ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי לאחרונה רכש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13137 והוא פתאום ראה שבחנות אחרת יש את המחשב הזה: http://www.1pc.co.il/product-3268-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Asus_X550CC_XX109H.aspx שבתכלס ההבדלים בינהם זה המעבד i5 לעומת הi7 והקשיחים (אצל אחד 750 גיגה במהירות 7200 בזמן שאצל האחר טרה זכרון במהירות 5400, בהזדמנות נשמח לדעת אם יש הבדל בין שתי המהירויות) בכל מקרה הוא כרגע מתלבט האם לבטל את ההזמנה שעוד לא הגיעה (וכנראה תגיע ביום ראשון) לביתו ולהזמין את האחר או שלהמשיך עם ההזמנה, בכל מקרה לפי החוקים אני אמלא את הרשימת דרישות: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב…
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודה משרדית. יירכש בדיוטי או בארהב, ולא יחזור לארץ לכן אין שיקולי מס. דרוש: תמיכה לעבודה עם הרבה טאבים בכרום, ווינדוס, צפייה בסדרות או סרטים (חיבור HDMI חובה), עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ, עריכת מסמכים גדולים בוורד ופאור פוינט. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1K דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס בשימוש תדיר, פוטושופ מזדמן ב) …
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הדרישות הן: שיריץ Win98SE בלי בעיות (שיהיה אפשר למצוא בקלות את כל הדרייברים) ושיהיה לו חיבור Parallel. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש 2 מחשבים ניידים מאותו סוג ודגם ולכן הנני זקוק לעזרתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מחשב אחד משמש איש מכירות ומחשב שני משמש לאופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 אינטש, אלא אם יש דעה נחרצת ל- 15.6, בכללי אני מעדיף 13.3 * משקל רצוי? קל ונוח. לא יודע כמה קילו הולך היום... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע גם טוב. למרות שמומלץ ארוך מהממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI מספיק. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250/320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחר…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתן למעבד e8400 או e8500 אוברקלוק מקסימלי במחיר 3000-3500 ש"ח (מעבר לסכום זה כבר ניתן לקנות את המעבד Quad המהיר) מטרת המחשב עבודה משרדית, צפיה בסרטים והמרת פורמטי וידאו בין אחד לשני, הורדות ומעט משחקים אין כל צורך בציוד היקפי אין צורך בכונן קשיח, DVD או צורב, אין צורך במסך, עכבר, מקלדת וכד' לפי מה שהבנתם, בנושא האוברקלוקינג יש חשיבות לקרור. העיצוב לא חשוב לי בכלל, מצידי שיהיה קופסא מכוערת ופשוטה אין צורך בהרכבת המחשב או במערכת הפעלה מבחינת חשיבות: 1. מהירות (וקרור) 2. שקט 3. צריכת חשמל נקודות נוספות שאבקש שתענו לי (וקשורות ישירות למפרט) 1. האם יש הבדל בביצעוים בין זכרון 2GB ל-4GB? 2. המליצו לי על לוח אם asus P5QL-E, האם יש דברים בגו? 3. האם התקציב ריאלי, או שעל…
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, בן-דודי רוצה לקנות מחשב לעבודה עם MAYA וקצת AFTER EFFECTS. הוא שאל אותי לגבי מפרט ואני גם התייעצתי עם כמה אנשים. בסופו של דבר הגענו ל: מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39GHZ - 4MB cache לוח-אם: Intel Westchester G965 זיכרון: 1GB TwinMos DDR 2 - 667 * 2 (סה"כ 2GB) הרד-דיסק: WD 250GB-16MB KS - 7200 RPM SATA2 כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 540 128MB PCX ספק כוח: Thermaltake TR2 470W אני אשמח לשמוע דעות והערות ממכם לגבי המפרט (במיוחד לגבי הכרטיס מסך שזה הנושא שלצערי אני הכי פחות מתמצא בו). כמו-כן, 1. האם למישהו יש המלצה על מסך 22 אינץ' טוב לעבודת תלת-מימד? כי המליצו לנו על BP2219FW 22" MAG ובדקתי והבנתי שהוא עושה DITHERING והצבעים לא מספיק טובים. 2. האם…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט וזקוק לביצועי שולחן עבודה גבוהים מאד בגלל ריבוי חלונות במקביל. ולפעמים הפעלה של תוכנות כבדות כמו MATHLAB. אני די מאוכזב מהביצועים כרגע ומעוניין לשפר אותם באופן דרסטי. מה הייתם ממליצים להחליף ? (לא מעוניין כרגע בשדרוג מלא) המפרט שלי: intel pentium D @ 2.8 GHz 2 MB DDR 2 @ 667 MHz radeon X550 256 MB intel 946 windows vista ultimata
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט למחשב נייד ליישומים בסיסיים כמו גלישה איי סיי קיו שירים וכו'. אשמח לקבל הצעות לתקציב הנ"ל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקווה שSHOGUN 2 יוכל לרוץ על הגדרות הכי גבוהות עם התקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דל "14 אבל יש מלא דגמים. אני צריך: 1) מסך מט 2) ווינדוס 3) פוטושופ ואילוסטרייטר בסיסי 4) קצת עריכת וידאו בסיסית של סרטים קצרים (דקה) 5) תקציב עד 5,500₪ יש לי Inspirion 15 , סדרה 500 שנהיה כבד. 16 גיגה, כרטיס אינטל 520, ווינדוס 10 תודה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מבקש עזרה במיפרט למחשב מישרדי. רמת שקט 7, מערכת הפעלה חלונות 7 פרימיום, עם אפשרויות שידרוג בעתיד של הכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ניצול כל התקציב. גר בחולון. יש צורך בצורב. אין צורך בכונן דיסקטים. העדפה למעבד של אינטל. תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני כרגע בתאילנד ויש פה מבחר של מחשבים מפוצצים במחירים זולים 30-50 אחוז מהארץ... הבעייה היא שכל דגם של מחשב שיש שם שאני רושם בגוגל את הדגם כדי לחפש ביקורת זה מוצא לי רק אתרים שקשורים לתאילנד איכשהו שזה קצת מחשיד... אני ירשום פה כמה דגמים שראיתי ואם מישהו יכול להאיר לי אור על הנושא זה יעזור מאוד אני צריך לקבל החלטה אם לקנות פה בזמן הקרוב! HP Pavilion dv6-6149tx dv4-3000tx dv6-6109tx DELL Inspiron N5110 - U560227TH ASUS N43SL-V2G-VX173D Samsung RF409-S03TH
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב5000 בלי חריגות בבקשה אפשר איזה כמה שקלים אבל לא יותר אני רוצה כרטיס מסך של320 oc וגם כן מעבד e6750 תודה מראש דרך אגב אולי אני יעשה oc בעתיד
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט הכי זול למטרת ניסויים, ככה שאם ישרף לי רכיב אני לא אבכה מה שחשוב זה שיהיה מעבד AMD כזה שאפשר לפתוח לו ליבה +ל.אם תואם , קירור למעבד הכי פשוט בעל מאוורר 120ממ. כרטיס מסך זול אבל שיהיה לו אפשרות ניתור טמפ' (לא כולם מראים) זיכרון מינימלי , ללא HDD , ללא מארז . המטרה של המחשב תהיה רק להריץ מבחנים על המעבד והכרטיס גרפי ולכן חשוב ניתור טמפ'.. ספק לא צריך - יש לי 400W . תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 64 ביט ושמתי לב למשהו מוזר שלא היה כאשר ויסטה הייתה מותקנת (הגיע עם המחשב) ,המאוורר לאחר כמה דקות של עבודה מתחיל לעבוד בקצב מקסימלי ולא יורד ממנו,הבנתי שזו בעייה ידועה בחלונות 7 השאלה מה הפתרון? הטמפרטורה של המעבד בסביבות 50,דיסק קשיח בסביבות 40. מלבד הרעש של המאוורר משהו אחר יכול להינזק מזה שהוא עובד כל הזמן? יש פתרון לבעייה זו ? (לא מתחשק לי לחזור לויסטה) המחשב הוא של טושיבה ורשום שהוא תומך בחלונות 7 דגם:A305-6898 תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v3405 945gm chipset, t2060 processor, socket M רציתי לדעת אם ניתן לשדרג למעבד T5600 או T7200 - שניהם סוקט M ועובדים במהירות 667MHZ. תודה, בן
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט בשביל בן דוד שלי. הוא ילד קטן (בן 10) ואין לו דרישות של גיימרים, הדבר הכי כבד שהוא ישחק זה FIFA. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן מבחינת החומרה אבל ניסיתי להרכיב מפרט נחמד שיחזיק לו ל3 שנים פחות או יותר. הסכום שהקציבו לו זה 1000 שח וחרגתי קצת. אני צריך קצת עזרה בקיזוז ( חריגה של 200 שקלים היא אפשרית ) המפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E4600 65nm : " SLA94" - BOX אחריות: לא הגבלת זמן. מחיר: ¤552 לוח אם: GIGABYTE GA-945GCM-S2L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤259 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤298 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS אחריות: שלוש שנים. …
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לעבודה משרדית(אופיס וקצת אינטרנט) ב-2500 ש"ח. אני מבקש לא לעבור את ה-2500 ש"ח, ואם אפשר אפילו לרדת ממנו ל-2000 ש"ח. החלקים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך - מצידי שהוא יהיה משולב על לוח האם אם זה יוצא יותר זול דיסק קשיח מארז בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אח שלי צלצל אלי מאילת היום ואמר לי שהוא רוצה לקנות לעצמו מחשב, הוא רוצה לשחק קצת HEROES, קצת NFS מדי פעם, לא משחקים יותר מדי חדשים תמיד והוא לא גיימר, והוא כולה בחור בן 24, אין לו ראש לבזבז יותר מדי כסף בשביל זה . אני חשבתי על הדבר הבא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz E4500 65nm : " SLA95" - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤750 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤299 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤248 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤369 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤287…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום מעוניין לשדרג את זיכרון ה RAM מחשב נייד IBM כרגע 256MB ומעוניין לשדרג את ה HD האם אפשרי ? מצורף מפרט תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב PC שישמש לאינטרנט וסרטים בלבד, איני צריך מסך אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה (26 אינצ'), יש לטלויזיה חיבור HDMI,VGA. אשמח להמלצות על מחשב בתקציב שלא יחרוג מ1500 ש"ח. חשוב לי מאוד שהוא יצליח להקרין סרטים על הטלויזיה ללא בעיות. מצאתי מחשב שאולי עונה על הדרישות שלי אבל אני לא בטוח שאני מבין מסיק אשמח לחוות דעת: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=core-i3-2100-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=107&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המחשב נוכחי : מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz לוח אם - GIGABYTE GA-P45-DS3 זכרונות - G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK כרטיס גרפי - HD4870 1G DDR5 צורב - SAMSUNG DVDRW X22 SHS223 כונן קשיח - SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA 2 מארז - COOLER MASTER CENTURION RC-590 ספק כוח - COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER 212 החלטתי עכשיו לקנות מחשב חדש,ואת הנוכחי למכור (למתעניינים פורסם כבר פה בפורום יד 2) אני רוצה שהמחשב החדש יהיה מבוסס לערך: Intel Sandy Bridge Core i7 3.4GHz , מוכן להתפשר גם על i5 ATI Radeon 6970 זכרונות 8/4 ג'גה DDR3 1600 ולוח אם שמתאים לרכיבים הנ"ל. OC למעבד פחות חשוב כי עיקר המחשב למשחקים,מקסימום OC בינוני . במידה ולא אמכור …
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-