ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לקבל המלצה לנייד עד 2500 ש"ח: - שימוש - עבודה משרדית/אינטרנט ושימוש בסיסי - דיסק - SSD קטן למערכת הפעלה (128GB)) + 1TB דיסק לאחסון - זכרון - 8GB RAM לפחות (אם יש 16GB בתקציב הנ"ל אז רצוי) - מעבד - עדיפות ל-I5 - מסך - בין 13-15 אינץ' , עדיפות לגדול מביניהם. - סוללה - מינ' 3 תאים - רצוי עם אחריות ליותר משנה, אם יש דבר כזה. אפשר להתפשר פה ושם אבל זה בגדול תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! שמי ירון אני רוצה לרכוש לעצמי מחשב חזק שמיועד בעיקר לעבודה בתוכנות 3D ו-2D ועריכת וידיאו וקול (במידה פחות חשובה אבל הכרחית) כגון: Maya, LightWave, ZBrush, ,Adobe: PhotoShop, After Effects, Premiere Pro, Audiotion ועוד.. מי שיכול לתרום מהנסיון והידע שלו ולעזור לי לרשום מפרט שהוא חושב שמתאים לצרכים שלי לפי התקציב והשיקולים שאני ארשום בהמשך ההודעה אני אודה לו מאוד כיום יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שאני רוצה לשדרג אותו: המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Co…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את הסאונד במצב בטוח והיום כתוב שמצב השמע אינו פועל עשיתי את אותו המדריך שנעזרתי בפעם הקודמת והכל במקום ועדיין אין סאונד המדריך.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשדרג את המערכת, התקציב שלי עד 2500 שח. החשיבה הכללית שלי כרגע, I7 2600K לוח שמופיע בביקורת האתר Gigabyte Z68X-UD3H-B3 וזכרונות עוד לא יודע.. אולי שני סטיקים של 2 אולי של 4 והאם יש באמת הבדל בין 1333MHZ ל 1600MHZ ? או ששווה לי לחכות קצת ל Sandy Bridge-E ? תודה ליועצים
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב, אז בעיקר רציתי לשאול על טיבם של כל מיני חברות כמו Titan ו Gigabyte שמציעות מחשבים נייד למכירה במכירים של עד 2500 שקל. האם שווה לסטודנט כמוני שהמחשב בשבילו הוא רק עבור לימודים ומיילים להשקיע יותר מזה? שנית, רציתי לשאול בקשר לtv out? האם מחשב נייד עם כרטיס מסך בסיסי שאני מניח שמציידים את המחשבים בקטגוריית המחיר הזו אשר יש לו יציאת tv-out יריץ סרטים על טלוויזית 25" אינץ? תודה, דורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC על ההתחלה אולי אחרי כמה חודשים/שנים מה שחשבתי: מעבד AMD לוח אם VIA KT333 האם כדאי לקנות זיכרון 3200 ללוח 333 כי לפי מה שהבנתי 3200 זה 400 (אבל אומרים שזה טוב לאוברקלוקינג) צורב X32-X40 נגן DVD מארז TOWER (בסגנון ANTEC, אבל יותר זול ;D ;D) P/S טוב כרטיס מסך טוב שירוץ כמה שנים(לא RADEON 9700 ) זה מה שאני חושב אם צריך עוד משהו תגידו שזה יצא 4000-4500 ואני רוצה גם מסך טוב וזול "17 עדיף שטוח תודה לכולכם :bigok:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילדה בת 11 שמתשמת באופיס ,משחקים קלים(משחקים מהאינטרנט(walla,nana...)),מוזיקה ומסנג'ר...לא משהו מורכב מדיי בנוסף צריך גם מקלדת עכבר וצורב DVD(אין טעם לקנות כונן רגיל מבחינת כסף נכון?) אני לא יודע כמה בערך אמור לעלות אבל מקווה שלא יעבור את ה1300 ש"ח.זה מספיק בשביל צרכים כאלה,אולי אפילו פחות מזה. העדפה למפרט דרך החנות SKY PC(נמצאת לא רחוק מהבית פשוט) תודה:)
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי, בכמה לדעתכם אפשר למכור מסך Apple Cinema Display 27"? בן 3-3.5 שנים, כזה חדש עולה 5,000 ש"ח ב-iDigital או 1,000$ בחנות של אפל בארה"ב. במצב מצוין, כמו חדש. תודה רבה! אורן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא? שווה קנייה? http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1822884 אני מחפש משהו קטן וקל, וכמעט קניתי בחנות אחד כזה. לא משחק, רק שימושי משרד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שהציעו לי: Intel® Pentium® Core2 Q6600 850 Intel Professional CPU Cooler for Core2 60 Motherboard ASUS G31 350 DDR2 Hynix 4Gg DUAL CHANNEL (2Gg x 2) 300 HardDisk Hitachi SATA2 500Gg 16mg 350 DVDRW NEC Black DUAL LAYER 120 Profession Black Box with Power Supply 600W 350 Gforce 9800GT 512mg DDR3 של PALIT 750 Monitor Samsung 22" 2253BW 2sec 1:8000 1040 Total 4170 הכול בשקלים, מה דעתכם? המחשב אמור לשמש למשחקים בעיקר, פה ושם אינטרנט ושטויות כרגיל..משחקים אני מתכוון רמה גבוהה-בינונית ככה לא הכי גבוהה. לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של עד 4,000 ש"ח. להלן השאלון: *מטרות המחשב: עבודות משרדיות, אינטרנט, תכנות (R, Python וקצת C++ לעבודה עם ארדואינו), עיבוד תמונה ® ועבודה על תכנות ממ"ג (GIS, בעיקר Q,Grass, gdal). * גודל המסך: 14'' או 15.6'' * רזולוציית המסך: מעדיף FHD 1920X1080. אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: אני מניח שכ-3 שעות בעבודה עם תוכנות עיבוד נתונים (R, QGIS), תכנות רקע ואינטרנט יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB - 5400rpm. אני מוותר כרגע על SSD נפרד בשל העלות (חושש להרכיב אותו לבד במקום הצורב בשלב זה). אשמח לחוות דעת בנוג…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
צריך מפרט לא מלא אלא רק הצעה לחלקים הבאים מעבד , לוח אם , זיכרונות 4G , ספק כוח , מסך , כרטיס מסך או שניים בהתאם ללוח, המסך והתקציב. דיסק קשיח WD500YS יש לו שני חברים שמחכים ל RAID5. אודה לכם על התשובות אני כבר איבדתי סבלנות וכוח לבנות את המפרט בעצמי אולי תצליחו טוב יותר להאיר את עיני. לגבי הלוח אם אני אעדיף לוח עם שני LAN מובנים בעלי יכולת TEAMING מובנית. צ'יפסט NVIDIA מדור 6 לא בא בחשבון דור 7 רק אם יש לו ביקורת טובה במידה ולא אז אינטל בלבד. (אני חשבתי בכיוון X38) ספק כוח עדיפות למודולארי למרות שזה מוציא את PCP מהמשוואה. (וממש חבל שכך) זיכרונות לא להסחף DDR2 800 לא יותר ולא פחות אם אפשר בעלי תיזמונים הדוקים יותר מהסטנדרט גם אם זה נופל על צריכת חשמל גבוהה יותר וגם רק בס…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 512MB PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 BLUE ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
שיהיה קטן (12"), סוללה חזקה, מהיר והרבה זיכרון... מה אתם אומרים על ה-PAVILION TX2000Z TABLET PC הנ"ל? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=200208745427&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הי, המחשב הישן שלי כבר די גוסס והחלטתי לקנות אחד חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים שאני מכיר והוא הציע לי את זה: לוח אם אינטלINTEL DG43RK ROCK FISH מעבד אינטל 6600E זכרונות 4GB DDR3 קינגסטון צורב די וי די סמסונג דיסק קשיח 500GB כרטיס גרפי GT520 GB DDR31 ]ספק כוח 500W MONO MODE איכותי. אחריות 3 שנים על חלקים (שנה ראשונה באתר הלקוח). סה"כ מחיר: 1750.00 ₪ התקנה הובלה והגדרות 280.00 ₪ המחירים כוללים מע"מ. מה אתם אומרים לגביי המחיר ולגביי המפרט עצמו ? חשוב לציין שאני לא צריך מחשב חזק מאוד. אני לא מתכנן לשחק GTA או שום משחק כבד מדי. השימוש העקרי יהיה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, והרבה צפייה במשחקי כדורגל באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויזוז חלק …
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות. הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד. הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר: http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7 (מסרב להפוך הכתובת ללינק !!). הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) " בעיה בהתקנת סורק מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן. אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לזמן שאני בצבא, ושיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים במחיר יחסית זול מצאתי את זה: http://www.b-iai.co.il/Product/24253...7%93--i7-5500U מחשב נייד דל, N5558 Inspiron מעבד- 5th Generation Intel® Core i7-5500U Processor מסך - 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD נפח איחסון- 1TB (5.400 Rpm) Serial ATA Hard Drive זיכרון - 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz כרטיס מסך גרפי- NVIDIA® GeForce® 920M 4GB DDR3 מערכת הפעלה - Windows 8.1 64 BIT אחריות- 3 שנים במעבדות DELL ישראל מחיר: 3,640 ₪ מה דעתכם? מתשלם? או שאפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברות וחברים! אני מוזיקאי חובב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת עריכת מוזיקה (בעיקר) . אני חייל והתקציב שלי הוא 6500 שח. רכיבים נדרשים : מעבד חזק ,זיכרון חזק,כונן קשיח מהיר (עדיף 7200 סל"ד) עם לפחות 180GB , לפחות 2 יציאות USB2 , יציאת FIREWIRE (עדיף),כרטיס מסך לא משולב(עדיף),תמיכה בתקשורת אלחוטית,צורב DVD. אני מוכן להתפשר על ניידות וגודל המסך . אני כבר שבועיים מתגלגל עם החיפושים והמחשבים שהכי קרצו לי הם TOSHIBA SATELLITE A-300-1ND והDELL STUDIO(CORE2 DUE 8400? . ועוד שאלה אלכם : האם אני צריך להימנע ממחשבים שהיו בתצוגה ועכשיו נמכרים ממש בזול ביחס למחירון ? תודה רבה.... לירון
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! אני חושב לקנות את המחשב הבא (Lenovo IdeaPad 300-17 80QH000AIV): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916115 מה דעתכם? מישהו שמע עליו דברים טובים/רעים? מישהו התנסה ויכול לשתף? אגב, שמעתי דברים נוראיים על שירות הלקוחות של לנובו בארץ, ודברים טובים יותר על זה של דל. האם זה אכן כך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניינת בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי של אינטרנט ותוכנות בלבד פחות חשוב לי המשחקים, צפיה בסרטים ועריכה גרפית. מאחר ואני מקלידה הרבה אני כן מעוניינת במקלדת נוחה להקלדה. המחיר עד 3000 ש"ח. גודל מסך 15.6 אינ'ץ רצוי משקל קל של פחות מ2.5 קילו אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'.אין צורך בגודל מינימלי של כונן. צריך DVD. לא אכפת לי מאחריות בין לאומית. לא צריך רישיון למערכת הפעלה. התאכזבתי מlenovo ולכן אשמח לקבל הצעות של חברות אחרות. תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מחר אני קונה מזיגזאג מחשב חדש לאמא שלי. התקציב די גמיש בין 2500 ל 3000 ואפשר אפילו לחרוג קצת. השימושים העיקריים הם OFFICE, אינטרנט וסרטים חלקם בHD אבל כרגע 720P. בעתיד הקרוב המחשב יחובר לLCD של 32'. בנוסף אני מוסיף AUDIGY שכבר קיים אצלי. לא מוכן להתפשר על 2GB זיכרון ונפח איחסון גדול כאשר יש עדיפות ל2 HD שונים. במפרט חייב לתמוך בויסטה. לא דרוש שיהיה שקט במיוחד אבל שלא יהיה רועש (שהרעש ישמר בחדר שהמחשב נמצא, ושלא יפריע בזמן שרואים סרטים( יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא: http://img423.imageshack.us/my.php?image=compzf3.png המחשב הוא בעיקר למשחקים/אינטרנט, בתקציב של 3000 [אפשר לחרוג בערך עד 400 שקל] אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. רציתי להתייעץ לפני קנייה...איך הלוח אם?כדאי אולי מעבד חזק יותר? עצות יתקבלו בברכה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מטרת המחשב? לימודים (תכנות) ופנאי גודל מסך 14" משקל עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB אשמח גם לשילוב עם SSD * כונן CD/DVD? צורב? כן DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מוכן גם ללא מ. הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , ThinkPad , Lenovo אחותי בארה"ב ב Black Friday מחפש גם המלצה לחנות בניו יורק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-