ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ובכן, מאחר ואני לא הכי מעודכן בדברים - אני פונה לעזרת המומחים המעודכנים... לסבא יש היום מחשב ענתיקה ובו P4 ואיזה ג'יגה זיכרון DDR1 שהצלחתי לגרד מכמה מחשבים ישנים. המחשב מדי פעם עושה בעיות וכל מיני שטיקלעך שגורמות לנו לרצות להחליף אותו במשהו חדש, עם אחריות כדי שיהיה קצת יותר שקט נפשי וכדי שלא אבלה שם שעות על גבי שעות כל חודש (או לפחות מהסיבה הטובה ולא בתיקון המחשב). מאחר ומדובר בסבא שלי, שעם כל הכבוד לו - ויש כבוד, הוא בסה"כ גולש באינטרנט (אתרי חדשות וכו', אפילו לא משהו "קשה") ומשחק סוליטר ולכן חשבנו ללכת על משהו פשוט שבפשוטים. אי לכך ובתהאם לזהו ראיתי באייבורי את המחשב הבא שכולל דברים נחמדים בסה"כ : 2GB זיכרון ספק מחברה מוכרת -FSP 500GB (אבוד אם אפשר להוריד ל…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מארה"ב מחשב DELL E6400. המחשב בהכנה וישלח ליעד שאאסוף אותו משם בבואי לארה"ב בקרוב. קניתי כמו שכולם אמרו את האחריות של NBD 3 YEARS. כולם דיברו על הטופס הזה של העברת אחריות. משהו יודע איך אני משיג אותו? אני צריך לדבר עם משהו פה בארץ בשביל להשיג את הטופס? או ש DELL ארה"ב? משהו עשה את זה ומוכן להסביר על התהליך. זה יגיע אולי באריזה עם המחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב חדש. המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודי אנימציה ותלת מימד. שלושת הדברים שנתנו לנו דגש עליהם זה מעבד, זיכרון וכ. מסך. המחשב צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד ברינדורים ארוכים. מעבד CORE @ DUO או אולי אפילו CORE @ QUAD. בעל 4 ג'יגה רם. וכ. מסך אני רוצה של NVIDIA או 9600 או אפילו 9800. בנוסף הארד דיסק של טרה. ועוד, החדר שלי מחובר בWIFI לרשת בבית, אז אני מניחה שאני אצטרך כרטיס רשת אלחוטי. (מצד שני, האם אפשר יהיה להוריד מהמחשב הנוכחי שלי את הכ. רשת שעומד בו?). המחשב צריך להיות מקורר בצורה טובה, כי עד היום תמיד היו לי בעיות עם זה, כנראה שהוא עומד במקום שהוא לא מקבל בו מספיק אויר. מאותה סיבה, המארז צריך להיות די מאוורר. רצוי שהמחשב יהי…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
למטרת מחשב משרדי פשוט, אני מתלבט האם לרכוש ב 1,500 ש"ח מחשב הכולל דיסק קשיח וצורב DVD (שניהם SATA), או להשתמש בחלקים שיש לי בבית ממחשבים ישנים, קרי, דיסקים קשיחים בחיבור IDE, צורבים בחיבור IDE וכונני DVD בחיבור IDE. אני נוטה לרכוש מחשב ב 1,500 ש"ח, לגמור עם הנושא עם פחות כאבי ראש, מצד שני, מעולם לא הרכבתי מחשב, וחשבתי אולי יהיה נחמד לרכוש רק את החלקים הבאים, ולהרכיב אותו בעצמי. 1. מה דעתכם ? האם יהיה מסובך להרכיב את הכל לבד ? 2. האם זה יהיה גרוע להשתמש בצורב ודיסק קשיח IDE, או שזה לא יהיה מורגש במחשב משרדי ? 3. האם לוח האם יאפשר לי לחבר מספר התקני IDE, או שאני מוגבל רק לכבל אחד אפור רחב, עם 2 התקנים עליו בלבד ? תודה מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
GMA 4500M Intel GL 40 GeForce 8200 1) מי יראה גרפיקה הכי טוב? 2) האם יש לפסול את GeForce 8200 עקב חימום יתר? 3) האם בנייד שיש בו את Intel GL 40 ניתן להריץ את המשחק סימס 3 בצורה חלקה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב חדש חוץ מסידירום,כולל הכל (כולל מסך) עדיף מארז לבן שיהיה חזק כמה שיותר... זה למשחקים...
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שזה יהיה מחשב תותח וחזק יתאים טוב למשחקים אבל אני לא גיימר. כמה דגשים: הלוח אם חייב להיות טוב מאוד ושיתאים לחומרה העתידית(שיהיה תומך בכפולי ליבה של AMD) הכרטיס מסך חייב להיות: X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מינימום 1gb זיכרון הארדיסק 120-160 גיגה SATA2 ומסך LCD 17 בזמן תגובה של ms8 (לא חייב להיות מותג רק שיהיה טוב ואיכותי) ואם אפשר שיהיה אפשרות ל OC טוב בעוד חצי שנה ככה ובלי ציוד היקפי נ.ב לנסות לא לחרוג מהתקציב אבל אם כן רק ב מאה מאתיים שקל לא יותר
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המחשב הוא לצרכי לימודים, המחיר 5150 עם 1GB זיכרון ... מחשב אדיר לדעתי לסטודנט, 4590 זה בדיחה בשביל כזה מפרט ... סוג מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology מעבד Intel® Core Duo processor T2250 ?1.73 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2? MB ברמה 2, מהירות אפיק ?533 מגה הרץ Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g??, LAN? אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP Home Edition Upgradability מחשב תואם Windows Vista זיכרון סטנדרטי ???512 MB סוג הזיכרון DDR2 667 MHz מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2? של עד 2GB מנהלי התקנים פנימיים כונן דיסק קשיח פנימי ?80 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בעלות של גג 5000 ש"ח שיוכל לספק לי את הצרכים הבאים : ניגון סרטים HD ע"ג מסך 42 FULL HD, עבודה שוטפת, VMWARE, תכנות, הורדות, משחקים קלים/בינוניים ( אני רואה במשחקים בונוס ולא הכרח) . המחשב חייב להיות שקט!! אני לא יוכל לחיות עם מחשב רועש משום שהוא ימצא בחדר השינה שלי.. בכללי מה שאני רוצה מהמחשב זה : מעבד INTEL 4 CORE ( הבנתי שיותר טוב 4 בשביל תכנות וכאלה, תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון 4 ג'יגה. כרטיס מסך שיכול להריץ סרטי HD עם יציאה לטלוויזיה בלי להעמיס על המחשב. אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה/טובה זה יהיה בונוס מבחינתי. HARD DISC שיהיה בנפח של לפחות 500 G אבל עדיף 1 T. מארז שיהיה שקט, ספק שיוכל לספק את צרכי המחשב. יש לי כבר מסך סונ…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 למחשב ו2000 למסך 2. מטרות המחשב? הכי חשוב תכנות, אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שגם משחקים ירוצו בכיף 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני רוצה לקנות מסך אבל לא בטוח שבאותו זמן עם המחשב בסביבות ה2000 שקל 22 אינטש ומעלה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד הקפי עכבר מקלדת וכו' 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שאתם ממליצים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה שקט יחסי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב במעבדה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל …
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 15" * רזולוציית המסך? כמה שיותר * משקל רצוי? 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. את המחשב אני קונה בארה"ב
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בניתי מחשב למשחקים ולסרטים מה אתם אומרים? עם יש למישהו הצעות לשיפור או מפרטים יותר טובים וזולים אני ישמח קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 509 1 לוחות אם Asus M2N-E GREEN ¤ 573 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 120 1 זיכרונות Corsair 1GB Value Select DDR2-667 C1G667 ¤ 194 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 403 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 668 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 166 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Premium 64Bit English ¤ 642 1 הרכ…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה מפרט אצטרך לדבר כזה והאם המחשב HP G6-1160SJ שהוסף לו 4 ג'יגה ראם מתאים?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
236 דווח פורסם 2011 ביוני 4 כותרת הדיון מחשב נייח עד 2000 שקלים תוכן ההודעה הראשית עד היום הייתי כול 4 שנים פשוט זורק את המחשב וקונה חדש היום אנח מחפש לקנות מחשב שאני אוכל לשדרג כול פעם ולא לזרוק ולרכוש שוב חדש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבועות האחרונים אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שאמורה להתחיל ללמוד שנה א' באוניברסיטה בשנה הבאה. לאחר חיפושים רבים התמקדתי על שני דגמים ספציפיים של לנובו: Lenovo IdeaPad S310 Lenovo ThinkPad Edge E330 ההבדלים בינהם (מבחינת המעבד וכרטיס מסך ייעודי) ידועים לי אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום ביקורת על הS310.(כל מה שאני מצליח למצוא הוא ביקורות על הU310). לסיכום, על מה מבינהם הייתם ממליצים? מישהו יכול למצוא לי ביקורת על הS310 איפשהו? מישהו יודע מהם חיי הסוללה של הS310? והנה השאלון, למקרה שתוכלו למצוא משהו אחר טוב יותר: התקציב עומד על עד 3500 שקלים, אבל הצלחתי למצוא באיזור של ה3200 הרבה טובים.המחשב עומד להיקנות בארץ. עדיף קנייה של המחשב בחנות אמינה ולא בחצי חינם. חש…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רוצה להפעיל משחקים - כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח, לא משחקים רציניים. רוצה להתקין ויסטה. רוצה שהרבה תוכנות ירוצו בו זמנית בלי תקיעות (רצוי זיכרונות טובים!). *יציאת : (בלוח אם) SPDIF Out port (coaxial+ optical תקציב 2K. ביד שניה מצאתי את זה : לוח P35-DQ6 מעבד Q6600 B3 קרור למעבד NINJA איך המערכת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
העדפות 1.צשחקים כבדים, 2.סרטים, מדיה סנטר ספק 550w huntkey מעבד intel cord i5 750 לוח אם intel dp55wb ddr3 זיכרון 2G DDR3 1333 דיסק קשיח 500G HITACHI צורב דיוידי אל גי כרטיס מסך gigbit ati hd4850 512DDR3 סט אלחוטי לייזר מארז enlight קטן הכל 3400 משמש לסרטים , משחקים כבדים GTA VI ובהמשך גם יהיה למדיה סנטר כמה אפשר להוזיל ולמה לא להתחדש בדור החדש ולרדת בדגמים? בבקששה מפרט שיענה לבקשותיי מבוסס אינטל רציתי את דעתכם לפני שאני מאשר להרכיב לי אותו תודה אלירן
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-