ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא צריך להיות אמריקאי כי אני לא קונה בארץ הם שוחטים (מצאתי פערים של 9 אלף שקל על סוני)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היתעקמו לי כמה מקשים ואני צריך לקנות חדשים אבל אני לא מצליח לימצוא באינטרנט כלום אגב היתקשרתי ל HP והם נתנו לי מספר של איזה ספק אבל הם רוצים 450 ש"ח על כל המקשים או 25 ש"ח עבור על אחד... קיצור אני מנסה לימצוא משהו יותר זול באינטרנט..
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני חייב את הלוח הזה asrock 775Dual-VSTA , חיפשתי בזאפ ובעוד כמה חנויות ולא מצאתי, איפה אני יכול לקנות אותו? נ.ב. הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לפתוח את התארד, אם זה לא המקום אנא אימרו לי. עריכה: לא משנה, מצאתי את הלוח בKSP . תודה בכל מקרה וסליחה את פתיחת התראד הזה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לחוש/לראות את ה - Dell XPS 1330 לפני שאני קונה, אני גר בירושלים.. אז עדיף קרוב, אם מישהו מכיר מקום אז תגיבו בבקשה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה האתר שלהם http://www.skypc.co.il
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או לפחות יודע כמה יעלה לי בארץ ...(בעצם זו אותה השאלה...) בכל אופן ה- LG Studioworks 995e שלי מתחיל להראות סימני עייפות, ואני מחפש לרכוש חדש. נ.ב: האם ל- Iiyama יש פסים לרוחב ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=22566&PHPSESSID=5459d909c00105312d5cafe5d5483c8a אשמח לביקורות עליו
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=11202 איפה הוא יושב במחשב? במקומות של הכוננים? האם הוא מראה לי טמפ' שנמצאת בתוך המחשב?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
אני הבנתי שיש להם אחריות בארץ, אבל בארה"ב אומרים לי שזה רק אחריות למדינה שבה נקנה המחשב. מישהו קנה לאחרונה ויכול להסביר לי איפה זה עומד, או איזה דגם אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים, הבנתי שמחשבים שולחניים מבוססי הפלטפורמה כבר מתחילים להגיח, אך מה קורה עם ניידים דומים? מישהו יודע מתי הם יתחילו לצוץ וכמה הם יעלו? עוד פחות מחודש מתחילים הלימודים ואני רוצה להחליט האם יש טעם לחכות להם. Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי LAPTOP די חדש ו ישנו מין כרטיס מאחור שאין לי מושג מה זה הדבר הזה. הבן אדם שקניתי ממנו בעצמו לא זכר מה זה. התמונות הן מהצד התחתון של ה LAPTOP . נא עזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי עתיד לצאת המחשב וכמה הוא צריך לעלות? אין פרטים באתר הרשמי. http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y50-touch/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נראה לי פצצה אבל לך תדע. זהו ה- HP PAVILION 5010EA נייד: מתנה - תיק נשיאה מפרט המחשב : מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: "15 XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Integrated Digital Bay (docking bay) for its HP USB Digital Drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot [b]כרטיס מסך: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics (לא משולב) רמקולים: Harman/Kardon® speakers יציאות:1 VGA Port, 3 USB 2.0 Ports, 1 IEEE-1394, 1 …
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ומתי נראה את המחירים החדשים באתרים השונים באינטרנט (כמו לוג'יק PC וכו)
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ בחודשים הקרובים...אני לא חובב חלונות ורוב הזמן שאני עובד עם המחשב אני תחת לינוקס..רק בגלישה באינטרנט ומשחקים אני תחת חלונות. בקניית לפטופ הם די כופים על האנשים לרכוש מערכת ויסטה...אז פשוט מעניין אותי מתי יתחילו לשווק את המחשבים הניידים עם חלונות 7...כי הרי זה אמור לעלות אותו מחיר אני מאמין. וכן אני יודע שמשווקים לפטופים עם לינוקס..אבל אני די חייב גרסת חלונות מקורית. תודה
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בסיסי , subnotebook , למטרות לימודים ותכנות. הבנתי שיש את הMSI WIND שאיבורי היו אמורים להביא לקראת סוף חודש יוני, אבל משיחות עם כמה נציגים שלהם , לא הצלחתי להשיג מידע מדויק על תאריך ההגעה לארץ והדגמים הקיימים (ויוני נגמר מחר...) מישהו הצליח להשיג תשובה רצינית על הדגמים ותאריכי ההגעה ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב נייד עם כניסת טלויזיה (לחיבור מצלמה), מסך איכותי והרבה זיכרון (לעבודה בפוטושופ). מישהו יכול להצביע לי על מחשב מתאים?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בקרוב קונים לי מחשב נייד, והיתי רוצה אם אפשר, שמישהו יבנה לי בבקשה מפרט טוב עם הפרטים הבאים. אז הפרטים: ראשית , התקציב עד 5000 ש"ח, לא יותר. צרכים: עבודה במיקרוסופט אופיס, מעט משחקים לא כבדים בסגנון VC ו-SA, מעט סרטים וגם מוזיקה. ואם יתאפשר, גם גלישה באינטרנט (אם יש איזה מודם אלחוטי או משהו כזה, אני לא מבין בזה.) דרישות מיוחדות: כוננים: שיכלול כונן DVD-ROM, לא CD-ROM. כמובן שיהיה גם כונן דיסקטים. בטריה: ניתנת לטעינה, שתחזיק הרבה אם אפשר. כ.מסך: עדיפות ל-ATI, למרות שאם יש משהו באותו מחיר של NVIDIA והוא יותר טוב, אז בכיף. דיסק קשיח: 40GB או 60GB, אני מעדיף 60, אך אם לא ניתן להכניס בתקציב אז גם 40 מספיק. אין צורך שתהיה מערכת הפעלה מותקנת. תודה רבה לכל …
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-