ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ואם אפשר לחסוך ולעמוד בסטנדרטים גם אפשרות .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים -סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מזמין את זה >http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G246…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מעוניין בעזרה בבניית מערכת מבוססת AMD. אני זקוק למעבד+קירור בסיסי (עדיפות ל-BARTON 2500 עם אפשרות לפשרה זולה יותר) , לוח אם מבוסס nForce, זכרונות 512MB עם אפשרות לפשרה על 256MB ו-HD (עדיפות ל-WD מעל 40GB). התקציב למערכת הנ"ל עד 1700 ש"ח. (התקציב אינו גמיש, אם אין ברירה, מוכן להתפשר על המפרט). בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אם אוכל לקבל עזרה מאחד מאנשי האתר המצויינים פה אני מאוד אשמח =] אני מעוניין במחשב נייד או LG או TOSHIBA (אמרו לי שהם הכי טובים) שיתאים גם למשחקים אבל אני לא גיימר או משהו ושיהיה תומך HD עם כרטיס מסך שיהיה בו 512 MB זיכרון כרטיס. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי אורי =]]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז עד איזור המרכז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! חבר שלי (חייל בודד) מעוניין לקנות מחשב בגלל שמועד שיחרורו קרב ובא. אני מבקש את עזרתכם (לאחר שאת המחשב שלי קניתי עקב ההצעות של האנשים פה ואני מבסוט ;D) לבניית שתי מפרטי: 1: כולל מסך ומוצרים נילווים (רמקולים, מקלדת עכבר וכו'...) בתקציב של 3.5K - 4K 2: רק מחשב לא כולל ציוד נילווה (כלומר רק מארז) בתקציב של 2.5K - 3K. המחשב אמור לשמש אותו קצת למשחקים, אבל שיוכל להריץ משחקים טובים על המחשב. בנוסף לאינטרנט הורדות וכול השטויות האלו. ולעבודה בכלל. אינו יכול לחרוג מתקציב זה. אשמח לקבל תשובות מהר מכיוון שמחר הוא רוצה כבר ליקנות. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכלום, לאחר שחברה שלי קנתה לי ליום ההולדת מסך LCD 32 של LG ובנוסף שיש לי מסך מחשב 24 של סמסונג החלתתי שהדבר היחיד שחס לי זה מחשב חדש בשביל להשלים את החבליה. אז ככה הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שהו יריץ משחקים באיכות ממש גבוה ותכניי HD. בנוסף אני רוצה גם בתקציב הזה שתי שלטים אלחוטיים למשחקים וכרטיס טלוויזיה למדיה סנטר. לפי ההודעות שאני רואה בפורום כולם ממליצים על הQ6600 או על הE8400... רציתי לדעת למה לא ללכת על המעבדים החדשים של AMD הPHENOM II. אשמח לקבל המלצות לבקשתי המבוססות גם על AMD וגם על INTEL. בנוסף אם תוכלו להסביר לי את ההבדל בין המעבדים של AMD לאלו של INTEL אני אשמח. ודבר אחד אחרון מה זה הI7 של אינטל למה הוא כולכך יקר והאם באמת שווה להשקיע כלכך הרבה כסף היום ב…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מעבד - אינטל Q9450 - עידכון - הוחלף לE8400 קירור מעבד - Ultra 120 eXtreme לוח אם - Gigabyte X48-DS5 - עידכון - הוחלף לGigabyte EX38-DS4 מארז - Lian-Li PC-P60 זכרון - OCZ Reaper HPC 1066MHz 2GBx2 - עידכון - הוחלף לMUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ספק - Seasonic M12 700W דיסק קשיח - Seagate 7200.11 500GB SATA 32MB Buffer אחד פנימי ואחד נוסף במארז Thermaltake Max4 5.25" eSATA/FireWire400/USB2.0 כונן אופטי - LG-DVD-RW Dual Layer SATA וכרטיס מסך HD 4870 כנראה של Sapphire - תלוי בביקורות שיתפרסמו בקרוב. ראשון מיידי שני בעוד שישה חודשים. רציתי לשאול לחוות דעת של החברה פה לגבי הUltra 120 eXtreme לOC על הQ9450 - עידכון - אין צורך. כמו כן אשמח לקבל חו…
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, הכותרת למעלה די ממצה, אבל אני ארחיב על השימושים העיקריים שלי במחשב: מלבד שירים, סרטים וגלישה באינטרנט אני גם מתכנת, ומריץ על המחשב VS+SQL Server 2005. אני מעוניין גם להקים במחשב דומיין וירטואלי, מה שאומר שלעיתים ירוצו על המחשב כ 4 מכונות וירטואליות במקביל (domain controller ועוד כמה תחנות קצה). התקציב שלי הוא בין 4500 ל 5000 ש"ח. אין צורך במסך. אשמח לעזרה, תודה מראש! עריכה: עוד כמה דברים ששכחתי: 1. אני מעוניין גם בצורב DVD וגם בכונן DVD (לא נוח רק עם צורב) 2. אני מעוניין גם בכרטיס רשת אלחוטי 3. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח שתציצו במפרט הנ"ל: מה התקציב המקסימאלי?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לקודי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא (עד 1500 עם מקלדת עכבר ומערכת הפעלה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10/win 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב חוסר ההענות ועליית התקציב בטרד אחר שצטרפתי אליו פתחתי טרד. אח של חברה שלי רוצה לקנות מחשב, הוא בשנה הבאה יהיה סטודנט. הוא רוצה מחשב למשחקים ושער השימושים הרגילים. אני מוסיף פה ציטוט מהטרד הקודם בו היו ההודעות שלי: תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בהרכבת מפרט מחשב, כאשר שאיפתי להגיע למחיר מינימאלי בהגבלות הבאות: 1. לוח אם תומך מעבד עם bus800, זיכרון פנימי D.C , וממשק דיסק קשיח SATA. 2. רצוי לוח עם כרטיס מסך on board סביר כאשר בעתיד תהיה אפשרות להוסיף כרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומעט משחקים וישומים משרדיים. אין לי צורך כעת במסך. ???
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחפש מפרט לסרטים +משחקים לא כבדים לפחות 1000 ג'יגה משהו שיחזיק 4 שנים לפחות שיהיה אפשר להריץ עליו ויסטה אינטל בלבד עדיפות למחשב שקט תודה רבה לעוזרים - יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם המחשב פצצה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד של טושיבה satalite S234(סטהלייט) מראה יוקרתי מסך די דק וקל להרמה(לא כמו בIBM שמרים איתו את כל המחשב), מסך 14.1 מעבד אינטל 1 ג'יגה הרץ (לא סלרון!) זיכרון 384 sdram הראד דיסק 20 ג'יגה DVD\CD יש מלא יציאות-פרללית,אינפרה,מודם ,USB, PS2.... מערכת הפעלה XP HOME (עם רשיון כמובן, הרשיון יכול לשמש בנוסף מחשב שולחני אחד פרט לנייד) ללא סוללה, הסוללה גמורה ועברה טיפול (לא מוצלח ), במחשב הזה סוללה חדשה הייתה מחזיקה אולי שעתים\שעה וחצי. יש פיקסל אחד שרוף בצד השמאלי של המסך, כשזה היה באחריות לא הסכימו לתקן- אמרו שצריך לפחות 8 או משהו כזה. יש גם תוספת של כרטיס רשת אלחוטי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני פונה בשם אחיין שלי שאוהב לשחק בעיקר ב- Call of Duty - Warzone. המחשב שיש לו כרגע: מעבד: i5-7500 לוח אם: Asus H110M-K זיכרון: 16GB כרטיס מסך: Asus TUF 1660 Super SSD 110GB ועוד הרדיסק רגיל מערכת הפעלה Win10 מסך 24 1MS 60HZ ספק כוח של Corsair 650W ברגע שהוא משחק ב- Call of Duty ופותח עוד תוכנה כמו Discord.. המעבד כל הזמן על 100%. הוא פירמט את המחשב ועדיין המעבד מגיע ל- 100% בזמן מישחק. מה הייתם ממליצים לשדרג על מנת שהמחשב ירוץ יותר טוב בזמן מישחק? הוא חשב להחליף את המארז, לא משהו יקר -200 שח Corsair 110R Tempered Glass Mid-Tower ולהחליף לוח אם + לקנות…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי. המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף. המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder. הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום. כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לע…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , אני גיימר ממוצע. אוהב לשחק במשחקים. חשבתי ללכת על ה QUADים כמו ה Q6600. אבל אשמח לשמוע מה שיש לכם להגיד. ראיתי גם את זה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKtmaxGAMER מה אתם אומרים על זה? זה שווה? אשמח לשמוע הצעות או עצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אוקי.. אני מצוייד במערכת סטיראו מתקדמת ביותר...[NAD C372 + Wharfedale diamond 9.6] + טלוזיית HD.. *אני מעוניין לקנות מחשב חדש והצרכים שלי הם כאלה: שהמחשב עצמו יחזיק לי שנים, שהוא יהיה חזק מהיר ועמיד כרטיס הקול צריך להיות הכי טוב שקיים בשוק, לא חברה כמו קריאטיב או משהו כזה.. בדוק יש חברות לא כל כך מוכרות שהן מאד טובות אפילו הפרודיג'י של האודיוטק לא יספיק לי..אני מודע לכך שיש חברות טובות יותר שקשה להשיג בארץ וכו. כרטיס המסך צריך לספק לי צפייה בסרטים בHD בלי בעיות + עבודה גרפית+ עבודות בתוכנות ב3D+ משחקים מדי פעם ממש לא הנושא המרכזי המשחקים. *חשוב לי גם שהמחשב עצמו יהיה שקט, ומארז איכותי כמובן * תקציב: אין. עד 12 אלף שקל....נגיד.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מוכן לגלוש במחיר ל4300 ולא יותר... אפשרות שידרוג בעתיד מעדיף לוח אם תומך PCI-E 2.0 למתרות עתידיות כרטיס רשת אלחוטי חובה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא 3200 שקל, המחשב מיועד למשחקים כבדים לשנה-2 הבאות, רזוולוציה בין 1024*768 - 1920*1200 T220P ^^ אני מתכון לשחק על גראפיקה גבוהה, מצאתי מפרט ב ivory רציתי לדעת את דעתכם, ישנם כמה שינויים שאני רוצה לעשות במפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 זיכוי 90 שקל על ספק HEC 500W זיכוי 15 שקל על מעבד e8500 שדרוג: 4GB RAM שקל 115 שדרוג: 9800GT 512MB שקל 185 שדרוג: מארז raidmax sagitta II מעריך שיעלה עד 100 שקל יותר אני צריך לברר מחיר כולל: 3135 שקל(ללא המארז) בבקשה להשאיר תגובות/ הצעות לשיפור, תודה ויום טוב ד"א אינני מתכוון לעשות OC, אני לא ממש צריך ציוד היקפי, צריך צורב , מסך יש לי, וכבומן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר בלי לפגוע ב"כיס"
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ומתוקף כך אני זקוק לרכוש מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיהיה בגודל סביר [13-14 אינצ' זה סביר או שזה לא נוח למחשב באוניברסיטה? או שאפשר ללכת על משהו כמו 15-17?], בעל משקל הגיוני וזמן סוללה שמאפשר להעביר יום לימודים תוך חיבור לWIFI. המחשב אומנם למטרת לימודים אבל אני לא שולל שהוא ייועד גם למדיה - סרטים ומשחקים. ואני מעוניין שהוא יריץ אותם בצורה טובה. ברמת העיקרון המחשב ישמש גם לעריכה גראפית [אם כי לא ברמה היסטרית, שימוש בPHOTOSHOP CS5 ומעט 3DMAX] תקציב למחשב: 4000-4500 ש"ח. כבר הרבה שנים שלא התעסקתי עם מפרטי מחשבים ובאופן כללי מעולם לא התעניינתי בעולם המחשבים הניידים, כך שאין לי שום קנה מידה לגבי מחירים של מחשבים נ…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן, הגעתי בהמלצה של חבר, לא פעם ראשונה שנכנסתי לפה אבל סוף סוף נרשמתי והנה אני מבקש את עזרתכם :] אני מעוניין ברכישת מחשב לעבודת עיצוב, פוטושופ ופלאש כמו שכבר ציינתי, כנראה ללא תלת מימד, וכמובן להריץ את כל התוכנות המשרדיות הרגילות, חשוב לציין שהתכנון העיקרי הוא לעבוד עם דוקינג סטיישן שתהיה מחוברת למסך איכותי (גם בזה אני צריך עזרה :] ) התקציב לא מוגבל מכיוון שלא אני משלם אותו אלא המעביד העתידי, אבל הייתי מעוניין לקבל המלצות שהן לאו דוקא המילה האחרונה והיקרה ביותר... חבר שעובד בביתו על DELL מסידרת CSX אם אני לא טועה המליץ לי עליהם אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לפי שאמסור את הפרטים הלאה, בקשר למסך - האמת שאני צריך לקנות אחד טוב גם לבית... מה דעתכם על סידרת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים וכמובן, פנאי. דרישות: מחשב שקט בדגש, הוא יימצא בחדר השינה קרוב למיטה. מתלבט בין מארז עם חלונות או בלי, וגם לבין מארז עם ספק מובנה או לחוד כל דבר. ישנו מסך 19 אינץ' דק, בשאיפה לשדרג ל-22' בעתיד. אני כמעט סגור לקחת את המעבד הבא- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray. אלא עם כן משתלם לי אחרת. לוח אם של ג'יגבייט או אסוס, יש באמת הבדל ביניהם? דיסק קשיח של WD אני חושב ש-500GB יספיקו לי. זכרון של 4GB. ומארז וספק מאוד חשוב לי, מתלבט בין CM690 לבין CM590. או Cooler Master Mystique 632S חשבתי אולי ללכת על הסונאטה3 שמגיע עם ספק כח. או אולי ThermalTake M5 Black 120mm Fan Windows אגב, אני מעוניין לקנות מ-RSM. האתר: www.rsm.co.il …
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לצורך אינטרנט בלבד נראה לי שאלך על גודל 10.1 איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר - החדשים ביותר,גלישה באינטרנט ועבודות משרדיות הרגילות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, SKYRIM, MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 23 אינטש. הבנתי שעבור גיימרים פאנל TN מספיק טוב וחסכוני מבחינה כספית. עדיפות ל DELL …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-