עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ginat.miz,

היי, אני מחפשת מחשב לצורכי לימודים ולשימוש ביתי - בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפיה בסרטים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הזה: VOSTRO 3460 i5 gf ubonto מפרט בלינק: http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=317∏=3691&page=1&psize=30 תודה, גינת

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אז אם האנשים המבינים מביניכם תוכלו להפנות אותי לאתרים לחנויות שאפשר לקנות שם מחשבים. היעוד של המשחב הוא בעצם להכל, אין לו יעוד מסויים משחקים או עבודה בתוכנה מסויימת. שיתאים לכל דבר אבל קצת יותר בכיוון של משחקים השימוש הוא בעצם רק גלישה באינטרנט ו משקחים, סרטים מוזיקה ודברים פשוטים כמו אלו. אשמח לקבל המלצות למחשבים ולאתרים, התקציב הוא לא ממש גדול הוא בערך עד 4000 ש"ח. ומסך כבר יש לי. אז תודה מראש לכולם !

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  3. שלום רב, מחר אני מקבל מחשב נייד חדש (ASUS UX31A) וחשוב לי שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן (גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת זמן עד שהיא נגמרת) איך להתחיל את השימוש בסוללה? האם יש צורך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה בהתחלה או פשוט להשתמש כרגיל? אם אני נמצא במקום עם חיבור לחשמל כגון בבית או באוניברסיטה, לעבוד על הסוללה עד שהיא נגמרת או פשוט לחבר לחשמל ולהשתמש? יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים תמידית לחשמל ושמתי לב שאם מנסים לעבוד על הסוללה היא נגמרת ממש מהר.. שעתיים וחצי בערך. אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + מידול ועיצוב קלים בתלת (בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,מאיה,מאדבוקס,זיבראש,יוניטי,אנריל שימוש תדיר-כבד (סטודנט לפיתוח ועיצוב משחקים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי …

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by Sheirf,

אהלן אנשים , אני צריך מפרט שיכלול מעבד , לוח-אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כח בלבד יש לי כבר מפרט מוכן : מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM 65W Energy Efficient AM2DO38D ¤ 356 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 469 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 424 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) F2-5400PHU2-2GBNT CL5-5-5 ¤ 481 1 מהחנות www.TMS.co.il + X1950 PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 עכשיו אני מבקש ממכם חוות דעת /מפרט חדש אם אתם יכולים להציע טוב יותר בתקציב הנ"ל וחוות דעת על החנות עצמה -TMS ועוד משהו קטן המפרט למעלה יכול להתקיים עם הספק הזה : ספקי כוח Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC GPPS550 ¤ 368 1 במקום הספק ש…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אני צריכה מפרט של מחשב ל: משחקים (לא חייב הכי הטוב שיש) סרטים איטרנט. עם מסך LCD 17 - עם יש 19 במחיר זול תבורכו (: מעדיפה מסך LG תנסו למצוא את המחירים הכי זולים - ולדאוג שהחלקים יהיו טובים. אני ממש צריכה את העזרה , לא מבינה בזה בכלל חחח.. תודה לכם

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by bigbosf,

שלום רב אנשים אז ככה אני מתלבט בין LENOVO ו-DELL כאשר DELL מעניקה 3 שנות אחריות המחשב ישמש לאינטרנט ,מוזיקה,סרטים , וקצת משחקים התקציב הוא עד 4500 שקל האם כרטיס מסך on board יריץ סרטים כראוי? מה ההבדל בין מעבד 2 duol core , סנטה רוזה וסנטרינו ? אשמח לדגמים מומלצים ,תודה רבה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by gos,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD 1680x1050 הגדרות בינוניות, \Battlefield 3, Farcry 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה, ו windows 8 8…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  10. מטרת שימוש המחשב היא בעיקר תוכנות לעיצוב פנים אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ בנוסף גיימינג קליל חשוב לי מהירות המחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלה יחד ללא בעיה ראיתי ביד שניה מחשב עם המפרט הנ"ל- במחיר של 2500 שקל מארז - Thermaltake V6 BlacX editionn מגיע עם 3 מאוררים קידמי ואחורי בגודל של 120מ"מ ועליון בגודל של 200מ"מ וצורב LG מעבד intel Core I7-2600K up to 3.80GHZ 4 ליבות עם 8 threads קירור למעבד Cooler master Hyper 103 לוח אם Gigabyte Z68AP-D3 Kingston KVR 4GBX4 סך הכול של 16GB של זיכרון Samsung 840 evo 250GB SSD בנוסף לדיסק SSD מותקן במחשב דיסק קשיח מכני רגיל של חברת WD בעל נפח של 1.5TBB ! כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ללא רמקולים. לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד (לא מיועד בעיקר למשחקים...) אך שעדיין יפעיל את המשחקים האחרונים בצורה סבירה. אני לא בטוח לגבי המעבד (נטייה לכיוון הamd). מה שהוא רוצה זה בעיקר מחשב "מהיר" כהגדרתו ולא מפלצת משחקים.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. היה לי וויכוח עם חבר שלי לגבי המחירים של המחשבים הניידים... הוא אומר שככל שהמסך קטן יותר כך המחשב יקר יותר (נגיד והחומרה הנמצאת בתוך המחשב היא זהה) נכון או לא נכון?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by killer47,

מה יותר חשוב מעבד טוב או כרטיס מסך טוב??!???!?!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש

16. Started by yossia23,

שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שלום חברים אני מחפש לקנות מחשב לצורכי לימודים ועבודה בעיקר לוירטואליזציה . שיתמוך בחמישה מכונות רצות בו זמנית המחש אמור לשמש אותי בשנתיים שלוש הקרובות בקשר למשחקים כרטיס מסך סביר לאיזה משחק או שתיים פעם ב תשובה לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון הורדת הביצועים בצורה ניכרת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה עבודה עם שרתים, משחקים לפעמים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - hyper-v . virtual-box. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  18. שלום, יש ברשותי T400. הייתי מעוניין שיהיו לו יכולות גראפיות חזקות יותר, ובכך לקנות אולי מעבד גראפי. השאלה אם זה אפשרי - במקום ה-X4500 שקיים כרגע. אשמח לשמוע, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. בגלל שאני לא נמצא רוב הזמן בבית, וחשבתי להתחיל לעבוד בפיתוח תוכנה , הבנתי שאני צריך מחשב שיהיה איתי כל הזמן (נייד). עכשיו צצה השאלה איזה לקנות? חשבתי אולי ללכת על מאק בוק, אבל ניראה לי שזאת תהיה בעיה לפתח עליו אפליקציות לWIN. (חשבתי על אמולציה אולי) הבעיה הכי גדולה היאבזה שהמק יקר ולא חזק מי-יודע-מה מבחינת נתונים טכניים (אבל כמו שכולם יודעים - once you go mac - you never go back). מנגד יש את מחשבי הPC ששם המבחר ענק וטווח המחירים מטורף וכל אחד מציע משהו אחר. בקיצור באתי לפה לבקש שתעזרו לי קצת להתמקד על מה מתאים לי יותר ואיפה אני יכול לקנות את זה. תודה!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by daniella heller,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לביתי הסטודנטית, קיבלתי המלצה מחברה אמריקאית לקנות כרום בוק.ממה שראיתי הכרוםבוק זול במידה ניכרת, אך אחר ואני לא מתמצאת בנושא, אשמח להכוונה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by elirana24,

יש לוחות אם של אינטל 1. P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 2‎ P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אז רציתי לדעת איזה לוחות אם של amd באותה רמה של אלו .... ומעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray איזה מעבד של amd מתאים ברמה של זה ....... ומה עדיף9500gt או 9400gt או 9600gt או בכלל את hd4650 בבקשה תעזרו לי זריז אני רוצה ללכת היום לקנות

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

שלום. אביב שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4 אלף (עדיף פחות). הוא צריך מחשב יחסית חלש. סך הכל הוא הולך להשתמש בו בWORD ואינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב. מחכה להמלצות.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by dudun,

Intel Core 2 Duo T8300 2.4Ghz Intel® Core 2 Duo Processor P8400‎‏ מה עדיף ומה האבדל שרשום P אוT לפני המספר והאם אתם ממליצים על כרטיס המסך navidia 8400 Gs בתודה גדולה דודו

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. שלום לכולם, מה ההבדל בין הזכרונות של 3200 HyperX ל Corsair האם מדובר על איכות מוצר או על העדפה כי אני רואה שיש פה הרבה שממליצים על Corsair 3200 אשמח לשמוע חוות דעת תודה

25. ראתי את המפרט המופיע ב: http://www.hwzone.co.il/specslist/view/103/ אני חושב שמה שיתאים לי היא האופציה השניה עם הכרטיס הגרפי, אך בגלל מגבלת התקציב אני אוותר על הדיסק הקשיח השני המופיע בהצעה. ראיתי כי התאריך של ההמלצה הוא מלפני שלושה חודשים, רציתי לדעת אם מאז היו אילו שהם שינויים משמעותיים שאני צריך לקחת בחשבון כגון ירידת מחירי המעבדים וכו', ואם כן אז אם יש אלו שהם שינויים שאני יכול להכניס שיכנסו במסגרת התקציב? המחשב מיועד בעיקר לעבודה לסטודנט, עם תוכנות דו מימד, אך בכל זאת אני מעדיף לשמור על כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.