ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ב 1500 ש"ח ולא להשקיע יותר מזה חשבתי להגיע עד 2000 ולרכוש קונרו E6300 אבל מסתבר שבכל קומבינה שעשיתי הגעתי ל 2700 ש"ח.. אז זה המפרטים שהציעו לי : לוח ECS + ציפסט של ATI RS485 תומך DDR2 UP TO 800 מעבד : AM2 SEMPRON 3000+ 256KB זיכרון : Twinmos 512MB 667MHZ כונן קשיח : WD SATA2 80GB צורב די וי די : LG H10 מארז סטנדרטי MIDI ATX + ספק 24+4 מחיר : 1500 ש"ח הצעה שניה מחשב ב 1700 ש"ח מחיר למזומן <<<< לוח אם : ASUS GF6150 מעבד : SEMPRON AM2 3000 256KB זיכרון : CEON 512MB 667 אחריות לכל החיים ... כונן קשיח : WD80 GB SATA2 צורב DVD LG H10 מארז סטנדרטי + ספק 24+4 אני עדיין רוצה E6300 אבל המערכת יקרה ... לא מצאתי לוח אם תקציבי למעב…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן, מדובר על מחשב שיריץ סרטי Full HD, יש צורך בכונן טרה אחד בלבד (יש לי אצלי עוד 2). המחשב יתחבר גם לטלויזיה 40" וגם למסך רגיל למטרת גלישה באינטרנט. אני מעדיף לא לקחת את המינימום על-מנת להריץ FullHD בשביל להיות על הצד הבטוח בזמן הרצת סרטים כבדים מהרגיל.. אין צורך באוברקלוק ובציוד היקפי, רק הקופסא (כולל מארז HTPC), תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב 3.5-4K למטרות כלליות אינטרנט,אופיס,סרטים,תוכנות,והרצת משחקים (לא הכי כבדים משחקי רשת פיפא וכו) אנא חוו דעתכם AMD ,INTEL תודה לכולכם
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ 1500 שקלים ללא מסך שיהיה לאינטרנט,וגם קצת למשחקים, ושיהיה לי לשנים הבאות..(אולי אשדרג עם הצורך מי יודע..) אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),מארז,כונן CD,עכבר אופטי,מקלדת פשוטה רכה. את כל השאר יש לי ממחשב ישן.. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה באיכות כמו של המחשב הזה ואף יותר..(אנא העיפו מבט שניה במפרט מחשב) תודה רבה !
-
- 61 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום (לא באתר), חיכיתי לירידת המחירים, ורציתי את עזרתכם בנושא. אז ככה. המחשב הוא למשחקים חדשים, אבל גם לתוכנות עריכת אודיו כבדות. בגלל זה אני מתלבט בין 2 שילובים. או אינטל6600 עם נוידיה8600גטס, או 6420 עם 8800גטס320. בלי ציוד הקפי, רק לוח, מעבד, זכרון, הארד, כ.מסך, ומארז+ספק. כל זה עד 5000 עם אפשרות לחריגה של עד 500. חוץ מזה, אני צריך מסך לסידי, 17-19' בתציב של 1000-1500 שח. כ.מסך נוסף, agp למחשב הישן שלי, כדי שלפחות יריץ משחקים אחרונים, בכ500שח. ואחרון חביב, ציוד לרשת אלחוטית. ראוטר וכ.רשת אלחוטי (אגב, מספיק 1? או שצריך ל2 המחשבים? לראוטר האלחוטי יש גם אפשרות לחיבור חוטי?). תודה מראש לכולם!
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשפחה, בעלי ילדים פעוטים (חצי שנה) כלומר אין צורך בכרטיס מסך חזק אין מי שישחק במשחקים, וגם עם כן זה רק פעם בההההההה כשאני בא לשם ואין מה לעשות (חחחחחח). בקיצור אין צורך בכרטיס מסך חזק. בכללית המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות האופיס למינהן. חשוב שהמחשב יחזיק הרבה זמן ויכלול צורב. (בנוסף לסידירום, לא במקום!!!) בתודה רבה- שגיא.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב בתקציב של 3000-4000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה ולמשחקים(כ.מסך טוב) מעבד של אינטל, וזהו תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אחי הקטן מעוניין לקנות מחשב חדש ואני קצת עוזר לו. ברשותי מסך (LG W1952TQ (1440 X 900 ואשמח לקבל הצעות למפרט עם ובלי מסך באותו התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך LG 19" 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן לכם אוקיי אז אני מעוניין במחשב חדש עם מפרט שלל מחשב חזק וטוב לעבודה עם משחקים חדשים שיצאו המחיר שאני יכול להרשות לעצמי זה בין 3000-4000 מזומן אני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך 19 אינץ' יש לי עכבר ויש לי מקלת ורמקולים אז אנחנו מדברים פה רק על מחשב נטו המחשב צריך להריץ משחקים חזקים כמו קריסיס על איכות מקסימלית או שקרובה למקסימלית ובמהירות... אני לא רוצה שתיהיה איכות טובה אבל תכלס המשחק לא יזוז אני רוצה את שניהם. לא דרוש מערכת הפעלה. אבל אני רוצה שזה יהיה כולל הרכבה לסיכום אני רוצה להנות מהמקסימום שאני יכול לקבל מכל הבחינות. אם שכחתי משהו או לא אמרתי משהו אשמח להשלים תודה אור
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעיבוד תמונה ועריכה גרפית. אין צורך בציוד היקפי מלבד מערכת הפעלה WIN 8/7 ואני מעוניין להשתמש בכרטיס המסך שיש ברשותי - HD6450 1G. אשמח לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך כמה שניתן כל עוד לא פוגע בביצועי המחשב יתר על המידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש בתוכנות גרפיות כגון אילוסטרטר פוטושופ ועיבוד תמונה כגון LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני עורך וידאו מתחיל והייתי מעוניין במפרט מחשב שיכלול את החלקים האטרקטיביים כיום מבחינת מחיר=תמורה. חריגה של 300 ש"ח לא תהיה נוראה. תודה מראש לכולם! כל המבצעים והמפרטים בחניות ובעיתונות בילבלו אותי, והייתי רוצה לשמוע ממקור אובייקטיבי.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה למחשב שקט ואמין אני לא צריך מסך ורמקולים אבל צריך מקלדת ועכבר סה"כ ב ש"ח3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להעזר בכם לבניית מפרט מחשב לתוכניתנים. מה זה אומר... המחשב ישמש גם לאינטרנט/מייל/שימושים ביתיים וגם לכתיבת אפליקציות ג'אוה ו- web כנראה באמצעות Visual Basic\Net beans. זאת בנוסף להפעלת Matlab. ז"א שאני מחפש מחשב מספיק חזק כדי לבצע קומפילציות במהירות סבירה. יש לי בבית מחשב שאני יכול לקחת ממנו חלקים כמו זכרונות (במהירות 433), יש צורב DVD, יש קשיח SATA של 100GB, יש כרטיס מסך Gigabyte 7600GS בחיבור AGP, ומן הסתם מסך מקלדת ועכבר אההה... עוד דבר... אני מעוניין שלוח האם לא יצטרך floopy בהתקנת Windows XP. התקציב המתוכנן לא אמור לעבור את ה 2000 ש"ח. המון תודה, אייל
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! מעוניין במפרט מחשב עד 2000 ש"ח אין צורך בציוד היקפי: מסך,מקלדת,עכבר המחשב לצרכים בסיסיים אינטרנט, אופיסת צפייה בסרטים, מוסיקה , תוכנות קלות ,משחקים קלים מעוניין בהצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם האדיבה והמהירה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב למשרד של אימא שלי חשבתי לקנות מ walla אבל ל MB היה בקורות לא טובות בכלל מה שמבסס את מה שאני חושב על האתרים\מחשבים האלה סתם אוסף של חלקים לא טובים לא משנה לנושא... טוב אז אני לא צריך מקלדת או עכבר רק מסך ומחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב למשרד אתרים word exel לא משהו שצורך מחשב חזק 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5..האמת לא כלכך קריטי…
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי פשוט ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסק קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. קיים דיסק קשיח כפי שציינתי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 7, חשוב שיהיה מפרט שקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה כלש…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי.. השימושים העיקריים - אייסיקיו, אינטרנט ומוזיקה ( בלי דגש על כרטיס קול אייכותי עקב חיבורו לרסיבר ) ללא ציוד נלווה ( מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר.. ) המון תודה (:
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין שתציעו לי מפרט למחשב בבקשה עד 10000 ש"ח במפרט חשוב שהיה מעבד של אינטל +מסך LCD 19 אינץ ומעלה תודה לכל העוזרים (מעוניין לקנות עד סוף השבוע)
-
- 47 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Be…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מעוניין במפרט עד 1600 ש"ח לא כולל מסך, מחשב שישמש לגלישה,עבודה עם WORD וסרטים לא כולל מסך, מסך ארכוש בנפרד מעוניין במפרט עם מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגבייט המחשב לא ישמש למשחקים אז כמובן שאפשר לרכוש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.. המסך שאני רוכש הוא LG E2040T
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, קודם כל יש לכם פורום משובח ביותר... ולעסק... ברשותי כבר מעבד מסוג : Intel Core 2 Duo E6700 אני מעוניין במחשב ביתי שישמש כאיכסון תמונות וסרטים תוכנות האופיס למינהם, גלישה באינטרנט ופה ושם משחקים. חשוב לי שיהיה קורא כרטיסים מובנה (לא חיצוני) לפחות 250 ג'יגה בכונן קשיח ( או 2 של 160) זיכרון של 2 ג'יגה (1+1) + קירור לזכרונות כרטיס מסך טוב (לא על הלוח) צורב dvd ספק כוח איכותי ומארז טוב אין צורך במעבד, ציוד היקפי והרכבה אני מקווה שלא החסרתי כלום, תודה לכולכם
-
- 10 תגובות
- 554 צפיות
-
-
- תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב קשוח, עדיפות לאינטל. ללא OC גם למשחקים, אמנם זה לא הדבר הכי חשוב. 1 טרה -הארדיסק. ואת השאר אני מקווה לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-