ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך מחשב חדש. ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וגם כקולנוע ביתי (מוזיקה וסרטי HD באיכות 1080). כמו כן, אני רוצה להיות מסוגל לשחק סטארקרפט 2 בהגדרות אופטימאליות. המחשב יתחבר למסך Dell 2007, טלווזיה Samsung 37A550 ורמקולים Logitech Z5500 שכבר קיימים. אפשר לנצל את כל התקציב. השקט של המפרט קריטי. אני צריך כונן קשיח של 1.5 טרה-בייט (ועדיף מהיר). לא מתוכנן אוברקלוק. אין לכלול מערכת הפעלה. עדיף חנות המספקת שירות VIP (איסוף והחזרת המחשב מהלקוח לתיקונים) או חנות מהמרכז (ת"א והסביבה) כדי שאם יהיו בעיות יהיה לי קל להגיע. אשמח לקבל המלצות למספר חנויות כך שאוכל להשוות מחירים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים יותר בהגדרות גבוהות יותר וגם יתאים קצת יותר לאלגוריתמים כבדים ב MATLAB. מכיוון שאני מזמן לא מתעסק בדברים האלה אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשדרג עד 2000 שקל. המפרט הקיים מצורף בתמונה. תודה רבה, סאם יש גם HD נוסף של 500 גיגה שלא מצויין שם.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שימושי המחשב - תחליף שולחני, יהיה שימוש בעריכת סרטים, צפייה בסרטים, עבודה שוטפת (אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן), ומשחקים. גודל המסך פחות קריטי פה, מה שחשוב זה החומרה של המחשב, גודל הכל יתאים הכל מ-14 ועד 17 אינץ' משקל וזמן סוללה גם לא ממש משנים כאן כי זה יהיה מחשב שולחני למעשה, אני אנייד אותו לעתים רחוקות יחסית ולנקודות עם מתח. יציאת HDMI חובה. בלוטות יתרון גדול. נפח כונן קשיח לא ממש משנה כי יש לי שניים חיצוניים, גם 120 יספיק לי, כונן SSD יתרון גדול. חובה צורב DVD, עדיפות לקורא בלוריי, לא חובה. אחריות בינלאומית לא משנה, העיקר אחריות טובה בארץ. חברה מועדפת - Dell, Asus התקציב כמו שכבר ציינתי הוא כ-9K ש"ח המחשב ייקנה בארץ. עוד בעיה שיש לי היא עם ההמלצות כאן לא ללכת בשום פני…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בניתי מפרט בשביל חברה שלי ורציתי את דעתכם עליו, יש לה כמה דרישות שיהיו למחשב: 1. מארז NZXT ALPHA 2. היא רוצה שהמעבד יהיה QUAD, במפרט שבניתי הצלחתי לדחוף אותו, אבל אם תציע מפרט יותר משתלם או תחליף יותר טוב ל9300 אז אני יכול לנסות לשכנע אותה לרדת מהרעיון... (נשים... אין היגיון ) הנה המפרט שבניתי לה: Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1120 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤425 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤268 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition ¤750 ht…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט לעבודה משרדית(אינטרנט תוכנות ומוזיקה) כולל מקלדת+עכבר דרוש שיהיה גיגה זיכרון תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במנימום כסף אני רוצה את רוב הרכיבים על הלוח האם האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם אחריות לשלוש שנים שיש עליו כבר כרטיס מסך\רשת\קול (על הלוח אם ) ועל כרטיס מסך טוב אבל לא יקר.(לא למשחקים כבדים) כאשר השימוש של המחשב לפעולות פשוטות אינטרנט אופיס מוסיקה (MP3) ווינדוס XP בתודה NAV
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה וייעוץ על דגם מסוים שאפשר לקנות בארץ (אני קונה מתנה לחברה והקנייה חייבת להיות ביום ראשון) בסביבות 3,000 שקל (הארד-דיסק מינימום 80/100 GB, זיכרון לפחות 512MB). מחשב רגיל, לא לדברים כבדים: מוסיקה, צפייה בסרטים וסדרות במחשב (מסך רחב), אינטרנט, פה ושם משחקים קטנים. שיהיה לו זמן סוללה ארוך יחסית, ועם כמה שיותר יציאות USB. שיהיה צורב DVD, וכרטיס אינטרנט אלחוטי ברמה טובה. אני יודע שהדרישות אולי קצת גבוהות בשביל המחיר הזה, אבל אשמח לקבל ייעוץ והכוונה לדגם מסוים. או שאולי אפשר להרכיב מחשב חדש לפי החלקים שאני רוצה? או שזה לא קיים בניידים? תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר של אינטל מופיע שלמעבד ה- P9500 יש זיכרון מטמון של 6MB.. בלינק הבא: http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=2643 באתר של לנובו בדגם ה- T400 החדש מופיע שלמעבד הנ"ל יש 3MB.. בקובץ ה-PDF מהלינק הבא: http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/ThinkPadSeries/3866893A716087BB802574A500069454 למי להאמין? יש מצב שיש טעות ?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000, עדיף שלא יהיו חריגות, אבל אם חריגה קטנה תעשה שינוי משמעותי אז נראה מה אפשר לעשות. 2. מטרות המחשב? משחקים, לא מעוניין לשחק עם רזולוציות מטורפות והכל, שיריץ שנוכל להנות (: 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא מבין בזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? המחשב יכול להרעיש, הוא לא פועל בלילה. רק שלא יהיה רעש מטורף... לא חשוב התאמה בין צבעים, המחשב נמצא בכונן כזה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת המחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני בדרך כלל עובד עם המון דבר…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז מצאתי את המחשב הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4282 המחיר כל כך מצחיק שלא אכפת לי אם יש בו ספק ג'נרי עם המארז מסריח לא אכפת לי אפילו שיגיע בלי חלקים... רק תנו לי אישור ואני מזמין..?!? אני לא ממלא טופס כי זה סתם בזבוז זמן זה חרא מחשב אבל שוב המחיר מצחיק. בנוסף הלוח אם הזה תומך בכרטיס גראפי gtx650?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך במה שאפשר אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא-אם חייבים אז ~ 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, אינטרנט ואופיס ואולי בעתיד גם תוכנות עריכת וידאו קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכוון למשחקי FPS החדשים שיצאו כבר ולאלה שיצאו בקרוב GTA IV, Battlefield 4, COD Ghosts, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סורי מראש על השאלה הדבילית. פשוט לחבר שלי יש מחשב נייד ואנחנו רוצים לחבר את המחשב לTV ולצפות בסרט, אך יש מצוקת מקום וצריך לשים לשים את המחשב בצורה המקופלת שלו אלייד המחשב. איך עושים שהמחשב הנייד לא יתכבה או יכנס STAND BY ברגע שמקפלים אותו ושהיה יהיה אפשר לנגן סרט כשהוא מקופל?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם Asus TUF GAMING B450 PLUS II ומארז- cougar mx 410g rgb ואני רוצה לדעת אם הקירור coolermaster hyper 212 led turbo argb קישור לאתר הרשמי : https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/#specifications מתאים ללוח אם ולמארז שלי מפרט מלא מצורף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי 2 הצעות למחשב בסביבות ה 3200. איזו מהן עדיפה? ובמסגרת התקציב איזה שינייום הייתם מציעים? המחשב ישמש מעט למשחקים, יותר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה עד 4000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עבודה עם אתרים ומצגות (לעיתים כבדות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 14'', רצוי כמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
שיהיה בKSP או אייבורי (או חנות אחרת בחדרה) תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש להחליף את הנייד שלי (שלא ממש עומד בעומס) במחשב נייח חזק שניתן יהיה לעבוד עליו בקלות עם תוכנות גרפיות במקביל (אילוסטריטור,פוטושופ ו3D-MAX) אפשרות לצפייה בסרטים, ויחסית שקט. כמו כן אני מתכנת גם לפלאפון ככה שאני צריך שהוא יריץ אמולטור של אנדרואיד יחסית בקלות. המחשב אמור לשמש אותי בשנים הקרובות ככה שהייתי שמח שיהיה לי יציאה של USB3 לדוגמא (אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע) יש לי מסך - HORIZON ( H-W2005S12-D 20.1 TFT-LCD הייתי שמח לדעת אם המסך הזה הוא מסך טוב לעבודה או שרצוי להחליף גם אותו. תכלס אני די אהבתי לעבוד עם מסך מפוצל (לפטופ+המסך שציינתי) ולכן הייתי מעדיף לכלול גם מסך במפרט (במידה והמסך שלי טוב אז אני אשמח למסך משני יחסית פשוט, במידה והוא בי…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי ליישומי אינטרנט בלבד ללא ציוד היקפי כלשהו ללא HD וללא מערכת הפעלה מעוניין לחסוך אז עד 1000 ש"ח בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר וינגן סרטי FHD בצורה הטובה ביותר. המחשב יהיה המחשב המרכזי בבית וישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי בסיסים (לא ישמש למשחקים). חשוב לי לשמור על אופציות שידרוג, יכול להיות שבעתיד אני ארצה לשדרג אותו למחשב עריכת וידאו, לכן אני לא רוצה ללכת לכיוון של מארז HTPC (לא מיקרו ATX וכו') תודה מראש כמעט שכחתי אין צורך במסך, מקלדות ושאר עזרים. גם לא בצורב והארד דיסק.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום: ברצוני לקנות את המפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 1600fsb 512k Box 1 920.84 ¤ לוח אם: Gigabyte GA-K8NS 1 468.81 ¤ זכרון: DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING אחריות 3 שנים 1 480.69 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 120 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer אחריות 3 שנים 1 463.23 ¤ כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 9250 128 Mb DDR TV OUT bulk 1 267.89 ¤ כונן תקליטונים: Floppy 1.44 1 39.06 ¤ כונן תקליטורים: Toshiba (TSST) DVD x16 (SD-M1912) bulk 1 139.55 ¤ צורבים: Sony CDRW 52x32x52 (CRX-230E) Bulk 1 139.55 ¤ מסך: LG Flatron 17' F700P 0.24 mm 1600x1200 100Hz Max USB HUB 1 1038.06 ¤ רמקולים: Genius SW5.1 Value 1 279.05 ¤ מארז: IN…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי חברים, ברצוני לרכוש מחשב כבר מיום ראשון. אם החוו"ד תיהיה חיובית לגביו - עמיד, מהיר ולטווח ארוך אז אני לא אחשוב פעמיים. Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 מאוורר למעבד - Original Intel CPU Cooler לוח אם - Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כרטיס מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב דיוידי - Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח - Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU זה יוצא סה"כ 2000 ש"ח וזה התקציב שלי. אז מה דעתכם? …
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=67978&saleNo=600787&comp=1 הנייד הזה מספיק בשביל גלישה באינטרנט והורדות באימיול? מה לא טוב בו?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2600 : CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1448 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] TWINTECH GTX560TI XT OC 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1182 [/td][/tr][tr][td] צורב DVD: [/td][td] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td]…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-