ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
המפרט: Athlon 64Bit 3500 Venice BW Stepping E6 OEM A6435TBW 1122 1 Infinity NF4 Ultra DINF4U 591 1 זכרונות: Geil 1GB DualKit DDR400Mhz Value Cooling CL2.5 G1GV2 672 1 קירור: Thermaltake TR2 SE M6 66 1 RADEON X1800GTO 256 DDR3 mb PCIX Retail VIVO SX18GTO25V 1374 1 160GB SATA II WD1600JS 483 1 WD מארז SUNBEAM "TRANSFORMER" Gaming Case Black 400 1 ספק ThermalTake 470W Dual 12V Rails 425 1 NEC-4550A x16 DUAL LAYER BLACK (+DVD-RAM) ND4550AB 268 1 ועוד מאוור 120 נחמד כזה לאוורור מקדימה אז בכמה מוכרים ?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר, עבור מפרט שלדעתי הרכבתי לו בעזרתכם, זה מה שיש לו e8400 Gigabyte ga ep43-dsl3 Gigabyte 9600 gt 512 chieftec 550w psu OCZ 2x2 DDR2 800 האם ניתן לבצע שדרוג כזה שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים באופן סביר+ ובעוד שנה+- לקנות מחשב חדש אפשרות מועדפת או לקנות מחשב חדש.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיחזיק לי להרבה זמן.. ושיתאים למשחקים אני לא צריך צורב DVD מסך מקלדת ועכבר עכשיו אני מעדיף ליבה מרובעת וראדון תודה..
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן לשדרג את הגרוטאה שלי למכונת משחקים נורמלית. כרגע יש לי: Axthlon XP 2500+ 2*512Mb PC3200 Abit NF7-S V2.0 Gifa FX 5900XT WD 120Gb SATA ViewSonic VP930 2 Optical Drives (DVD-RW + CD/RW), wireless card מארז HEC 6A19 עם הספק המקורי מלפני שנתיים (אני לא משוכנע מה ההספק שלו). הייתי רוצה לשדרג אותו למשהו בסגנון C2D E6300 ~1050NIS לוח אם סביר ~ 550NIS 2* 1Gb DDr ~ 800NIS Gifa 8800GTS 320 ~1700NIS שאלות: 1. האם הספק שלי יסחוב או שכדאי להחליף אותו? אם צריך להחליף אותו - מה האפשרויות הנורמליות (עד 400-500 שח)? אם לא צריך להחליף ספק, אני כנראה אקנה בכסף עוד דיסק קשיח. 2. באילו חנויות הכרטיס מסך בכלל זמין \ יהיה זמין בשבועיים הקרובים, רצוי במחיר סביר? שתי המחשבים האחרונים…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני לא מבינהה בכלל במחשבים ואני רוצה לדעת איזה מחשב נייד כדאי לקנות עד 5 אלף ש"ח, אני לומדת אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, אפטר אפקט ופרימייר תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב והתחלתי לעבוד בעבודה דיי סוסה(הרווחתי איזה כמעט 500 שקל ב16 שעות עבודה). בכל מקרה,אבא שלי מוציא בערך 3500 אני כנראה מרוויח בסוף החודש בסביבות ה1500+(אפילו קצת יותר אולי)ככה שהתקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שח. אם אני אבקש מאחי ואראה לו שהבדל הביצועים במחשב של5K ל5.5K הוא דיי גדול הוא יסכים להלוות לי 500 שקל. אז מה יש לנו?אני צריך בעקרון 2 מפרטים,אחד ב5K ואחד ב5.5 ללא ציוד היקפי!וללא כונן קשיח(יש לי 2 כוננים אחד של 120 ואחד של 160 הבעיה היחיידה היא שהם של SATA 1 הם יתחברו ללוח אם חדש?וזהו בעקרון,הא ועוד דבר תשימו לי רק גיגה זכרון אני אקנה עוד גיגה כשאקבל את המשכורת של החודש הבא. במפרט כזה אפשר לדחוף Q6600 ו2900XT? תודה ובוקר טוב.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי זיכוי על סה"כ 3700 ש"ח ברשת אייבורי. אני רוצה את המחשב הכי חזק שיש להם במחיר הנ"ל למשחקים ולעבודה מרובה. חשוב מאוד הזיכרון קשיח. WINDOWS 8 גם אפשרות. אצטרך את זה מהר, יש לי את הזיכוי רק למחר. בתודה אלמוג
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. בנפרד, אני אקנה מסך בגודל של 22 אינץ'. כמו כן, אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אנשים! ניסיתי להתעניין במפרט למחשב [ללא מסך] שמיועד למשחקים+ולעריכת וידאו\תלת. אני באתי בקטע של לבנות מחשב מבוסס I7 2.66GHZ, אבל אנשים מסביבי [כולל המוכרן מזיגזג]-הציעו לי לרדת ממחשב כזה, ללכת על Q9550 2.8GHZ וזה יאפשר לי לשפר חלקים אחרים. אז כמה דברים יש לי לברר איתכם לגבי השינוי המתוכנן: 1.האם יהיה זה צעד נכון לוותר על ה-I7? ובהתאם גם על DDR3 כמובן? [אמרו לי שה-I7 לא ממש נתמך היום וש-Q9550 יספק לי אותם ביצועים]. 2.לגבי כרטיס מסך-אני קורא בנצ'מרקינג ברשת וכל פעם מקבל תמונה שונה וזה כבר ממש מעצבן\מעייף. מה עדיף לדעתכם? GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION ששמעתי שהוא צורך הרבה מתח גם במנוחה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_7…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למשחקים ואם אפשר גם מקלדת ועכבר במסגרת התקציב. המפרט מיועד לחבר שביקש ממני ועל כן, הוא אמר ש 250 גיגה זה יספיק והוא מעדיף לקנות 4 ליבות(המחיר הוא ללא מסך). תודה מראש חברה.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, מצ"ב לינק של מכירה קבוצתית בוואלה. אני אישית נגד קניית מחשבים או בכלל מוצרים מאתרים כאלה. אבל עדיין, משהו פה ממש מוזר. זה הקישור: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E ואותו מחשב באתר אחר.. http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?productID=565 תגידו לי אתם, מה דעתכם. צורכי המחשב הם לאינטרנט ולעבודה משרדית נטו.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח אבל אני הולך לאיבוד בין כל המחשבים... הוא ישמש בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ואינטרנט וכו...
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לעוזרים למיניהם, אני מעוניין בהצעות למחשב נייד, לשימוש כסטודנט, בתקציב של גג עד 2000 ש"ח. יש הרבה חנויות והרבה דגמים אז חשבתי שתוכלו לעזור לי להתמקד בכמה ספציפיים. אני אקנה את המחשב בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תוכנות רגילות , משחקים לא גרפיים (לא בעלי גרפיקה מטורפת) * גודל המסך? יכול להיות שאחבר לו את המסך מהבית (17"), אבל עדיין בגדול 14-15" * משקל רצוי? פחות קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סטנדרטי, מאמין שרוב הזמן יהיה מחובר גם ככה למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מבין בזה... * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה לי חיצוני, אז לא צריך גדול במיוחד, מאמין ש100-150 יספיקו * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי- 3-4K 2מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי 3. השקט חשב במידה בינונית. 4. לא מתוכנן אוברקלוק. 5. ללא מערכת הפעלה. 6. מעדיף חנות באיזור רמת גן, ת"א וכו'. 7. עדיף מחשב שיחזיק כמה שיותר ללא שדרוגים נוספים. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמו כן שיתאים ללינוקס היטב (לעת עתה יהיה שימוש רק עם חלונות). תוכלו לתת לנו המלצה? עדיף לפחות שתי אפשרויות ועדיפות לצבע בוהק ולא סתם צבע עדין פסטלי. 1)אם צריך מעט חריגה אפשר 2)בכותרת 3) ללא ציוד היקפי 4)שיהיה כמובן SSD ולא HDD 5)לא חייב להיות שקת 6)לא 7)חלונות 10 בעברית ביתי 8)איזור רמת גן עדיף לא רשת אלא חנות עם שירות אישי יותר 9)כרגע בימים הקרובים 10)לא 11)כן אם יש דבר כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה ממש עד ליסודות הפכתי כל אתר אפשרי בשביל להשיג את המוצר הזול ביותר לתמורה הטובה ביותר וזה מה שייצא לי עד 8000 ש"ח. עכשיו אם מישהו יכול לשפר/להציע/לשנות אני יודה לכם מאוד. מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=697 לוח אם: Gigabyte GA-X58A-UD3R http://www.pcmark.co.il/product/heb/1579/ זיכרונות: G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 6Gb (3x2048Mb) DDR3 1333Mhz CL9 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1944 זיכרון קשיח: Samsung EcoGreen 1.5TB=1500GB Sata HD154UI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1328 כרטיס מסך: Palit GeForce GTX460 Sonic Platinum(X2 SLI) http://www.pcmark.co.il/product/heb/2827/ קירור למעבד: S…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם קיים בכלל מחשב שיכו ללהריץ משחקים חדשים חלק? כגון CRYSIS וכו.... אני מעוניין לרכוש אחד... אם יש בבקשה קישור תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אמנם אני איש המחשבים המשפחתי, הדרישה היתה שבמקרה של מימוש אחריות מישהו מהחנות יבוא ויקח את המחשב\יבוא ויטפל בבעיה. בעצם מחפשים חנות בת"א עם שירות מעולה, אין בעייה אם המפרט יהיה יקר יותר ב10% בשביל זה, הכוונה היא לא שהתקציב גדל, אלא שאיכות המפרט יורדת במקרה שכך המצב. הדרישות הן כמו בנושא הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.0 המפרט שהוצע לי בתגובה הזאת נראה לי בסדר גמור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.msg4375485#msg4375485 עכשיו, התקציב גדל ל2500 (ללא שום חריגה, אפילו לא חצי שקל), המטרה אותה מטרה, המפרט שהוא הציע לי בסדר. אם למישהו יש מפרט דומה מחנות שהוא חושב שיותר טובה, או שיפור מעולה למפרט (וכפי שכתבתי, מה שהוא הציע ל…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, tera, swtor, wow, gw2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מסך לפחות 14 אינץ תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב די ישנה: AMD 2400+ 512MB בתדירות 333mhz (הכרטיס מסוגל לעבוד על 400MHZ אך הלוח אם לא מאפשר) לוח אם שלי GIGABYTE 7VM400M יש לי רק שתי סלוטים לזיכרון בלוח אחד כבר תפוס יש לי AGP ולא PCIE הר דיסק-Western Digital WD800BB 7200RPM ATA\IDE כרטיס מסך -GIGABYTE RADEON 9200SE השאלה שלי איזה כרטיס לא יקר במיוחד יכול להוציא מקסימום מהלוח אם והאים ג'יגה זיכרון תספיק לי...
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אודה לכם על הצעות למפרט: התקציב–ללא ציוד היקפי 2500 - 2000₪ ; עם ציוד היקפי 4500 - 4000 ₪ שימושי המחשב- עבודה משרדית, עיבוד נתונים, עריכות , עיבוד קבצי קול. הכל בשימוש כבד ציוד היקפי - זקוקה גם לצורב, מסך (22), רמקולים, מקלדת ועכבר. שקט: מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8-9. OC - לא יש צורך בהרכבת מחשב בחנות , אך לא מערכת הפעלה חנות מועדפת - זיגזג או SkyPC בקשות מיוחדות : תמיכה ב FW [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:49:04 באופן כללי המפרט המוצע במומלצים - לסטודנט הזקוק לעיבודים כבדים נראה לי מתאים . שאלתי : האם המארז עם ספק הכוח ANTEC NSK6580 430W EARTHWATTS PSU מספיק שקט? האם יש הגנה מאבק? האם עדיף מארז Coolermaster 335 Elite No P/S וספק SeaSonic 380W S12II-380? / המלצה…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התקציב הוא קטן עד ל3000 ש"ח [אפשר לחרוג אבל בטיפה!! כמובן רק אם יש צורך] עכשיו המחשב מיועד לכל מיני..אני בעיקר באינטרנט מוריד דברים גולש שומע שירים ולפעמים אני משחק שיוצאים משחקים שאני אוהב לדוגמא FIFA NFSPU2 NBA קאונטר סטרייק חשוב לי מחשב חזק שלא ייתקע כל פעם שאני פותח את הוינאמפ או כל דבר אחר... שיחזיק די הרבה זמן אני צריך רק את המחשב עצמו בלי שום ציוד הקפי [כמובן שכונן וכו..] מעבד מועדף AMD 64 זהו תבנו לי משהו טוב בתקציב הזה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, דיי חדש בפרום, מקווה שעשיתי לפי החוקים 1. מה התקציב המקסימלי? 5600, כאשר 4700 הולך למחשב ו- 900 שקל למסך. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי למצוא משהו משתלם יותר אז כן. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר, אבל בנוסף גם שימוש בפוטושופ + צפייה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, וורד ותכונות עריכה\כתיבה בסגנון, לא משהו רציני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כולל במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA, CRYSIS…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-