עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב אבל הוא כל הזמן מתחמם, בבית יש לי לוח קירור, אבל כשאני יוצא החוצה אי אפשר לעבוד איתו. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. הי חברה.. טוב תיראו את המחשב שלי קניתי לפני ותר משנתתיים וחצי, לצערי הלוח אם שלי תומך רק ב- rdram טוב הנה המפרט העדכני שלי: intel p4 1400 mhz intel desktop bord D850GB RDRAM 128 800 MHZ בשני סטטיקים של 64 gef 2 mk :'( 40 gb 7200 sld זה מה שחשוב אני חושב.... אני חושב שצריך להוסיף זיכרון (שהוא מאוד יקר- RDRAM) וכרטיס מסך שהלוח אם שלי יוכל לנצל... מיועד למשחקים כמובן.. תודה מראש לעוזרים עריכה: אין מצב ליותר מ- 2000 שקל פשוט הייתה תקופה שהייתי כול היום מול המחשב ונוצרו לי הרבה בעיות בלימודים בגלל זה... לכן ההורים שלי ממש לא מוכנים להשקיע במחשב... (#@$#$@#) לכן אל תציעו לחסוך ולקנות מחשב חדש..

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by arbily,

זה המחשב שאני קונה בסוף אם יש פה חלקים שהם לא מתאימים אחד לשני או שחסר משהו אז תגידו בבקשה, תודה מראש ! מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1259 פתרונות קירור למעבד COOLER MASTER DI5 CPU COOLER ¤49 לוחות אם GIGABYTE GA-EG43M-S2H Core 2 Quad ¤520 מארזים Cooler Master Mystique 632S RC-632S-KKN1-GP ¤420 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤330 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe כמו…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by Holy,

רק מארז ללא מסך וציוד היקפי אני קונה בנעה מחשבים ככה שאם יש לכם המלצות על שינויים עדיף שיהיה מהאתר של נעה Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪900 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6763 ASRock H55M-GE Intel H55 LGA1156 uATX, יחידות 1 ₪350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8875 KINGSTON HYPERX 4GB 1600MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL8, יחידות 1 ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6025 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪285 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 COMPUCASE 6C28 Black+Silver NO P…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  5. אוקיי אז ככה ביקשו ממני לבדוק אז אני פונה אליכם אני זקוק להמלצות ל2 מחשבים שונים במקצת 1. מחשב שיריץ אופיס הארד דיסק 40 GB יספיק זיכרון פנימי 512 ומעלה מסך 15.4 WIFI וכרטיס רשת רגיל המחשב הזה בעיקרון לא נועד לשינוע אלה לשבת על המדף בבית ככה שזמן סוללה / משקל לא משחקים תפקיד 2. מחשב בעל מסך 14 אינץ להרצת אופיס הארד דיסק 40 GB WIFI וכרטיס רשת רגיל כשכאן הדגש הוא על זמן סוללה ארוך ומשקל קל .

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. אהלן שלום לכולם, המחשב הקיים שלי התחיל לגמגם במשחקי HIGH END. המפרט כרגע הוא: Intel i5 2.80 4G RAM GeForce 465GTX הציעו לי לשדרג בעוד סטיק של 4 G ולהחליף את כרטיס המסך שלי ב 660GTX OC מבית ג'יגה בייט. על השדרוג הזה דורש ממני טכנאי שאני סומך עליו כ1500 שח. המחיר טוב?והאם זה מה שייתן לי את הקצה הנדרש? תודה רבה !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חברים, הבת שלי (כחלק מלימודיה נדרשת לערוך סרטי וידאו. היא אומנם נדרשת לעבוד עם הגרסה המתקדמת ביותר של התוכנה אך היא תלמידת חטיבת ביניים ולכן תנצל עשירית מהיכולות. הציעו לי את הפריטים הבאים אך נראה לי סתם מופרז (מצ"ב) אשמח לחות דעתכם לגביי מפרט מחשב שיספק מענה לצרכים שלנו ומסך בהתאם. תודה מראש, דניאל.

8. Started by dood,

היי, אני מחפש מפרט בתקציב עד 3500 גג חשבתי על זה : Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E ram DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel GIGABYTE HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Enermax Naxn 550W Active PFC 12cm Fan PSU. מה אתם אומרים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך מחשב נייד לצבא - המטרה היחידה שיפעיל WoW כמה שיותר טוב.. רצוי מסך כמה שיותר גדול. 2000 שח מקסימום עם חריגה קטנה, תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by naorai,

סוף סוף אני קונה מחשב חדש, אז כבר החלטתי ללכת על לפטופ, בגלל שאני זז הרבה ואני לא רוצה להשקיע הרבה על מחשב שאני אראה 3 פעמים בשבוע... בכל מקרה אני לא מכיר את עולם הניידים כמעט בכלל, ולכן אודה לכל עצה ולכל טיפ! אני צריך מחשב שיידע להריץ מהר סימולציות וחישובים, בעיקר של MATLAB, מה שזה אומר, שאני צריך 1GB של זיכרון, ומעבד חזק ממש {הבנצ'ים הרלוונטיים הם של הסופר פיי, וFLOATING POINT}, לוח וצ'יפסטים אין לי שמץ מי נגד מי... חוץ מזה, HD של 60 GB זה דבר שאני די צריך, חיי בטריה פחות קריטי בשבילי ומשקל וגודל זה בכלל לא שיקול. המחשב חייב להיות ROBUST, כלומר שלא יהרס בקלות מכל מכה פגיעה. סליחה על הספר שכתבתי, ותודה לכווווללםם naorai :xyxthumbs: :yelclap: נ.ב- אני לא משחק יותר מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by adirbd,

אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by d1v,

shalom le kulam!! ein li ivrit al hamahshev ku hu lo shseli.. az kaha ani mitkaven liknot mahshev kama she yoter mukdam -takziv :ad 6k + - -oc:not needed -mouse,keyboard,etc. not needed zarih rak et ha mahshev ve hamasah! maadif lehashkia rak ba mahshev azmo ve bamasah kama she yoter pahot toda raba raba la ozrim ze mamash mmash dahuf :-*

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=9926 בksp הוא עולה 350 ש"ח יותר..

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by EAD,

בהנחה שלא סתם רוצה לבזבז כסף אם יכול להשיג 16 ג'גה של DDR3 של חברה רצינית כמו קרוסיל ב 500 שקל בערך, האם שווה להשקיע יותר ולקבל DDR3 של 1866 או אפילו 2400? האם בכלל רואים שיפור? או שזאת השקעה מיותרת? האם שווה להוציא נניח עוד 300 שקל או אפילו 500 כדי לקבל עוד כמה MHZ בזכרונות? מדבר על שיפור במשחקים וכאלו.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by חן חן,

1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד. 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. Started by Tharbad,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. מטרות: בעיקר משחקים (בעיקר אסטרטגיה), תכנות ומעט גרפיקה (והדברים הרגילים: אינטרנט ואופיס). תקציב: מסך: עד 1500 ש"ח שאר החלקים: עד 3500 ש"ח מה שאני צריך, בעיקר, זו עזרה בבחירת דגמים ובקיבוע נתונים (איפה שמופיעים סימני שאלה בהמשך) של חלק מהרכיבים ד"א: את המחשב אני מתכוון להרכיב עם חבר בעל ניסיון. * אשמח לקבל רשימה של יצרנים מומלצים עבור כל אחד מהרכיבים מארז: אני לא מבין בזה אז לשיקולכם... מסך: * 17 עד 19 אינטצ' * לא רחב * רזולציה: 1024 על 1280 * קצב ריענון: 75 ומעלה. * בהירות: ? * יחס ניגודיות: ? * זמן תגובה: ? * יציאות: שתיהיה גם או רק יציאת DVI הארדיסק: * 2 כוננים קשיחים של 120GB כל אחד * 8MB זיכרון חוצץ (עדיף 16?) * 7200 R…

• 64 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. אני מתלבט קשות! מצד אחד לוג'יק נראים לי יותר אמינים , אני יותר נמשך לאינפינטי, אני יותר אוהב את המארז שם , ואתה מקבל קירור יותר טוב למעבד . מצד שני KSP כ"כ זולים ואפשר לקבל GTO , וספק 400W נכנס בתקציב . בקיצור , מה לקחת? זה (מלוגי'ק) : או זה (מKSP) : Help me!

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. מפרט שבניתי למשחקים, אני צריך כל מיני עצות לשיפור בהתאם לרכיבים שבחרתי. מעבד E6300 זיכרון 1GB DDR2 או 512 x2 DDR2 לוח אם GA-965P-DS4 או לוח תומך קונרו עם PCIEx2 ספק 550W כרטיס מסך Geforce 8800 GTX בעיקרון אני רוצה שתמליצו לי על רכיבים שכדאי להחליף, בעיקר בשביל הGTX. הבהרות. התקציב לא משנה, רק תדאגו שזה לא יעלה יותר בהרבה מהסה"כ של כל הרכיבים האלו ביחד. לא להחליף את הכ"מ. עדיף שהלוח אם יתמוך בקוואד קור, בעיקרון הלוח שבחרתי בסדר גמור רק קצת יקר, אם יש תחליף זול יותר (עם שני חיבורי PCIe ותומך קונרו), אשמח מאוד D:. אני מתלבט אם לקחת סטיק אחד של ג'יגה ולשדרג בעתיד או שני 512 שיעבוד בדואל. וממ... משתלם לקחת מעבד יותר חזק? המעבד הנ"ל יפריע לי במשחקים? וא…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הרכבתי את זה - מה כדאי לי לשנות , תודה מראש ללא ציוד הקפי , אין לי מושג מה זה OC מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤840 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1207 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 כרטיס קול: Creative LIVE 5.1 EXTERNAL USB 2…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by liron_e,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח יש לי מפרט פה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7622 אני צריך שהוא יהיה כולל מערכת הפעלה. מי שיכול שימליץ לי על עוד חנויות.. הצעות לשדרוג המחשב או להפחתה במחיר.. צריך שהוא יריץ משחקים.. אבל לא רצינים.. SIMS 3 וכאלה..

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום, לפני שבוע הומלץ לי פה על המפרט: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11665:1/6:9034:1/2:11279:1/4:12360:1/3:12438:2/9:12832:1/11:7423:1/18:10042:1/ המחשב ישמש לגיימינג בHD, התקציב הוא בסביבות ה3.5 האם יש משהו שמישהו חושב שצריך לשנות? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roykiki,

שלום. אני צריך מפרט למחשב עריכה וגרפיקה, אני עובד על cs6 adobe מחשב עריכה חזק ומהיר שיתן לי אפשרות לעבוד חלק ושה preview יעבוד חלק. אני עורך מקצועי וגם עובד הרבה עם פוטוושופ ותוכנות ארכיטקטורה כגון vector works, autocad,sketchup אני רוצה להשתמש במחשב לצורכי עבודה בלבד. אני לא משחק וסרטים רואה על הלפטופ. התקציב הוא באזור 4000 ש"ח למחשב ויהיה נחמד אם יכנס שם גם מסך סבבה אבל אני אוכל לגרד עוד קצת אם לא תהיה ברירה. אני גר בעמק חפר אז אשמח להמלצות לחנות באזור חדרה/נתניה אבל גם ת"א זה בסדר. תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K חריגה אפשרית במידת הצורך עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב4K , אוקולוס ריפט עם סימולטורי נהיגה וטיסה (Xplane DCS Asseto Corsa). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים קשיחים, אין צורך בכרטיס מסך (יש 1070TI שישודרג כשיצא הדור החדש של הכרטיסים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בתכנון OC למעבד (אחרי 3 שנים עם כרטיסי R9 למינהם אשמח שהמחשב לא יתחמם בכלל…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-6000, עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אבל גם אין צורך לדחוף חומרה יקרה יותר רק כי אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אספוג חריגה של עד 1000 ש"ח אם זה יהיה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא גיימינג. כמובן שאני עושה שימוש במחשב גם לכל צורך אחר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק בערך בכל דבר שזז. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, יש לי הארדיסקים (SATA 2 וIDE אחד) יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon HD 4890) יש לי ספק כוח (enermax pro 82+ 625W) עכשיו מה שאני צריך זה לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא 3K פלוס מינוס. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, זיכרון של 8 ג'יגה פלוס, שללוח אם יהיה אפשרות לESATA וכרטיס קול מובנה טוב, מארז שיכיל לי 4 הארדיסקים יקרר כמו שצריך ויהיה שקט (מה אתם אומרים על הCoolerMaster Storm Sniper שיעשה את העבודה?) הצרכים שלי במחשב מגוונים. משחקים, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, לראות סרטים, אינטרנט ושימוש משרדי לכל דבר תדה מראש לכל העוזרים למניהם. איתמר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.