עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיין לא יודע את המחיר כי עדיין לא יצא 690GTX אז כרגע זה סימן שאלה. המחשב הוא לעבודות כבדות + משחקים + מולטימדיה + יופי חיצוני לחדר מעוצב שיהיה בעתיד (המארז). חבר'ה פעם אחרונה שקניתי מחשב זה לפני 12 שנה אז מותר לי לפנק את עצמי. המסך עדיין לא ראיתי אותו מול העיניים כדי לסגור את הנושא צבעים וכו' אני ילך לחנות נראה אם יש להם פתוח. [table][tr][td] [table][tr][td]מארז [/td] [td]Thermaltake Chaser MK-1[/td] [/tr] [tr][td]לוח אם [/td] [td]GIGABYTE GA-Z77X-UD5H[/td] [/tr] [tr][td]מעבד [/td] [td]INTEL 3770K IVY BRIDGE S1155[/td] [/tr] [tr][td]זיכרון [/td] [td]KINGSTON 16 GB HYPER-X[/td] [/tr] [tr][td]כ.מסך [/td] [td]Nvidia 690 GTX[/td] [/tr] [tr][td]ספק כוח [/t…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by bmx,

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. אני מאמין שהתקלה היא בלוח אם, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אשמח לעזרה לגבי מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי עם קצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by topcat115,

זה נורמאלי שמחשב נייד מגיע ל65-70 מעלות? מחשב נייד של Fujitsu Siemens, מעבד Pentium 2.2Ghz

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by vermise,

שווה לקנות את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 עם לא תציעו רעיונות לא מחירים בשמיים

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. Started by איתמר,

אני צריך מחשב ב5000 בלי חריגות בבקשה אפשר איזה כמה שקלים אבל לא יותר אני רוצה כרטיס מסך של320 oc וגם כן מעבד e6750 תודה מראש דרך אגב אולי אני יעשה oc בעתיד

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Thadar,

שלום, לא מזמן חבר שלי התקיל אותי כשביקש שאני אמצא לו נייד שמיועד למשחקים ב4K הבחור לא גמיש במחיר, וכמו שאמרתי הוא צריך את זה למשחקים... חיפשתי קצת בפורום פה ובזאפ, ובזה הסתיים החיפוש שלי. בבקשה בלי תגובות כמו "4K זה לא מספיק", או "שייתגמש קצת" כי הוא לא מוכן מה לעשות... תודה ^^ עריכה: אין לו שום דרישות אחרות, גודל מסך, גודל HD, משקל וזמן סוללה לא משנים לו.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לחבר שלי. יש לו תקציב של 2500-3000 ש"ח. הוא צריך את המחשב שבגדול ישמש את הילדים שלו(בני 10 ו-14) כלומר בעיקר למשחקים, אינטרנט ושירים וסרטים. דבר נוסף - הוא גר באור יהודה, ומבחינתו הוא יכול להרחיק לכת עד חנות מחשבים באזור של ת"א וראשל"צ בערך. אני אישית לא מכיר שום חנות שם, אז אם תוכלו לעזור לי לאתר חנות אני אשמח.... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by dvired,

אני עומד להתחיל לימודים באונ' עוד מעט, ואני רוצה לקנות לפטופ. אני מעוניין ב4GB ראם ובערך 320GB זיכרון אחסון. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by Velo,

שלום, אני זקוק למחשב משרדי חזק מאוד שיוכל להריץ המון דברים בו זמנית בלי לגמגם כלל. יכול להיות שהתקציב קצת גבוה מדי (לשימוש משרדי) אבל עדיין אין בעיה להגיע לסכום אם זה מה שצריך. המחשב צריך להיות מחובר לשני מסכים בו זמנית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית "כבדה" - לדוגמא קבצי אקסל עם אלפי גיליונות, המון דברים פתוחים בו זמנית וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

11. הכי זול שיש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by assi4u,

שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?

13. שלום, ברשותי מחשב כבן 3 שנים. הייתי מעוניין לשדרג אותו בדגש על שקט ונתוני גיימינג. הייתי רוצה שאוכל לשחק במשחקים כדוגמת COD. אולי לא האחרון (MW2) אבל בהחלט שיוכל להריץ בצורה יפה את world at war. ברשותי המפרט הישן הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 – 1.86 Ghz - 2MB cache – 65W – LGA775 זיכרון: 1GB TWINMOS DDR2 – 667 דיסק: WD 160GB - 8MB AAJS – 7200rpm S-ATA2 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 (945G) –ATX ספק: HEC-300AR-TF ATX 12V – 300W – PSU מסך: 19" אשמח לקבל חוות דעת לשדרוג ב-500 וב-1000 ש"ח. תודה!

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  14. היי לכולם, ההורים קנו 47 אינץ' של LCD ב FULL HD ומבקשים עכשיו ממני להרכיב להם בנוסף מחשב HTPC שישמש אותם בעיקר להקרנת סרטי HD עם כונן BLUERAY שיש לנו כבר. התקציב המוגדר הוא 2500 שקל. חשוב שיהיה שקט, חשוב שהמארז יהיה שוכב ואסתטי כמה שאפשר. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום, היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח. קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by d100,

חיפשתי אותם בחנויות בישראל ושמתי לב שכמעט ולא מוכרים אותם בינתיים. האם הם עוד לא הגיעו לארץ? חוץ מזה, מה דעתכם על הסדרה? האם היא יותר טובה מ - N100?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ את המשחקים הכי חדשים, לא ברמה של רזולוציה של 1900 על לא יודע כמה פשוט שיהיה איכותי ומהיר, כסף אני מניח משהו כמו 3000 עד 3500 שקל אפשר לחרוג קצת לא נורא, אני קונה מחשב פעם ב 5-6 שנים נכנסתי ל KSP ובניתי את זה אבל נתקלתי בכמה שאלות לגבי החלקים מעבד : intel core 2 dou quad 6600 / e8500 מה עדיף לתקופה ארוכה ולא כרגע ?! p45 או x48 זה קשור למעבד אבל אני לא יודע מה בדיוק, אם אפשר הסבר הזה יהיה מצויין... לוח אם : ‏P5Q Deluxe / לוח אם תומך די די אר 3 איך הלוח הזה ?! יש לו תכונות טובות וגם CF או עדיף להשקיע עוד בלוח אחר זכרונות : 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ זה הכי קשה לי לבחור, סתם בחרתי הארד דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כרטיס …

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by orjerby,

שלום. אני צריך מפרט למחשב. התקציב הוא 3000 ש"ח, אם ממש חייבים כדי שהמחשב יהיה נורמאלי בשביל הדרישות שלי אז אפשר עד 3500. אני הולך לחבר אותו ל-LCD 42 אינצ' FHD (חיבור HDMI כנראה) ולשחק במשחקים על הרזולוציות הגבוהות ביותר(FHD), ולראות סרטי 1080P BR. אני רוצה מעבד מרובע ליבות, כי אני הולך לצפות ב-BR. אני רוצה 500 ג'יגה דיסק קשיח. שמעתי שבשביל רזולוציות גבוהות עדיף 1024 זיכרון בכרטיס מסך, אז תביאו לי כאלו. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה טובה, ושיהיה שקט, שהמארז לא יהיה מכוער. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. לא מתוכנן OC. תודה.

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by nir56,

שלום, מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17299 אני צריך מחשב פשוט יחסית, קל שמתאים ללימודים בערך בתקציב הזה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. היי, לא מזמן שאלתי פה בנוגע לזה...עכשיו אני יודע יותר טוב מה אני צריך. תקציב - עדיפות למשהו עד 4000 ש"ח אבל אם אין אז מוכן להשקיע יותר. שאלון: * מטרות המחשב? לימודים, צפייה בסרטים. תוכנות כבדות שאני אפעיל - ויז'ואל סטודיו ומערכת הפעלה וירטואלית ובדרך כלל פתוחים אצלי 5-10 אתרים באופן קבוע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ואפשר גם 14 אם אתם חושבים שזה שווה. עדיף מסך מאט, אבל לא חובה. * רזולוציית המסך?כמה שיותר גבוהה יותר טוב, אבל יש לזה עדיפות נמוכה כי לכל המחשבים הניידים יש מסך יחסית טוב בשבילי. * משקל רצוי? עד 1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נראה לי שמעל 6 שעות, אבל מחשב שגם אחרי שנה יעבוד מעל 5 שעות לפחות. אם יש לכם המלצות אחרות למי שצריך משחב ללימוד…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  21. ראיתי באתר של סוני את המחשב הזה http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666065650&categoryId=8198552921644569398 איך אני מייבא דבר כזה לארץ ? מה המיסים וכל השטיות שצריך לעשות כמה זה יוצא .?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by schpitz,

הייתי שמח להשאר בתקציב של עד 4K-5K ללא כרטיס מסך נכון לעכשיו. הייעוד הוא עריכת וידאו עם CS5 כמו פרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו' (וכרטיס גרפי של NVIDIA שאני אקנה בנפרד, צריך לבדוק אם GTX470 תורם לי איכשהו, או שאני אסתפק בGTX260) המחשב הולך לעבוד על Win7 64bit, שעושה רושם כדבר הכי יציב שמייקרוסופט הביאו מאז ימי win 3.11... מעבד: ‏Core i7 930, 2.8GHz או Phenom II X6 1090T שניהם אמורים לעלות בסביבות 1500ש"ח במבחנים באינטרנט הם פחות או יותר שווים, ומדי פעם AMD קצת מובילים, בגלל שהם עם 6 ליבות. לעומת זאת, במשחקים INTEL לוקחת... לוח-אם: פה תמיד אני אבוד, אבל אני לא מחפש משהו משוכלל מדי, לא בונה על OC או SLI. חשוב לי שיהיה חיבור פיירווייר. הבנתי שהלוחות של AMD זולי…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  23. מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2800+ (S-754) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Price Units Total Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E 490 1 490 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 265 1 265 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 793 DF FLAT 720 1 72…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. במקור רציתי מארז קטן אך ראיתי שזה מאד מייקר את העלות (כי צריך לוח אם ללא כרטיס מסך) ולכן ויתרתי. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה המפרט שהוצע לי: מעבד - INTEL PENTIUM E6300 NEW BOX בכמות 1 ¤480 נאמר לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד הוא מספיק שקט בשבילי. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1646 לוח אם - GIGABYTE EG41MF-US2H בכמות 1 ¤430 היתרון בלוח האם הזה שיש לו 4 סלוטים לזיכרון ואז אפשר יהיה להרחיב זיכרון בעתיד. והוא גם כולל כרטיס מסך http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=14…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  25. היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.