ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך מחשב נייד שישמש אותי בתכנות בעיקר בסביבה של netbeans, visual studio2010 וגם קצת בסביבה של sql server. שיטוטים קצרים שלי הביאו לי את המפרט הבא: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3479 אבל מאחר ואני רוצה שהוא יישמר להרבה זמן חשבתי לנפח את הזיכרון ל-4 ג'יגה כרגע אני מתקצב את עצמי באיזור המקסימלי של 3500 ש"ח בערך תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, קודם כול הנה המחשב שחשבתי עליו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1127&CatCode=315 עכשיו, לדעתכם, הוא יצליח להריץ משחקים כבדים? נגיד COD4? או CRYSIS? ותכלס.. הוא שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪892 קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם:Asus B150M-A כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז:Fractal Design Core 1100 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪226 ספק כוח:Antec Neo Eco 450C 450W Continuous Power כמות: 1 - מחיר: ₪239 זיכרון:DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪242 קשיח למחשב שולחני:Hitachi Ultrastar A7K2000 24x7 SATA 1TB - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪201 קשיח למחשב שולחני:בקניית מחשב חדש בלבד- Samsung SSD EVO 850 250GB! כמות: 1 - מחיר: ₪490 כונן …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח,לחרוג אם זה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ואינטרנט בעיקר. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-עדיף לכמה שיותר שקט שאפשר בלי חריגה מיוחדת מהתקציב 6. לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. RSM 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב למשחקים וסרטים כולל מסך ב5500. חשוב לי: (מסודר בסדר עדיפויות) כרטיס מסך שיתאים לשני מסכים במקביל הארד דיסק של לפחות 500 שאפשר יהיה לראות HD מסך 20-22 אינטש זיכרון 4GB שקט באופן סביר אין לי צורך בציוד היקפי (רמקולים עכבר מקלדת) בעיקרון אני יכול לעמוד בחריגה קטנה אם צריך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?למצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי רשת בלבד (לא ממש כבדים ) תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך של 22 נראה לי צריך אבל המלצה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת ספיפית משחק רשת אחד הוא ל ממש כבד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
עדיף מחנות אחת את הכל ובאזור המרכז. (אני כמעט ומתפתה לקחת את אחד המחשבים שמוכרים ב WALLA, טעות נוראית?) שיהיה אפשר להריץ משחקים קלים כמו PE 6, (המשחק היחידי שאני משחק בו) ואפילו לערוך ברמה ביתית וידאו בפרמייר תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב כרגע יש לי כרטיס מסך במחשב הישן GTX1070 שקניתי ב1100 שקל עם אחריות ככה שלא צריך לקנות. 1. מה התקציב המירבי? 3600 בלי חריגה! 2. מה שימושי המחשב: משחקים הורדות סרטים שירים הכל בעצם! 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון פלונטר. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד יומיים גג. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא חושב שיהיה צריך לשדרג חוץ מכרטיס מסך כלום בעתיד. זה מפרט שיצא לי להרכיב היום אשמח להצעות שינויים שידרוגים העדפות שונות, כרגע לא הוספתי לוח כי אני עדיין בודק מה עדיף לכן המפרט עומד על 3200 לפני הוספת לוח-אם. הצעת מחיר למערכת מחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני 3 חודשים רכשתי לי DELL Inspiron 15R SE 7520.... המחשב עובד מצויין, ללא תקלות...דבר אחד מפריע לי...הכונן קשיח הסופר איטי שלו (5400) ...החלטתי שאני חייב לשדרג ואם כבר לשדרג, אז לSSD. אבל, להפתעתי, כשחיפשתי כל מיני המלצות, יצא לי לראות דעות חלוקות בנוגע לחיבור הSATA שבמחשב עצמו....כלומר אני לא בטוח אם בלוח אם יש SATA2 או SATA3 ובשום מקום לא הצלחתי למצוא מקור חד משמעי (יש תגובות או יותר נכון וויכוחים של משתמשים בפורומים שונים בחו'ל בנושא)..וזה משפיע מאוד על רכישת הSSD שכן, אם זה SATA2 אז לא אחפש אחד ממש מהיר מכיוון שהוא לא ינצל את עצמו ללא SATA3 ככה שהשאלה הראשונה היא: איזה חיבור יש בלוח אם של המחשב שלי? SATA2 או SATA3? השאלה השניה הגיע בעקבות החיפוש לתשובה...…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית. הבעיה במקשים היא שכאשר אני מגיב בפורומים וכותב באנגלית, אז לחיצה על מקש y מדפיסה z, ולהיפך. ב"מחשב שלי" כשאני משנה שם של קובץ, אז זה עובד בסדר. השאלה שלי היא למה זה, ואיך אפשר לתקן את זה. יכול להיות שזה בגלל שזה windows בעברית?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.gamaoffice.co.il/products/114322 והאם זכרון מטמון 2 מספיק למחשב שאומור לפעול עליו משחקים והרוב לערוך תמונות
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:metro 2033,BF3,SC2,LoL -מהי הרזולוציה הטבעית (1080p) של המסך שיחובר למחשב (23inch). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום חברים אבקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית- אופיס ,גלישה באינטרנט ,עריכת וידאו , שמיעת מוזיקה. אין צורך במסך , מקלדת ועכבר. תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין הדגם 1330 לבין 1320... ההבדל שראיתי הוא שב1330 יש Intel® Core™ 2 Duo Processor וב1320 יש Intel® Core™ Duo Processor מהדור הראשון כאילו. השאלה שלי היא האם ההבדל הוא ממש משמעותי ? אני צריך את המחשב בעיקר ל WORD לאינטרנט,סרטים ומשחקים מידי פעם האם שווה להשקיע את ה400-500 שקל האלו במעבד יותר טוב ? או שעדיף להשקיע אותם בדיסק קשיח או זיכרון ? האם אני אצליח להשתמש בכל מה שהדור 2 של המעבד מציע לי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
צ'לום לכם, אני צריך לפטופ, אני רוצה להשקיע 6000 שקל (להכל, תיק, עכבר ומה צריך עוד?) אני צריך שהוא יוכל לעשות: 1.פוטושופ 2.סרטונים ביוטיוב (לא צוחק זה חלק מהעבודה שלי ) 3.סרטים בכללי 4.אופיס 5.קפה אמרו לי להיכנס לזאפ, נכנסתי, קיבלתי חום ויצאתי לעשן חום... אז אשמח עם תעזרו לקופי מסכן שרק רוצה לקנות לפטופ, וללכת לדרכו. תודה על טוב לבכם, אליאב, נ.ב אשמח לקבל גם המלצה על מקום לקנות לאפטופ...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים קלים עד בינוניים (SC2, Diablo 3 ). * גודל המסך? - אני לא כ"כ מבין בגדלים, אבל גודל המסך צריך רק להתאים לעבודה סטודנטיאלית בכיתה, לכל שאר הדברים אני אשתמש במסך חיצוני. * משקל רצוי? - כמה שפחות זה יותר טוב, אבל זו לא דרישה מהותית מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - צריך ביום לימודים של 5-6 שעות שכולל שימוש באינטרנט ואופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13886 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...27&CatCode=315 אני מתבלט בין המחשבים האלה מי שיש לו או מבין יכול לעזור לי איך המחשבים האלה? MSI זה חברה לא ממש מוכרת לי מה ההיתרנות והחסרונות של כל מחשב ומה שונה ? אני צריך את המחשב ללימודים ומשחקים סרטים איטרנט צריך מחשב שיחזיק מעמד המון זמן איכות בניה חומרים טובים חברה מוכרת עם אחריות שאם צריך אז יהיה על מי לסמוך רמקולים מקלדת משטח המגע שיהיו טובים שהמערכת קירור תהיה שקטה ושתעשה תעבודה שלא יתחמם או יותר נכון שלא יהיה יותר מידי מורגש החום שיריץ משחקים כמו GTA IV באיכות טובה אבל שירוץ טוב
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש משו סבבה לאינטרנט וכאלה דברים, לפני שנה המלצתם לי פה על מחשב ואני מרוצה עד הגג! הזמנתי אותו מt.m.s עכשיו השאלה שלי אם כדאי להזמין משם או שתרכיבו לי איזה משו סבבה מחנויות כמו אייבורי שקרובות לבית כי זה לא מחשב על. תקציב ניראלי שעד 1500 שקל יספיק לא?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד שיוכל לשמש אותי כמחשב העיקרי שלי, הניידות חשובה לי (וגם הזמן שאפשר לעבוד איתו עם הבטריה) ובגלל זה אני לא רוצה PC רגיל. יש לי תקציב של עד 6500 - 6000 שקל אני רוצה מחשב אמין שאני אוכל להשתמש בו כמה שנים, בעיקר לעבודה ואינרטנט אבל גם משחקים (אלו שיש היום, לא של עוד שלוש שנים) חשוב לי גם שאני אוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל, כי זה חלק מהעבודה שלי. יש לכם רעיון למפרט? חוץ מזה, בשביל להשתמש בו בבית בנוחות כדאי לקנות docking station? מה זה נותן בעצם? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בוקר טוב אחותי לומדת הנדסת בניין והיא צריכה נייד שמתאים לדרישות הבאות בבקשה * מטרות המחשב? לימודים- עבודה עם תוכנת AutoCAD אינטרנט OFFICE סרטי HD עבודה עם גרפירקה כבדה * גודל המסך?15-17 אינץ * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אמרו לה שהמחשך הזה כדאי: Lenovo Ideapad G710 59420403 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886538 הייתי שמח לקבל חוות דעת מכם. בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים עד כבדים כמובן עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בינתיים לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר). לא מתוכנן OC המחשב יתחבר ל2 מסכים. מאוד חשוב שהמעבד יהיה חזק מאוד ויוכל לשמש אותי לתקופת זמן ארוכה. עוד משהו שאני לא יודע אם הוא חשוב, אבל אני הולך לחבר למחשב כונן SSD של 40 ג"ב שיש כבר ברשותי. המחיר גמיש, אז אם יש משהו שנראה לכם שחשוב להכניס למפרט וחורג מהתקציב אז אין בעיה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי חברה אני מעונין במפרט לעבודה משרדית ב-כ- 2000 ש"ח , פעם עם מעבד אינטל ופעם עם מעבד AMD. אשמח אם תסבירו לי את ההבדלים בין המפרטים. המפרט יכול להכיל כרטיס מסך מובנה או לא מובנה אבל לא יקר. מעבר לזה אבקש המלצה על ציוד היקפי ברמה סבירה: מסך LCD "19, מקלדת עכבר ורמקולים. מעונין לקנות ב- TMS או חנות אמינה אחרת באזור חיפה תודה על ההתיחסות
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-