עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז המשכורת המחורבנת הגיעה... ויש מסך... אז ככה, צריך מפרט בעיקר למשחקים, חשוב שיהיה הרבה מקום בדיסק וגם +מקלדת+עכבר+רמקולים....

2. שלום לכל חברי הפורום, חג שמח לכולם! אני מעוניין במפרט למחשב, בחלוקת עבודה לפי פירוט הבא: 40% אינטרנט, 30% משחקים, 30% יישומים משרדיים סדר גודל של כ-3000 ש"ח. מצאתי את המפרט הבא באתר של אייבורי - האם אתם יכולים לחוות דיעה עליו? האם יש לכם הערות עליו? כמו כן - מספר שאלות : 1. האם שווה לשים 60 ש"ח לשדרוג הזכרון? אם כן - עדיף Kingston HyperX או Geil ? 2. האם יש צורך בקירור צלעות?...זה משהו מהותי?... 3. בקטגוריית הצורבים - עדיף LG או סמסונג?... 4. מבחינת מהירות עבודה - עדיף דיסק אחד של 1TB או 2 של 500GB עובדים בRAID0? 5. האם ההבדל בין 9600GT ל 9800GT שווה 300 ש"ח? (הערה - אני מקווה לקנות בהמשך טלוויזית LCD ולחבר למחשב...) לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4P מארז הכולל…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Kukishin,

מעבד: E6600 קונרו 1700 ש"ח. לוח אם: ציפסט 680i של NVIDIA חברת EVGA בסך 1600 ש"ח. זכרונות: 2GB G.SKILL 800MHZ CL4 בסך 1500 ש"ח. כרטיס מסך: 8800GTS של חברת LEADTECH בסך2700 ש"ח. המארז וספק כוח כבר בחרתי וגם HD וזה יוצא 1000 ש"ח. אז מה שחשוב לי זה מה שכתבתי למעלה. תודה רבה.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by glotis,

אהלן, אני צריך מפרט ב-4000 (אפשר לחרוג קצת) שלא כולל מסך וצורב. שכן יכלול רמקולים, עכבר ומקלדת, אבל שיהיו בסיסיים. הידע שלי בנושא די מוגבל (בגלל זה גם אני מעדיף לא לנסות OC), אבל קראתי ביקורות והרכבתי מפרט, אז תגידו מה דעתכם. הכרטיס מסך זול מתוך כוונה לשדרג בעתיד, אבל אם איכשהו אפשר להכניס אחד חזק יותר באותו סכום אז בכיף. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1070 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA II SONATA2 ¤ 681 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤ 302 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 Dual…

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  5. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by impious,

אהלן, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד, האם התקציב מספיק לעלות של הנייד + משלוח (אנחנו קונים מאיביי) + מכס בארץ? חשוב שהנייד יתמוך בXP, הבנתי שזה מין קטע כזה שבתקופה האחרונה הם לא תומכים בXP, אלא רק בויסטה. השימוש שלו? עבודה משרדית נטו. כמה אמור לעלות משלוח וכמה לוקחים במכס בארץ? אשמח לדעת. תודה רבה מראש לעונים. שבת שלום וחג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בזמן התואר באדריכלות. התקציב רשום כבר בכותרת. תוכנות שאני יודע שאצטרך להשתמש בהן במהלך התואר הן autocad revit sketch אולי solidworks ובאופן כללי תוכנות שרטוט ותלת מימד. לא צריכה להיות מערכת הפעלה ביחד עם המחשב, ובכלל לא חשובים דברים כמו מסך מגע שמסתובב או בכלל. זמן הסוללה צריך להספיק ליום לימודים~ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. מתלבט בין כמה חומרות למפרט מחשב שעולים +- אותו דבר, אשמח להסברים על הבחירות שלכם (לעומת האחרים). איזה לוח אם עדיף ? - למעבד מסדרת K. - שיהיו עם FIRMWARE יציב. - שיהיו אמינים. MSI Z87-G43 GIGABYTE GA-Z87-HD3 GIGABYTE GA-H87-D3H איזה קירור למעבד ? Arctic Cooling Freezer i30 CO Scythe MUGEN 3 REV B איזה SSD ? - שיהיה מהיר (בגבולות הסביר) - שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה עם FIRMWARE יציב. Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM Crucial M500 120GB Plextor PX-128M5S Sata3 Marvell+24nm M5 Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch Sandisk 120 G SSD Sata3 Sandforce 2281 Extreme כרטיס מסך ? - שיהיה שקט. - שיהיה מהיר. Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Sapphire Radeon R9…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  9. מה הייתם בוחרים ? ולמה בדיוק? תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by somsomlo,

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤400 1 לוחות אם Gigabyte M61SME-S2 AM2 GM61SMES2 ¤308 1 מארזים Foxconn TLA436 Tube FSP350W ¤251 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤360 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500JS ¤376 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤163 1 המחשב מיועד למשחקים לא כבדים , אינטרנט אופיס. וחוץ מזה בדוגמא הנ"ל מה לא יעבוד עליו לדעתכם? יש משהו שאתם חושבים שלא יעבוד עליו? תודה.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by T-BaG,

אפשר המלצה למפרט ב2500 ש"ח.. המחשב לא למשחקים כבדים כ"כ.. לא יודעאיך להגדיר את זה.. אמממ מה שכן יהיה מספיק 80 ג'יגה בנתיים.. וזיכרון פנימי 512. ללא מסך ולא מתכנן oc אממ השאר בידיכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by wallerido,

ברצוני לקנות מחשב חדש ללא מסך וללא ציוד הקפי התקציב שלי הוא 3500 ש"ח במחשב יעשה שימוש ביתי הכולל: אינטרנט, אופיס, ICQ, משחקים לא כבדים במיוחד ,מוסיקה ,EMULE,עריכת סרטים פשוטה (דרוש כרטיס FIREWIRE) ברשותי מערכת רמקולים מעולים של חברת ALTEC דגם MX 5021 אז אני מבקש שבמפרט תמליצו לי על כרטיס קול טוב (שהרמקולים לא יעלבו) כמו כן אבקש H.D 500G ,זיכרון 4G (ידוע לי שהXP לא מזהה את הכל) כמו כן אני זקוק בסכום הזה לתוכנות מקוריות עם רשיון :אופיס+XP+אנטי וירוס אבקש גם המלצה לספק כח חזק + מארז שחור אלגנטי+USB קידמי כולל הרכבה תודה מראש לכל הממליצים !!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by k534d,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לקורא שלום, עד לא מזמן, היה לי מחשב ישן (מ2009). לאחרונה הוא מת וקיבלתי מחשב נייח בן 3-5 מהעבודה וביצעתי שילוב בין השניים. נכון לעכשיו, הנתונים הראשיים שאני יכול למסור על המחשב הן להלן; אני מאמין שמה שהדבקתי בפוסט הזה זה כל מה שצריך כדי לדעת על המחשב. המחשב, בצורתו הנוכחית, לא הכי שקט. הוא כולל בתוכו 2 מאווררים בלי להתחשב בזה שבתוך הספק הכוח. אינני יודע מהיכן בוקע הרעש מאווררים אך אין לי בעיה להחליף גם וגם. (גם את המאווררים וגם את הספק כוח). אשמח לייעוץ והמלצה במידה ויש. תודה, יאיר

16. Started by dualtrax,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 5,000 ש"ח לצורך קניית מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב היא צפייה בסרטים והתעסקות עם לינוקס, המחשב החדש הולך להריץ gentoo מה שאומר שהוא הולך לקמפל, והמון. משחקים אני לא מתכוון להריץ על המחשב הזה ככה שאין צורך בכרטיס מסך לגיימרים, אך חשוב שיהיה חזק מספיק לאפקטים של beryl. אין צורך בציוד הקפי כלל, מארז ותכולתו נטו. בנוסף לדברים הנ"ל יש לי דרישה נוספת מהמפרט, על המפרט לכלול 2 HDים של WD בתצורת RAID 0, על כל הHD להיות מינימום 160 גי'גה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. יש לי ניסיון מאוד רע עם ספקים, הדבר הפך ממש לפראנואיה אז אבקש לשים את הספק במקום גבוה בסדר העדיפויות. דבר אחרון, יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב. בתודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by eladsh,

שלום אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 4500 ש"ח הוא רוצה שזה יפעיל לו משחקים בסיגנון של CRYSIS BIOSHOCK וכן הלאה המחשב בעיקר למשחקים בלי ציוד הקיפי ואני רוצה מפרט אחד לאוברקלוק ומפרט אחד ללא תיכנון של אוברקלוק תודה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. לא לגיימינג. אפשר לחסוך טיפה בכרטיס מסך. כמה דגש צריך לשים על כמות זיכרון ומעבד? תודה מראש.

19. Started by andrei21,

יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by RONALDO7,

היי שלום כדאי לקנות את המחשב הבא: מעבד INTEL DUAL CORE Q9550 2.83GB 12MB 1333MHZ לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 1TB SATA2 7200RPM 32MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD4870x2 2GB DDR5 זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של SILVERSTONE TEMJIN TJ05 כולל ספק כוח PCPOWER 750W מחיר בנועה 6750 שקל מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by ac1240,

פתחתי נושא חדש כי עשיתי כמה שינויים . מה התקציב? 3-3.5 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן עיצוב לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?משחקים כבדים ביותר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל אם הוא ירעיש בקטנה זה לא רציני(אני יושן באותו חדר עם המחשב ) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכווני…

22. Started by boogeh,

1. מה התקציב המקסימלי? 2400 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים וסרטים בעיקר. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Call of Duty : MW2 :-) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). זה לא. מחשב למשחקים בעיקרו. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. Dell 2209WA -- 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by dekektam,

שלום אני זקוק למפרט ב1500 ש"ח לשימוש ביתי מינימלי סרטים ואינטרנט ללא ציוד היקפי ועם מארז שייראה נורמלי לאחותי הקטנה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by etz,

אהלן כולם, המחשב בכותרת נראה מעולה ולכן חבר התייעץ איתי לגבי הקנייה איתו. דבר אחד אנחנו לא בטוחים - האם קיימים בו חיבורי USB3? יש אתרים שבהם כתוב שכן, יש שכתוב שלא, יש שכתוב שזה אופציונלי. בקיצור, אין לנו מושג. האם מישהו (במיוחד בעלי הדגם כמובן) יכול לתת תשובה ברורה בעניין? אני יודע שמבחינתו אם לא קיים לפחות פורט אחד כזה הוא כנראה לא יקנה אותו...

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by icelord69,

Proccesor: ש"ח 795 Core 2 duo E8400 1333Mhz, s775, 6m Mother-Bord : 404 ש"ח GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E Memory: 190 ש"ח KINGSTON DDR II 800 Mhz VALUE 1GB X 2 Graphic Card: 714 ש"ח Asus 9600GT 512 GDDR3 DX10 HDTV 2XDVI PCI-E Hard Disk: 390 ש"ח Western Digital 320GB 72000RPM, 8MB צורב DVD: 105 ש"ח DVD RW GH20NS X20 BLACK SATA Cooling: 120 ש"ח Artic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מארז : 235 ש"ח Transparnet Side Window AVR006 Midi Tower ATX BLACK 500W Keybord and mouse: 70 ש"ח Logitech Deluxe 250 Keyboard Black עכבר אופטי PS/2 total price : 3023 בניתי את המפרט הזה בקי אס פי, אני צריך לשנות משהו?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.