עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SoapSeller,

טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ את cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by guy86,

שלום, אני חדש בפורום ורציתי להעזר בכם. אני מתלבט בין שני מפרטים, כאשר ההבדל העיקרי הוא המעבד והלוח. השימושים העיקריים הם תוכנות גרפיות, תכנות ומשחקים לא כבדים. אני יודע שאומרים שלא שווה לקנות היום Pentium 4, אבל האם התוכנות והמשחקים רצים בצורה תקינה על AMD. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם AMD האם הם נתקלו בבעיות מיוחדות. המחשב הראשון מבוסס Intel Pentium 4 3.0Ghz: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG005&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=69 המחשב השני מבוסס AMD Athlon 64 3000: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG010&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=70

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by ccc,

מה המצב ? שיו שנים לא הייתי כאן... בכל מקרה, אני רוצה לקנות איזה מחשב נייד משהו שיעשה את הדברים הבאים: 1. יאפשר לי לדפדף בנוחיות באתרי אינטרנט 2. לקרוא אימיילים זה הכל ! אני קונה את המחשב מאיביי, אסור שזה יעלה יותר מ250 דולר.. ככה שזה או פנטיום 3 או פנטיום 4 כזה מהישנים יותר.. מאיזה חברות להמנע ? מאיזה מעבדים להמנע ? מה מומלץ מהמחשבים היותר פשוטים ? כמה זכרון צריך להיות מינימום ? ואם יש לכם המלצות ספציפיות גם טוב תודה [br]פורסם בתאריך: 31.10.2007 בשעה 01:01:42 אופסססססססס להעביר לניידים בבקשה לא ראיתי.. סורי

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by eyal491,

דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  9. אני רוצה מחשב ל מישחקיםעד 3000 שח. תעזרו בבכשה יש לי מסח 20 ינצ' תודה על ה עזרה. (סליחה על ה שגיות כתיב אני אולה חדש)

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by naki,

I74770 לוח אם : asus z87a 16gb ram Gigabaite gtx770 4gb oc ספק cougar 760w Wd 500gb blue זה המפרט בערך. יש באנדלים להכל אחריות מלאה לכל החלקים, המחשב חדש נקנה לפני חודש. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Rami0786,

1. מה התקציב המירבי? עד 7000. 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אפטר אפקסט תוכנות אדובי, פוטושוף ואליסטריטור. יכול להיות בעתיד עוד תוכנות עריכה נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? תחנת עגינה, אם יש במחיר סביר של חיבור שלוש מסכים אז מועלה, 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממולץ, אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למינומים 15.6 כי אני מעדיף שיכלול מקלדת צד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הכל כו…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  12. Started by iyehuda,

טסתי כמה פעמים לחו"ל ( ארה"ב תאילנד ( פנטיפ ) קנדה ) ולא ראיתי מחירים יותר זולים מהארץ אולי אני לא יודע איפה לחפש , יש המלצות למקומות זולים בחו"ל

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by CyberBot,

יש לי את המערכת הנ"ל אני מעוניין להחליף רק את הלוח+מעבד מעוניין להשאיר את השאר שימושים בעיקר BF4 ועריכה לא רצינית של מה שאני מקליט תקציב 1000~

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by xaier,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 - אם כי לא חייב, המליצו לי גם על ניידים בסך 3,500 שנאמרו לי כי הם מעל ומעבר מבחינת ביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, הרצת גרפים רבים בחיבור אינטרנטי המתעדכנים כל כמה עשרות מאיות השנייה (פחות משנייה), שימוש במקביל בתוכנות צ'אט כגון discord, כרטיסיות רבות בדפדפן ואופיס. גיימינג - לא עיקר, אך אולי בעתיד יהיה שימוש מועט לגיימינג חובבני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר? חחח אין משהו קריטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by shronxx,

צריך מפרט כמו שצויין [glow=red,2,300]ללא מסך[/glow] שיכלול 8800GTX ללא ציוד הקפי רק מארז ותכולתו ורצוי קרור טוב.......מתוכנן OC כבד..... אפשרי גם לפצל את הקנייה לכמה חנויות.... תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. crysis, far cry 2, mw2 ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1920 * 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב …

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  17. אז ככה ראיתי ב-fox pc את המפרט הבא:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1412. חשבתי להזמין אותו ולבצע בו כמה שינויים: להחליף hd ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=704 וכרטיס מסך ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 עכשיו,יש לי 2 שאלות: 1.האם באמת ניתן לשנות מפרט שמוגדר כמערכת מוכנה ואם כן כמה חלקים אפשר לשנות מבלי לאבד את ההנחה שאני מקבל על המערכת כי כשבניתי את המערכת באתר שלהם בעצמי המערכת המוכנה באמת יצאה זולה יותר. 2.עכשיו מכיוון שאני לא מתכנן cf והמפרט מוגדר כ cf ready האם כידאי לי לשנות גם את הספק כח?אבל מה שכן זה שהכרטיס מסך שאליו אני רוצה להחליף עבר oc מהחברה ואני מתכן גם oc למעבד בעתיד. זה מפרט שאני בניתי שמתאים מאוד לדרישות ש…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by baruch28,

מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטו שופ * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? עד 1.3 - 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - VGA (אמור להתחבר בבית למסך גדול) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במידת הצורך אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by FPSbanana,

לוח אם: Asus Strike Extreme PC-E 16X מעבד: Inte Core 2 Dou E6600 זיכרון: 1GbX2 OCZ 667Mhz כרטיס מסך: eVGA 8800GTX GDDR3 768Mb כיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16Mb SATA 2 כונן דיסקים: LG DVD+-RW Black מארז: Thermaltake Suprano DX ספק: Thermaltake ToughPower 600W PFC מסך: LG L1970HR 19" LCD 2ms DVI סה"כ: 12489 ש"ח המחשב לא מתוכנן לOC ציוד הקפי כמו עכבר לא כלולים במחיר כול אחד יבחר עכבר מקלדת רמקולים והשאר אני ממליץ על: עכבר Logitech G5 laser Mouse 320 ש"ח רמקולים Creative inspire T6060 5.1 580 ש"ח כרטיס קול יש בלוח עם 24 Bit

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by chenc,

שלום אני חן לאחרונה קיבלתי במזומן 2000 ש"ח ואני מעוניין להוסיף מחשב לשימוש שוטף + עריכת סאונד. צורב - יש, ציוד היקפי - יש. רק מארז ותכולתו. אני משער לעצמי שרבים מכם אומרים "מה סאונד ו2000 ש"ח פחחחחח" אבל תתפלאו גם (הנוכחי שלי היום) P4 2.6G יכול להספיק לפעמים ולבצע עבודה טובה. אבל בכל מקרה מה שאני מחפש - זה להשתפר. אז המחשב החדש גם ישמש לשוטף (גלישה) וגם לסאונד ולכן אני מאוד מאוד מעדיף 2 GB זכרון. עוד העדפה מסוימת - כרטיס מסך נפרד, כמו 8400GS (חשוב שיהיה שקט) שעולה 270, כך שאין צורך בלוח עם כרטיס מסך מובנה... אז אשמח לשמוע / לראות כמה מפרטים מוצעים בנוסף דפדפתי פה בשבועות האחרונים ויש לי כמה שאלות על המפרטים שהציעו: למה לא לקנות זכרון של 800MHZ וCL נמוך? (אם אפשר…

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by arik1,

היי, אני אשמח לחווד לגבי מפרט שיעמוד בדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3/4/, Crysis 3 Skyrim, Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני פלוס, הרצת משחקים על מדי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב. אני עתידה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב תואר ראשון בניהול טכנולוגיה באוניברסיטת בר אילן. לצורך כך, ברצוני לרכוש מחשב נייד (מינימום חצי tera) שישרת אותי ללימודי התואר וייתכן ויותר. אין דרישות ספציפיות מצד המחלקה. אודה להמלצתכם.

23. Started by tonty1,

טוב אז ככה.. אני בכל מקרה בקרוב מתגייס ואני רוצה לפחות שהמחשב יזוז לי טיפה יותר טוב (הוא מריץ חלק כמעט הכל אבל בכל מקרה המשחקים של היום רוצים כבר QUAD) המפרט העכשיו: E8400 3Ghz -Oc 3.8Ghz\ OCZ Gladiator CPU Cooler EP-43DS3L A DATA 2X2Gb 800Mhz DDR2 HD5850 2GB Oc FSP 550W מארז מהישנים של NZXT שכחתי את השם כוננים יש 1 וחצי טרה אני בעקרון רוצה לשדרג בנתיים את המעבד ,לוח אם , זכרונות , ספק ומארז. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 מקסימום!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר זה כולל החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF 4 אבל אני בעיקר רוצה ש…

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. call of duty 6|GTA IV|Crysis|tf2 (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? לא מעוניין ציוד היקפי : האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלה למחשב החדש? 5.1 בול מערכת הפעלה : איזה סוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? יש לציין ש-32BIT ינצל עד 3.25GB מהזכרון הפנימי, ו-64BIT ינצל עד 128GB מהזיכרון הפנימי. 3…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. כמו שהכותרת אומרת - אני עכשיו באמצע פרויקט שבו אני נדרש לספק 50 מחשבים לעבודה משרדית לארגון מסוים. התקציב הוא 3575 שקלים בדיוק, לאחר הורדת סכום מסוים בשביל תוכנה. אני כבר בניתי מפרט, אבל תמיד כדאי להתייעץ. רציתי לדעת מה החברים כאן בפורום יציעו לי. *(עדיף שיהיו מסכי LCD מהודרים לארגון ) בתודה, QTEC

• 14 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.