עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט הערך שאני מעוניין לקנות : למשחקים, ולכללי המסך, 20-22" , לא מתוכנן OVERCLOCK חשוב לי שזה יהיה אינטל וחשוב לי שזה יהיה מ KSP האם זה משתלם המפרט, האם יש מעבד שיותר משתלם מבלי לעלות יותר מדי במחיר , והאם חסרים חלקים כגון גופי קירור ? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12311 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Corsair XMS3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11909 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. אז ככה: אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט, בהתאם לבקשות הבאות: 1) המחשב מיועד למשחקים (חדשים) + עריכה גרפית (פוטושופ). 2) תקציב מתוכנן - 6,000 ש"ח. 3) העדפות/דרישות מיוחדות - צורב DVD, כונן פלופי ולפחות 1GB זיכרון. 4) אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 5) המחשב לא מיועד ל- OC. 6) מפרט בדגש על מחשב שקט. תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נמרוד.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by elioz5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  4. הנה מפרט שהרכבתי עם עזרה של כמה אנשים: מארז: Compucase CI-6613 300W לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18D מעבד: AMD Athlon XP 1700 - 0.13 micron + FAN זכרון: GeIL DDR 256MB 2700 - 333mhz כונן קשיח: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DDR, TV-Out,DVI,AGPx8 כרטיס קול: (ON BOARD) כ.רשת: (ON BOARD) מודם: Conexant 56K PCI Modem כונן תקליטורים: AOpen x 56 כונן דיסקטים: Panasonic 1.44 MB מקלדת: Genius KB-06X PS2 Heb/Eng עכבר: Logitech Wheel Mouse Optical OEM מסך: Samsung 753DFX חשבתי לקחת מארז אחר בגלל שלמארז הזה יש רק מאוורר אחד... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מעוניין במפרט של הכל כלול עד 1500 חריגה אולי עד 500 ש"ח מטרת השימוש הוא משחקים של ילדים בגילאים 12-10 אפילו המלצה למעבד טוב + כרטיס מסך ולוח מתאים האם זה מספיק טוב ? http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=416 או שיש שם דברים לא טובים אשמע לקבל את עזרתכם בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  6. מפרט בעיקר למשחקים כולל מסך 19" ללא ציוד הקפי (עכבר מקלדת רמקולים...) אזור קריות חיפה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  7. המחשב צריך להיות של חברה טובה, חזק ,מהיר לשימוש רגיל -אינטרנט [הורדות] סרטים (גם באיכות גבוהה) ומשחקים פשוטים חשוב לי מאוד החברה והעמידות של המחשב תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  8. שלום, אני צריך בבקשה מפרט לעבודה עם קיובייס + קצת משחקים רק שאת הכרטיס מסך אני אשדרג בעתיד אחרי שיצאו הכרטיסים החדשים... לא כרגע...אז אפשר לוותר כרגע על כרטיס מסך...עכשיו, ראיתי את המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= בגדול, הבנתי שהלוח לא משהו, ויש בו רק 2 חריצי זיכרון ודיברתי עם המוכר והוא אמר שהוא יכול לעשות לי את אותו המפרט עם לוח של MSI (עם ארבעה חריצי זיכרון, לא זוכר בדיוק את הדגם) + ספק של EZcool 500Watt + תוספת של עוד ג'יגה זיכרון ב1900 ש"ח וראיתי למטה שאני יכול לשדרג את המעבד לQ9300 בעוד כ210 ש"ח - סה"כ 2110 ש"ח וחשבתי להוסיף עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון או לשדרג להארדיסק של 500 ג"ב (או שניהם) עד פחות או יותר 2500 +- השאלה אם זה שווה.…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג תחרותי + מסך. גודל המסך נתון לבחירתכם (אני עדיין משתמש ב 17 אינצ' כך שכל גודל מבחינתי יהיה שיפור.) להל"ן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקי רשת כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Microsoft visual studio, eclipse CDT - לשימוש מזדמן ( לצורך לימודים.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Unreal Tournament (2004 and 3) , Counter-Strike source -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  10. להרצת VMWARE בעיקר ועוד כמה תוכנות וירטואליות של ציודי תקשורת.. חשבתי על משהו כזה מעבד חזק 4 גיגה זיכרון 500 גיגה הארדיסק לוח-אמ טוב שתואם למעבד ולזכרונות אם כרטיס קול ומסך מובנה מארז וספק זהו אני לא צריך את כל המסביב אלא אם כן שכחתי משהו חשוב.. יש חיה כזו במחיר הזה? אפשר לחרוג טיפה.. אני פשוט כבר לא כל כך בקיא בכל החברות והדגמים ורציתי שתתנו לי משהו להתחיל ממנו תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה 3-5K ( כמה שיצטרך, אני לא מעוניין לחסוך אך גם לא מעוניין להוסיף סתם) אני הולך לעבוד עם Photoshop CS5, After Effects CS5 המון המון חלונות של אינטרנט, אופיס, תיקיות והמון דברים שירוצו כל הזמן המטרה שלי היא שלא יהיה לי אפילו לא שבריר שניה של מחשבה וטעינה - שהכל ממש יטוס פוטושופ, מעברים בין חלונות וכו'.. אני מתכוון אולי לשחק משחק או שניים (Call Of Duty ..) שיראו יפה וללא תקיעות. הארד דיסק: 1TB זיכרון : כמה שהכי הרבה נכנס .. 6 גיגה? DDR3 ? מעבד: מה שתגידו.. AMD/INTEL מה שישתלם יותר כרטיס קול: צריך כרטיס קול ממש טוב לרמקולים 5.1 שישפר את האיכות אפילו מארז: שחור שיהיה יפה מסך: 19 אינץ כונן DVD מעוניין שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר שלא ישמ…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by Windows,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט לשרת (לחברת אחסון), טווח המחירים: 4000-5000 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. מעוניין במחשב חזק ושקט דגש על השקט..לעבודות גרפיות, רינדורים בתלת מימד פלוס עבודה שקטה בעריכת אודיו. לא צריך ציוד הקפי, ישנו כבר דיסק קשיח 250GB SATA חדש ומסך 22 " חדש גם כן.. לא מתוכנן OC ומאוד רוצה שהמחשב יהיה ש ק ט זה כולל כרטיס מסך ללא מאורר רועש וכו'.. מתכוון להתקין מערכת הפעלה 64 Bit בכדי לנצל 4 GB של זיכרון. מפרטים יתקבלו בברכה בתקציב של עד 7000 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. הי חג שמח אשמח לקבל המלצות למחשב חזק ואיכותי על כל רכיביו מבוסס AMD סביב ה3000 ש"ח לא צריך ציוד היקפי ברשותי מסך 22 אינץ מדגם פשוט ...(נקנה בזמנו משופר דיל) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק / לא רועש / מארז וספק איכותיים כרטיס מסך חזק אך ללא אפליקציות שבכל מקרה לא אוכל להנות מהם אין לי ידע או רצון לעשות OC שאלה נוספת : אם כבר קונים 4 GB זכרון..מה עדיף שניים של 2GB קינגסטון.....או שמספיק קינסטון 3GB או שעדיף לקנות אחד של 2X2GB תודה מחר אני מעוניין לקנות תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. שלום, אח של גיסי מעוניין לקנות מחשב קומפלט כולל מסך ומדפסת בסביבות ה 3000 אלף שקל. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואם אפשר אז גם משחקים. על כן אשמח לקבל מפרטים(רצוי עם לינק לאתרים מהם נלקחו) וזאת בשביל לאפשר לו לקנות את המחשב האופטימלי בשבילו.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by King Kong,

אני מעוניין להרכיב מחשב ב 1500 ש"ח ולא להשקיע יותר מזה חשבתי להגיע עד 2000 ולרכוש קונרו E6300 אבל מסתבר שבכל קומבינה שעשיתי הגעתי ל 2700 ש"ח.. אז זה המפרטים שהציעו לי : לוח ECS + ציפסט של ATI RS485 תומך DDR2 UP TO 800 מעבד : AM2 SEMPRON 3000+ 256KB זיכרון : Twinmos 512MB 667MHZ כונן קשיח : WD SATA2 80GB צורב די וי די : LG H10 מארז סטנדרטי MIDI ATX + ספק 24+4 מחיר : 1500 ש"ח הצעה שניה מחשב ב 1700 ש"ח מחיר למזומן <<<< לוח אם : ASUS GF6150 מעבד : SEMPRON AM2 3000 256KB זיכרון : CEON 512MB 667 אחריות לכל החיים ... כונן קשיח : WD80 GB SATA2 צורב DVD LG H10 מארז סטנדרטי + ספק 24+4 אני עדיין רוצה E6300 אבל המערכת יקרה ... לא מצאתי לוח אם תקציבי למעב…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  17. אהלן, מדובר על מחשב שיריץ סרטי Full HD, יש צורך בכונן טרה אחד בלבד (יש לי אצלי עוד 2). המחשב יתחבר גם לטלויזיה 40" וגם למסך רגיל למטרת גלישה באינטרנט. אני מעדיף לא לקחת את המינימום על-מנת להריץ FullHD בשביל להיות על הצד הבטוח בזמן הרצת סרטים כבדים מהרגיל.. אין צורך באוברקלוק ובציוד היקפי, רק הקופסא (כולל מארז HTPC), תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב 3.5-4K למטרות כלליות אינטרנט,אופיס,סרטים,תוכנות,והרצת משחקים (לא הכי כבדים משחקי רשת פיפא וכו) אנא חוו דעתכם AMD ,INTEL תודה לכולכם

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ 1500 שקלים ללא מסך שיהיה לאינטרנט,וגם קצת למשחקים, ושיהיה לי לשנים הבאות..(אולי אשדרג עם הצורך מי יודע..) אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),מארז,כונן CD,עכבר אופטי,מקלדת פשוטה רכה. את כל השאר יש לי ממחשב ישן.. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה באיכות כמו של המחשב הזה ואף יותר..(אנא העיפו מבט שניה במפרט מחשב) תודה רבה !

• 61 תגובות
    • 7.9k צפיות
  20. שלום, אני חדש בפורום (לא באתר), חיכיתי לירידת המחירים, ורציתי את עזרתכם בנושא. אז ככה. המחשב הוא למשחקים חדשים, אבל גם לתוכנות עריכת אודיו כבדות. בגלל זה אני מתלבט בין 2 שילובים. או אינטל6600 עם נוידיה8600גטס, או 6420 עם 8800גטס320. בלי ציוד הקפי, רק לוח, מעבד, זכרון, הארד, כ.מסך, ומארז+ספק. כל זה עד 5000 עם אפשרות לחריגה של עד 500. חוץ מזה, אני צריך מסך לסידי, 17-19' בתציב של 1000-1500 שח. כ.מסך נוסף, agp‏ למחשב הישן שלי, כדי שלפחות יריץ משחקים אחרונים, בכ500שח. ואחרון חביב, ציוד לרשת אלחוטית. ראוטר וכ.רשת אלחוטי (אגב, מספיק 1? או שצריך ל2 המחשבים? לראוטר האלחוטי יש גם אפשרות לחיבור חוטי?). תודה מראש לכולם!

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  21. המחשב מיועד למשפחה, בעלי ילדים פעוטים (חצי שנה) כלומר אין צורך בכרטיס מסך חזק אין מי שישחק במשחקים, וגם עם כן זה רק פעם בההההההה כשאני בא לשם ואין מה לעשות (חחחחחח). בקיצור אין צורך בכרטיס מסך חזק. בכללית המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות האופיס למינהן. חשוב שהמחשב יחזיק הרבה זמן ויכלול צורב. (בנוסף לסידירום, לא במקום!!!) בתודה רבה- שגיא.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. מעוניין במפרט מחשב בתקציב של 3000-4000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה ולמשחקים(כ.מסך טוב) מעבד של אינטל, וזהו תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, אחי הקטן מעוניין לקנות מחשב חדש ואני קצת עוזר לו. ברשותי מסך (LG W1952TQ (1440 X 900 ואשמח לקבל הצעות למפרט עם ובלי מסך באותו התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך LG 19" 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. אהלן לכם אוקיי אז אני מעוניין במחשב חדש עם מפרט שלל מחשב חזק וטוב לעבודה עם משחקים חדשים שיצאו המחיר שאני יכול להרשות לעצמי זה בין 3000-4000 מזומן אני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך 19 אינץ' יש לי עכבר ויש לי מקלת ורמקולים אז אנחנו מדברים פה רק על מחשב נטו המחשב צריך להריץ משחקים חזקים כמו קריסיס על איכות מקסימלית או שקרובה למקסימלית ובמהירות... אני לא רוצה שתיהיה איכות טובה אבל תכלס המשחק לא יזוז אני רוצה את שניהם. לא דרוש מערכת הפעלה. אבל אני רוצה שזה יהיה כולל הרכבה לסיכום אני רוצה להנות מהמקסימום שאני יכול לקבל מכל הבחינות. אם שכחתי משהו או לא אמרתי משהו אשמח להשלים תודה אור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים