ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד טוב, שיהיה טוב גם למשחקים ויריץ אותם על הגדרות בינוניות מחפש את ההצעה הטובה ביותר מבחינת מחיר/ביצועים/רכיבים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח לשימוש בסיסי. לוח אם: Asus Prime H410M-E מעבד: Intel Core I7-10700 כרטיס גרפי: Intel UHD 620 מסך: Lenovo L24Q-30 23.8'' LED IPS כדאי לי להוסיף 400 ש"ח עבור PNY GeForce® GT 1030 GF1030GTLF2GEPB? אם כן, מה היתרונות? ומה באשר ל- PNY לעומת Asus? תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב נייח למשחקים לא צריך מסך או מקלדת ושאר מוצרים נילווים רק המחשב!! התקציב הוא 3500 אפשרות של חריגה ב 100-200 שקל אני לא כל כך יודע מה עדיף אינטל או amd אם תוכלו לייעץ ולהסביר אני ישמח תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חברה ביקשה ממני המלצה למחשב נייד לצורך העבודה שלה. אני די מרוצה מהעניין של האחריות של טושיבה שנותנים לך אחריות על המחשב בשנה הראשונה גם במקרה של שבר ואובדן. ונותנים בכלל אחריות של שנתיים. בכל מקרה, אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם המחשב להמלצה על דגם ספיציפי באזור המחיר הזה. הדרישות הן מסך 14"-15", כל השאר גמיש. משקל לא קריטי.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, הואיל ואני לא מבין בשוק המחשבים הניידים,החלטתי להיוועץ בכם בנדון. שנה הבאה אבלה את רוב רובו של זמני הרחק מהבית. משום כך החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש בעת הצורך, לשמר את הציוויליזציה נקרא לזה. בכל מקרה, הורי הקציבו לי למטרה 5000 שקל בלבד. ולטענתם, כמה שפחות, עדיף. לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שסכום כזה לא יספיק למחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים וכבדים, עיין ערך Half Life 2 לדוגמא. מנגד, הייתי רוצה "למזער נזקים" ולקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן טוב ככל האפשר. מטרותיו האחרות יהיו: יצירת מסמכים וסיכומים, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. גודלו של המחשב לא מפריע לי. להיפך, הייתי רוצה מסך גדול ככל האפשר למטרת הצפייה בסרטים. משקלו של המחשב גם אינו משנה לי. פרמטר שאכן כן מש…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
המחשב בבית הלך (מה הסבירות שבחודשיים ישרפו מאוורר, כרטיס מסך, ספק, ועכשיו עוד משהו שאני עדיין לא יודע מהו?) ואני צריך לקנות חדש. ההתלבטות הגדולה שלי היא האם לקנות עכשיו או לחכות להורדת המחירים של אינטל וליציאה של G86. יש הערכה מתי הכרטיסים החדשים יהיו זמינים לקנייה בארץ? בנוסף, האם על מרבית לוחות האם שמתאימים ל-Core2 יש כ. מסך on-board כך שאוכל לקנות כ. מסך חודש לאחר קניית המחשב? בנוסף, אשמח להמלצות למפרט, עם מעט הסברים למה חלק זה ולא אחר. המחשב משמש למעט מהכל: רוב הזמן הורדות (הרבה נפח דיסק...), קצת משחקים (גם חדשים, אבל לא חשובה לי איכות מטורפת), וגם קצת עבודה עם Premiere ו-Photoshop, אבל חובבנית לגמרי. בהמשך השנה אני מתכוון לקנות מסך חדש למחשב, 22 או 24 (תלוי בתקציב שי…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הייעוד הוא הרבה אינטרנט, קצת אופיס, ופה ושם קצת משחקים, שום דבר מיוחד. לא צריך מסך ואביזרים. המחשב כן יריץ את VISTA PREMIUM וכן חשוב שיהיה שקט. מעבד: E7200 של אינטל. 555 ש"ח קירור: FREEZER 7 PRO. 115 ש"ח. לוח:EP35-DS3L של GIGABYTE. 414 ש"ח. זיכרון: 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader. 450 ש"ח. כ.מסך: 9600GT של GIGABYTE עם 512MB GDDR3. 655 ש"ח. קשיח: 500GB 32MB 7200RPM של SEAGATE. 307 ש"ח. צורב: H20 של LG. 120 ש"ח. ספק: 550W של TOP POWER. 320 ש"ח. מארז של HEC מדגם 6C11. 170 ש"ח. הרכבה ובדיקות. 60 ש"ח. סה"כ: 3166 ש"ח. האם המפרט צריך להתאים לדרישות?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3770 : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1500 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪286 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪463 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪140 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM - זמין במלאי ₪598 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0 מחיר סופי כולל…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב נייד רצוי i5. המחשב מיועד לבתי בת 13 וישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות office. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס וכד' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן!זקוק בבקשה למפרט בסכום שציינתי שיכלול הכל והרכבה.המחשב מיועד למשחקים וכל השאר.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי , ידידה שלי נוסעת ללמוד בארה''ב והיא רוצה מחשב נייד. יש לכם משהו להמליץ? המחשב הנ''ל מחליף את השולחני לכן חשוב שיהיה עם מסך יחסית גדול 17 אינץ~ תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והמעודכנים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p או 1080p, תלוי אם זה חורג מהתקציב יותר מדי או לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בתוכנת Revit ו- Autocad. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני טירון בחומרה, ולאחרונה רציתי לקנות מחשב לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. בהמלצת חבר נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים" שבאתר, ובחרתי בשימוש "משחקים" ויצאו 8 מפרטים מהזול ביותר (מס' 1) עד ליקר ביותר (מס' 8) בתור אדם ממוצע (בעל משאבים ממוצעים) החלטתי ללכת על מפרט מס' 5 (כמו שהוא) כמעט בכל מקום שפניתי אליו, לא יכלו להציע לי מחיר למפרט זהה. תמיד היה חסר להם איזה חלק כזה או אחר. לבסוף, הלכתי על ספק מחשבים שהיה הכי קרוב למפרט 5- השינויים שלו היו: מעבד AMD Athlon 455 (במקום 450) גוף קירור למעבד סיפק לי ZALMAN CNPS7000V-ALCU OEM (במקום ARCTIC COOLING FREEZER 7 Rev.2) וכרטיס מסך Gainward GeForce GTS450 1GB GDDR5 (בשעה שבמפרט הופיע כלל השם הארוך הזה אבל עם השם Nvidia בהתחלה...) כל …
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היתה לי בעיה של מסך מרצד לכמה ימים ואז היא נעלמה במחשב הנייד. אני רוצה בכל מקרה לאפס את השנאי שוב פעם כדי שלא יגרום איזשהו נזק. איך אני עושה את זה? אני לוחץ על כפתור הכיבוי ומחזיק אותו למשך דקה? במידה וכן, מתי? כשהמחשב מכובה או דולק?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי... התקציב שלי הוא 4K, אבל רצונות לחוד ותוצאות לחוד.... בקיצור, הנה פחות או יותר החלקים שהייתי רוצה רק שאני לא מבין כל כך בדגמים היום.. חוץ מזה שאני יודע מה זה OC אבל מפחד להתעסק, אז מעדיף שלא.. 1. כרטיס מסך בעדיפות ל NVIDIA תקציב 1500. 2. לוח אם (עם כ. רשת + קול OB) , משהו שיוכל להיות בסיס טוב לשדרוג בפעם הבאה.. 3. מעבד Intel Dual Core Due נראה לי מספיק טוב -ותקנו אותי אם אני טועה.. 4. גוף קירור טוב ושקט. 5. כונן קשיח 300GB עם עדיפות ל WD 6. זיכרון 2* 1024MB , סה"כ 2GB 7. ספק כח חזק ושקט בתקציב -עד 500 ש"ח 8. מארז משו מומלץ... היופי לא משחק תפקיד פה.. -אם לדעתכם כל מארז מספיק טוב לחומרה הנ"ל אז אפשר גם לחסוך בסעיף הזה... 9. אין צורך ב: צורב, עכבר, מקלד…
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, מדובר על מחשב שיריץ סרטי Full HD, יש צורך בכונן טרה אחד בלבד (יש לי אצלי עוד 2). המחשב יתחבר גם לטלויזיה 40" וגם למסך רגיל למטרת גלישה באינטרנט. אני מעדיף לא לקחת את המינימום על-מנת להריץ FullHD בשביל להיות על הצד הבטוח בזמן הרצת סרטים כבדים מהרגיל.. אין צורך באוברקלוק ובציוד היקפי, רק הקופסא (כולל מארז HTPC), תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצתם על מפרט הכולל מחשב בלבד לרבות ספק ומארז (אך ללא מסך וציוד היקפי, ללא צורב, ללא FLOOPY). המחשב מיועד לתכנות - VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכו', מה שאומר שצריכת המשאבים תהיה גבוהה. מעוניין במפרט למחשב מהיר, אמין ושקט. בעיקר תכנות ואינטרנט. מעט סרטים. לא מתכנן OC. דגשים - מעבד - אני בכיוון של 6600 לוח אם - אמין ובר הרחבה בעתיד, אם כדאי. זיכרון - מעוניין ב-2GB מהיר. בעתיד - 4. האם ההשקעה ב-800 או לחילופין 1066 מוצדקת? דיסק קשיח - שקט, 200-250GB מהיר ואמין. האם מוצדק לרכוש 10/15K RPM? מארז - מאוורר היטב. ספק - נראה לי ש-400W אמין יעניק גם מרווח נשימה לשדרוגים עתידיים. כרטיס מסך - טוב ותומך ברזולוציות גבוהות (מתכנן לרכוש 21" בהמשך), אך לא לגיימינג. …
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים שיהיה מבוסס על A64, עם יכולות OC טובות. אני מקווה שבסכום הזה אפשר להרכיב מחשב שיהיה טוב למשך לפחות שנתיים, עם OC כמו שצריך. בקיצור, 7500 ש"ח למחשב (בלי מסך ועם מארז) שיריץ משחקים באופן בן זונה. כבר כואב לי הראש מלבנות מפרטים שעוברים את התקציב
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש בלי מערכת הפעלה.... רציתי להתקין עליו XP אבל משום מה המחשב מעלה את הדיסק בהתחלה (כאילו אחרי שמכניסים ת'דיסק ואז המחשב אומר "ללחוץ על איזשהו כפתור"....מופיע המסך הכחול שהמחשב מעלה קבצים מהדיסק)......ואז זהו הוא ניתקע..... אמרו לי שהוא נעול לXP ואפשר להתקין עליו רק VISTA...??...רציתי לשאול אם הדבר הזה נכון....ואם אפשר לפתוח נעילה זו????
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4800-5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, תוכנות הנדסיות, פיתוח תוכנה, מכונות וירטואליות, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ויז'ואל סטודיו, מטלב, vmware ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1650*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר או להוסיף חלקים או שיש דברים להחליף בתקציב הנתון הינה המיפרט מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1240 לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤932 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL ¤1334 כמות:2 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤398 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤126 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPK ¤292 מארז: ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ¤594 ספק כוח: HEC COUGAR 750W ¤560 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤211 קרור למארז: ANTEC 120…
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט וזקוק לביצועי שולחן עבודה גבוהים מאד בגלל ריבוי חלונות במקביל. ולפעמים הפעלה של תוכנות כבדות כמו MATHLAB. אני די מאוכזב מהביצועים כרגע ומעוניין לשפר אותם באופן דרסטי. מה הייתם ממליצים להחליף ? (לא מעוניין כרגע בשדרוג מלא) המפרט שלי: intel pentium D @ 2.8 GHz 2 MB DDR 2 @ 667 MHz radeon X550 256 MB intel 946 windows vista ultimata
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
;D CPU : Intel 775 3.0 GHZ 800 2MB 64BIT MB : ALBATRON CHIPSET 925 INTEL MEMORY : TWIMOS 256*2 DUAL CHANNEL HARD DISK : WD SATA 120GB 7200 8MB LG DVD RW GSA-4165B-B +16x8x/-16x4x 1.44 כ.מ. 256MB DDR, 64Bit, 400MHz, Clock 350MHz, DVI PCI-E NVIDIA CASE : GSMART ===> https://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8097&PcatID=308 מסך - MAG 17' CRT מקלדת - GSMART עכבר LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-