עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iquitos,

שלום, לפני כחודש רכשתי מחשב DELL STUDIO 1555 עם הכרטיס מסך של ATI 4570, התקנתי עליו את מערכת ההפעלה WIN7 ואחרי זה התחלתי להתקין דרייברים, שאותם אני הורדתי מהאתר הרשמי של DELL, כל הדרייברים הותקנו כתיקנם חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך, הוא פשוט לא נפתח, אני לוחץ על הקובץ והוא אומר לי שיש שגיאה... האם יש פה עוד מישהו שנתקל בדבר דומה או מישהו שיכול לעזור לי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by omer-m,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 7000 ש"ח בחריגה אפשרית של 500 ש"ח. המחשב ישמש אותי לעבודה על הרבה תוכנות במקביל ולכן צריך להיות חזק יחסית. תוכנות שיהיו בשימוש הן למשל אופיס אוטוקאד מאטלב סוליד וכיו"ב (בו זמנית). היעוד של המחשה הוא לעבידה משרדית (ללימודים ועבודה במשרד) אבל הייתי רוצה גם להריץ עליו משחקים מידי פעם. (אני לא גיימר, אז לא המשחקים הכי כבדים שיש . . .) אה כן, המחשב צריך לדעת להתחבר לרשת דומיין אז המערכת הפעלה צריכה להיות (בשאיפה אם אפשר) XP פרו או (אם אין ברירה) ויסטה אופיס ומעלה. תודה

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  3. מתלבט בין 3 מחשבים ניידים של DELL. שימושים לאופיס, אינטרנט, אימיליים, הורדות, וקצת סרטים. רוב הזמן יהיה נייד רק בבית. הבנתי שהסדרה החדשה של DELL 1535 טובה, ומעדיף אותם גם בגלל 3 שנות האחריות. שלושת הדגמים וההבדלים בינהם 1. DELL 1535 2.0GHZ http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm מחיר 3800ש"ח. מעבד T5750 2.0GHZ בא ללא מערכת הפעלה. שאלה: קל להתקין עליהם מערכת הפעלה - מבחינת דרייברים וכו'? האם מחשב כזה יעבוד טוב עם וויסטה או שעדיף יהיה להתקין XP? י 2. DELL 1535 2.1GHZ http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t8100.htm מחיר 4200ש"ח. מעבד T8100 2.1GHZ בא עם מערכת הפעלה Vista BASIC שאלה: מה זה לעזאזל Vista Basic? האם המעבד T8100 2.1GHZ ומערכת ההפעלה שווי…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by THISISME,

שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by ronitws,

המלצה למחשב נייד ב 2500 שקל ,מקלדת לבנה,מסך שחור .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. המחיר: עד 3900 ש"ח אני יודע שראיתם בהודעות הקודמות את המפרט שלי,אבל אני פשוט מפחד שהוא לא יהיה מספיק טוב במשך שנתיים בערך! לכן בבקשה תנו הצעות למחשב משלכם! ואני צריך את הלוח GA-7VRXP כי הוא כולל כרטיס קול ורשת! ...

• 20 תגובות
    • 11.4k צפיות
  7. Started by BaconMan,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב נייד HP Compaq Presario CQ61 320EJ מפרט: * מעבד ntel® CoreTM 2 Duo Processor T6600 ‏ ‎2.2 ג'יגה הרץ * תקשורת אלחוטית 802.11b/g WLAN * מסך "15.6 Single channel LVDS HD BrightView * זיכרון פנימי 3GB, גודל דיסק 320GB 5400rpm * צורב- Lightscribe DVD, אפשרות יצירת תוויות לתקליטורים באיכות הדפס משי * מצלמת אינטרנט מובנית עם מיקרופון משולב * סוללת ליתיום-יון בעלת 6 תאים * כולל שלוש יציאות USB 2.0 ועוד.. * מ.הפעלה Windows 7 Home Premium איך המחשב לדעתכם? ברור שלשימושים של אינטרנט מוזיקה וסרטים הוא מצוין, אבל המשחק היחיד שאני רוצה שהוא יריץ לי זה football manager 2010. איך הוא יריץ אותו?\ובכלל מה דעתכם על COMPAQ…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, LOL, RUST ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…

10. 1.התקציב המרבי הינו 2500שח למחשב,חריגה בין 100-200 שח לכל היותר. 2.המטרות המרכזיות של המחשב הינם עבודה משרדית ולימודים,אך גם חשוב שיהיה מותאם למשחקים כמו .רובלקוס ו war thounder 3.כן;מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,אוזניות,מיקרופון ומצלמה. 4.מומלץ לכלול הכל במפרט. 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט על מנת שנוכל להתרכז בפעילות (לימודים/עבודה). 6.אין בעיה עם אורות,מומלץ שיהיה יחסית קליל. 7.כן ,יש צורף במערכת הפעלה ואופיס 2013 והרכבה בחנות. 8.אין העדפה,חשוב שיהיה איכותי ובמחיר אטרקטיבי,אזור מגורים:קריית אונו. 9.חודש, לכל היותר. 10.לא. 11.לא

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6000 אפשר לחרוג עד 500 ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים mmo rpg וrpg בעיקר וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי קרוסיר גולד 850 עם הוא מספיק אפשר לותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10- 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מעדיף מארז גדול ויעיל. אורות לא משמעותי 7. האם האם…

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  12. שלום אנשים אני צריך עזרה, ות'אמת היא די דחופה.. הלכתי לחנות מחשבים בעיר שלי שאני מכיר, ביקשתי מפרט ות'אמת רציתי מחשב די הרבה זמן ושקלתי די (הייתי שם כמה פעמים, הוצאתי מפרטים וכל זה ) בסוף הגעתי להחלטה שאני מוכן לקנות ולהשקיע 7,000-8,000 ש"ח במחשב חדש למשחקים(ללא כלום מסביב, רק מארז וכל מה שבפנים, בלי צורב) עכשיו,שילמתי לו מקדמה (500 ש"ח) ולאחר שיצאתי וחישבתי דרך האתר של "זאפ" כל מחיר ומחיר ומשהו לא ניראה לי(רצוי לציין שהוא לא נתן לי מחיר על כל דבר, הוא בנה לי מפרט ולבסוף המחיר..) תסתכלו על המפרט עצמו והשיכלול שעשיתי למטה.. מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17597 1450 ש"ח לוח:ASUS STRIKER EX…

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by shaylex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by catsmonster,

אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא: כ.מסך:SAPPHIRE HD5850 מעבד:Intel Core i5-750 BOX מארז:APEVIA X-Plorer ד.קשיח:Samsung HD103UJ/SJ ספק: לא חשוב (תמליצו לי) צורב: יש כבר ל.אם:Intel BLKDP55WB יש לי שתי שאלות: 1.האם המפרט טוב? האם יש משו לתקן? 2.האם כדאי לחכות קצת כדי שיצא לוח אם יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. * מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  16. ערב טוב, מחפש המלצה למחשב נייד לצורך עבודה עד 7K ללא חריגות. השימושים שלי הם: עבודה בתור מפתח אתרים, עריכה קלה בפוטושופ ובסוני וגאס, כתוצאה מכך, עבודה רבה עם דפדפן הכרום, הרבה טאבים ותוכנות פתוחות במקביל. יתכן מאוד שבעתיד אצמח לסביבות עבודה שונות בעולמות הפיתוח והתכנות. מועד הקנייה אינו לחוץ ויש שאיפה לנצל את כלל התקציב גם אם זה אומר לחכות לאירועים מיוחדים, הנחות או סתם חוסרבדגמים בגלל תקופות הקורונה - אני יכול לחכות. אני אשמח שהוא יהיה שקט, גודל מסך גדול או בינוני 14-17 אינץ. גודל הבטריה בינונית ( 4 שעות עבודה ללא מטען) למרות שב97% מהמקרים אהיה ליד שקע. מסך מגע יהי…

17. Started by bjuo,

היי אני צריך מפרט של מחשב ב12,000 רק המחשב נטו,בלי ציוד היקפי(בלי מקלדת,בלי עכבר,רמקולים,מסך והשאר) המחשב מיועד לעריכות ווידיאו וגראפיקה בלבד. לא משחקים,לא אינטרנט שיהיה כפול ליבה לפחות , מאוד חזק,ו2GB זיכרון פנימי,או כמה שיצטרך שיעבוד טוב עם התוכנות Adobe Premiere Photoshop שיהיה באנדל עשיר,והמחשב שוב לא מיועד לשום OC,הוא רק צריך להיות מאוד מהיר לעריכות ווידיאו,ושיהיה טוב לגראפיקה אין צורך בכרטיסי Quradu למינהם **(לא לבנות מפרטים בפחות כסף ולהגיד שזה יספיק,פשוט לבנות מחשב של מארז קומפלט הכל ב12,000 לא כולל ציוד היקפי כלל.)** תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IgorStravinsky,

אני מעוניין במערכת עם intel ו nividia בלבד, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by roadkill15,

אני מתעניין במחשב בתקציב נמוך בלי ציוד היקפי בשביל גרפיקה בכלל ועריכה תלת מימדית בפרט (MAYA) המפרט נוצר באייבורי מחשבים. מה דעתכם? כל דעה מתקבלת בשמחה! מארז ידית כסוף שחור USB קידמי ספק 300W REAL כר.רשת 1G LAN OB לוח אם P965 V2 NEO 7.1 1GLAN MSI צורב 7200A NEC DVDX20 DL שחור מעבד אינטל 3MB E7300 CORE 2 DUO CONROE זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL צלע קירור אלומיניום דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 16MB 320G כ.מסך DVI HDCP/HDMI GF9500GT 512MB PCIE כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) סה"כ לתשלום 2,100.00 ש'ח

20. Started by UV1,

היי אני צריך מחשב לעסק - i5 8GB דל או לנובו + תחנת עגינה תקציב כ - 4000 שח מה בא בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Moooshe,

אני עובד על מפרט חלקי למחשב חדש... לגבי כל דבר שאני מתכנן לקנות כתבתי נימוק בצד, ואתם יותר ממוזמנים להגיב, לשנות, לייעץ וכו'... לוח 7VRXP - בגלל ששמעתי רק ביקורות טובות עליו ועל החברה, ודווקא את ה-P בגלל שאני צריך את החיבורי IDE הנוספים. 585 ש"ח. מעבד AXP 1800+ - כי אינטל לא נכנס אלי הביתה (וגם יקר יחסית), ודווקא את ה-1800 כי נראה שזה המעבד הכי משתלם כרגע. 590 ש"ח. זכרון - Transcend DDR 512MB 333Mhz - בגלל שלפי מה ששמעתי הם איכותיים יחסית לאחרים, והמחיר סבבה. 840 ש"ח. דיסק קשיח - WD 80GB 8MB CACHE - אני כרגע מתלבט בינו לבין דיסק של מקסטור, ופתחתי על כך thread נפרד בפורום המתאים. הסיבות לבחירה של הדיסק הזה ברורות (אני חושב). 655 ש"ח. מארז - enermax fs-710b - ראיתי…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by AsD[eyal],

טוב אני משחק cs 1.6 אז אני לא צריך dule core אני מעדיף ליבת san diago amd מעדיף הכנה לsli בלי מסך בלי ציוד הקפי אני צריך רק 80 gb

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  24. בניתי מחשב ב-skypc אחרי יום המחירים היתיקרו אז בניתי מחשב חדש ב-ksp ואני לא בטוח לגבי המחשב המחשב מיועד למשחקים כבדים יש כרטיס 8600gts ומסךt240 וצורב עוד חצי שנה אני קונה כרטיס מסך יותר מדקדם מעבד:Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB-1490 לוח אם:GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E-470 זיכרון:DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader-340 דיסק קשיח:Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II-244 מארז:NZXT NZXT TEMPEST קירור למעבד:‏Accelero Xtreme 8800 VGA Cooler‎ ספק כוח:‏TR2 Power W0101 550W Silent המפרט הורכב ב-ksp מחיר:3608+הרכבה=100

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. קיבלנו את ההצעה הזאת מחנות מחשבים למחשב לבית שיהיה לצרכים יומיומיים וגם שיהיה למשחקים קלים. אני מוסיף עוד כ-600 שקל בנפרד למפרט בשביל שיהיה למשחקים קצת יותר כבדים מה Sims של אחותי. האם ההצעה הזאת טובה לדעתכם? מעבד Intel E4500 לוח אם GA-945GMF-S2 זיכרון 1G DDR2 667Mhz CL5 דיסק קשיח 160GB S.ATA2 צורב DVD LG H62N כרטיסי קול ורשת OnBoard מארז Midi Tower 400W ATX יש גם אל פסק, מקלדת ועכבר בהצעה אבל אין פירוט של החברות. מחיר 2615 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.