עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gaf,

שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד, נתקלתי במחשב הבא Acer Aspire 5730Z T3200 באתר PC4U. במחיר 2.900 אני צריך את המחשב בעיקר לעבודות OFFICE, סרטים, אינטרנט. יש לי כמה שאלות- האם מחשבי ACER אמינים? האם השירות שנותנים (אמר לי הנציג של האתר שנותנים שרות עד הבית) הוא איכותי? האם האתר הזה טוב ואמין? אשמח לכל חוות דעת נוספת, תודה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. שלום, לפני חודש וחצי העליתי שאלה לפורום, וקיבלתי מפרט מצוין מכם. מאחר שעבר מעט זמן מאז ובינתיים התרחשו שינויים קלים במחירים או במבצעים, רציתי להתייעץ פעם אחת אחרונה לפני שאני רוכש. הנה המפרט המקורי שניתן לי, לאחר שעשיתי בו שינוי בSSD ובזיכרון הפנימי (והכנסתי מעבד I7), בהתבסס על שינויים במלאי/מחירים בTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/sph7g914 האם זה בסדר, ואפשר להמשיך לקנייה, או שיש איזה פרט שחמק ממני? תודה אני בכל מקרה אדביק את השאלון המקורי שלי כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by amitroich,

אני מחשב מחשב נייד שיהיה קל כמה שיותר. * גודל המסך?13.3-14 מעבד: I5 מינימום * רזולוציית המסך: לא קריטי שיראו טוב * משקל רצוי: קל כמה שיותר 1.5 לערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך. הולך לשמש ללימודים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD * כונן אופטי: לא חייב * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO לצערי מגיע בכל מחשב נייד כמעט. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: דל לנבו או HP כרגע בעדיפות קיבלתי המלצה על DELL VOSTRO 5740 אבל הפד ניראה לי לא משהו בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  4. היי. אני רוצה שיבנו לי מפרט מחשב ב 3500 שקל, אבל שלא יכלול את הדברים הבאים: צורב DVD, מארז, הארד דיסק, כרטיס קול. המפרט לאוברקלוק ולמשחקים תובעניים כמו קרייסיס. יש לציין: רזלוציית המסך שלי היא 1024*768. פעם שעברה רציתי כל מיני המלצות על כל מיני דברים והחלטתי שאתם תבנו לי את המפרט. בניתי על 8400, 9800GTX+.... ולוח P45... עד 3500 ש"ח רק מפנדס.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. רק מחשב ללא מסך מקלדת וכו' צריך כרטיס מסך עם כמה שיותר CUDA או שעדיף ללכת כבר על הMAC PRO? תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by dan_dekel,

אהלן חבר'ס, מחפש מחשב חזק למשחקים. חשוב שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק. חשוב שגם תהיה אופציית שדרוג לעוד כשנה + (סוקט שייתמך גם בעוד שנה + למעבדים וכמובן שהלוח יהיה חזק). ברשותי מסך 22" ברזולוציה 1680*1050 - samsung T220. השאלה הנדרשת: כרגע יש לי E6600 ו8800GT, האם מומלץ לשדרג או למשוך עם המפרט הישן עוד...? כרגע אני מתפשר על הגדרות נמוכות... תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by taotao,

חברים אני שואל בשביל חבר שהמסך של הנייד שלו נשבר... איפה אפשר לתקן או מי היבואן..? המחשב נקנה בחו"ל לפני כ2-3 חודשיים.. הדגם זה Toshiba Satellite A105-S2716

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eshtul,

אהלן אני יודע שXP תומך רק עד 3 אבל האם אני יכול לשים 4 והוא ינצל מתוכם רק 3?? יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם מעבד T7200 האם אמורה להיות לי בעיה מצד החומרה בזה?? אם כן מה עלי לעשות?? תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה, אם אני אצליח לשכנע את האישה שזה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, צפייה בסרטים (סטרימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

10. Started by hardgore1,

הי, אני מתעניין עכשיו ב ssd. אמרו לי שיש מספר גבהים (*גובה פיזי) ושכדאי לשאול, שלא יהיה פדיחות שזה לא נכנס פיזית במחשב -מה הגובה המקסימלי שאפשר לשים בלפטופ זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הזמנתי את המחשב הבא. אנא חוו דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1313 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ¤682 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39212 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤363 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤609 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1130 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤185 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤771 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by natysoz,

hello , im working with 3ds max + zbrush, and im looking to Replace my 4GB E6600 Tank Pc First i think of Dual Xeon With 16 Buckets (HT) + 48GB ram but as i start to look for 2X Xeon with 8 Threads...i found they very expensive for me they are like 1000$ each i need help to build a pc for RENDERING(prossesor) + VFX(ram) + LOT OF PARTICALS there is Any motherBoard that have 2 1366 Sockets that i can put 2 I7 920/960 on them ? and if there is....that Dual Sockets of i7 will support more then 24GB of RAM ? i need new pc Badly.....my old Pc is about to die if someone can help me with 1.motherBoard 2.Prossesors 3.HD 4.CG Card (not Quadro i still play Games) 5.Case

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by fp581,

ממ אין דרישות מסוימות זה בשביל משהו שאני מכיר והוא צריך עזרה בבחירה אזז בבקשה תעזרו כי אני לא כל כך מבין בניידים ד"א הוא קונה בארץ

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by Nparker,

אני מתלבט בין המחשבים lenovo x200 ו ה toshiba r500 כפי שאתם רואים חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל מבין שניהם מה עדיף לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by palpatine66,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by chric,

שלום לכולם,יש לי מחשב דיי ישן ורציתי לשדרג,השימושים העיקריים שלי הם גלישה וצפייה בסרטים וממש מעט משחקים,בזמן האחרון הוא דיי איטי במיוחד שאני פותח הרבה כרטיסיות בדפדפן,המפרט שלי [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300]Mainboard Model[/TD] [TD=align: center]GA-MA770-UD3 (0x000002DA - 0x4CB49E60) [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] manufacturer[/TD] [TD=align: center]AMD[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] model[/TD] [TD=align: center]AMD Athlon II X2 240 Processor[/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA GeForce GT 730 amd ddr2 4 gb ומארז [h=2]Antec Three Hundred Two Midtower Case[/h]זיכרו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום.צריך מפרט למחשב עד 4300 למשחקים כולל ציוד הקפי ומסך בלי O.C רק מ-IQPC תודההה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by guyshsh,

שלום כמו שאתם רואים אני חדש כאן ואני צריך מפרט למחדש חדש מטרת המחשב העיקרית היא משחקי רשת ומשחקים כבדים. תקציבי הוא בערך 4200 ש"ח כולל רמקולים מקלדת ועכבר, לא כולל מסך. כמובן שהזיכרון לא ירד מ2GB, לא חשוב אם זה 667Mhz או 800, OC לא מתוכנן כרגע. מעבד, עדיפות גדולה לAMD, גם מבחינת תקציב. כרטיס מסך תומך DX10 כמובן, מותאם למסך 19" רחב. בעיקרון אני צריך מחשב טוב, שלא ייחשב כזבל בעוד שנתיים ושיסחוב משחקים והרבה תוכנות במקביל בצורה טובה מאוד. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by itamas,

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-M Intel 865G Motherboard (HT, FSB800, SATA, VGA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2.0) [ ¤ 652.49 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory [ ¤ 705.73 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1 Ca…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by roee01,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000k. 2. מה שימושי המחשב - מסחר בבורסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה אפשר לעבוד עם 4 מסכים בעלי תצוגות שונות במקביל ושיעבוד בצורה חלקה לגמרי 10. האם חשוב לשמור על אופק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם.. אני זקוק לשני סוגי מפרטים : האחד - מחשב לעבודה שיוכל להריץ אינטרנט ואופיס בלי בעייה עם כול הציוד ההיקפי הנדרש וכולל מסך של 17-19 אינטש התקציב עד 3000-3200 כולל הכול והשני - מחשב ביתי למשחקים וסרטים שיכלול בתוכו אפשרות לקרוספייר עתידי ויכלול HD4870 , בנוסף נצטרך ציוד היקפי אך ללא מסך. התקציב עד 4500 חשיבות למארז קריר ושקט ושלא יהיה מצועצע עם אורות וזיקוקים ( אלא אם הוא יודע להכין קפה...) דרך אגב לא מתוכנן OC לאף אחד מהמחשבים. תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by אנטי-פסטו,

שלום, אני מחפש לרכוש נטבוק קטן ונייד לצורך אינטרנט אופיס וסרטים. חשוב מאוד שיהיה בעל בטריה חזקה ( כמו סדרת הeee למשל), מסך טוב ומעבד נורמלי להרצת סרטים דרך הhd וגם בstreaming מהאינטרנט בלי שיתקע. כמובן שיהיה קל משקל בלי צורך בתוספת של בטריה מכבידה מאחורה. תקציב 1500-1800 במקס. תודה לעוזרים!

23. שלום,השאלות הן: 1.------מחשב יד שניה או מחודש ,זה דבר לא כדאי ?נגיד מחודש או יד שניה מהדגמים החדשים והיוקרתיים. 2.------נושא האחריות חייב להיות בקניית מחשב נייד? 3.------קניה מאייביי +מיסים ומשלוח עדיפים מלקנות מחשב בארץ?(הכוונה,משתלם?) 4.------מה עליי לבדוק במחשב חוץ מהחומרה של ביצועים?(סוללה למשל )? 5.------מה גודל המסך שמומלץ לקנות? אני תמיד רוצה מסך גדול וחושב ש15 זה המינימום, אבל אני רואה שיש 13-14 ששולטים בשוק. וחוץ מיזה 13 הוא פשוט נראה קטן מאוד ,אין לי מושג איך מסתדרים עם זה .ויש מחשב מסך 14 שאני דלוק עליו .. ואולי עוד שאלות שיעלו לי בהמשך. אם בבקשה תוכלו גם לנמק לתשובות ,כדי שאני יהיה בטוח ויבין למה אתם אומרים ככה. אין לי עוד הרבה זמן להתלבטויות ,אני צריך להביא…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by Shoq,

רק מה שרשום הם הדברים החשובים, כל השאר לא רלוונטי. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות גודל המסך: 13-14 משקל רצוי: 1.5-2.0 האם נדרש זמן סוללה ארוך: לפחות 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רצוי SSD תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by Da-Funk,

אחותי מחפשת לרכוש מחשב נייד לשימושי Office ואינטרנט. מסך 15+, יש ילדים קטנים אז עדיף למשהו עם איכות בניה סבירה פלוס. לטענתה שיהיה הרבה זיכרון (אם לא אפשרי SSD אז HDD). תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.