עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by somsomlo,

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤400 1 לוחות אם Gigabyte M61SME-S2 AM2 GM61SMES2 ¤308 1 מארזים Foxconn TLA436 Tube FSP350W ¤251 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤360 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500JS ¤376 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤163 1 המחשב מיועד למשחקים לא כבדים , אינטרנט אופיס. וחוץ מזה בדוגמא הנ"ל מה לא יעבוד עליו לדעתכם? יש משהו שאתם חושבים שלא יעבוד עליו? תודה.

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by T-BaG,

אפשר המלצה למפרט ב2500 ש"ח.. המחשב לא למשחקים כבדים כ"כ.. לא יודעאיך להגדיר את זה.. אמממ מה שכן יהיה מספיק 80 ג'יגה בנתיים.. וזיכרון פנימי 512. ללא מסך ולא מתכנן oc אממ השאר בידיכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by wallerido,

ברצוני לקנות מחשב חדש ללא מסך וללא ציוד הקפי התקציב שלי הוא 3500 ש"ח במחשב יעשה שימוש ביתי הכולל: אינטרנט, אופיס, ICQ, משחקים לא כבדים במיוחד ,מוסיקה ,EMULE,עריכת סרטים פשוטה (דרוש כרטיס FIREWIRE) ברשותי מערכת רמקולים מעולים של חברת ALTEC דגם MX 5021 אז אני מבקש שבמפרט תמליצו לי על כרטיס קול טוב (שהרמקולים לא יעלבו) כמו כן אבקש H.D 500G ,זיכרון 4G (ידוע לי שהXP לא מזהה את הכל) כמו כן אני זקוק בסכום הזה לתוכנות מקוריות עם רשיון :אופיס+XP+אנטי וירוס אבקש גם המלצה לספק כח חזק + מארז שחור אלגנטי+USB קידמי כולל הרכבה תודה מראש לכל הממליצים !!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by k534d,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לקורא שלום, עד לא מזמן, היה לי מחשב ישן (מ2009). לאחרונה הוא מת וקיבלתי מחשב נייח בן 3-5 מהעבודה וביצעתי שילוב בין השניים. נכון לעכשיו, הנתונים הראשיים שאני יכול למסור על המחשב הן להלן; אני מאמין שמה שהדבקתי בפוסט הזה זה כל מה שצריך כדי לדעת על המחשב. המחשב, בצורתו הנוכחית, לא הכי שקט. הוא כולל בתוכו 2 מאווררים בלי להתחשב בזה שבתוך הספק הכוח. אינני יודע מהיכן בוקע הרעש מאווררים אך אין לי בעיה להחליף גם וגם. (גם את המאווררים וגם את הספק כוח). אשמח לייעוץ והמלצה במידה ויש. תודה, יאיר

7. Started by dualtrax,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 5,000 ש"ח לצורך קניית מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב היא צפייה בסרטים והתעסקות עם לינוקס, המחשב החדש הולך להריץ gentoo מה שאומר שהוא הולך לקמפל, והמון. משחקים אני לא מתכוון להריץ על המחשב הזה ככה שאין צורך בכרטיס מסך לגיימרים, אך חשוב שיהיה חזק מספיק לאפקטים של beryl. אין צורך בציוד הקפי כלל, מארז ותכולתו נטו. בנוסף לדברים הנ"ל יש לי דרישה נוספת מהמפרט, על המפרט לכלול 2 HDים של WD בתצורת RAID 0, על כל הHD להיות מינימום 160 גי'גה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. יש לי ניסיון מאוד רע עם ספקים, הדבר הפך ממש לפראנואיה אז אבקש לשים את הספק במקום גבוה בסדר העדיפויות. דבר אחרון, יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב. בתודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by eladsh,

שלום אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 4500 ש"ח הוא רוצה שזה יפעיל לו משחקים בסיגנון של CRYSIS BIOSHOCK וכן הלאה המחשב בעיקר למשחקים בלי ציוד הקיפי ואני רוצה מפרט אחד לאוברקלוק ומפרט אחד ללא תיכנון של אוברקלוק תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  9. לא לגיימינג. אפשר לחסוך טיפה בכרטיס מסך. כמה דגש צריך לשים על כמות זיכרון ומעבד? תודה מראש.

10. Started by andrei21,

יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by RONALDO7,

היי שלום כדאי לקנות את המחשב הבא: מעבד INTEL DUAL CORE Q9550 2.83GB 12MB 1333MHZ לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 1TB SATA2 7200RPM 32MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD4870x2 2GB DDR5 זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של SILVERSTONE TEMJIN TJ05 כולל ספק כוח PCPOWER 750W מחיר בנועה 6750 שקל מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by ac1240,

פתחתי נושא חדש כי עשיתי כמה שינויים . מה התקציב? 3-3.5 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן עיצוב לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?משחקים כבדים ביותר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל אם הוא ירעיש בקטנה זה לא רציני(אני יושן באותו חדר עם המחשב ) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכווני…

13. Started by boogeh,

1. מה התקציב המקסימלי? 2400 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים וסרטים בעיקר. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Call of Duty : MW2 :-) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). זה לא. מחשב למשחקים בעיקרו. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. Dell 2209WA -- 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by dekektam,

שלום אני זקוק למפרט ב1500 ש"ח לשימוש ביתי מינימלי סרטים ואינטרנט ללא ציוד היקפי ועם מארז שייראה נורמלי לאחותי הקטנה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by etz,

אהלן כולם, המחשב בכותרת נראה מעולה ולכן חבר התייעץ איתי לגבי הקנייה איתו. דבר אחד אנחנו לא בטוחים - האם קיימים בו חיבורי USB3? יש אתרים שבהם כתוב שכן, יש שכתוב שלא, יש שכתוב שזה אופציונלי. בקיצור, אין לנו מושג. האם מישהו (במיוחד בעלי הדגם כמובן) יכול לתת תשובה ברורה בעניין? אני יודע שמבחינתו אם לא קיים לפחות פורט אחד כזה הוא כנראה לא יקנה אותו...

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by icelord69,

Proccesor: ש"ח 795 Core 2 duo E8400 1333Mhz, s775, 6m Mother-Bord : 404 ש"ח GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E Memory: 190 ש"ח KINGSTON DDR II 800 Mhz VALUE 1GB X 2 Graphic Card: 714 ש"ח Asus 9600GT 512 GDDR3 DX10 HDTV 2XDVI PCI-E Hard Disk: 390 ש"ח Western Digital 320GB 72000RPM, 8MB צורב DVD: 105 ש"ח DVD RW GH20NS X20 BLACK SATA Cooling: 120 ש"ח Artic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מארז : 235 ש"ח Transparnet Side Window AVR006 Midi Tower ATX BLACK 500W Keybord and mouse: 70 ש"ח Logitech Deluxe 250 Keyboard Black עכבר אופטי PS/2 total price : 3023 בניתי את המפרט הזה בקי אס פי, אני צריך לשנות משהו?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by SoapSeller,

טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ את cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Satlan,

שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by guy86,

שלום, אני חדש בפורום ורציתי להעזר בכם. אני מתלבט בין שני מפרטים, כאשר ההבדל העיקרי הוא המעבד והלוח. השימושים העיקריים הם תוכנות גרפיות, תכנות ומשחקים לא כבדים. אני יודע שאומרים שלא שווה לקנות היום Pentium 4, אבל האם התוכנות והמשחקים רצים בצורה תקינה על AMD. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם AMD האם הם נתקלו בבעיות מיוחדות. המחשב הראשון מבוסס Intel Pentium 4 3.0Ghz: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG005&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=69 המחשב השני מבוסס AMD Athlon 64 3000: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG010&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=70

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by ccc,

מה המצב ? שיו שנים לא הייתי כאן... בכל מקרה, אני רוצה לקנות איזה מחשב נייד משהו שיעשה את הדברים הבאים: 1. יאפשר לי לדפדף בנוחיות באתרי אינטרנט 2. לקרוא אימיילים זה הכל ! אני קונה את המחשב מאיביי, אסור שזה יעלה יותר מ250 דולר.. ככה שזה או פנטיום 3 או פנטיום 4 כזה מהישנים יותר.. מאיזה חברות להמנע ? מאיזה מעבדים להמנע ? מה מומלץ מהמחשבים היותר פשוטים ? כמה זכרון צריך להיות מינימום ? ואם יש לכם המלצות ספציפיות גם טוב תודה [br]פורסם בתאריך: 31.10.2007 בשעה 01:01:42 אופסססססססס להעביר לניידים בבקשה לא ראיתי.. סורי

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by eyal491,

דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. אני רוצה מחשב ל מישחקיםעד 3000 שח. תעזרו בבכשה יש לי מסח 20 ינצ' תודה על ה עזרה. (סליחה על ה שגיות כתיב אני אולה חדש)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים