ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני כבר כמעט סגור על כל הרכיבים, אבל היה לי קשה להכין מפרט בתקציב שאני מחפש... מה שאני יודע: מעבד E8400, זכרון 4G, כרטיס מסך לא סגור אבל משהו עד 1100= /9800GTX+/HD4850/ משהו חזק אחר. לא צריך מסך, עכבר או מקלדת וכו', צריך מעבד,לוח, כרטיס מסך, מארז+ספק, זכרון, הארדדיסק וקירור מתאים. תודה רבה לכם ואשמח לקבל הצעות!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב זה המחשב שלי בקצרה : nvidia 7800 gt 256 mb asus p5ld2 intel 3.0 ghz ht 64 bit 1gb of ram זה מה שרלוונטי... אני צריך כרטיס מסך (רק של nvidia) מהסיבות שלי אל תציעו לי בבקשה כרטיסים אחרים תודה מעבד של אינטל (אם אפשר אז עם 4 ליבות) וזיכרון לפחות 2 גיגה או אם אפשר 4 גיגה.... הערה בקשר למעבד וללוח אם אני צריך שתגידו לי אם הלוח אם שלי תומך בcore 2 duo או בcore 2 quad כדי לדעת אם להעלות את התקציב גם ללוח אם... הנה הנתונים של הלוח אם שלי:http://asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=p5ld2 הלוח הראשון תודה רבה לכל מי שיעזר!!
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מתחיל לילמוד אם מחשב נייד ואני צריך מחשב שיריץ אלב בקלות אינטרנט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ פלאש ומישחקים לא רצינים ואינטרנט שיעבוד בלי להיתקה לכן אני צריך מחשב שהייה יחסית קל ואם זמן סוללה ארוך אני רוצה מסך בגודל של 14" 15.4" הרגילים ואפשר חריגה קלה מהתקציב עריכה: רעיתי את המחשב הזה בKSP ומחברים שלי ואמרו לי שהוא אמור לעשות את העבודה Acer Aspire 5730Z ואני מעונין לדעת אם באמת שבה לי להשקיה עוד כסף וליקנות דגם יותר מיתקדם שהמליצו לי אלב Acer Aspire 2930Z למעשה המליצו לי אל עוד כמה מהם אז אני ערשום אותם פו כדי שתיסתקלו Acer Extansa 5630G Acer Aspire 6930G שזה אם מסך 16" ואים יש אחרים לא רק של acer אני אשמח לדעת (סליחה אל שגיאות כתיב)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP אותו קניתי בחול לפני קצת למעלה משנה המחשב הוא Pavilion TX1000 לפני כשבוע הוא חדל מלתפקד לא נטען ולא נדלק.. אין לו אחריות, הכנסתי אותו לבדיקה בחברת CMP. כרגע קבלתי הודעה שהלך לי הלוח אם ויעלה לי 1400 ש"ח כולל מע"מ לתקן אותו.. יש לכם המלצות, הארות, הערות מה לעשות?! זה הרבה כסף לסטודנט שלא עובד, אולי יש לי אפשרות יותר זולה?! בתודה מראש שי
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי כבר רעיון לאחד פה: http://www.costco.com/CTO/HPConfigurator.aspx?Prodid=10029570&search=990012&Mo=0&cm_re=1-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&Nr=P_CatalogName%3aBC&Sp=S&N=0&whse=&Dx=mode+matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName%3aBC&Ne=4000000&D=990012&Ntt=990012&No=0&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&topnav=&s=1&model=FF047AV כעיקרון אני מכוון ל 1400 כי אחרי מיסים זה יגיע ל 1500. חשוב לי שיריץ לי משחקים כבדים far cry 2, ut3 etc המשקל פחות קריטי. עכשיו אני לא ממש יודע אם מסך 17 זה משמעותי לעומת מסך 16 במחשבים ניידים, שכן אין לי ניסיון איתם בכלל. מה אתם חושבים? אני מבין שגם הכרחי שירוץ ע…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לאחותי בת ה-12. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט (ICQ, SKYPE וכו'), MP3 וטיפה משחקים. הדרישה מהמשחקים שירוצו בצורה סבירה. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD , אך האם יש הבדלים משמעותיים כיום בין המעבדים והאם יש עדיפות למעבדי אינטל ברמת ביצועים דומה?האם מומלץ זיכרונות DDR2 או DDR3? כמו כן הייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט אז אני מחפש המלצה למארז שקט אך שיהיה מקורר טוב ובמחיר סביר.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה מפרט עד 3200 עם חריגות קלות אם חייבים. המפרט יהיה למשחקים ויעבור OC... אני חושב על הכיוון של המעבד E5200 והכרטיס 4850 ואם אפשר טוב יותר אז מעולה. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן מבקש מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים עד 6000 שח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זהו המפרט הסופי לגיימנג לא מתכנן OC/RAID/ לא חשוב לי השקט או העיצוב בכל מקום שרשום none סימן שלא קניתי
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב בכללי ישב בסלון אני מעוניין במארז HTPC, חשבתי על : Thermaltake Mozart VC4000SNS, אבל אשמח אם תציעו משהו (רק שיהיה שוכב והגובה שלו לא יעבור 17 ס"מ(כי זאת השידה שלי, לא חשוב לי הרוחב או אורך שלה, רק הגובה)) אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו. אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא…
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 שקל. המחשב אמור להתאים לשימוש במכונות וירטואליות מסוג VMware ו-VirtualPC, קצת למשחקים לא כבדים (בעיקר משחקים ישנים שמתאימים גרפית למחשבים ישנים) וקצת לעריכת וידאו. איך מתקדמים הלאה?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לעבודה משרדית (תוכנות) ומשחקים באותה מידה, חשוב שהמארז יהיה יפה ושקט עריכה: החלטתי לקנות מחשב שיהיה חזק לדברים רגילים בנתיים ואני ישדרג לו את הכרטיס מסך בעוד חודש חודשיים ב800 שקל...אז זה התקציב... ויש לקחת בחשבון את השידרוג ולא לשים למחשב כרטיס מסך.... תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חבר מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים crysis gta iv ועוד עד 5000 שקל ושיהיה טוב לOC רציני בניתי לו מפרט ורציתי את דעתכם מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 ש"ח לוח אם ASUS P5Q 695 ש"ח זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 3-4-4-15 Reaper 494 ש"ח כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe 1087 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 335 ש"ח צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 154 ש"ח מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 365 ש"ח ספק כח Enermax Modu82+ 425W 460 ש"ח קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme 308 ש"ח מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 1200rpm 120mm 94 ש"ח הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 ש"ח סה"כ : 4910 ש"ח ד"א המעבד BOX כ…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ערב טוב, צריך המלצה למחשב לשימושים ותקציב שבכותרת. משחקים קלים = fifa 2009 העבודה השוטפת תהיה ע"ג מסך lcd 19" סרטים - יוקרנו ע"ג פלזמה 42" עם כניסת hdmi - עדיך שהסאונד והוידאו ייצאו מהמחשב ביציאת hdmi אחת. תודה רבה לכל העוזרים !!!!
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. אני מחפש מחשב נייד (ומיותר לומר מחשב מצויין) אשר יספק את הצרכים הבאים: - מחשב לגרפיקה במדית הסטילס - תלת מימד (PS, LR, Illustrator, MAYA, 3DMAX) - לא קריטי בכמות הזיכרון הקשיח, אני לוקח בחשבון שאני אקנה זכרון נייד. - 6000 שקל- 7000 גג - WIFI, (לא חובה אבל מומלץ) BT * ועוד דבר, למה לא כדאי לי לקנות MACBOOK?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו כרטיס המסך החזק ביותר שנמכר כיום למחשב נייד.. היחיד שמצאתי וגם לא ראיתי איפה מוכרים אותו בארץ או לפחות מפרסמים הוא ה9800M... רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים שלו ואם יש או עומד לצאת בזמן הקרוב דגם חזק יותר.. לא חייב להיות של NVIDIA תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום הינה מפרט של מחשב נייד http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7198 רציתי שתתנו לי חוות דעת על המחשב והמחיר שלו אם הוא שווה ואני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
תקציב עד 4K , מתרת המחשב למשחקים כבדים , לא צריך ציוד הקפי ולא עושה OC עריכה אחרי תגובות איך המחשב ? יש משהו לשפר ? יש חלקים יותר משתלמים ?
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב עד 2500 ש"ח יש לי מחשב אני פשוט רוצה לשדרג בעיקר למשחקים כבדים בעלי גרפיקה גבוהה.. כרגע קיים אצלי מעבד core 2 duo 4300 זיכרון פנימי: 2 GB כרטיס מסך: radeon x-1650 pro בקיצור אני צריך כרטיס מסך חדש, ספק כוח, מעבד, לוח אם..(תוספת זכרון פנימי עם צריך) התקציב עד 2500 ש"ח למשחקים עם גרפיקה גבוהה תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך שתבנו לי מפרט ב5 אלף שקל, כולל ציוד היקפי(מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) שמיועד למשחקים קלים בינוניים(ניד פור ספיד קארבון + פיפא 2008) ושימושים רגילים באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אכסון, וכו'. אז לא להישחף יותר מדי עם הכרטיס מסך.. אבל גם שלא יהיה סתם חלש עד כדי כך לעתיד הקרוב. עכשיו הדרישות הם: * מינימום כפול ליבה, אם אפשר מרובע ליבה * 2 ג'יגה ראם מחברה טובה * איכסון. והרבה. רצוי שלוש הארדיסקים אפילו. כל אחד של 500 ג'יגה + - , ואולי אחד יותר קטן למערכת הפעלה[אם זה יכנס בתקציב, אם לא, אז אפשר אפילו 320 ג'יגה למערכת הפעלה, ועוד אחד של 500 שישמש כD] * מסך LCD 22" טוב כמובן ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים) שלא יהיו סטדנרטיים, וגם לא יהיו מוזנחים תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני מחפש מחשב לחבר סטודנט גודל מסך 15/14 השימושים שלו הם ללימודים (עבודה משרדית), מעט פוטושופ/פריהנד. הוא מעוניין שלמחשב תהיה יציאת HDMI אם אפשר שיהיה כמה שיותר קל (אני מודע שהתקציב נמוך יחסית) אם אפשר ונכנס בתקציב אז גם מערכת הפעלה ניתן לחרוג עד 500 ש"ח בערך תודה חברים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש נייד במחיר של 800 דולר מקס בארה"ב עוד החודש אשמח לעצות והמלצות על מחשבים מסוימים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-