עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tranquility,

היי, אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון לכמה שווה המארז + הספק: מארז: Antec Three Hundred ספק: TR2 RX 450W תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני קונה מחשב חדש,איזה כרטיס טוב אני אצטרך לקנות בכדי שיהיו לי ביצועים טובים במשחק? תודה רבה [לא משנה המחיר] אני מצטער שפתחתי פה את הנושא אני חדש פה ולא ידעתי.. סליחה כולם

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום לכם. הייתי רוצה מפרט בכ- 2000-2300 שקל שאיתו אני יוכל לשחק משחקי רשת טוב (בלי גרפיקה מידי כמו CS ועוד...) מפרט שאיתו אני יוכל לצלם סרטונים של המשחקים ב FRPAS על 100-95 FPS וגם שאני יוכל להשתמש בתוכנת העריכה Sony vegas 8 בצורה הטובה ביותר בלי תקיעות. *עוד משהו: יש לי מחשב ישן ישן (4.5 שנים) שאיתו אני עובד עכשיו והוא ממש גרוע ועם חלקים גרועים ומינימלים. האם שווה להחליף את המחשב כולו או רק לשדרג מספר חלקים? מה יצא לי בפחות כסף בסופו של דבר? תודה!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. רוצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד ישן, איזשהו סלרון... ראיתי שהכניסה של הכרטיס היא עבה פי 3 בערך מהכניסה לכרטיס חיצוני שאני מכיר מחשבים חדשים השאלה היא האם היו אז חיבורים אחרים ? כי לא ממש נראה לי .....

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. שלום צריך עזרה עם מפרט למחשב ביתי המיועד למשחקים (BC2 MW2 CRYSIS), עבודה גרפית (פוטושוופ, ILLUSTRATOR) וגם כן לצפיה בוידיאו שיהיה אפשר גם לצפות ב1080P יש לי מסך 19 1280X1024 אך יש צריך לעבוד עד לגודל של 24 אין צורך בציוד נוסף מסכים, מקלדות וכדומה ללא OC, שדרוג עתידי אולי בזכרונות ודיסקים קשיחים ועדיפות מפנדה עד 4000 בלי חריגה גדולה לא בטוח על הלוח, כדאי לעבור ללוח 57 במקום 55? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box 1,040 ש"ח XFX Radeon HD 5770 1024MB DDR5 PCI-E DUAL DVI, HDMI Eyefinity ready 839 ש"ח Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz Model CT25664BA1339 598 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 340 ש"ח Samsung 750GB 32MB 7200RP…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. זה המפרט : מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 379 1 379 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total MA69G-S3H AM2, 690G, DDRII800, PCI-E, ATI X1250 VGA 370 1 370 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 110 1 110 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E 255 1 255 Total price 1114 ¤ מה אפשר לשפר?, המחש למשחקים קלים.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. שלום לכולם, אני משדרג את HTPC שלי, אני מחליף בעצם את הבסיס - לוח אם, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך. מה שאני צריך בעצם זה מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות HD (עד 1080p) על מערכת מבוססת ויסטה. יש לי העדפה למערכת מובססת אינטל אבל זה מכורח ההרגל, אני פתוח להצעות נוספות. למיב הבנתי, כרטיסי המסך של nvidia מהסדרות 8400, 8500 מספקים תמיכה מעולה לסרטי HD אז הייתי שמח לקבל את התייחסותכם לזה. למחשב אין עוד שימושים חוץ מלשמש לצפיית סרטים (וגם לא יהיו). תודה רבה! גלעד

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. צריך הצעות לשיפור, אם יש. בקשר למסך LCD - חשוב לי שהכתב לא יהיה מרוח/מטושטש. איך המסך שבמפרט? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by bati6,

אני עובד עם המחשב(מחשב חדש בן חודש של DELL) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש מהצד השמאלי למעלה והוציא מהצד אוויר חם, לאחר שתי דק הרעש נחלש והוא כמעט נפסק וכך גם האוויר, יצא הרבה פחות אוויר, זה הגיע לרמה שרק אם ממש מקריבים את האוזן שומעים את הרעש ורק אם שמים את היד מרגישים שיוצא אוויר. זה נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי שיכלול: משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט, כגון FIFA/PRO EVOLUTION) עבודות משרדיות עריכת וידאו ביתי ותמונות ביתיות (כולל הקלטות וידאו מכרטיס טלוויזיה). כרטיס טלוויזיה - מחזיק במחשב הישן כרטיס מסוג Leadtek WinFast PVR2000, שכנראה יעבור למחשב החדש (אלא אם כן תמליצו פה על כרטיס אחר), ומכיוון שגם במחשב הישן אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה כלשהו (בעל כניסה דיגיטלית לכבלים/לווין), אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיס נוסף. אין לי צורך ב-OC או בציוד היקפי כלשהו. יש לי העדפה למעבדי INTEL. אם תוכלו גם להסביר קצת את הבחירה באופציה מסויימת (על פני אופציות דומות במחיר), אני אודה לכם. ועוד דבר קטן: המלצות לחנויות (מקוונות או לא) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  11. אני ממש לא מעודכן במה שמסתובב היום בשוק איזה מעבד הכי טוב למשחקים ומה הכרטיס מסך הכי שווה.. אם מישהו מוכן לעזור ולהביא לי מפרט שמתאים למשחקים בסביבות ה5000 שקל אני יודה לו מאוד. ( עוד דבר מזה הpentuim d הזה? ראיתי שהרבה שמו את זה ואני ממש לא מעודכן במה שהולך היום) עריכה: התעדכנתי קצת והבנתי בערך מה קורה - אז מתי בערך אמורים להגיע המעבדים מסוג קונרו?..

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. 1.הדרישות בגדול הן:מחשב חזק עם יכולת טובה במשחקים ובכלל העבודה השוטפת 2.האם קיים מחשב נייד עם כרטיס מסך שתומך ב dx 10 במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. חג שמח כולם, ערכתי וקיצרתי את ההודעה, מקווה שעכשיו תעזרו לי... אני צריך מחשב לעבודה די משרדית - ווינדוס, אופיס, אינטרנט. יכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל, כלומר, כמה טאבים פתוחים באקספלורר, קבצי וורד\PDF\אקסל, ואאוטלוק. אגב, בשביל זה אני גם אקנה מסך 24" אבל זה לא כלול במפרט. שתהיה אפשרות לשדרוג בהמשך (את המחשב הישן כל הזמן שידרגתי עם מחשבים שאנשים היו זורקים והוא כבר משרת אותי נאמנה מ-2001!). רצוי שיהיה שקט - אבל לא להשקיע יותר מדי כסף בעניין הזה. כ.מסך עם יכולת HD, ויציאות לטלויזיה RGB או S-Video. יכולת פענוח HDCP (אם אפשר) מארז - הוא לא צריך להיות עיצובי, או משהו - רק פרקטי (זרימת אוויר, קירור וכל זה). לא צריך HDD גדול במיוחד, אני לא שומר סרטים ושירים יותר מדי. מקלדת ו…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by nyop,

שלום, קניתי את הנייד הנ"ל לפני שבוע אחרי סקר שוק ארוך מאוד, ולהפתעתי גיליתי שהtouchpad לא אסתטי (לא יושב בדיוק במקום) ובנוסף הכפתורים של העכבר לא מתפקדים לחלוטין. החזרתי את המחשב וקניתי את אותו הדגם במקום אחר ולהפתעתי שוב אותה הבעיה בtouchpad.... האם הבעיה מוכרת בדגם הזה? די מאכזב הסיפור נראה כאילו הם ניסו לחקות ללא הצלחה את הtouchpad של apple .... מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף דגם?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by AreaDooM,

אני צריך מפרט ב5.5K +/- עם ציוד היקיפי כולל עכבר + מקלדת , מסך מעד INTEL בלבד (אין לי מושג למה) כ.מסך לא משנה איזו חברה למטרת משחקים (לא יותר מדי כך שהוא לא חייב להיות הכי חזק שאפשר) ועבודה הייתי רוצה אחד עם מסך 17'' ואחד עם איזה 19 או אפילו 21 (בשני המקרים האחרונים ניתן לחרוג מהמסגרת בסביבות ה1000+/- ). תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. ערב טוב לכולם! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  17. מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 צריך המלצות למארז,ספק טוב אבל זול עד 200 שקל,צורב ודיסק קשיח תודה! וכמובן איך המפרט הזה? אני עדיין מתלבט אם הלוח אם הזה טוב

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי לכולם. יש לי הזדמנות לקנות מחשב נייד משומש (כמעט חדש) דרך EBAY במחיר מצויין, עם אחריות, והמוכר מוכן לשלוח את המוצר לארץ. מה לגבי המכס בשליחת נייד משומש ? האם יש עליו מכס בכלל? אני צריך להצהיר משהו בפני המשרד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by barak91990,

שלום אני חדש אני צריך מפרט למחשב לאחי הקטן : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא עד 2300 ניתן לחרוג ב500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השימושים העיקריים של המחשב הם…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. שלום. לרשותי תקציב של 5000 ש"ח. המחשב מיועד להפעלת תוכנות לעיבוד תמונות כגון:פוטושופ ומקבילותיה,עבודה במקביל עם מספר תוכנות כאלה,אינטרנט והורדות מהאינטרנט וכן יכולת סבירה להתמודד עם משחקים (בעיקר לילדים עד גיל 10).אין צורך בציוד היקפי למעט צורב dvd (עדיפות למשולב). מבקש לקבל ייעוץ למפרט . תודה.

22. Started by Avnerbel,

יש לי מחשב בן כמה שנים והוא מספיק מעל ומעבר אבל החלטתי קצת לשדרג אותו להחליף דיסק למערכת ההפעלה לעבור ל WIN10 64bit ובמקום כל הדיסקים שיש לי 500GB לשים דיסק מעל 3TB ומעלה יכיל לי את כל החומר פחות או יותר המלצה לדיסק SSD SATAII והמלצה למארז שקט עם מספיק מקום לדיסקים יהיו לפחות שלושה ו DVD לא מעניין אותי חלונות ולדים הלוח שיש לי הוא mini ATX

23. מאיפה המחירים?? לא מצליח לראות מחירים כאלו באתרים של החברות הגדולות.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.