ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תלמיד, למידה מרחוק, משחקים רגילים (מיינקראפט ג'אווה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן -…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב מבוסס AMD ב-4300 שקלים מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מארז, זכרון (256), דיסק קשיח וזהו... תודה לכל העונים! עריכה: מעבד לפחות 2000 מארז MIDI ATX וזכרון לפחות 256 ודיסק קשיח 40 גי'גה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש מפרט למחשב קולנוע ביתי שקט מבוסס אינטל. בקשות: 1. 4GB זיכרון 2. דיסק קשיח 2TB 3. יציאת S/PDIF 4. מארז נאה, איכותי וחרישי אין צורך במסך / ציוד הקפי תודה רבה רבה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, זה שוב אני, הפעם עם בקשה אחרת לנייד. התקציב עלה מהפעם הקודמת ועכשיו הוא עומד על 5K (אפשר קצת יותר אם זה קריטי). המחשב מיועד לשימושים כללים (משרדיים, מולטימדיה, אינטרנט, חובה בלוטות', טיפה משחקים וכו'- בקיצור, להכל). אשמח להמלצה על דגם. תדוה מראש, MODY69.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 s939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipest Antec SX1040B 400 Watt PSU SuperTalent DDR PC-3200 512MB CL 2 Sapphire ATI Radeon X800XL Pcie WD 200 GB 7200 rpm SATA DVDRW NEC-3520A X16 DUAL LAYER WHITE סה"כ: 6169 ש"ח כנראה אני מזמין שבוע הבא...... אני לא מתפשר על פחות מ- 200 GB ועל פחות מ- x800xl זכרון לקחתי חצי, בעתיד אני יוסיף עוד סטיק.אני יודע שג'יגה יעשה הבדל גדול אבל אני ישרוד עם חצי. כרגע יש לי מסך די גרוע MAG 786PF אבל גם אותו אני יחליף. אני לא רוצה לקחת מפרט דחוק ועם 6600gt אני גם לא אוהב לשחק על רזולוציות גבוהות (המסך שלי בקושי יסחוב על 60 hz ב- 1600,1200) כך שלא תהיה בעיה רצינית מדי עם המסך. זהו אם יש לכם משהו לשפר... למשל אני לא בטוח לגבי הזכרון?…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כמו cod4 cod5 crysis fifa 2009 farcry 2 בקיצור למשחקים חדשים שייצאו ושייצאו. אני צריך רק את המחשב ללא כל ציוד היקפי (עכבר,מקלדת,רמקולים,מסך). לא חשוב לי כל כך שהמחשב יהיה שקט. במחשב אני לא רוצה כל סוג של כונן כלשהו (dvd cd או צורבים) תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתנה לאישתי מחשב וישימש גם אותי... עד סכום של 3000 שח כולל מסך עבר הרבה זמן משהתעניינתי בחלקים ומפרטים למחשב לכן הכל אבוד אצלי בלהכין מפרט איכותי היום השימושים שלו יהיה אינטרנט צפיה בסרטים הורדות ומשחקים לפעמים.. אין לי זמן כלכך לשחק כל היום אבל שיעלו משחקים כמו COD4 ומספיק לי לא משו מיוחד כ"כ אני משחק אצל אחי ויש לו תגיפה 6600 ואני נהנה מאוד ורואים פצצה מה שאני רוצה שיהיה במחשב זה לוח-זיכרון-מעבד-צורבדיוידי-כונן קשיח-כרטיס מסך-מארז+ספקנחמד +רמקולים- מקלדת ועכבר... ומסך! אפשר לחרוג טיפה ב 200-+ . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני זקוק למעשה לשני מחשבים, כול אחד בעד-5000 ש"ח. יריצו ישומים עסקיים כבדים יחסית(מסדי נתונים וכו') בנוסף לעבודה משרדית שוטפת. ינויידו הרבה, ולכן אם אפשר לא במשקלים כבדים מדי. אחד מהמחשבים ישמש גם למצגות מזדמנות, אז אשמח לקבל הצעות גם למחשבים עם מסכים בטווח ה-13-15. יש שום צורך בכרטיס מסך לתלת מימד וכו'. בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד,אפשר להגיד שהיא סטודנטית,אבל גם לעבודה שלה היא צריכה את זה. מחשב שישמש בעיקר לעבודות משרדיות מסמכים דברים כאלו,לא משהו מטורף מבחינת חומרה,אבל גם לא עגלה שיהיה עם אינטרנט טוב תמליצו לי על משהו עד 4000 ש"ח לא יותר והיא טסה לאר"הב עוד חודשיים,כדאי לה לקנות משם אולי?או שזה סתם באלגן? כדאי לה לקנות משם אולי איזה נייד של APLLE? הם ממש זולים שם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום,אתמול קיבלתי לפטופ של LG (לא חדש). זו הפעם הראשונה שאני מתעסק עם מחשב נייד אז אני לא כולכך טוב בזה. אני מחפש דרייבר לכ.קול שמתאים לWIN7,הדגם של הלפטופ הואLGE5. חיפשתי בגוגל וזה מביא לי דרייברים שאפשר להוריד אבל בתשלום... גם באתר של LG חיפשתי ולא היו שם תוצאות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע עדיין לא יותר מ20אינץ וFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב פשוט וטוב , שהשימוש העיקרי בו יהיה לאינטרנט ולאופיס, עם האופציה לצפייה בסרטים (tvout) חשבתי ללכת על: אך אין לי תקציב ל case אינטל Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 440 1 440 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 945GCMX-S2 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E 340 1 340 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 512MB OCZ Value Series 135 2 270 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB 275 1 275 צורבים Asus Price Units Total DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 210 1 210 Total price 1535 המלצות ושינויים התקבלו בברכה. אצטרך המלצה למארז לא יקר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, לצערי איני מבין כלל בחומרה ולכן אני מבקש את עזרתכם בהרכבה של מחשב לשימוש בתוכנות גרפיקה כגון AutoCAD, Indesign ופטושופ בעיקר. התקציב עומד על 4K ש"ח אך חשוב לי שהמחשב, שנועד לחברה שלי ללימודים, יהיה כמה שיותר מהיר וחזק ולכן אם יש צורך בחריגה הדבר אפשרי עד 1000 ש"ח. עם זאת, אם ניתן לחסוך במשהו אשמח אם תוכלו לתת אפשרויות כאלו גם. שימושי המחשב כמו שכבר אמרתי הם בעיקר לעריכה גרפית, אך בנוסף, גם לצפייה בסרטי HD והאזנה למוזיקה - יש ברשותי כרטיס קול מדגם Xonar Essence STX שארצה להשמיש, לתשומת ליבכם. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה/אופיס, יש צורך בהרכבה, עדיפות לחנות באזור תל אביב. אני מחליף מחשב לעתים …
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב מיועד לגיימינג בעיקרון, ללא OC, ללא מסך(יש מסך 19 רזולוציה 1440x990). מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1061 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ¤509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Reaper ¤506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3426K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe ¤843 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S487512D5T צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://ww…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר ביקש ממני להכין לו מפרט עד 3000-3200 ש"ח כולל ציוד היקפי. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מחשב טוב שבמחיר הנ"ל עד שנתקלתי במחשבים במבצע של KSP, מה דעתכם? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך ASUS GF FX5200 128MB, TV כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LG 52x32x52 kit ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 3223 ¤ אבקש חוות דעת....ואם יש רעיו…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום , אשמח להצעותכם.. במידה וישנן שאלות ,אשמח לענות. תקציב: עד 3K (במידה ולדעתכם יש להרחיב בהתאם לדרישות- הביעו זאת בתגובתכם). מטרות המחשב: צפיה בסרטי FHD (1200*1920 ,מסך "24), חישובים במקביל על כמה תוכנות כמו: מטלב, Visual Studio, SQL. פעם בשבוע שימוש בתכנות גרפיות כמו : PhotoShop, Premiere, SolidWorks אין צורך בציוד היקפי. עיצוב וקירור: המחשב ישן איתי בחדר, לכן הוא צריך להיות שקט. התקנות והרכבות: באפשרותי להרכיב\ להתקין את המחשב לבד, לא חייב מעבדה. צרכים מיוחדים: ברצוני להתקין במחשב שתי מערכות הפעלה : לינוקס וחלונות 7. משחקים: איני גיימרית כלל. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם בחיפושים לא מצאתי תשובות מדוייקות לכמה שאלות שלי אז אשמח אם תענו לי אליהן קודם כל ראיתי שלKSP יש מחירים ממש סבבה לניידים שלהם אז רציתי לשאול איך הם והמלצה על אחד מהם ובכלליות איזה מחשב נייד אני בערך צריך אאה כן זה בשביל סבתא שלי שתתעסק הרבה בוורד אימייל אינטרנט וזהו בעיקר תודה רבה מראש! אשמח מאוד לתגובות מרן שאני משער שיש לו (לך) נסיון עם הניידים של KSP ץודה רבה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר את מפרט מחשב הגיימינג הזה. התקציב שלי 4000 בערך. שיניתי רק את ה SSD לזה שמופיע אצלכם ב"מחשבים מומלצים". זה קצת מעל התקציב ויש לי רק 500 GB אז אני לא בטוח בזה. מבקש את חוות דעתכם לפני קנייה. תודה לעונים. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz - GMR LEGEND מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 5 3600X 3.8Ghz AM4 - Box מאוורר למעבד: Original AMD CPU Cooler לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Asus TUF B450-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3000Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1660 Ti GAMING X 6GB GDDR6 HDMI 3xDP PC…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים יקרים אני על סף החלטה קשה לגבי איזה מחשב לקנות????? יש מחשב מחו"ל שמחירו 1900$ והוא מחשב הכי מפלצתי שראיתי עד היום http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500/X505-Q850 ויש מחשב בארץ שמחירו 10500 והוא מחשב גם מפלצתי אבל לא כמו זה שבחו"ל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7838&perur=2&t=1&c=339 ואני מתלבט מאוד מאוד לגבי איזה מחשב כדאי לקנות. מצד אחד זה שבחו"ל הוא עם נתונים טכנים סוף הדרך וזול בהרבה יחסית לארץ. ויש מי שיביא לי אותו מחו"ל. אבל ישנה בעייה עם האחריות. מצד שני זה שבארץ עם נתונים טובים יחסית למחשבים שקיימים בארץ. אבל הוא יקר מאוד. וכמובן ישנה אחריות.... חייב עזרה חברים תחשבו על מה כדאי לטווח הארוך
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יוטיוב : עריכת סרטונים, עיצוב תמונות, לייטרום, שופיפיי וכתיבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי אוסיף עכבר חיצוני לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי פורום. אשמח לקבל את עזרכתם במציעת מחשב נייד שיעמוד בתקציב של עד 3000 שקל (ניתן לחרוג עד 3500 שקל). המחשב הנייד צריך לשמש גם לעריכה ודאיו/הצגתו ללקוח. העבודה היא עם תוכנת עריכה Avid. יש לי מספר דרישות לא גרנדיוזיות מהמחשב: מעבד מהסדרות החדשות I5 או I7. חברה טובה וידוע HP / DEll / LG / THOSIBA זכרון של 4GB DDR3. מסך 15.6'' HDD של 500GB. וכרטיס מסך של NVIDIA (חשוב לציין שמדובר על כרטיס ולא על שבב על ה לוח של המחשב). תודה רבה לכם. עמיר
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-