ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
המפרטים באתר נראים מעניינים מאוד והם באמת טובים אבל בכל החנויות שחיפשתי המחירים היו ממש מעל מה שאתם ממליצים אולי מישהו יכל להגיד לי מאיפה לקנות ???? אני מחפש משהו בסגנון של: מעבד AMD Athlon XP1800+ 0.13m 266mhz bus 355 גוף קירור למעבד SPIRE SuperRock AMD 47 לוח אם Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX 575 זיכרון פנימי TwinMos - 333mhz 256mb DDR - PC2700 233 דיסק קשיח Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition 410 צורב Lite-On 52x24x52 280 כונן דיסקטים TEAC 1.44 55 כרטיס מסך על לוח האם 0 כרטיס קול על לוח האם 0 כרטיס רשת על לוח האם 0 מארז Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T 307 ספק כח כלול במארז 0 ללא מסך
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מבולבלת, אני כבר עשיתי לי יאמבה רשימות לאיזה מפרט אני רוצה, וכל פעם אני רואה חוות דעת אחרת או מפרט אחר כאן, וקשה לי להחליט. השימושים שלי במחשב הם: אינטרנט אופיס תוכנות עריכת תמונה ווידאו סרטים (מידי פעם) צריבת DVD משחקים (לא כבדים, משחקי לוח, או משחקים מאתרים כמו REFLEXIVE או BIGFISH) אח שלי מידי פעם משחק במשחק און ליין באינטרנט (משחקים פשוטים כאלה). * חשוב לי כרטיס מסך מצויין בלי פשרות עם תמיכה HD, מחפשת אחר כרטיס 8800GTS או GT עם OC שעבר במפעל (יש הרבה גרסאות) * חשוב לי מארז מאוורר ואיכותי - לא חייבת חלון אבל חשוב שיהיו לו חיבורים נגישים בחזית או בחלק העליון (מה דעתכם על CM690?), קירור טוב למעבד ולרכיבים האחרים. * זכרון אממ - 4GB (האם CL4 או …
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב. יותר מאינטרנט ו-וורד הוא לא צריך. חשבתי לקנות מ KSP כי אני סומך עליהם יותר מIVORY..ואלו שני המפרטים שאני מתלבט ביניהם (לא ברור אם למישהו מהם יש יתרונות, אבל אני אשמח אם תוכלו לומר מי מהם טוב יותר) מעבדי AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 5…
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הי, בעקרון חשבתי על 2500 בתור תקציב, אבל באמת שאין לי מושג מה עולה כמה ולכן אני מוכן לשמוע גם יותר (אפילו הרבה יותר אם זה חובה לצרכים שלי, אבל אני מעדיף לא סתם לבזבז). הפעולות העיקריות שהמחשב יעשה מצויינות בכותרת, קומפילציה זה פעולה אינטנסיבית על המעבד, ריבוי ליבות בעקרון עוזר, אבל לא חובה להתשגע. חשבתי בעקרון על i5, אבל אני לא מבין כלום, סתם קרץ לי. דרישות מהמפרט: לוח-אם: אני רוצה כרטיס מסך on board של intel בלבד ו**לא** עם הציפסטים: GMA 500/600. אני רוצה מבחינת יציאות DVI*2 או DVI+HDMI, בנוסף כניסת PCI-E לשינויים עתידיים מבורכת. זכרון: אני רוצה מינימום 4gb ddr3, אם זה ממש זול, מוכן לזרום על יותר מארז: חשוב לי מארז שקט (זה מחשב בחדר שינה שפועל 24/7) שחור וסולידי, …
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS מחשב חדש עם מסך ורמקולים הוא צריך להגיע שבוע הבא. אשמח אם המומחים פה יגידו לי מה הם חושבים על המפרט, למרות שכבר שאלתי פה שבוע שעבר על הנושא (לפני הקנייה).. אני בטוח שתגידו שהמפרט מבוזבז וחזק מדי אבל אני בראש שאם כבר קונים מחשב אז קונים!! (מבקש דעה אמיתית על המפרט עצמו בלי קטע של לחסוך אלא אם כן אתם רואים משהו באמת חריג..) אז זה המפרט: core i5 3570k gigabyte z77x D3H gigabyte gtx670 OC windforce dell 24 inch ips kingston 8gb 1600 WD 1 TB sata 3 ssd 128gb sata 3 crucial microlab 880 lancool k59 seasonic x-650W - gold win 7 64 bit heb LG dvd 24X dual layer סה"כ קרוב ל8.6K כמה שאלות: 1. האם שווה לקנות win 7 אם עוד מעט יוצא win8? אני הרי…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום ממישהו מחשב נייד חדש עם אריזה ועם הניילונים.. ידעתי שהמחשב חלש אבל כנראה שלא הבנתי עד כמה.. המחשב בקושי זז ומנהל המשימות מראה לי שימוש CPU של 80 אחוז ושימוש זיכרון של 1.5-1.7 זכרון (מתוך 2) השאלה שלי אם אני אשדרג את הזיכרון הנייד ל4 GB האם זה יספיק? האם מהירות המחשב תשתפר פלאים? אם לא מה עוד צריך לשדרג עבור שימושים בסיסיים? גלישה במספר כרטיסיות במקביל, מוסיקה, וכו' צרפתי תמונה של המפרט.. תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי נייד ישן של אייסר (פנטיום III), והוא עובד מצויין אבל אין לו WIFI יש אפשרות להוסיף לו כרטיס אלחוטי? איך עושים את זה והאם זה משתלם (המחשב מיועד רק לאינטרנט ותו לא) תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, השרת המשרדי שלנו (שהיה בעבר מחשב ביתי רגיל) התחיל קצת לקרטע ואנחנו מחפשים אחד חדש. אנחנו מריצים לינוקס (אובונטו כמובן :-) ללא שרת X (משמע ללא שום ממשק גרפי). הוא משמש אותנו בעיקר לפיתוח (Python/Ruby/PHP/Perl) ומריץ שרת ווב (Apache), סמבה (לא מעביר קבצים גדולים במיוחד, לא משמש בתור שרת הורדות או משהו בסגנון), דאטאבייס (Postgres + MySQL), שרת SVN ו Trac. אין צורך בכרטיס מסך/קול, ציוד הקפי, כונני דיסקים/דיסקטים (מישהו עדיין משתמש בהם?) או מארז משוכלל (הלבן הסטנדרטי זה אחלה לגמרי, למרות שנראה לי שלא מוכרים כאלה כבר). למעבר חלק מהשרת הנוכחי, אנחנו מעדיפים להישאר על 64 ביט, אבל זה לא חובה. התקציב יכול להתגמש למעלה אם יש צורך, אבל אנחנו מעדיפים להשאר על ה 2000 ומטה. אם אתם…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לבצע שדרוג מקיף למחשב קיים (מחליף את הרוב). תקציב מקסימלי 4000. מפרט קיים: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. ASUS P7P55D Motherboard 3. G.Skill 8GB 1333Mhz DDR3 RAM - 4 x 2GB 4. 256GB Sandisk Ultra Plus SSD Drive + 1TB HDD Drive 5. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 6. Antec Sonata Designer 500 Case 7. Antec HCG-750M (750W) Modular Power Supply גוף קירור CPU של נוקטואה (גוף גדול עם שני מאוורים 120 מ"מ משני הצדדים) כדוגמת Noctua NH-U12P SE2 (לא יודע לומר את הדגם המדוייק, נקנה ב- 2009 יחד עם המחשב) מה נשאר: מארז, ספק, דיסקים וגוף קירור (האחרון אם אפשר) לשדרג: מעבד, לוח אם, זכרונות (16GB וצפונה) וכרטיס מסך כמובן תודה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש התעייצתי עם חברי הפורום בנוגע למחשב חדש אני מעוניין לקנות. ביקשתי שיעזרו לי לבנות מפרט גיימינג מוצלח שעולה 5500, ללא מסך ועד 6500 עם מסך. רוב התשובות שקיבלתי היו "אין מצב. תעלה את התקציב שלך, כי אין סיכוי שתבנה מפרט טוב במחיר הזה". אז החלטתי לשתף אתכם במחשב שאני קונה, כי עזרתם לי לא מעט והיום של ההזמנה קרב (29.08.10): מעבד - .i7 870 2.93Mhz לוח אם - P7H55-M\USB3 s1156 של ג'יגה בייט. זכרון - 2X2GB 1600 Mhz של .Corsair כרטיס מסך - GTX 460 1GB של ג'יגה בייט. צורב DVD\CD של סוני. גופי קירור - שני מאווררים של זלמן. 1 למארז ואחד למעבד. מארז - SopranoRS של טרמל-טק. מסך - 23 אינץ', 2MS, של סמסומנג (דגם: P2350) מערכת הפעלה - ווינדוס 7, 64 ביט באנגלית. הרכבה.…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם את המחשב הראשון שלי הרכבתי לפני כ5 שנים בעזרתכם, אשמח לעשות זאת שוב, אחרי המון לבטים אם להשקיע ב-vostro 3560 מחשב נייד בינוני-, הבנתי שהוא לא יספק את דרישותי, ולכן אני פונה אליכם אני צריך מחשב עם כמה שפחות כבלים, קניתי usb wireless, עכבר אלחוטי, והדבר היחידי שאצטרך לחבר לחשמל זה את הכבל של כונן המחשב, המסך, המקלדת והמסך לכונן המחשב. במידה ו"קפצתי מעל הפופיק" בדרישותי ביחס לתקציב אשמח לקבל את המפרט המקסימלי שאפשר להוציא מהתקציב שלי. תודה רבה מכל הלב לכל העוזרים, מעריך זאת מאוד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מבחינת קנייה בחנות אמינה במחירי השוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתק…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך, אם כי אני מעוניין להשקיע במפרט שיחזיק 4 שנים +/- במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית כולל עבודה על DB של SQL (עובד עם תוכנה המשתמשת ב SQL SEVER 2005) תוכנת SAP + גלישה + OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר 5 ימים בשבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא עבור משחקים, מסך LCD 19 SUMSUNG * לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקציב הינו 3000 ש"ח וישנה אפשרות לחרוב בעד 500 שקלים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (אך לא גיימינג),פנאי וכן הרצה של סרטי HD. הרזולוציה שהמחשב יריץ תהיה 1920X1080 אולי יותר אם יתאפשר. הבניה היא של מחשב שלם חוץ מהציוד ההיקפי. השקט אינו קריטי ממש (5/10). לא מתוכנן אוברקלוק בכלל, ואין צורך לכלול מערכת הפעלה. מה שחשוב שלמחשב,בין היתר, יהיה קירור טוב בגלל שהוא בקומת גג ששם כל הזמן חם, גם בחורף. שירכיבו לי אותו בבקשה, אני גר בערד אז אם אפשר שישלחו אותו בדואר או משהו. USB3 ,ESATA וכל השאר שיכללו בלוח האם אלא אם כן זה מייקר את הלוח ממש. אני רק אבקש שהתקציב יכלול הארד דיסק של 750 גיגה. המחשב לא מתוכנן לשדרוג לכן התקציב הזה צריך להספיק למחשב ממוצע שישאר לאורך זמן במידת האפשר.…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שקראתי מלא פעמים דברים בפורום ונעזרתי בו הרבה בעבר, אז זה הזדמנות להגיד קודם כל תודה. המחשב הקודם שלי שבק חיים ואני רוצה להרכיב משהו חדש. השקעתי די הרבה בלקרוא ביקורות, דירוגים ולהסתכל על מחירים והגעתי למפרט שכתבתי למטה. הייעוד של המחשב: 1. גיימינג 2. עיבוד גרפי (תוכנות מסוג arc+, sketchup ודברים דומים שלוקחים זמני עיבוד הזויים). 3. מניח שזה לא ישפיע, אבל המחשב הוא גם ה-media center שלי. מחובר בכבל ישיר לטלוייזיה ולמגבר בסלון ודרכו אני רואה את עיקר הטלוויזיה. בעצם זה כן משפיע.. זה הסיבה שחשוב לי שהוא יהיה שקט כי הרעש של המאוורר מטריף אותי אז מה אני רוצה מכם.. דעה כנה. איפה הגזמתי, איפה התקמצנתי מה סתם מלא כסף ומיותר ומה כדאי להו…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אהלן , רכשתי Y700 ושמתי לב שישנם אפליקציות שנפתחות מטושטש (STEAM למשל) . יש לי WIN 10 64BIT . אשמח אם מישהו נתקל בדבר דומה? מסך 15.6 אינץ 1920X1080
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של עד 4K. הצרכים הם בעיקר צרכים סטודנטיאלים. * מטרות המחשב - WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, תוכנות גראפיות קלות (CS4 למשל) ומשחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - שעתיים-שלוש (גם זמן הסוללה לא קריטי כ"כ) * יציאות - USB, HDMI וכל שאר היציאות הסטנדרטיות * בלוטות - לא חובה, אם יש - מה טוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320, עדיף 500 * צורב DVD - חובה * אחריות - אחריות בינלאומית פחות חשובה, רצוי אחריות טובה ואמינה פה בארץ * העדפה לחברה כלשהיא - רצוי DELL או TOSHIBA, אבל במגבלות התקציב, אשמח לכל הצעה. (יש דגמים של פאקרד בל ושל סמסונג שנראים לא רע) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין, מהי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרת המחשב: משחקים והורדות בתוכנות כגון אימיול טורנט וכו' ועבודה לטווח ארוך (כ5 שנים בלי להחליף מחשב) אין צורך בציוד נוסף למחשב כמו כן גם מסך... לא צריך עדיפות למחשב שקט יחסית אך לא קריטי מעבד INTEL COR 2 DUO 3.33Mhz 6MB FSB1333Mhz E8600 זכרון OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC cl5 OCZ2RPR10664GK 4096 MB לוח אם Gigabyte GAEP45TUD3R כרטיס מסך Sapphire HD4870 1GB PCIe 256Bit TOXIC EDITION ספק Corsair 650W CMPSU-650TX מארז CoolerMaster HAF 932 כונן קשיח (שני כוננים מחוברים ב RAID) WD RE3 500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM WD5002ABYS קירור למעבד SCYTHE Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler מה דעתכם על המפרט הנ"ל ? יש משהו לתקן ? עדיפויות לחומרה אחרת…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה? יש לי כרגע מחשב בן 6 שנים ששודרג עם הזמן והגיע הזמן להחליפו. למפרט בתמונה יתווסף כונן SSD של סמסונג EVO 840 שרכשתי לפני שנה + כונן 1TB עם כל החומר האישי שלי. השימושים שלי כבדים אך לא כוללים משחקים כלל. המחשב דולק 24\7 ומהווה מרכז המולטימדיה הביתי [נמצא בסלון - אין לנו כבלים בבית]. חשוב מאוד מהירות המחשב, שיהיה לטווח ארוך, צריכת חשמל נמוכה. לא מתכוון לעשות OC. תמיכה בכל פורמטי הסרטים ועבודה עם קודי. הזרמת סרטים וסדרות למחשבים אחרים בבית, עריכת מסמכים באופן יומיומי. יש מספר תוכנות גיבוי שעובדות כל הזמן ומסנכרנות ללא הפסקה כגון דרופבוקס, גוגל דרייב, crashplane, ועוד. …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמה השילוש הבא וכרטיס מסך שווים ? AMD PHENOM II 955 4GB KINGSTONE DDR3 1333 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 SAPPHIRE HD5850
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יו מה המצב חברים? אני תיכף משתחרר ומחפש להחליף את הלפטופ הישן והלא מתפקד שלי (בקושי 2 גיגה RAM) במשהו יותר רציני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו באבויה נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. בכל זאת רבע מהמענק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בעיקר משחקים. אני לא בחור של קונסולות ובא לי ליהנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימושים הבאים: - רוב הזמן עבודה עם פיתוח אפליקציות פלאש ופלקס - בעיקר תכנות אך גם אנימציה. - מדי פעם עריכת וידאו (לא מאד אינטנסיבי) - מדי פעם שימוש בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות (גם לא עבודה אינטנסיבית) - צפייה בסרטים (עיקר העבודה שלי היא בתכנות. השימושים האחרים בהיקף קטן יותר. ) - אני לא משחק משחקים אך במסגרת העבודה המחשב נדרש לפעמים להריץ אנימציות כבדות. - רוב הסיכויים שתהיה מע' הפעלה ויסטה (הבנתי שאם המחשב מספיק חזק היא יודעת לעשות את העבודה, לא?). הדגש מבחינתי על מהירות ועוצמה בעבודה. לעיתים קרובות המחשב פתוח עם כמה יישומים בו זמנית, חלקם עשויים להיות כבדים מבחינת צריכת משאבים, ואני רוצה שלא יקרטע לי. אולי כדאי 4GB זכרון? אני רחוק מלה…
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-