לקוסמטיקה בשבילו , והנציג הציע לי קנה מחשב דומה ונחליף לך . בקיצור אני די נואש מחשב כמו שלי משומש עולה המון כסף וההחלפה תעלה עוד 300 שקל . פשוט חבל . למישהו יש איזה לתת לי ? אולי מקור שמתעסק עם מחשבים תקולים ? [ תודה מראש אבי .

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by kalabasa,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב שיהיה יחסית חזק לשימוש תוכנות סרטים וגם משחקים שיעמוד בהורדות ובצריבות רבות אני חשבתי על המפרט הזה רק שאני לא יודע איזה מארז לשים וברצוני גם לקנות מסך איכותי וכל זה אמור לעלות בסביות ה6000 שקל אז אני קצת חורג לפי דעתי אבל שמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה כדי להוריד או להחליף כונן קשיח חשוב לי שיהיה גדול לכן בחרתי ב200 ג'יגה תודה רבה על העזרה. ? AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 990 ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 512Mb 400MHz Samsung 2X290 580 Sapphire (ATI) Radeon X800 GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 ? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB 580 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 265 HEC 480W ACE (SILENT) 1 …

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by j-cool,

אני צריך מחשב חדש כולל ציוד הירפי ב 5000 ש"ח המטרה של המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטים ושמיעה במוזיקה אבל הקרטיס קול שמגיע עם הלוח אם צריך להספיק צריך מסך וכל שאר הדברים חוץ מרמקולים. קרטיס מסך הכי פשוט שיש אין צורך ביותר מזה תודה. הייתי מעדיף שהמחשב יבנה ב-zigzag אני חשבתי על משהו בסגנון הזה : כמות מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC4000/500 800.13 ש"ח 1 ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח 1 CLUB3D RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8- RETAIL 303.96 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - BLACK 236.91 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by kk_kk,

לא כולל : כרטיס מסך+הרדיסק (יש לי כרטיס מסך והרדיסק טובים) לוח אם : בלי כרטיס מסך מובנה המפרט כולל : מסך שימושים : תיכנות (לא מיועד למשחקים, מעט צפייה בסרטים) מה אתם ממליצים מסך רחב או רגיל - כלומר מה יותר נוח בעת כתיבה וקריאה לשעות ארוכות

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. שלום, גלשתי קצת במפרטים האחרונים והעדכונים האחרונים ואשמח לגבש בעזרתכם מפרט לצרכים של סטודנט ללימודי אנימציה וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, לימודי אנימציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, תוכנות עריכה ועיבוד אנימציה : Maya, premiere, after effects , flash, lightwave, tvpaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן שימוש במשחקים. -מהי הרזולוציה הט…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by maxkid88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, מאה שקל לפה או לשם לא יהרגו אף אחד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (COD, PUBG, FORZA וכל מיני), גם כן פוטושופ ו indesign, ולשדר סרטים לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף שיהיה SSD אחד קטן, 240 ג'יגה, אין צורך בהארד דיסק נוסף כי יש לי כמה כאלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העד…

9. היי חבר'ה אני חדש פה, יש מצב מרכיבים לי מפרט - מחשב למשחקים כולל מסך ורמקולים (creative) ? שאלה : למשחקים מה עדיף יותר intel או amd באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד HP DV5 1179 עכשיו אני בונה לו גוף קירור שאני בונה בעצמי ולכן אני צריך מסמך PDF שמתואר בו את פנים המחשב מכל מיני זוייות וכתוב לי בדיוק איפה מונח כל רכיב מהכרטיס מסך החמים למעבד המצונן חיפשתי בכל HP ולא מצאתי חשוב לציין התרשים הזה כמסמך PDF נצפה ע"י בעבר אך לא שמרתי אותו זאת אומרת המסמך קיים האם תוכלו לעזור לי בחיפוש מבנה פנימי DV5 1179..?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  11. ASUS M3A 78-BDH HDMI AM2 AMD 64 BIT ATHLON DOUL CORE 5200 2048 MB DDR2 800MHZ WD SATA-2 640GM 7200RPD 16MB DVD-RW SAMSUNG X22 SATA SH-S223F DDR2 ATI HD 4650 PRO-RV 730PRO 1024MB ANTEC NSK2480 HAUPPAUGE WIN-TV DVR 150 CORDLESS RUMBLEPAD 2 LOGITHEC A שתי יחידות 500 blotooth עכבר אופטי microsoft media center מקלדת usb dongil 4200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  12. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי במחשב מותג HP 8200 MINITOWER ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזהו לא מחשב מתאים לגיימינג. אני מחפש להשתמש בחלקים הקיימים בו, ולהשלים מה שצריך על מנת לבנות מפרט גיימינג. הרכיבים הקיימים בו: מעבד: i7-2600 sandy bridge זיכרון - 8G DDR3 צורב DVD דיסק קשיח SEGATE 500GB כמו כן יש לי כרטיס חדש: כרטיס מסך: GIGABYE GEFORCE GTX650 TI מה שחסר בגדול זה: לוח אם,מארז,ספק, וSSD אם מתאפשר. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shirandm,

שלום לכולם אנ צריך את עזרתכם בבנית מפרט למחשב עבודה חזק במיוחד לצורכי תכנון הנדסי,תוכנות עיצוב תלת מימד, (3DS MAX,SOLIDWORKS) ועריכת וידאו (After Effects ) ומשימות " רינדור" בהרכבות מרובות חלקים (VRAY,MAXWELL) אין צורך בציוד נלווה והתקציב גמיש סביב 7K ש"ח אבל יחס מחיר תועלת מול הצרכים חשוב בתכנון המפרט..... תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by איתי ב,

היי חברים צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות אך גם למשחקים קלים מבחינתי דרישות סף הם Core - i7, 1TB SSD, 16GB RAM עשיתי קצת מחר על הGPU המובנה Intel Iris Xᵉ, וראיתי שהוא עושה אחלה עבודה ביחס לGPU הLOW LEVEL כמו MX 330, אז אין לי סיבה לחפש משהו אחר. תקציב כאמור עד עד 3.5K. בחיפושים ברשת מצאתי 2 מחשבים שחומרתית הם 1 ל1 אותו דבר, אותה סדרה אולם תת סדרה שונה (BQ2786W מול BQ2577W) אולם קיים פער של 400 ש"ח במחיר ואני לא מצליח להבין למה, למעט הבדל בצבע https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w https://ksp.co.il/web/item/236797 יש הסברים/תובנות או המלצה לדגם אחר…

15. אני לא מתכוון לעשות לו OC ... השאלה היא אם בבוא היום כשארצה לשדרג חלקים , האם אני אוכל... וכמובן אם הייתם משנים משהו , במפרט... (אני חייב יציאה קואקסיאלית , ויציאת S VIDEO) תודה מראש! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤970 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤482 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤1339 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS מחיר: ¤349 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤218 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB …

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  16. שלום, ברצוני לדעת מה דעתכם על Packard Bell DOT S2.it/130. צרכים: גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים פרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8388 המחיר לא מה שצוין אלא: 1500 ש"ח (399$) אשמח אם תמליצו לי על דגמים נוספים בתקציב ולצרכים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by madror,

זקוק ל 2 מחשבים למשרד : אופיס, WORD , הצגת תמונות וקצת אינטרנט מה דעתכם על זה ..... ואים לא אז מה כן (אשמח על בסיס המלאי הקיים ב KSP) ? אשמח לכול התיחסות , תודה מראש , דרור מערכת מחשב ביתית / משרדית - כמות מוגבלת Intel Atom [zzB-SIC230] 1,240.00 ש"ח נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין באתר ולבוא לקחת באותו יום, משלוח: נשלח תוך 48 שעות מרגע הסדרת פרטי התשלום (מצב המלאי מתעדכן בזמן אמת) מערכת מחשב ביתית / משרדית מעבד: Intel® Atom 230 processor גוף קרור : מקורי Atom 40m"m זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משול…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. אחרי 6 שנים של עבודה נפלאה ה P4 1.6 עם לוח INTEL יציב ו768M זכרון RDRAM 800Mhz הגיע הזמן למחשב חדש. המחשב מריץ באופן קבוע שרת מייל, HTTP, FTP מריץ eMule ו Bitorrent. ומשמש לביצועי עבודות גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש. אין לי ספק שכמעט כל מחשב שאני אקנה יעבוד מהר יותר ממה שאני עובד היום. אני מעוניין במחשב שיעבוד נורמאלי לתקופה של 3-4 שנים. בתקציב של 3500 ש"ח. אני לא רואה את עצמי קונה מעבד חדש כל שנה. ואף פעם לא הצלחתי לשדרג באופן נורמאלי את המחשבים שהיו לי. תמיד היה משהו שלא התאים: הלוח, הזכרונות, המעבד, ממשק כרטיסי מסך, ועוד... כך שלמרות שנראה לי נכון לקנות לוח שיתאים ל45nm, אני לא מאמין גדול שזה יתאים למעבדים בעוד 3-4 שנים. בטוח שיהיה משהו אחר יותר טוב. אפשרות לעשו…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת ועכבר לא יזיקו, דגמים פשוטים ומשרדיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD, כרטיס מסך שאינו מובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  23. בגדול חברים הרבה זמן לא עשיתי את זה ואין לי זמן כל כך להתחיל לחפש חלק חלק אז ככה מה שחשבתי זה ללכת על: i7 3770 - נתון לשינוי לוח אם - אני לא יודע מה הציפסט האחרון פה אני צריך אותכם. וגם מה יותר טוב התושבת החדשה 2011 או 1156 ??? כמובן כונן SSD של INTEL מהסדרה החדשה ועוד דיסק. ויאללה להתפרע עד 6000.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. מפרט לצורך משחקים כמו שאמרתי תקציב 4500 כולל מסך ומקלדת שהכנסתי שם , ברצוני לדעת אם יש חלקים שהם OVER המפרט או כאלה שיצרו לי צוור בקבוק או משהו בסגנון (כנראה לא מתכוון לעשות OC) תודה מראש [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 896₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 137₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67-DS3-B3[/td][/tr][/table][table][tr…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by amhwz,

שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.