עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Warchief,

היי אני מחפש עבור חבר המלצה למחשב All in one (מקווה שזה המינוח הנכון), הכוונה שלי היא למחשב שהוא בעצם רק מסך סגנון iMac רק PC.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט מאוד פוטושופ ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Donkijoni,

שלום חברים. אני מתעניין במחשב נייד חדש. אחד הדברים שחשובים לי זה שיהיה מסך מבריק. (אני יודע שיש הרבה שלא סובלים את זה אבל אני אוהב את זה...) ככל הידוע לי מסכים מבריקים יש רק ל HP ול LG. אינני רוצה מחשב HP מה שנשאר זה LG . אשמח מאד לדעת מה דעתכם על טיב המחשבים שלהם (מכל הבחינות: איכות חומרים, הרכבה, עמידות, התחממות/הנדסת מחשב) וכמו כן מה רמת השרות של היבואן... ??? בתודה רבה מראש נ.ב. לא שמתי לב שיש פרום משנה על ניידים - אנא העבירו שאלה זאת לשם

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיריץ משחקים כמו: battlefield 3-4 התקציב שלי הוא באזור ה1500-2000 שקל גג 2200 אני משחק על רזולוציה של 1920X1080 מקסימום לא חייב שכל המשחקים ירוצו לי על ULTRA העיקר שירוצו חלק, כמובן על איכות מעל MEDIUM היום יש לי מחשב עם הנתונים האלו: לוח אם : GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel core i5 2 cores לא זוכר בדיוק את הדגם זיכרונות 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: משהו עלוב ב150 שקל תודה!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. תסתכלו בקובץ המצורף ! אם למישהו יש משהו להוסיף/לגרוע לפני שאני מזמין בבקשה לתת את הדעת ! תודה דין [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by yl111,

המפרט הזה עולה 2,199 שקל האם הוא שווה? Intel Core2Quad q8200 Intel Eva Cive Chipset G35 320 SATA II 16MB 2048 DDR II GEFORCE 880GT 512MB DDR2 DVD-RW DL X20

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by yaniv199141,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות, אבל אם זה יוצא 4200 וכד' זה בסדר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, רינדורים, סטריימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, ובנוסף בשביל לרנדר דברים מסוני ווגאס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  8. שלום לכולם, ידידה בקשה ממני לבדוק לה איזה מחשב כדאי לקנות ללימודים, אלו התנאים: 1. אין צורך בביצועים גרפיים - לא למשחקים ולא לעריכת וידאו 2. גודל המסך מ-14 אינץ' ומעלה 3. זמן סוללה לא משנה כל עוד הוא לא נמוך בצורה מגוחכת 4. נעדיף תמיכה ב-XP אבל זה לא תנאי הכרחי 5. מעבד כפול ליבה - אין הרבה משמעות למהירות 6. יכולת שימוש מלאה במקלדת הנייד בלבד 7. תקציב - עד 3000 ש"ח ואם אפשר אז פחות. 8. משקל - כמה שפחות, אני מבין שזה ממש משנה אז באזור ה-2.5 קילו 9. אחריות בין שנתיים לשלוש שנים, אם לא ידועה האחריות תתעלמו מתנאי זה המחשב יריץ בעיקר תוכניות אופיס ואינטרנט. תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור, ותודה רבה גם למי שרוצה לעזור ולא יכול

9. Started by Elad_m,

שלום רב לפני שבועיים קניתי מחשב מסוג hpdv61230ej לאחר שהרגשתי איטיות והעלמות מסתורית של ג'יגבייטים ללא שןם התקנה,הרצתי בדיקה של hdtune להלן תוצאות בתמונה,אשמח לתשובה האם יש בעיה במחשב/בכונן הקשיח. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by maximrl,

שלום! אני מחפש חמשב נייד בתקציב של 6000 ש"ח. השימוש שלו יהיה בעיקר לעבודה עם פוטושופ ותוכנות גרפיות דומות. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שמתאימים גם מבחינת מפרט וגם מבחינת מחיר. הדגמים הם hp pavilion 6515 ו dell inspiron 1520. המפרט של דל : ‎Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RC03-1636 Black‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB 667MHz (2X512)‎ ‎ HD‎ ‎120GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory ‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Car…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by eilamhpt,

אהלן חברים, אשמח מאוד לעזרתכם. מה התקציב המקסימאלי?-- 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- אם אפשר יהיה לחסוך זה יהיה נהדר אבל זה לא חובה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-- עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --שמיעת מוזיקה, אינטרנט, צפייה בסרטים...משחקים פשוטים ביותר(גג מנג'ר).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-- אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. שלום רב :-) הגיע הזמן בשעה טובה (לאחר הרבה הפצרות) להחליף את המחשב אצל הוריי. אשמח מאוד לכל עזרה בהרכבת מפרט למחשב לשימושים כלליים. לא מחפש משהו מהטופ אוף דה ליין. סביר כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי להגיע לקצה התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי - אופיס, אינטרנט, סרטים לנכדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הי חברים אעריך את עזרתכם. לא מאד ממהר אבל היית רוצה להתחדש עד סוף השנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג עד 7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 4K גיימינג פיתוח תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 1080 TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז יפה בלי אורות - מתאים ל כרטיסי מסך גדולים דוגמת 3080 …

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אין לי מושג איזה מיפרט לעשות ואני שובר ת' אני מעדיף מעבד של AMD וכרטיס מסך עד 2500 ש"ח וגי'גה זיכרון תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. המחשב לא יצא מהבית כך שהגודל הרצוי הינו 15.4-6 השימושים העיקריים הם: 90% אינטרנט 10% סרטים ושימושיים ביתיים רגילים ישנה העדפה לcompaq של hp תודה על המלצותכים, סמיון.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by urich,

lonovo סדרת N200 מעבד intel core due 2310 1.46 זכרון 2 gb דיסק קשיח 120 gb כרטיס מסך nvidia 7300 מסך 15.4 משקל 2.8+- ק"ג צורב dvd קורא כרטיסים. יש גם bluetooth וקורא טביעת אצבע. מערכת הפעלה vista premium. שנה אחריות והמחשב חדש לחלוטין. אני יכול לקבל אותו ב3800 מה דעתכם? אני צריך תשובה זריזה כי לא נשארו הרבה במלאי. המחשב משמש בעיקר לגלישה ואופיס אולי קצת משחקי אסטרטגיה לאחותי אבל לא משהו כבד!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by Tranquility,

היי, אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון לכמה שווה המארז + הספק: מארז: Antec Three Hundred ספק: TR2 RX 450W תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש,איזה כרטיס טוב אני אצטרך לקנות בכדי שיהיו לי ביצועים טובים במשחק? תודה רבה [לא משנה המחיר] אני מצטער שפתחתי פה את הנושא אני חדש פה ולא ידעתי.. סליחה כולם

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. שלום לכם. הייתי רוצה מפרט בכ- 2000-2300 שקל שאיתו אני יוכל לשחק משחקי רשת טוב (בלי גרפיקה מידי כמו CS ועוד...) מפרט שאיתו אני יוכל לצלם סרטונים של המשחקים ב FRPAS על 100-95 FPS וגם שאני יוכל להשתמש בתוכנת העריכה Sony vegas 8 בצורה הטובה ביותר בלי תקיעות. *עוד משהו: יש לי מחשב ישן ישן (4.5 שנים) שאיתו אני עובד עכשיו והוא ממש גרוע ועם חלקים גרועים ומינימלים. האם שווה להחליף את המחשב כולו או רק לשדרג מספר חלקים? מה יצא לי בפחות כסף בסופו של דבר? תודה!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. רוצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד ישן, איזשהו סלרון... ראיתי שהכניסה של הכרטיס היא עבה פי 3 בערך מהכניסה לכרטיס חיצוני שאני מכיר מחשבים חדשים השאלה היא האם היו אז חיבורים אחרים ? כי לא ממש נראה לי .....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום צריך עזרה עם מפרט למחשב ביתי המיועד למשחקים (BC2 MW2 CRYSIS), עבודה גרפית (פוטושוופ, ILLUSTRATOR) וגם כן לצפיה בוידיאו שיהיה אפשר גם לצפות ב1080P יש לי מסך 19 1280X1024 אך יש צריך לעבוד עד לגודל של 24 אין צורך בציוד נוסף מסכים, מקלדות וכדומה ללא OC, שדרוג עתידי אולי בזכרונות ודיסקים קשיחים ועדיפות מפנדה עד 4000 בלי חריגה גדולה לא בטוח על הלוח, כדאי לעבור ללוח 57 במקום 55? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box 1,040 ש"ח XFX Radeon HD 5770 1024MB DDR5 PCI-E DUAL DVI, HDMI Eyefinity ready 839 ש"ח Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz Model CT25664BA1339 598 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 340 ש"ח Samsung 750GB 32MB 7200RP…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. זה המפרט : מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 379 1 379 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total MA69G-S3H AM2, 690G, DDRII800, PCI-E, ATI X1250 VGA 370 1 370 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 110 1 110 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E 255 1 255 Total price 1114 ¤ מה אפשר לשפר?, המחש למשחקים קלים.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  24. שלום לכולם, אני משדרג את HTPC שלי, אני מחליף בעצם את הבסיס - לוח אם, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך. מה שאני צריך בעצם זה מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות HD (עד 1080p) על מערכת מבוססת ויסטה. יש לי העדפה למערכת מובססת אינטל אבל זה מכורח ההרגל, אני פתוח להצעות נוספות. למיב הבנתי, כרטיסי המסך של nvidia מהסדרות 8400, 8500 מספקים תמיכה מעולה לסרטי HD אז הייתי שמח לקבל את התייחסותכם לזה. למחשב אין עוד שימושים חוץ מלשמש לצפיית סרטים (וגם לא יהיו). תודה רבה! גלעד

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  25. צריך הצעות לשיפור, אם יש. בקשר למסך LCD - חשוב לי שהכתב לא יהיה מרוח/מטושטש. איך המסך שבמפרט? תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.