ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
ראיתי במספר אתרים [ביניהם לנובו ארה"ב] מספר סוגי רזולוציות ביניהם: T400: WXGA (1280x800, 98dpi, 185+ nit) WXGa+ W/leD Backlight (1440x900, 129dpi, 200+ nit) T500: WSXGA+ (1680x1050, 129dpi, 200+ nit) WXGa W/leD Backlight (1280x800, 129dpi, 200+ nit) מה שאני שואל הוא: האם כל מסך ברזולוציה הגבוהה בדגם 14.1 הוא לד, או אם יש + במפרט? וכנ"ל לגבי הדגם T500, האם כל מפרט עם הרזולוציה הנמוכה הוא לד? כי יש מפרטים שכתוב שבדגם מסויים זה לד ואותו דגם, באתר אחר, לא מצויין אם זה לד. תודה מראש על העזרה,
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני רוצה המלצה על מסך לנייד עם זווית רחבה לצפיה נורמאלית.יש לי נייד של HP ומאוכזב מאוד מהמסך.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי השבוע מחשב נייד Acer Aspire 8930 עם ויסטה כולל כרטיס טלווזיה עם אנטנה... השאלה היא איך אני מפעיל אותו שאוכל לראות טלווזיה במחשב? אולי עם תוכנה מסוומת או משהו? תודה לכול מי שעוזר...!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נמאס לי לראות את אמא מתייסרת עם מחשב נייד עתיק תוצרת Acer מבוסס מעבד Celeron מלפני 5 שנים. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואיכותי עם מסך בגודל 17 אינץ'. משקל חסר משמעות כי היא משתמשת במחשב רק בבית על השולחן כדי לגלוש באינטרנט ולערוך תמונות בפוטושופ. יש מספר דרישות: א. ציפוי מבריק על המסך לא יתקבל בשום פנים ואופן. מומלץ שלא יהיה ציפוי מבריק כלל. ב. צריך מפרט פשוט, סטנדרטי, בלי שום דבר פיצוצי, כי היא ממילא לא צריכה אותו ולא תנצל עשירית ממנו. בבאג, לצערי, אין שום דגם שעונה על הדרישה ככה שאני לא יכול לקנות במחיר עובד. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות. Lenovo בארצות הברית מוכרים רק 17" יקרים להחריד. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם יש חיבור האם צריך מתאם. אני לא יודע איזה מחשב כי עוד לא רכשתי , חשבתי על דגם SL500 של לנובו, אבל זה גם משהו שאני צריך לבדוק לפני רכישה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה את המפרט למשחקים בלי ציוד היקפי בלי OC לא מעניין אותי כ''כ רעש ומעדיף לשחק על רזולוציות גבהות אין לי כ''כ אפשרות לעבור את ה5K ואני מעדיף C2Q אשמח עם תבנו לי לפי דרישותיי תודה : ]
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם - נתחיל בעובדה בטוחה - המחשב יהיה בעל מסך 24" (או הEIZO S2431W או הDELL 24) - השקט חשוב והקירור אפילו יותר מכיוון שהמחשב יהיה בחדר ללא מזגן כרגע (עד שיהיה לי כסף לקנות שטויות שוב) ועם אוברקלוק קליל יחסית. - כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים החדשים כך שאני אוכל להנות מהמסך האיכותי. - מולטי-סטקינג,קידוד+אופצייה לשימוש ב3D בעתיד ללא חשש ועיכובים (כך שהשאלה היא CI7 או Quad מבחינתי מכיוון שאין תיכנון לשידרוג בשנתיים הקרובות). - ברשותי כבר הZ-5500 בקופסא ככה שהשאלה האם הלוח אם יהיה מספיק בשבילם או לקנות בנוסף כרטיס קול (אסוס?) - מקלדת+עכבר+פאד איכותיים והכי חשוב נוחים לשעות עבודה רבות ושימוש במשחקים גם. - אני ככל הנראה יהיה מעוניין בVelociRaptor 150GB אחד למערכת…
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום. נתבקשתי לסייע לקרוב משפחה שלי לרכוש מחשב נייד ואשמח לכל סיוע. מדובר באדם מבוגר שזקוק למחשב לצרכי עבודה משרדית (וורד, אקסל וכ"ב). רצוי שלא יהיה כבד מדי ומאידך בעל גודל מסך ורזולוציה נוחים לצפיה גם לבעלי ראיה שכבר קהתה. זמן סוללה וגודל הדיסק אינם קריטיים. הדברים שכן חשובים לי הם אמינות המחשב, שירות היבואן והחנות שממנה ירכש המחשב, ובענין זה, אשמח לקבל המלצה על חנות המספקת שירות אדיב ואמין באזור ירושלים. ההעדפה היא לחלונות XP כמערכת הפעלה. לא פירטתי תכונות נוספות כי לעניות דעתי אינן קריטיות, כלומר אם יהיה בלוטות' ברוך הבא, אם לא לא נורא. אם ישנם דברים שבכל זאת יש צורך שאפרט אנא אימרו. גילוי נאות: ראיתי דיונים דומים אך בגלל שאני מעונין גם בדעתכם על גודל המסך…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DELL INSPIRON 1300 מעבד INTEL CELERON M 1.5ghz זכרון פנימי 504mb , 1.13ghz של ram דיסק קשיח - 40gb צורב dvd צג 15.4 wide כרטיס רשת אלחוטי wireless 802.11 g/b + modem/fax המחשב יד שנייה במצב מעולה, עם תיק נשיאה יוקרתי. על המחשב יש widows xp . אם זה לא במקום הנכון, להעביר בבקשה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות חדש.. ב4000 כולל מסך רק כמה דגשים: הרדדיסק מספיק 250 אם אפשר לינק למארז שיהיה שכמה שיותר חזק למשחקים(כן בתקציב הזה...) מסך 19 ולינק לחנות ממנה אתם בונים את המפרט.. תודה לעוזרים! :]
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ארונג' יצאו במבצע , מחשב נייד + אינטרנט ל18 חודשים ( עד 5 גיגה לחודש ) + פלאפון במחיר של 159 שקל , מסדרים לי הנחה של 20 שקל , כלומר יוצא לי 139 שקל לחודש ... על המחשב הבא : http://orange.co.il/PlansAndRates/15885.html HP Pavillon 1190 dv4 יש בו כרטיס מסך 9200M GS , איך הכרטיס הזה ? סה"כ אמור לשמש אותי להעביר את הזמן בבסיס המחשב , ואת אבא שלי לעבודה , אימיילים גלישה וכדו' ... מבחינתי אני רוצה שירריץ משחקים על גרפיקה נורמלית ... עם FPS נורמלי , אז מה אתם אומרים ? יריץ ? והאם החבילה משתלמת לדעתכם ? תודה ויום טוב אריק .
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני סטודנטית, מחפשת מחשב נייד למטרת לימודים+בידור. התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4500 ש"ח אני מעדיפה מסך 15.4 לא מבריק, שיהיה מהיר ונוח מבחינת הפעלה והקלדה, עדיף שמערכת ההפעלה תהיה XP ולא ויסטה. אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הרעיון הקודם לרכישת מחשב עד 1.5K נגנז. עליתי עכשיו ל-2500 ש"ח (עם עדיפות ללמטה). שימושים: פוטושופ (גרפיקה דו-מימדית). משחקים: GTA החדש וסדרות NFS. זהו. אין לי זמן למשהו אחר (וגם לא יהיה לי בקרוב). לא אכפת לי אם לא רץ על המקסימום. מתלבט בין 4670 ל-9600. סרטים: יש לי ASUS 22 אבל אני לא רואה סרטי HD, לא פוסל אפשרות לראות בעתיד. שקט: יושב אצלי בחדר, אבל אני לא הרבה בבית, אז לא הכי חשוב בעולם. תאימות: יש לי HD ב-IDE/PATA, אשמח לשלב אותו במחשב החדש. אשמח לחנות באיזור נתניה. עוד משהו: אני שונא לשדרג. אז אם אפשר משהו שיחזיק מעמד בשנים הקרובות תודה!
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כבר רעיון לאחד פה: http://www.costco.com/CTO/HPConfigurator.aspx?Prodid=10029570&search=990012&Mo=0&cm_re=1-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&Nr=P_CatalogName%3aBC&Sp=S&N=0&whse=&Dx=mode+matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName%3aBC&Ne=4000000&D=990012&Ntt=990012&No=0&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&topnav=&s=1&model=FF047AV כעיקרון אני מכוון ל 1400 כי אחרי מיסים זה יגיע ל 1500. חשוב לי שיריץ לי משחקים כבדים far cry 2, ut3 etc המשקל פחות קריטי. עכשיו אני לא ממש יודע אם מסך 17 זה משמעותי לעומת מסך 16 במחשבים ניידים, שכן אין לי ניסיון איתם בכלל. מה אתם חושבים? אני מבין שגם הכרחי שירוץ ע…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם שבוע שעבר שאלתי לגבי HP6910 ומאוד עזרתם לי האדם שמוכר לי את המחשב טוען שמחשבים עסקיים (סדרת T של של IBM-LANOVO לדוגמא)עמידים יותר מהסדרות הפשוטות? האם באמת קיימים הבדלים כלשהם בין הסדרות העסקיות לרגילות? או שזה רק "טריק שיווקי"? אם כן מדוע יש כזה פער מחירים לאותם מפרטים אוד אם תענו לי במהרה.. כנ"ל לגבי ההודעה משבוע שעבר על ה6910
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
תודה רבה למי שיעזור ממש חשוב לי אני רוצה מחשב חדש... סוף סןף חח
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מפרט למחשב למשחקים לא ל-OC ללא ציוד הקפי כרגע יש לי מסך 17 LCD תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה. ברשותי מחשב P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה מעל לשש-שבע שנים [נקנה כחדש והורכב בזמנו בהמלצת דרי פורום זה]. היום הבנתי סופית שהוא הפך להיות בית קברות לאלקטרוניקה. המחשב נתקע פה-ושם ("קופא"); וכל הנסיונות שלי להחיות אותו או אפילו לברר מה מקור הבעיה עלו בתוהו. לפיכך החלטתי שעלי להתחדש במשהו נחמד יותר. לצערי, העניין שלי בחומרה ירד משמעותית בשנים האחרונות, והפעם איני מתכוון להשלים את חוסר הידע שלי ולברר בקשר לכל חלק וחלק או לנסות להרכיב משהו" טוב", אלא פשוט לקנות מחשב מוגמר וסביר מאחת מהיצרניות/חנויות הגדולות ולסגור עניין. בשביל לא להיות לקוח הדיוט לחלוטין, ובגלל שאני זוכר מה טיב הפורום, הייתי רוצה לשאול: התקציב שלי עומד בערך על 4,000 ש"ח (אלפייה לכאן או לכאן).…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש לי רק הודעה 1 אבל אני גולש הרבה בפורומים ומוצא תשובות בלי חיפוש אבל הפעם קצת ניתקעתי. אני מקווה שזה לא ישפיע על ההענות להודעה זאת. להל"ן נתונים שקיימים אצלי: יש לי מסך רחב 20 אינצ' SAMSUNG SYNCMASTER T200 (פאנל NT) ואני מעונין להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך (1680X1050). אני מעוניין להריץ את המשחקים על מערכת הפעלה WINDOWS XP. אין צורך בציוד היקפי. להל"ן סדר עדיפויות עליהם יהיה מבוסס המחשב: 1. למרות שרשמתי שאני מעוניין בתקציב עד 4000, חשוב לי שהעלות\תועלת תהיה הכי גבוה(לא חובה לנצל את כל הסכום ואף רצוי בכמה שפחות בתנאי שעקרון עלות\מחיר גבוה מתקיים). 2. אני מתכנן להחליף בהמשך "חייו" של המחשב כרטיס מסך ולהוסיף זכרון ולעשות OC פשוט וקירור בהתאם, כך שחשוב לי…
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למטרות משחקים, אינטרנט, מוזיקה, ובכללי כפנאי לכל דבר. זה מפרט אחרון שהרכבתי, המון עזרו לי, אני הרבה זמן כבר חושב ומבולבל, אני בימים הקרובים בהחלט רוצה לסגור על מפרט וללכת לקנות. זה מפרט שבניתי, הצעות לשיפור לכיוון ה-4,000 יועילו. אולי סט של עכבר ומקלדת, או רמקולים, את המבצע של העכבר אצלהם ה-G5 שעולה 179 אני מעדיף לקנות בנפרד. אבל אם אפשר להכניס לתקציב שהבאתי אז יוצא מן הכלל. חשוב לי עכבר ומקלדת, וגם רמקולים איכותיים כמובן ללא חריגה מהתקציב הכולל. אז אפשר להוסיף אולי מקלדת טובה או רמקולים, או יחדיו, או פשוט לשפר חלקים במערכת, כדי שהסכום יגיע. דגשים לחשיבות: דבר ראשון יש לי כרגע מסך של LG 19 INCH LCD מהדגם הזה - http://www.hardwarezone.com/img/data/nnews/2006/5203/Ima…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי במינימום עלות ומקסימום ביצועים למשחקים. ברשותי מסך 24". חשוב שהרכיבים המשודרגים יתאימו ללוחות האם החדשים ואוכל לשדרג ל - i7 עוד מספר חודשים כך שלא אפסיד דבר. התקציב - 2000 ש"ח. מפרט קיים: מעבד E4300 מומהר ל - 3.2Ghz קירור למעבד - Tuniq Tower 120 לוח אם - Gigabyte 965P-DS3 זכרון - 2GB כרטיס מסך מיושן - Asus X800XT ----> חייב שדרוג דחווווווווווווווווווף! דיסקים קשיחים - 4 120GB ב - RAID0 ספק - HEC WINPOWER 550W מארז - ThermalTake Xaser III מחכה להמלצות תודה
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתבנו לי מפרט ב5 אלף שקל, כולל ציוד היקפי(מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) שמיועד למשחקים קלים בינוניים(ניד פור ספיד קארבון + פיפא 2008) ושימושים רגילים באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אכסון, וכו'. אז לא להישחף יותר מדי עם הכרטיס מסך.. אבל גם שלא יהיה סתם חלש עד כדי כך לעתיד הקרוב. עכשיו הדרישות הם: * מינימום כפול ליבה, אם אפשר מרובע ליבה * 2 ג'יגה ראם מחברה טובה * איכסון. והרבה. רצוי שלוש הארדיסקים אפילו. כל אחד של 500 ג'יגה + - , ואולי אחד יותר קטן למערכת הפעלה[אם זה יכנס בתקציב, אם לא, אז אפשר אפילו 320 ג'יגה למערכת הפעלה, ועוד אחד של 500 שישמש כD] * מסך LCD 22" טוב כמובן ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים) שלא יהיו סטדנרטיים, וגם לא יהיו מוזנחים תודה
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-