עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש מחשב "חזק" וקל (יחסית) לפיתוח, יריץ הרבה Visual Studio, בטח איזה דטהבייס לצרכי פיתוח, קצת vmware. חיפשתי לפטופים שהם עם מעבד "HQ" (בניגוד ל "U" הפופלרי) וניתקלתי ב E5470 הזה. האם יש למישהו נסיון איתו? (ביצועים, מסך, מקלדת וכו). האם ניתן לחבר אותו ל 2 מסכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yotam360,

אני בכלל לא מבין בשוק המחשבים הניידים, אבל המחשב מיועד קצת לעריכת מוזיקה וקצת משחקים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by fizban,

שלום לכולם! יש ברשותי לפ טופ די ישן... והייתי רוצה להחליף אותו... (Dell Latitude D500 - Pentium M - 1.3 GHz) עכשיו השאלה הגדולה היא, האם כדאי לי (או האם אפשר בכלל) לשדרג לפ טופ? או עדיף לקנות חדש? ואם אפשר לשדרג, אז אילו חלקים כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מהר יותר.. (מצטער על הבורות.. אני עדיין לומד..) השאלה עולה מן הסתם בגלל שאיני מעוניין להוציא הרבה כסף על העניין.. (אני מעונייין להוציא גג 2000 שקל על שידרוג\החלפה). אני צריך בסך הכל מחשב לגלישה באינטרנט + כמה תוכנות אופיס בסיסיות.. והמחשב הזה כבר מתחיל לזחול.. (אני מאשים את XP!!). אז מה אתם אומרים? אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו לי תודה מראש! טל

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by enzo,

לאינטרנט...תוכנות....מוזיקה.....ואולי קצת משחקים, ללא ציוד היקפי. את המארז, הדיסק הקשיח והספק אני משאיר. האם כדאי להשאיר עוד משהו? הרכישה תתבצע באיזור חיפה, לא מזמין באינטרנט. אז מה ההצעות?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by yuri1987,

צריך מחשב לאבא של חבר ב3K כולל עכבר+מקלדת בלי מסך מארז קומפיוקייס400W יספיק לדעתי השימושים הם לראות סרטי XVID, אין צורך בHD\BLURAY גלישה באינטרנט ואופיס תודה **** פרט חשוב ששחכתי לציין, חייב שיהיה בלוח אם יציאה אופטית של סאונד

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by fibola,

יש לי הצעה לקנות INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53GHZ לוח אם ECS intel 945 chipset H.D - samsung 160gb זיכרון samsung 1gb ddrII 667GHZ צורב DVD samsung X18 מסך "19 AOC סה"כ 2380 ש"ח כולל מע"מ. אין לי צורך במחשב חזק למשחקים או תוכנות עריכה כבדות למיניהן. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. מה ההבדל בין סוגי המסכים הבאים? מה ההבדל בין tft לled מה הכוונה שרושמים W/ ומה ההבדל בין wxga+ לרגיל? 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight, Camera Free camera for a limited time. 14.1 WXGA+ TFT, w/ CCFL Backlight, Camera [add $60.00 $30.00] Includes free camera for a limited time 14.1 WXGA TFT, w/ LED Backlight, Camera [add $80.00 $50.00] Includes free camera for a limited time. 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight [add $150.00] 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight, Camera [add $180.00 $150.00] Includes free camera for a limited time.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  8. שלום, מטרת המחשב: גודל מסך 15 או 14 אינץ אין צורך בCD (מספיק מס' USB) מטרת המחשב: סרטים בעיקר, כתיבת מוזיקה בתוכנה logic Audio Platinum. כולל מערכת הפעלה. עדיפות לאחריות בינלאומית. מחיר: עד 1000 שח. (כולל משלוח ומיסים אם ההצעה מחו"ל) תודה מראש

9. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 דגם L.A2BCE גרסא LG-1637. המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה מותקן עליו ועם כל הדריברים מותקנים (אין דיסק של דריברים) יש תוכנת LG Intelligent Updat שדרכה אפשר לעדכן את המערכת. אני רוצה להעיף את הויסטה המזעזעת הזו ולהתקין XP SP2. שמעתי פעם שיש בעיה עם התקנת XP על המחשב הזה (אני לא זוכר בדיוק מה הבעיה), לכן אני רוצה לברר לפני אם מישהו יודע על בעיה כלשהי בהתקנת XP. *מאיפה ניתן להשיג דריברים שיתאימו? *האם יש דריברים לכל החומרה ? (ביוס, smartcam, Atheros wireless network adapter וכו'). *האם יש אי התאמות של חומרה-תוכנה כלשהן עם הXP? אשמח לכל הדרכה שהיא...

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Nishinga,

בהמשך לנושא הוקדם שלי פה מלפני כמה ימים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496070.0 קבלתי הצעה על המפרט הבא בסכום של 5500 ש"ח, רציתי לדעת מה אתם אומרים, כמו כן יש לי אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ל-Radeon 6950 מה שיעלה את מחיר המפרט בכ-300-400 ש"ח אני מאמין. מה דעתכם? מעבד: Intel Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box לוח אם: Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET כרטיס מסך: Nividia GTX460 2GB GDDR5 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח: Hitachi SATA3 2TB 7200rpm מארז: ANTEC One Hundred Case ספק: Winpower 600W צורב: LG DVD-RW x22 מסך: Dell U2311H 23" FHD

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. שלום , אני בדיוק חזרתי מטיול בארה"ב וקניתי לעצמי כמה חלקים למחשב עתידי. כבר הרבה זמן אני משחק במחשב יחסית ישן(אני חייב לשחק על רוב המשחקים החדשים שיוצאים על הגדרות מינימליות , ורוב הפעמים אפילו אז הם עדיין מקרטעים) והגיע הזמן לשדרג. השתמשתי בשאלון שנמצא בפורום. 1. מה התקציב? לא נשארו הרבה חלקים לקנות, בסביבות 1k-2k אני חושב. 2. מטרות המחשב?: בעיקר משחקים (רובם כבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?: מעבד כרטיס גרפי לוח אם וזיכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?: אני לא יודע מספיק בשביל שתהיה לי העדפה , לכן אני מבקש עזרה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?: הקירור חשוב העיצוב לא , המחשב נמצא בחדר ש…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. ככה אלה בערך הדרישות שהוא צריך : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? 15.4 - 15.6. * משקל רצוי? לא כבד מדיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יעזור אם כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) גם יעזור אם כן. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * זכרון : 4GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, מספיק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או לנובו. שיהיה מחשב טוב, לא איטי ושיזוז ולא יהיה נכה שיהיה כיף לעבוד איתו ושיהנו ממנו עד כמה שרק אפשר. נשמח להצעות והמלצות שלכם לסכום של עד 4,000 מקסימום, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  13. מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית תלת מימד ועריכת סרטים (לא עריכה מקצועית, בעיקר לכיף...), צריך להריץ חלק PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR ודומיהם, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו דומה (אבל לא 17 ולא 13....). בעיקר חשוב שאוכל לראות טוב במסך כשאני יושבת בחוץ (שמש מלאה) רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? עד 2.5 קילו - רצוי כמה שפחות... האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 2.0, USB 3.0 (אם אפשר גם VGA, אבל לא נראה לי שזה חובה) Bluetooth? ממש לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500mb (אם נכנס בתקציב SSD, זה יהיה מצוין) כונן אופטי? כן, עם צורב. האם…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום לכם, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורך הלימודים. המחשב הזה קרץ לי רבות עקב המעבד , הזיכרון, סוללה וכרטיס המסך - הבנתי שבסדרה 8400 יש בעיות התחממות. המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים אלא רק PES08 ו 09 שיצא בקרוב. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV41030 האם יש מחשבים יותר טובים באותה רמת מחיר? האם יש איזה שהן בעיות עם האחריות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיעבוד כמו שצריך עם משקפי VR (ריפט S) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב / ירושלים, אב…

16. דרוש המלצה למחשב נייד עם דגש על ״גיימינג״ כמה שאפשר בתקציב. התקציב 2000 שח אין אפשרות לחריגה. המחשב נקנה מחר! אני יודע שזה תקציב נמוך ובפרט אם אני רוצה ביצועי גיימינג אך בכל זאת פניתי לחברי הפורום לעזרה שאדע לפחות שה2000 שקל האלו ינוצלו במקסימום האפשרי ושאדע שעשיתי איתם כמיטב יכולתי. תודה לכל המגיבים והועזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שימו לב !!! לאחר סבב של בדיקות הגעתי למסקנה שעדיף לקנות מחשב תחת קורת גג אחת ולא להתפזר ולהתרוצץ בעתיד . אתמול היתי בחנות מחשבים של רשת K.S.P . יצרנו מפרט שעומד בתקציב שלי . מעבד Intel 6850 4mb cach 3.0MH לוח אם של Gigabyte P35 - DS3L כרטיס מסך של Gigabyte 8800 GTS 320mb . 2 כרטיסי זיכרון של Kingston 1GB 667MH ושימו לב המארז של Cheiffe Giga case + chieffe 550W כולל הספק 550W הארד דיסק של WD 320GB (16MB? מחיר המחשב 5080 במזומן לא כולל הרכבה 10 ש"ח הרכבה ספישל ( לקבל את המחשב יום למחרת ) ולא לחכות שבוע זה עוד120 ש"ח . מכוון שאני פורס לארבעה תשלומים אני משלם ריבית לאשראי 4.3% אם אני זוכר נכון . סכה"כ יוצא שאני משלם משהו באזור ה 5460 ש"ח משהו כזה . תיקרת ה 5 וחצי . שימו…

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by asry,

1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by minder5,

שלום חברים. מקווה שאני בפורום הנכון. קרוב משפחה מציע לי לקנות ממנו מחשב והייתי מעוניין לדעת מה השווי שוק של מחשב עם מפרט כזה. מעבד i5 8500 3.00mhz לוח אם asus rog astrix b360 g זיכרון 8gb hyper x 2400 (2x4gb) כרטיס מסך gigabyte gtx 1060 6gb ספק כח corsair 650cw מסך aoc g2460v מקלדת razer blackwidow ultimate green מארז antex gx1200 המחשב בשימוש כשנה וחצי .

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. התקציב שלי הולך יותר לכיוון ה 2000 ש"ח, אבל יכול לחרוג קצת למעלה. המחשב אמור פחות או יותר רק להריץ אופיס ודומותיה, לשימושי גלישה באינטרנט ואולי קצת הרצת סרטים... עברתי ובדקתי באתרים שונים ובחנויות שונות, אבל אני אובד עצות בגלל הכמות האדירה של החלקים במחירים נמוכים, אז אודה לעזרתם של אלה שמבינים קצת יותר ויכולים להמליץ לי על דרך בכל זאת לקבל מוצר סביר במחיר כל כך נמוך. שכחתי לציין... המפרט אמור לכלול גם מסך, אז אני אשמח להמלצות גם בתחום הזה. סבתא יושבת לי על הראש, אז אני אשמח לתגובות מהירות :-\ תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by sharontk,

אני מחפש מחשב לשימוש כללי בעיקר לילדים גילאי העשרה המוקדמות , אני מתלבט בין לנובו ודל, תקציב של עד 3000 ש"ח. אשמח לעזרה הנושא די דחוף

23. Started by brum,

שלום. ביקשתי מכם המלצה למפרט ב-7000 ש"ח וקיבלתי את הנהדר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164971.0 אין ספק שזהו מפרט מעולה שמאוד הייתי שמח שיהיה לי ...אבל עכשיו גיליתי שמקום העבודה שלי דורש ממני השתתפות ולכן אני נאלץ לרדת בתקציב אבל עדיין זקוק ליעוץ מכם. עדיין זה חייב להיות אינטל אבל רק בתקציב של 5500 ש"ח ולכן "אסתפק" ב- 1 ג'יגה זיכרון במקום שניים. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה רבה רבה ומצטער על אי ההבנה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. אהלן, אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי לשימוש בייתי של אינטרנט/אופיס/מולטימדיה ללא משחקים, OC אבל אולי כן תוכן HD בקטנה. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, ללא ציוד היקפי אבל עם Win7 OEM: מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ₪278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ₪359 כמות:1 http://w…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.