עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1nstall,

היי בן-דוד שלי החליט להשקיע 5000+- במחשב החדש... אז הוא עדיין לא יודע אם AMD או intel (אשמח אם תתנו 2 מפרטים) הוא בעיקר מתכנת, בונה אתרים, פלאש, קידודים, ואלי קצת משחקים.... את המפרט יש לבנות מזיגזג (רק משם!) תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by doker,

לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להידלק הוא רק משמיע ציפצופים לפי מה שאני רואה הלך הלוח אם המחשב נקנה לפני 5 שנים פנטיום 4 רציתי לדעת אם אפשר להחליף את הלוח אם,הזכרונות,הכרטיס מסך,המעבד כי יש לי את המארז ספק כוח דיסק קשיח וצורב DVD אפשר עד 1800 רק אם זה באמת משפר המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  3. שלום לכולם, אני עוד מעט מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב ורציתי לקנות לתואר מחשב טוב ועמיד שיחזיק לי לפחות 3 שנים ואולי יותר ובגלל זה התקציב הגדול * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ד?) לימודים * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיפות למאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכי נוחה, מוארת, אם מתאפשר עדיף אפילו שיהיה את הפטמה שיש בלנובו THINKPAD * משקל רצוי? גג 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוךחשוב לי מאוד זמן עבודה ארוך ז"א בין 6-9 שעות בעבודה רגילה.. של גלישה קצת תכנות ואולי סרט או שניים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות USB3 לפחות 2 יציאות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 128/256 SSD * כונן אופטי? אין צורך *…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני למשל רוצה האקינטוש....יש קשר לבחירת מפרט? תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. אהלן. למנהלים - לצערי לא שמתי לב לפורום הזה והצבתי שאלה דומה בפורום לוחות אם מעבדים וזיכרון - ניתן למחוק את ההודעה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535963.0 . מה התקציב המקסימאלי? אני גר בחו"ל אז בעייתי לתקצב בשקלים אבל ניתן לומר עד 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+תכני HD+עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ+לייטרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. אז אחרי שעות של בחירת חלק חלק הגעתי למה שתראו פה, האם יש אפשרות לצמצם הוצאות ? לשדרג רכיבים ? אני אוסיף את השאלות מהמפרט על כל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, 5000 נראה לי מספיק כסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, SWTOR ועוד כל מיני משחקים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oren778,

לא מצליח להתקין כרטיס רשת בלנובו R61I מישהו יכול לתת לי מאיפה..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  9. האלן, - תקציב 6500 ש"ח. - לצורך הרצת משחקים כבדים, בנוסף גם לשימוש יום יומי כמו איטרנט. - אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה, אולי OC, עדיין לא ברור אבל בכל מקרה הוא לא יהיה גדול מדי. - לא צריך צורב (או כונני טקליטורים). - חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. - על הכרטיס מסך לא צריך שיהיו יציאות מתקדמות מכל סוג. - כונן קשיח קטן מספיק לי, אפילו 200 זה מעל ומעבר במידה ויש אפשרות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. חברה שלי קנתה מ notebookclub את ה dell vostro a840. בעיקרון קיבלנו אחריות מצורפת לחשבונית על דף רגיל שמפרט את האחריות אבל שלא אומר שהאחריות היא של דל. לכל החלקים 3 שנים (ספק וסוללה שנה). לפי מה שכתוב המעבדה שלהם נמצאת במדינת היהודים 85 בהרצליה פיתוח לפי מה שכתוב בקבלה, וצריך להתקשר למספר כשלהו כדי לפתוח פניה במידה ויש תקלה. האם זאת האחריות המקורית?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חרגיה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים גם בHD, משחקים, ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. pentuim 4 2.6 800 ht msi 865pe neo2 s 512 dual ddr msi geforce fx 5200 128ddr seagate 80 gb 8mb sata aoc 17 flat מקלדת עכבר כרטיס רשת כרטיס קול מארז והכל ב 3780

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. שלום , כפי שאתם רואים המפרט שלי מבוסס NF3U (חתימה למטה) והוא חדש יחסית , עכשיו בחרתי בלוח ובמעבד מכיוון שלא היה באפשרותי לשדרג כרטיס מסך . הבסיס הוא המפרט ואין לי צורך לשנותו אך עדיין אפשר לשפרו ואני מעוניין : 1. להעלות לגיגה זיכרון (ברצוני 2 סלוטים של 512 אך אני לא מצליח למכור את אלו שיש לי אז עוד שתיים של 256 זה טוב ?) ..... 2. להליף למארז יותר איכותי וקר עם אופציות של שניי מאווררי 120 (לפחות) 3. קירור למעבד (כרגע הוא בקירור סטוק ב-41-43 מעלות) - (המחשבה שלי היא על HYPER 6 ) 4. ספק כח חדש ואיכותי (כרגע ישנו ספר גנרי בן 8 חודשים שרשום עליו 500W ) השאלה שלי מה עדיף לבצע לפני ?.........אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות שלפי דעתכם כדאי לשדרג

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  14. מעבד- Intel Core i5-3210M מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 500GB Serial ATA כרטיס מסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M כונן- 8X DVD+/-RW Drive זיכרון 4096MB (1x4096) 1600MHz DDR3 אחריות- 12חודשי אחריות ושירות באתר הלקוח 3,271 ₪ http://www.dell-rev.co.il/Product/41252/Dell-Inspiron-N5520-I5-3210-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-15-6-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-AMD יש משהו יותר טוב מחיר דומה? המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. אני רוב הזמן לא לוקח אותו איתי לאוניברסיטה אז המשקל לא מאוד מעניין אותי. יש גם אפשרות להרחיב את הזיכרון ל8gb ב300 שקל או אפילו ל12 או 16gb, כדאי להוסיף?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הדגם: TY06Vxx/1024M של lenovo. מעבד סוג: Intel ® Duo Core מהירות המעבד: 1.66 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2300 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך wide: 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express מסך: Antiglare זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 NHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: SoundMAX רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by Gekass,

שלום, החלקים שברשותי, אני אשמח לדעת מחיר של כל חלק בנפרד ושל החבילה הכוללת. תודה. 1.GA-MA785GM-US2H סיבת מכירה: שדרוג מצב: כמו חדש, יש אחריות עד ל 22.10.13 תמונה: 2.AMD 4000X2 סיבה למכירה: שידרוג מצב: המעבד שועל קרבות וותיק, עבר איתי הרבה מאוד ובשנה האחרונה היה ב-OC של 600Mhz. נקי מתקלות, תמיד היה מקורר ועם משחה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us 3.Scythe Katana 3 סיבה למכירה: מצאתי משהו יותר קומפקטי מצב: כמו חדש, מגיעה עם כל הבאנדל והמתאמים. תמונה: 4.זכרונות DDR2 סיבת מכירה: שידרוג מצב: Kingston 2GB 800Mhz + OCZ Gold Series 2X1GB 667, הזכרונות תקינים ועובדים. תמונה: 5.כרטיס מסך MSI 4850 512MB סיבת מכירה: שידרוג מצב: הכרטיס נקנה פה באתר בט…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. כרגע המאוורר שלי הוא Xigmatek apache ep-cd903 http://www.xigmatek.com/product.php?productid=126&type=specification אני מעריך שזה מאוורר די פשוט רמת הרעש שלו ע"פ היצרן 20db אני מעוניין להוריד משמעותית (בלפחות חצי!) את רמת הרעש. אם הדבר כרוך בהתקנת מאוורר על בסיס קירור מים, אשמח ללינק לטכנאי שמבין בזה ובעל ניסיון בהתקנה של כאלה. תודה רבה רמי

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ואני צריך כמה חוות דעת על שני מחשבים שמצאתי או על מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם עד 6 אלף שקל . מחשב נייד HP 6730b GB991EA מעבד: Intel Core 2 Duo T9400 2.53Ghz זיכרון: 2048MB 667Mhz דיסק קשיח: 160GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.4 wide רזולוציה: 1680x1050 WSXGA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: 3D Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Altec Lansing כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש מודם 56K: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Vista Business Eng/Heb משקל: 2.7 ק"ג סוללה: 6cell Lithium-Ion קורא טביעת אצבע: יש מחשב נייד HP Pavilion DV…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by שחפון,

היי חבר'ה רציתי בבקשה את חוות דעתכם על מחשב שמצאתי בעזרת הכוונה כאן ובעזרת מחקרים על המחשב הנייד הנ"ל שאת מפרטו אני מציג כאן והוא מדגם DELL VOSTRO 1320 ולדעתי עונה לי על מרבית הציפיות פרט לחוסר ביציאת HDMI ... אז אני מקווה שתוכלו לתת לי את דעתכם על המפרט הנ"ל.. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=8709&catcode=774&AdCat=&parentid= שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by kip,

אני גם צריך המלצה למדפסת, עדיף משולבת... במפרט צריך ג'יגה RAM 160 ג'יגה HD, ללא רמקולים... תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום חברים, * מטרות המחשב? אני מתחיל ללמוד תואר ראשון באדריכלות לכן חשוב שיריץ תוכנות עיצוב כבדות על המחשב לדוגמא: אוטוקאד, פוטושופ, גוגל סקראצ', אופיס וכ'ו... כמו כן גם למשחקים,סרטים באיכות 1080P וכו'... * גודל המסך? 12'' - 15'' (יש עדיפות למסך קטן). * רזולוציית המסך? 1920x1080, הכי חשוב Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? bluetooth 4.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג פה אתם מבינים יותר ממני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by es88,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים - פיפא\פרו) צפיה בסרטים, צורכי סטודנט. * גודל המסך? 15.6 \ 14 (לגבי מסך מט - לא כל כך מכיר את ההבדלים) * רזולוציית המסך? יש עדיפות קטנה ל-FULL HD - אבל יחסית למחשבים שראיתי ולמחיר זה קצת מעבר לתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימלי של 500 * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? = * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - שלוש שנים לפחות (גם במחשבים שפרסמתי ניתן להרחיב את האחריות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - האם זה אומר לרכוש בנוסף את הדיסק? אם כן אז לא. …

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. שלום. רציתי לדעת את מה דעתכם על המפרט הבא לשימוש ביתי, בעיקר וורד, אינטרנט, קצת מוזיקה וכו'.. INTEL D.C E2140 ASUS P5GC-MX 120 g WD 1GB DDR2 667MHZ כרטיס מסך מובנה עכבר ומקלדת מולטימדיה מייקרוסופט מסך LG 1953TR 2MS SPEAKERS CREATIVE S330 2+1 DVD LG X18 3120 ש"ח מה אתם אומרים? האם המחיר והמערכת סבירים?

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד ועריכת וידאו ותמונות (premiere Photoshop lightroom) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת ועכבר אשמח גם להמלצה למסך (המסך הוא בנוסף לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

25. Started by cafri,

1. עד 5000 ש"ח, עדיף שיהיה יותר קרוב ל3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולם גם ישמש מעט ללכידת וידאו ממצלמת וידאו ולעריכת וידאו מזערית בעזרת Studio. כמו-כן יאוחסנו על המחשב תמונות וסרטי וידאו. עדכון: המחשב ישמש גם לחיבור מצלמות מעקב אחרי מטפלת (באמצעות כרטיס GeoVision). 3. אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים), למעט צורב DVD. 4. אפשר לוותר על כונן דיסקטים. 5. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס FireWire דרכו אני מחבר את מצלמת הוידאו למחשב, אולם אם יש חיבור על לוח האם אפשר לוותר על העברת הכרטיס. 6. חשיבות שקט: 6. 7. לא מתוכנן אוברלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אם בעלות אפסית: XP. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. אין חנות מועדפת. אזור מגורים: רמת-גן. 10. אני…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.