עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orjerby,

שלום. אני צריך מפרט למחשב. התקציב הוא 3000 ש"ח, אם ממש חייבים כדי שהמחשב יהיה נורמאלי בשביל הדרישות שלי אז אפשר עד 3500. אני הולך לחבר אותו ל-LCD 42 אינצ' FHD (חיבור HDMI כנראה) ולשחק במשחקים על הרזולוציות הגבוהות ביותר(FHD), ולראות סרטי 1080P BR. אני רוצה מעבד מרובע ליבות, כי אני הולך לצפות ב-BR. אני רוצה 500 ג'יגה דיסק קשיח. שמעתי שבשביל רזולוציות גבוהות עדיף 1024 זיכרון בכרטיס מסך, אז תביאו לי כאלו. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה טובה, ושיהיה שקט, שהמארז לא יהיה מכוער. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. לא מתוכנן OC. תודה.

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by yz101,

כרגע אני עובד על מחשב כזה: Pentium 4 2.8Ghz HT S478 Northwood 1GB (2X512MB DDR400) Dual Channel 5600FX 256MB AGPX8 ומתכנן לשדרג את הזיכרון ל1.5GB בDUAL CHANNEL ואת כרטיס המסך לכיוון הx1600/1650 או 7600GS/6800GS או אם יצא בקרוב 8500/8600 GT כולם כמובן לAGPX8. כמה השיפור יורגש ומה הוא יאפשר לי ב: 1. ויסטה - שטרם עברתי אליה אבל בסופו של דבר זה חייב לקרות. 2. C&C3 - שאני משחק ב800X600 על ההגדרות המינימליות בFPS ממוצע של בין 18 ל22 ויורד לבין 3 ל8 אם מנסים לשחק נגד שני צבאות בו זמנית. 3. FEAR - שכשניסיתי לשחק על ההגדרות הנמוכות ביותר ב640X480 (רזולוציה שבכלל חשבתי שנכחדה לפני שנים) הציג בערך 0.5 FPS מעליבים. האם אני אוכל לשחק את המשחקים הנ"ל בהגדרות בינוניות ב1024X1280 אחר…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום לכולם... רציתי לשאול את דעתכם לגבי הרכיבים אותם אני רוצה לקנות - זה לא כל הרכיבים הדרושים להרכבה של מחשב, אבל בכל זאת.. זה השדרוג אותו אני רוצה לעשות E7400 / ZALMAN 700B AL / GA-EP45-UD3LR / CORSAIR 2GB 8500C7 / ATI 4870 512 SAPPHIRE התקציב שלי הוא 2500 ש"ח בפועל, אך אני לא בטוח אם ספק שיש לי כרגע טוב למפרט הנ"ל (לספק יש לי תקציב בין 400 ל 500 ש"ח ) הספק שיש לי היום זה Thermaltake TR2 430W שעבד שנתיים במשך 24 שעות 6 ימים בשבוע אם אתם רואים שיש רכיבים שעוברים את התקציב שלי אבל טובים יותר וכדאיים לרכישה התקציב שלי יכול לגדול עד 10-20 אחוז אבל לא מעבר לכך יכול להיות גם מצב שאני לא צריך את הרכיבים האלו אלא להפך פחות מהירים ויקרים עכשיו אני אספר לכם מה אני רוצה מהמחשב הזה…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. חשבתי על athlon 64 bit ........ דרך אגב אני צריך רק את המחשב עצמו ללא מסך, מקלדת ועכבר ברצוני להשקיע בסביבות 5500-6000 ועוד משהו האם שווה לבנות מערכת מבוססת מעבד כפול ליבה? ומזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. צריך מחשב נייד שיתאים למשחקים, מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים - לא חייב תודה לכל המשיבים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז ככה בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה. אבל אני צריך שהוא יהיה גם חזק בשביל משחקים חדישים וסרטים (ז"א שיהיה כרטיס מסך איכותי). * גודל המסך: 15.6 אינץ' * אני מעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל שניתן. * שיהיה יצאת HDMI ו לפחות 2 של USB * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * שיהיה של חברה מוכרת, ובעל אחריות רשמית ובין לאומית. * מחשב שלא מתחמם הרבה. * מבחינת משקל - לא קריטי לי, אני הולך להתנייד איתו הרבה אבל העיקר שיהיה חזק ויהיה שווה את הכסף אשמח לקבל הצעות רבות ככל האפשר! מבחינת התקציב אני גמיש.. אבל לא מעבר ל5 אלף (כאילו משהו בין 3.5-5 אלף).

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

שלום אבקש לבנות לי מפרט למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3 ומשחקים כבדים אחרים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

אז ככה אני מתכון ללכת לעבוד בחופש ולהרויח איזה משהו כמו 2500 -3000 שח ואחרי החופש יש לי יום הולדת אז יצא לי קצת כסף מזה גם אז ככה הלך לי המחשב לפני כמה זמן ורציתי לקבל מפרט למחשב חדש במחיר הזה שלמעלה כמה דרישות:מעבד AMD 64 BIT וכמובן לוח אם שיתמוך בו עדיפ GIGABYTE כרטיס מסך שיהיה משהו טוב עד 1500 שח מסך נחמד לא דק! ספק כוח טוב לא יקר! מארז נחמד איזשהו גם לא יקר שיהייה!

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by m4x,

לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מחשב חזק, לתיכנות, עיבודים סטטיסטים כבדים ועיבוד תמונה, ורצוי שיוכל לתמוך באופן מינימאלי בתוכנות תלת כמו Maya (שימוש מזדמן ולא מקצועי). חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה ממושכת, לא חובה מסך גדול, כי לעבודה גרפית, תלת ועיבוד תמונה מתכוונת לחבר אותו למסך חיצוני. מבחינת הניידות, רצוי שיהיה נוח לצאת איתו מדי פעם, אבל לא מתכוונת לקחת אותו איתי כל הזמן. עברתי על סקירות ומפרטים והגעתי לדגמים הבאים, כולם I7, כרטיסי מסך 1GB, רזולוצית מסך 1366x768, מחיר כ 900-1000$ בארה"ב. האחריות על כולם בארה"ב היא לשנה אחת, לחלקם יש אפשרות להאריך את האחריות. לא ברור לי למה מתוכם (אם בכלל) אוכל לקבל אחריות באר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט לחבר, בתקציב של 2800-3200 בערך, כולל הרכבה. המשחק מיועד למשחקים כבדים, ויצטרך לכלול את הGTX260 216SP של GAINWARD. כמו כן, עבודה בPHOTOSHOP, אבל CS2 או CS3, ולכן הבנתי שמרובע ליבות לא בהכרח ישנה פה. להפתעתי, ובטח יגיעו גם תגובות בקרוב על זה, המפרט צריך להיות מפנדה. יש לו כבר ספק, של טאגן או משהו כזה, 500WATT יש לו כבר HD500GB ומסך עם רזולוציה של 1680/1050. מאחר ואני לא מומחה במפרטים, אמרתי לו שאשאל לעצתכם. אז הצעה למפרט כפול ליבה, ומפרט מרובע ליבה תודה מראש לכולם. אם אני צריך לשאול אותו משהו נוסף תגידו לי. דרך אגב, הרכבה שם לא זולה, ולא מוזלת בעלות קנייה גבוהה, אז צריך כמובן להחשיב אותה בסכום המפרט... (ומידע שלכם, יש לחנויות בעיה אם מביאים להם ספ…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מחשב לעבודה עם תוכנות אופיס בלבד... האם המחשב הבא עונה על הדרישות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=342&CatCode=1 שאלה חשובה: מה זה מעבד קונרו??? תודה מראש...שי

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודה בתיכנות וגרפיקה, אבל הייתי רוצה שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים, התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המטרה של המחשב היא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ, דרימוויבר, ויזואל סטודיו ו 3dmax, אבל אני רוצה שהוא גם יוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה סבירה. לא צריך ציוד היקפי בכלל כולל הארד דיסק, מה שאני צריך זה את החומרה המרכזית של המחשב, כלומר, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, ספק וזיכרון, אני מעדיף מעבד מרובע ליבות. לא איכפת לי שירעיש או שיעבוד במתח גבוה, לא יודע לגבי OC, אצלי זה עדיין נתפש כמשהו שעושים עם הלחמות של כל מיני נגדים על הכרטיס עצמו, ככה שאני לא יודע איך זה עובד היום ואם זה שווה את ההוזלה במחיר, אני אשמח אם יאירו את עיניי. התיכנון הוא …

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Primier, Lightroom, Photoshop, Aftereffects. שימוש דיי תדיר, לימודי קולנוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by d pro,

זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DDR II - 800 לא החלטתי כמה ואיזה.. עכשיו הבעיה זה רק הלוח מה עדיף? GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4 ASUS P5W DH אני לא צריך חיבור לרשת ולא שניי מסכים ולא כרטיס קול מתקדם מה שכן צריך לוח טוב וחזק לאוברקלוק תודה.

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אלא אם כן זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיריץ את המשחקים המודרניים (Crysis. BattleField על הגדרות גבוהות ככל האפשר בהתאם לתקציב הניתן לכרטיס מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC עדיפות למעבד תוצרת Intel, וכרטיס מסך מבית ATI. תודה ויום טוב!!

19. שלום, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: MSI K8N neo V מעבד: AMD 3000+ זכרון: DDR 333 1 GB כרטיס מסך: ATI 9600 SE 128MB לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשחק משחקים ברשת פנימית (Unrea,Americas army...) האם שידרוג כרטיס המסך יספיק? (אני מצליח כבר היום להריץ unreal 3 אבל במינימום details.) אני רוצה לדעת מה השדרוג שיתן לי הכי הרבה במינימום השקעה. (אם שווה בכלל להשקיע במחשב)

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  20. 1. מה התקציב? 3500+- 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, עריכה גרפית(PS AE ותלת מימד 3DSMAX) סרטים .. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD, יש לי ספק של ANTEC 450W אם הוא מספיק בשביל המחשב ויש לי מארז THERMALTAKE ככה שאני לא צריך גם מארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה של המחשב במעבדה על גבי המארז שלי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיף שני HD אחד למערכת הפעלה ואחד לכל השאר וכן שיהיה גדול מאוד 9. …

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by ronenc,

אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. שלום, בן-דוד שלי מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלו ויהיה נוח להעביר אותו לעבודה וחזרה. רוב השימושים יהיו משחקים אך גם חשוב שיהיה HD גדול לסרטים וסדרות שהוא רוצה לקחת איתו. עכשיו לגבי הקנייה, הקנייה תתבצע בארה"ב וקרוב משפחה יביא לו את המחשב, לי יש כמה שאלות בנושא כגון: א. אחריות בינלאומית תקפה בארץ? ואם כן של אילו חברות? ב. מישהו ניסה פעם להעביר מחשב נייד בשדה התעופה? ג. במקרה ולא מצליחים לחמוק כמה משלמים? ד. האם לדעתכם שווה לקנות בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ בכ6000 ש"ח? תודה רבה, גלעד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Talon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של לא יותר מ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (פיתוח, עיצוב גרפי, וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 אולם בעתיד צפוי שדרוג רציני של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by maya2012,

היי, אני מחפשת מחשב נייד 15.6 הצרכים שלי: אינטרנט מיילים סרטים וקצת אופיס. אין צורך בגיימינג או גרפיקה. מחפשת חברה אמינה עם שרות טוב ומחשב שירוץ מהר ללא תקיעות ויחזיק בתקווה לאורך מספר שנים. האם עדיף לצרכים שלי I5 או אפשר להסתפק גם ב I3? האם כדאי להשקיע ב ssd? התקציב שלי עד כ ,2,700 ש"ח, עדיפות ל 3 שנים אחריות. משקל פחות קריטי זה לשימוש ביתי. תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 10k צפיות
  25. Started by chubakon,

אני מתכוון למעבדים, לוחות, כרטיסי מסך? מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.