עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gabishpak1,

שלום. אני צריך עזר בבנית מפרט. אני מבקש בבקשה שהמעבד יהיה מחברת intel 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים וחדשים וגם חדשים שיצאו בשנים …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. תקציב: בין 4 ל-5(לא יותר.) מעדיף לא להגיע ל-5 אבל תלוי בכמה שהמפרט מוצלח המחשב מיועד בעיקר לעריכה והקלטת מוסיקה כמו גם להופעות ונגינה לייב. בעיקר עם תוכנת Ableton Live. תכונות הכרחיות: - 4 ליבות - מסך 15 או גדול יותר - כונן SSD של לפחות 256GB (למחשב צריכה להיות אפשרות להוסיף כונן נוסף גם אם הוא לא כולל שניים מלכתחילה, אלא אם כן הSSD הוא של 512 ואז אוכל להתפשר על אחד. אם המחשב מגיע בנוסף ל-SSD גם עם HDD הוא חייב להיות במהירות 7200RPM) - רזולציית FULL HD לפחות - לפחות 8GB RAM תכונות רצויות: - 3 פורטים של USB לפחות. - כרטיס מסך נפרד מהמעבד(לא צריך להיות מעולה רק רצוי שיהיה לא חלק מהמעבד) …

3. Started by Coca Cola,

בניתם לי כבר מפרט אבל עכשיו אם אני לא טועה יצאו כל מיני דברים חדשים ואני ממש לא מעודכן, תוכלו בבקשה לבנות לי מפרט שמיועד להיות 24\7 שלא יהיה טרקטור אבל לא צריך שיא השקט כי אני יכול להתפשר על 200WD.. אממ עוד משו? מארז sunbeam samurai - חובה, אלא אם כן יש עוד מארז סביב המחיר הזה איכותי ונראה טוב. וכמו כן חשבתי על MX518 + steelpad qck ----- ניתן לבנות את המפרט מלוג'יק + פנדה, שייצא כמה שיותר זול אהה כן זה מחשב למשחקים .. וגם חשוב מאוד שיהיה ATP3 כי אני חובב מוזיקה.. כל מיני.. MTV.. דאנס\טראנס\פסיכודאלי.. לפעמים גם גורילז בכל אופן אשמח אם תעזרו לי, תודה אם יש שאלות אני אשמח לענות עליהם ---------- נ.ב. מקלדת חשבתי על navigator אבל תציעו לי, תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על שני המפרטים הבאים במטרה לבחור את היותר מוצלח מבחינת ביצועים (למעט היתרון הכספי של המפרט השני): מפרט 1:---------------------------------------------- מעבד: אינטל, Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB (מחיר 1180) לוח : P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA : (ASUS (מחיר 590) זכרונות: 2 יחידות של‏ DDR II 800 1GB Kingston Value (מחיר 730 ) דיסק: דיסקים קשיחים‏ Western Digital250GB 7200RPM, 16MB, SATA II (מחיר 330) מארזים‏ HECHEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) (מחיר 245) ספק: ספקי כוח‏ HEC450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin (210) סה"כ - 3285 מפרט 2:---------------------------------------------- ¤1,258 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. אני מדבר על הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 הוא מ-2008...(יש עידכונים על האחריות הבינ"ל מסוף 2010) השנים חלפו - האם דברים השתנו מהותית?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. כרגע יש לי i5-750 2.6, hd5850, 2x2gb ram 1333 pcie 2.0 / 1556 socket ולוח אם מוגבל עם בהתחלה חשבתי לשדרג רק כ. מסך, אבל אז החלטתי להשקיע לרגל צאתו של קרייסיס 3 זה המפרט שחשבתי עליו GZ-Z77-D3H-MVP לוח i7 – 3770 ivy bridge 3.4ghz BOX מעבד 2X4GB 1600Mhz RAM זכרונות Sapphire HD7970 3GB oc w/Boost כ. מסך ANTEC HCG 750 ספק NZXT PHANTOM 410 מארז המחשבה היא בעתיד לשדרג את המסך ל 27 (כרגע יש לי dell 2007 wfp), ובעתיד הקצת יותר רחוק להוסיף עוד hd7970 - לכן הלכתי על ספק של 750. מה דעתכם? פעם ראשונה שאני מזמין רכיבים בודדים ומרכיב לבד. על מה לא חשבתי? תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by BattleMan,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם מערכות VR (כמו htc vive, rift וכו') שמן הסתם צריך להיות חזק. אני כרגע בקנדה ככה שיש לי אפשרות לקנות משהו יחסית בזול, אבל אני צריך להיות מסוגל להעלות אותו למטוס. שזה מגביל אותי ללפטופ או מיני מחשב (שיותר הגיוני עבורי, כי אין לי צורך במסך של הלפטופ). אשמח להמלצות. מעדיף שלא יעלה יותר מ 4000 ש"ח, עדיף כמה שיותר זול. הבהרה: להעלות למטוס. מבחינתי גם לשים במזוודה תודה, מתי

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב גיימניג HIGH END , שהמסך עליו יובסס המפרט הוא ASUS rog p348q - רזולוציה של 3440X1440 - חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל + NVIDIA ויאפשר הגדרות מקסימליות במשחקי FPS - מעונין במארז איכותי, שקט וחסין לאבק עד כמה שאפשר - הוספתי 4 מאווררים AF של CORSAIR למארז - שיחליפו את הקיימים שמגיעים עם המארז (2 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה). - בניתי את המפרט הבא (כולל המסך): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=122633 אשמח לשמוע הערות\הצעות נוספות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I78700K - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. INTEL CORE 2 DUO E6750 (BX80557E6750) 2.66GHZ EM64T DUAL CORE W/4MB CACHE 1333MHZ LGA775-PIN RETAIL BOXED W/COOLING FAN (3 YEARS WARRANTY) -------------------------------- ASUS P5KC INTEL P35 CHIPSET ATX FORM FACTOR 2xPCI-E(X16)/1xPCI-E(X1)/3xPCI/2xDDR3/4xDDR2 W/SATA2 RAID,LAN(Gb),1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL - SOCKET 775) -------------------------------- EVGA 320-P2-N815-AR e-GeForce 8800GTS Superclocked 320MB DDR3 PCI-Express w/HDCP DVI+DVI+HDTVOut ROHS ------------------------------- SEAGATE 250GB ST3250620AS SATA2 16MB 7200RPM (Bare drive) =EXT.SATA ENCLOSURE OPTIONS= 15" SATA DATA & POWER COMBO CABLE -------------------------…

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by VanDaMMe,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by מוטי ב.,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE. השימוש העיקרי שלו הוא לצפייה בסרטים וסדרות, צפייה בטלויזיה בשידור חי(בעיקר שידורי ספורט מאתרים מחו"ל) וגלישה באינטרנט. מסך מגע,23-24 אינץ. מצלמה טובה לשיחות וידיאו. עדיפות ל-3 שנים אחריות. תקציב כ-4000 ש"ח אני לא כל כך מבין במחשבים אבל אחרי בדיקות ושיטוטים ברשת הגעתי ל-3 אפשרויות, אשמח לקבל חוות דעת איזה מחשיב עדיף, ואם יש לכם מחשב אחר שהוא מומלץ אשמח לדעת. וגם איזה חברה הכי מומלצת למחשב מסוג כזה. תודה לעונים 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=939146 2. http://www.pc4you.co.il/items/1523997-מחשב-Dell-Inspiron-24-3464-AIO-AI3464-5288-All-in-one-דל#techDetailsAName …

12. שלום חברים, לשנת הלימודים הבאה בא לי להחליף את הלפוטופ המזדקן שמשרת אותי. אחרי שעשיתי לעצמי קצת סדר בראש, ואחרי שיצא לי לעבוד עם ה-MSI Wind של חבר, החלטתי ש-Netbook יתאים לי מאוד. הוא נייד מאוד, מחזיק יפה על סוללה, ומתאים לדרישות שלי שהן אינטרנט, מסמכים, ומדיי פעם משחקי רשת קלים עם השותפים. בזמן שאני נמצא בדירה אני אחבר אותו למסך 22", וכשאני בדרך, 9-10" יספקו אותי לגמרי. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות. בעיקרון אין לי דרישות מיוחדות. ראיתי שחלקם כוללים מסך מגע. זה בהחלט נחמד, אבל אני לא רואה למה שאני אצטרך את זה מעבר לפוזה. מה ההבדלים בין הדגמים השונים? אילו דגמים נחשבים מומלצים יותר? כיוון שבשלושת החודשים הקרובים אין לי צורך במחשב חדש, אני ארכוש את המחשב רק בסביבות אוקט…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dudi.lankri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל, משחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לוח אם asus X38 P5E מעבד q6600 אינטל זכרונות 8 גיגה(4X2) במהירות 1000mhz ג'י סקיל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. תקציב: נושא התקציב הוא עניין בעייתי כי אני לא יודע בדיוק כמה אמור לעלות מחשב כזה. אז נקבתי ב10K רק בשביל לא ליצור הגבלה מסוימת בבנית המפרט. העיקר שהמחשב יספק את מה שהוא צריך לספק, אין צורך לבזבז סתם את הסכום ובהחלט ניתן להסתפק במחשב בפחות כסף. 2. מטרות המחשב: המחשב הוא לצורך עבודות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, סרטי HD, מסמכים וכו'). אך עם זאת, אני עדיין משחק מדי פעם. לא גיימר כבד, אבל בהחלט משחק פה ושם. ככה שאין צורך להגזים עם ענין הכרטיס מסך ואני מאמין שHD4850 יהיה מספיק. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר (אין צורך באלחוטיים), ומסך (עם עדיפות ל22" של סמסונג). 4. קירור ועיצוב: לא מתוכנן OC לכן לא צריך להשקיע בקירור מעבר. אך עדיין שלא יהיו בעיות התחממות וקריסות בשימוש רגיל. העיצוב…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ykg,

היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.

17. יש לי מחשב מלפני כמה שנים: Intel E8400@3.0 4GB זיכרון (לא זוכר בדיוק איזה סוג, לפי התקופה כנראה DDR2) AMD 4780HD 512MB Corsair 500W CX עד עכשיו עבדתי עליו לעבודה משרדית, אינטרנט עם הרבה טאבים, אופיס, משחקים (לא על הגדרות הכי גבוהות) וכו' והוא עבד מעולה. לאחרונה התחלתי להתעסק עם Photoshop ו-Lightroom והוא פשוט לא סוחב שעושים הרבה עריכה לתמונות. חשבתי שהצוואר בקבוק הוא הכונן הקשיח כי התמונות שמורות על כונן חיצוני USB איטי, אבל לא הרגשתי שיפור שהעברתי אותם לכונן הפנימי (נראה לי ש-lightroom מעלה את התמונות לזיכרון שהוא עובד עליהם) עשיתי OC למעבד ל-3.6GHZ, אבל שוב, לא שיפור משמעותי. בדקתי את הזיכרון בזמן עבודה על התוכנות, יש בערך 1GB פנוי. יש למישהו המלצה, איזה רכיב כדאי לשדרג…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by BloodFist,

שלום לכולם ההודעה שלי טיפה שונה...בכל אופן אני גיימר די רציני שיש לו מחשב ששווה 2 שקל ( פרסקוט 2.8 מישהו?) בכל אופןןןןןןןן סוף סוף יש לי תקציב אבל אני לא יודע מה לעשות לחכות עכשיו לטכנולוגיות החדשות שכבר כמעט כאן 45 ננומטר ? או פשוט להזמין מחשב בתקציב של 4.5-5 אלף בהצעתכם כמובן אם כן אבקש מפרט עם dvd ללא ציוד היקפי ללא אוברקלוק כי כבר לי ציוד לא רע .תמיד יש את הדבר הזה שאתה קונה מחשב ומיד אחרי זה יוצאות טכנולוגיות חדשות אבל אולי זה שונה הפעם? תודה לעוזרים

19. Started by zxcvbnm,

קניתי מחשב מסוג asus 1000he. האם יש אפשרות להוריד את הרגישות של הפד כאשר לוחצים עליו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. מטרות המחשב? פירוט למטה. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור VGA. מומלץ 4 חיבורי USB * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עקרונית לא, פירוט למטה. אני מנסה לעשות למישהו ברכישת מחשב. הוא מחפש מחשב כתחליף לנייח שהיה לו. המחשב יהיה רוב הזמן מחובר למקלדת עכבר ומסך חיצוניים, אך לפעמים גם ילקח ללימודים/מצגות וכו. איני יודע בנתיים מה בדיוק השימושים שלו במחשב. מבחינת המע…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by ofsher,

אהלן לכולם אני צריך הצעות למחשב משרדי, אבל שגם יתאים לתוכנות כמו MATLAB ... לא למשחקים בכלל בכלל... מעבד: לא סלרון/סמפרון ולא קונרו, אני מתלבט בין אתלון AM2 3200/3500/3800, דואל קור של AMD, או פנטיום D של אינטל האם הפנטיום D עדיף על האתלון חד ליבה (המחשב לא למשחקים... לפי מה שאני רואה ה - D זול יותר מהכפול ליבה של AMD)? לוח: שתומך ב- PCIE, DDR2, SATA2 10/100/1000 יכול להיות נחמד (אם זה בכלל משנה, אם לא אז שיהיה 10/100) לא צריך כ.מסך על הלוח... יש לי כבר כרטיס מסך משלי זכרון: 2X512 MB לא משנה לי יותר מדי החברה או המהירות - 533 או 667 שלא תהיה חברה ממש לא מוכרת... בגדול TWINMOS או משהו כזה זה מספיק הרד דיסק: 80 ג'יגה SATA2... DVDRWX16 מארז וספק גנריים - אני לא מאמין שאפשר …

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב מחברה מסויימת שעובדת עם DELL (התשלום הוא מתקציב מחקר דרך האוניברסיטה ולכן אני מחויב לחברה הזו. אחרת הייתי קונה ומרכיב בעצמי). מה דעתכם על המפרט הבא? DELL OPTIPLEX 745 Windows Vista-Capable Chipset Intel® Q965 Express with ICH8 Chassis MiniTower (16.2 x 7.3 x 17), (41.14 x 18.96 x 43.18) Processor Intel® Core® 2 Duo® Processor E6400(2.13GHz,1066MHz FSB,2MB L2 cache) Memory 2.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB DIMM) Memory Hard Drive160GB (7,200 rpm) Serial ATA2 Hard Drive Graphics Intel GMA 3000 integrated graphics utilizing up to 256MB of system memory Audio ADI 1983 High Definition Audio Network Controller Integrated Broadcom 5…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by k_700,

שיהיה מפרט טוב למשחקים, oc. תנסו להכניס לי את הכרטיס מסך X800GTO2 של Sapphire .... עכשיו החנויות שאני מעונין לקנות בהם זה פנדה,נועה, ksp. עכשיו לגבי מארז שיהיה עם חלון, אבל שיהיה שקט וטוב, ואם אפשר תוסיפו גם קירור למעבד.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shahar31,

אהלן, אני מנסה לבנות לחבר מפרט בשביל HTPC, אשמח אם תעזרו, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית, פוטושופ, הקלדת מסמכים, צפייה בסרטים וסדרות. הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי שמץ מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.