ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק (לא למשחקים), השימוש העיקרי הוא לתכנות שזה כולל הרצה של תוכנות כבדות במקביל ואמולטורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עדיף עד 4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual sudio, eclipse. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת פשוטה ונוחה להקלדה מרובה (אם זולה עדיף אלחוטי). לא חובה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם ולצוות. קיבלתי ייעוץ כבר וכשבניתי את המערכת ב KSP היו חלקים שונים או חסרים, זו הרשימה האחרונה שהומלצה: מעבד 3960x לוח dx79si אינטל לוח ומעבד קניתי כבר בעבר אז זה נתון קשיח. 4x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 F3-12800CL9Q-16GBZL כונני SSD Corsair - Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ספקי כוח Corsair - TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan מארז Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case (No PSU) לגבי מאוורר בתחילה אמרו פשוט : Scythe Mugen 3 CPU Cooler אח"כ אמרו Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler והוא קפיצה משמעותית במחיר ואני חשבתי מחנות אחרת לקחת מקורי של אינטל:Intel - - BXRTS2011LC htt…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות ומשחקים לא כבדים במיוחד * גודל המסך - כמה שיותר 17 * משקל רצוי - לא קראיתי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר שעות של עבודה רצופה מנימום 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה (עדיף כמה שיותר) * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן עדיף בין לאומית וארוכת טבח כול שאפר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב לי הוא היה מחשב חזק ואמין מבחינה פיזית שלא ישבר בקלות ויש לי שאלה מה אתם אומרים על לקנות באיבי הוא במקום בחול ? ואם כן ואני קונה באנטרט דרך חול יש חברות שנותנות האחריות בין לאומית ? כי אני טב לחול לתקופה בקרוב תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HTPC ב- 3000 ש"ח (חריגה עד 3500 ש"ח). שימושים: שימושי מדיה סנטר - מוזיקה, סרטים (כולל סרטי HD 1080p), ומשחקים קלים (NBA ו- FIFA האחרונים). רק מארז ורכיבים. חשוב שיהיה כמה שיותר קריר וכמה שיותר שקט. מעדיף לקנות מ- TMS. בנתיים חשבתי על זה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤335 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum K8 / AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤94 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: ANTEC NSK2480 380W כמות: 1 - מחיר: ¤563 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤215 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מעוניין במחשב מאוד חזק המלצות חנייות באזור תל אביב... 052510232 אם יש לכם מקום מומלץ או מערכים כאלו אשמח לדעת
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המפרט למחשב ביתי ללא OC , צפייה בסרטים ,הפעלה של תוכנות בסיסיות במחשב ואינטרנט במקביל . מחשב מהיר ושקט ומשחקים מדיי פעם... לפני שאני מזמין אבקש את אישורכם הסופי מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪777 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪266 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
P3 500 TNT2 32MB 128 LIVE ASUS*50 יש גם מודם ולוח M של ASUS
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת כמה לדעתכם כדאי לי להוציא על מחשב ... אני לא משחק הרבה אבל פה ושם אני משחק משחקי און ליין וגם הייתי רוצה לשחק COD2 ו - F.E.A.R וכל הדברים בסגנון על הגדרות נחמדות... אבל הרוב אני באינטרנט, איי סי קיו, מסינג'ר וכל הדברים האלה. תודה מראש, אלי.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב ללא כל ציוד הקפי ובלי מסך. השימושים העיקריים הם: הרצה של תוכנות גראפיקה כבדות כמו: סטודיו מקס, אילוסטריטור פלאש ופוטושופ בו זמנית. התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח גג. אני צריך להשיג עם זה את הכי טוב שניתן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי בן דוד, לא גיימר כבד אבל אני מאמין שהוא ירצה כמה משחקים. אני מנסה למצוא לו מפרט ב- 3500 שקל לא כולל מסך. חשוב רק שיהיה לו צורב דיוידי, וכרטיס מסך כלשהו (אין לי מושג מה לשים לו כי קשה לי לחשוב על כרטיב טוב בסכומים נמוכים...) עדיף שיהיה של AMD אני חושב.... תודה ( פעם שעברה עזרו לי פה למצוא מפרט למחשב שלי שעלה 7500 ויצא משהו בן ז....)
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי אינטרנט ומשחקים . אני רוצה שהמשחקים יתאימו לילד בן 8 , לתקופה של 4 שנים בערך . מצאתי מפרט דרך איבורי ב 1230 ש"ח , הוספתי לו עוד כמה רכיבים והגיע ל1570 ש"ח: 1. לוח Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 2. ntel Pentium Dual Core E5300 2.6GHz 3. מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח הכולל 3 שנות אחריות 4. חלק שהוספתי : Point Of View nVIDIA GeForce 9400GT 512MB ו- 270 ש"ח 5. צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 6. 320GB SATA II 7200RPM 16MB Samsung 7. זיכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz 8. חלק שהוספתי : שיפור למעבד מאוורר נוסף , או משהו כזה , שיפחית את הרעש . 70 ש"ח . מה…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בשנה הקרובה ניראה לכם זה יוכל להריץ כל מישחק על הגראפיקה הכי גבוהה?או שאני יצתרך אוברקלוקינג?תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם באתי להתיעץ למחשב שאני הולך לשים במשרד בבית... המחשב כמובן לא יעשה שום דבר פרט לאינטרנט אולי סרטים.. AMD Athlon 64 bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU Asus M2A-VM + VGA Socket AM2 Motherboard Kingston KVR667D2N5 1GB DDR2 667Mhz EZcool N-880B Front USB Black 400W Case רשת אלחוטית : D- Link DWL- G150+2.4GHZ 54MBps Wireless PCI Adapter D - Link DI 524 2.4GHZ 54Mbps Wireless Router סה"כ 1627 ש"ח מLogicPC מרכיב לבד, אשמח לעצות לשינויים בטווח המחירים הנ"ל, תודה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה פרקטי אפשרי בגלל שאין לי מחשב נייד אז ככה שני דרכים: אחד זה להקטין את שטח התצוגה, במקום לנצל את כל ה 15 אינצ למשל אפשר להמשך בחלקו כמו במסכי ה CRT הישנים שאפשר לצמצם את גודלו השנייה זה לנסות להוריד את המתח שיש על המעבד דרך הביוס [ ?] ולהריצ את המחשב על MHZ נמוך יותר ושוב אני לא יודע אם זה אפשרי אם מישהו יכול לנסות ואפילו להביא תוצאה אם זה יעיל בכלל אשמח מאוד ;D
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד מספיק חזק ומהיר לעבודה עם תוכנות גרפיקה- בעיקר פוטושופ.. ממש חשוב לי המשקל- עד 2 ק"ג...(למרות שאני מוכנה להתפשר על עוד חצי ק"ג) לגבי המסך- מינימום 13 אינץ' ושמאפשר עבודה בחוץ ללא השתקפויות של מקורות אור למיניהם... וזהו בגדול...(כמובן עדיף שלא יתחמם מהר ושזמן הסוללה יהיה ארוך...) יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם ... ברצוני לרכוש מחשב חדש בקרוב ! עכשיו אני רוצה להרכיב אותו כי אני קונה חלקים מכל מני חנויות בגלל שהדברים שאני רוצה אין אותם כולם בחנות אחת וזה מפוזר! השאלה שלי היא האם תהיה אחריות על החומרה ואם כן איך זה בדיוק הולך האחריות הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מעבד I7-4770K ולוח אם ASUS Z87 DELUXE. אני מחפש מפרט להשלים אותם לחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גלישה מרובה, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). את התוכנות הרגילות. לא משהו מפוצץ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מועניין לקנות מחשב חזק מאוד מאוד!!! איפה יש חנות מחשבים שמוכרת מחשבים חזקים מאוד באזור המרכז תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחשב לשימושים כמו סרטים, מוזיקה, אינטרנט. לא למשחקים ולא לתוכנות עריכה כבדות. חשוב שיהיה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומסך יחסית גדול. אם אפשר גם תמליצו על חנות טובה לקנייה, לא KSP ואייבורי. אני רוצה לשלם אקסטרה 200 שקל ולקנות בלב שקט.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה המקום עם האנשים שמבינים הכי הרבה במחשבים אני באתי לבקש טובה להגיד לי מה חסר לי במארז והאים הוא בסדר.. -------אני רוצה להרקיב QUWAD זה בסדר? מה חסר========= הוצאה כספית לא עיניינית בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים וכונן CD יש והשימוש במחשב הוא למשחקי רשת ואינטרנט ודברי פנאי כאלה כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI לוח אמ שתומך בQWAD מבית היוצר של INTAL Intel BLKDP965LTCK Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair יקר אבל אדיר 2 כאלה צר…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 וקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש אותי גם למשחקים ( לא בטירוף אבל אשחק) גם לעריכת תמונות, ו... עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע ללא מסך אבל אשדרג כנראה ל 2k 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט (יהיה בחדר שינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחייב RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקרון חיכיתי לרייזן 3 החדשים אבל לא יצא לי לקנות כל כך מחשב... הבנתי שעוד כמה חודשים יוצא כבר הדור הבא ומדברים על פלטפורמה חדשה לגמרי... גם ברייזן 3 הבנתי יש הרבה פעמים שהמעבד סתם מתחמם ולא בטוח שעדכון הביוס פתר את זה.. אני גם חושב על הדור הבא של כרטיסי המסך וגם DDR5.. ידוע מתי יהיה את אלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכולל מעבד,לוח אם,כ.מסך geforce,מקלדת רגילה,עכבר אופטי רגיל,מארז 500 וואט,צורב דיוידי,120g,1g-ram מעבד של אמד ,לוח אם של אסוס,וזהו אני חושב אם תצטרכו עוד דברים כדי לעזור לכם לבנות את המארז תכתבו. נב,מאזור המרכז שיהיה,תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 במידת הצורך ניתן לחרוג כי הכוונה היא גם ככה לקנות בחו"ל או באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, Photoshop, vegas, premiere, צפייה בנטפליקס, תוכנות עריכה שונות ותוכנות לסטודנט (MS) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב (למידה בכיתה ועבודה במשרד) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קראתי את מדריך הניידים מחו"ל בנעוץ. שאלתי היא האם באמת משלמים רק את המע"מ?!?!? אין מכס כלל!?! האם המע"מ הוא מהעלות הרכישה בחו"ל או מהמחיר שתמחירו בארץ?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-