עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט: כרטיס מסך- fx5200 לוח אם- Asus P4S800D-X מעבד- 3.00 GHZ זיכרון- 512 mb דיסק קשיח- 80 GB ספק- ג'נרי 400W חשבתי להוסיף דיסק קשיח 250gb SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST3250410AS עולה- 250 אני רוצה גם להחליף את הזכרונות ל1024MB, אני אשמח להצעות ואני מניח שיעלה בסביבות 80 (?) עכשיו, ההתלבטות הכי גדולה זה הכרטיס מסך... האם יש כרטיס מסך (AGP) שביחד עם המפרט הזה (אחרי השדרוג) מסוגל להריץ את המשחקים של היום בצורה מספיק טובה ויחזיק מספיק זמן מעמד? אם כן, כמה הוא עולה? ודבר נוסף, אם אני קונה כרטיס יותר טוב, אני צריך ספק חדש? אם כן, איזה? (ואם אני לא קונה (כרטיס מסך) אלא רק זכרונות…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיריץ משחקים חדשים (לא משהו ברמה של CRYSIS) וגם סרטים. יש עדיפות למעבד עם ליבה מרובעת מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם יש צורך לשנות משהו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤999 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤561 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במ…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  3. היי. אמא שלי רוצה לקנות מחשב, דבר ראשון זה חייב להיות באייבורי, אבל משום שיש להם שם הרבה אפשרויות במחירים דומים רציתי שתמליצו לי איזה חלקים הכי הכי משתלם לקנות במחיר הזה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך LCD דק 20 אינטץ', או 19 לא משנה.. אז מה אתם מציעים? יש באייבורי מחשב Core 2 Duo E7200 עם כרטיס מסך 8500GT 512MB ללא Shared, 320GB הארד דיסק, 2GB זיכרון מהירות 800MHZ, נשמע ממש טוב נכון? כל זה + מסך דק רחב 20 אינטץ' אני חושב או 22, ב2700 ש"ח. איך זה? הוא מספיק מהיר המעבד? הכרטיס מסך והמעבד מספיק חזקים בשביל משחקי רשת כמו MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6? CABAL Online. חשוב לי שהמחשב יריץ לפחות את כל המשחקים האלה בצורה טובה ללא תקיעות בכלל!! אשמח לקבל חוות דעת כ…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 BIT מה נותנים עליו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כמו שמצוין בכותרת, תקציב 4K עם חריגה קטנה, דרוש גם מסך. השקט והיופי של המחשב לא חשובים כמו הביצועים, עדיפות לחנויות עם סניף בת"א

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by anakin,

זה כבר עובר קצת את התקציב שלי, אז אים אתם מכירים חנויות אחרות שיש בהם את אותם הדברים יותר בזול אני אשמח, אין לי בעיה לקנות מכל מיני מקומות ולהרכיב לבד... המפרט והמחירים מזיגזג 2000. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2,349.91 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 876.23 ש"ח 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 668.75 ש"ח LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 2,481.29 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 530.71 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 297.92 ש"ח ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC 228.62 ש"ח Antec TRUE430 ATX12V -BULK 541.28 ש"ח Thermaltake Venus Silent Boos…

7. התקציב המקסימלי הוא 1500 ש"ח הוא בשביל אבא שלי המטרה זה רק לעבודה באופיס וגלישה באינטרנט לא צריך ציוד היקפי ולא כונן DVD (יש לי כונן) חשוב שיהיה כונן דיסקטים. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ושהוא יחזיק כמה שיותר שנים (המעמסה עליו היא לא גבוהה) עדיפות לחנויות באזור ראשון לציון תודה לעוןזרים!

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  8. אהלן, יש לי מחשב נייד של סמסונג מדגם np270. ניסיתי להתקין וינדאוס 7 במקום וינדאוס 8 כך: ביטלתי את ה SECURE BOOT בביוס, נכנסתי ל BOOT של ה CD של וינדאוס 7, מחקתי את המחיצה הראשית (שהיה מותקן בה וינדאוס 8) וכאשר באתי להתקין, הוא רשם לי שאין באפשרותי להתקין, מכיוון שסגנון המחיצה הוא GPT. עכשיו הבנתי שבוינדאוס 8 הם שינו שם את השיטה במערכת קבצים ושאני צריך להחזיר בחזרה ל MBR. האם זה נכון? ואם כן, מהי הדרך הקלה והמהירה לעשות זאת ? להתקין וינדאוס 8 מחדש ולשנות דרך ה CMD ? אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by adizarko,

אז ככה, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד למשחקים (בין היתר). אני בד"כ משחק משחקי FPS כגון FAR CRY. אני לא צריך ציוד היקפי וגם HD יש לי שמספק אותי. לגבי מארז יש לי מארז של Compucase שכרגע אני משתמש בו והייתי רוצה להמשיך להשתמש בו. לכן מה שאני מחפש זה - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות וספק. מסך - יש לי כרגע מסך 19 של PHILIPS שכרגע לא נראה שיוחלף. מודה על העזרה. עדי

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by NETANELKOREN,

שלום האם יש מחשב שיוכל להריץ את הוויסטה טוב שהוא עולה 5KB. אם כן אז תביאו מפרט המפרט הזה לא בשבילי הוא בשביל דוד שלי

11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ,LIGHTWAVE,MAYA,AUTOCAD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לכרגע ללימודים, בהמשך אולי גם פרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.עכבר מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקי…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. אשמח לקבל קצת חוות דעת על המחשבים האלו http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d430.htm ישראל http://www.lglaptops.co.za/product_listing.php?category_id=4 ארה"ב תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by קים,

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm האם המחשב הנ"ל , כולל הרחבת זיכרון 2 ג'יגה יעבוד חלק עם ויסטה פרימיום? הצרכים שלי הם עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, , סרטים. יש הבדל משמעותי בין כרטיס המסך שבקישור לבין ה - X3100 החדש יותר של אינטל?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by aofer,

אני מחפש לקנות לאח שלי מחשב נייד, הוא מתחיל ללמוד הנדסת חשמל בקרוב. התוכנות העיקריות שהוא יריץ מלבד גלישה באינטרנט ותוכנות אופיס זה מטלאב וויז'ואל סטודיו. הוא לא גיימר אבל אני בכל זאת מעדיף לקנות לו מחשב עם כרטיס מסך סביר (כל דבר מעבר Intel integrated graphics הסטנדרטי) חשוב לי גם שהמעבד יהיה מסדרת I5 ושיהיה לו במינימום 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק פחות קריטי אבל מעדיף 500 ג'יגה ומעלה. גודל מסך 15.6 אינץ' לי אישית יש ניסיון עם מחשב של HP מהעבודה שאני מאד מרוצה ממנו ולפני זה היה לי מחשב של Dell. אני מאד אוהב את המחשבים של דל אבל שמעתי דברים רעים מאד על השירות שלהם בארץ. המליצו לי ללכת על מחשב של Assus/Toshiba אבל אני פתוח להצעות ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by raviv T,

ללא ציוד היקפי. מ- iqpc . תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן וברצוני לשדרג אותו כדי שיעבוד בצורה יותר חלקה ויפעיל משחקים בצורה סבירה (לא משחקים הכי חדשים, אבל משחקים שקיימים בשוק). מפרט: מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte P35 S3L כ. מסך - Radeon X1950 זכרון - Kingston DDR2 1GB PC2-5300 ספק - Enermax Liberty 400W השאלה שלי היא האם יש בכלל אפשרות לשדרג ב-800 ש"ח, או שחבל להשקיע את הכסף. שאלה אחרת היא האם אתם מכירים אולי מחשבים יד שניה שאפשר לקנות באזור ה-1000 ש"ח ויהוו שיפור למחשב הזה. לא יודע, אם זה רלוונטי אבל אני אמלא בכל מקרה את השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 לשדרוג, 1000 לחדש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עדיף לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מה…

17. Started by Posford,

אפעם לא היה לי מחשב נייד, אז לפני שנבקש משהו ספציפי. איזה מעבדים קיימים למחשב נייד? זכרונות? כרטיסי מסך? מחשב נייד, זה מוצר מוגמר שאי אפשר לשנות בו חלקים נכון? הכוונה שהיא יש מפרט של היצרן וככה מגיע המחשב? בגדול אני מחפש מחשב חזק עבור סרטים, אינטרנט, עבודות, מצגות, קצת משחקים. שיהיה מבוסס INTEL, עם 2GB זכרון וכרטיס מסך טוב, ולוח-אם טוב. כמובן צורב DVD. אם לא מומלץ מחשב נייד מבוסס INTEL, אשמח להסבר ומה כן מומלץ. אחרי שתביאו הצעות נראה מה סביבת המחירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by anri,

יש כמה חלקים שאני די סגור עליהם . רציתי רק שתעזרו לי בשאר החלקים האחרים . מעבד - Intel® Core2 Quad Q6600 + COOLING לוח אם - אני מעדיף Gigabyte P35 כרטיס מסך - 8800GT 512MB PCIe העניין שאני לא יודע מאיזה חברה, זקוק לעזרה בעניין הזה . וכל שאר המפרט ספק, מארז, קירור למעבד, זיכרון, כונן קשיח, כונן תקילוטים, אני צריך . יש אפשרות לחריגה קטנה... תודה מראש =)

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך מפרט של מחשב שהשימוש העיקרי שלו זה קידודים (HD) ועריכת סרטים. גם משחקים אבל אני לא גיימר כבד בכלל! מסך כנראה 23 אינץ של סמסונג (FHD 1920*1080) חשוב שיהיה גם מארז טוב (אבל לא מטורף),יותר נכון מארז איכותי. הארד דיסק: 1TB חנות בצפון (חיפה). תקציב: 4000 ש"ח (כמובן שהתקציב רק למארז , ללא מסך וללא ציוד היקפי) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שלום רב, אני עומדים לרכוש מחשב שישמש לעבודה עם קבצי אקסל גדולים (מליוני רשומות בכל קובץ). קבלתי את המפרט הבא ואשמח לתגובות תודה רבה MotherBoard Intel Desktop Board DP55WG (Warrensburg) ATX DDR3 1333 CPU Intel Core Quad i5-750 (2.66Ghz , 8MB Cache)+ CPU Active Cooler Memory 8GB (4x2GB) DDR3 1333 PC3-10666 Kingston CASE MIDI Tower – Hec 6c28 Power Supply 400 Watt Hec 400T Keyboard Microsoft® Keyboard USB Mouse Microsoft® Mouse Optical USB Video Card GeForce GT220 1024MB DDR3 Integrated Disk Controller 6 Sata Channels, 2x eSata, 2x External Sata Channels Via Dicrete Controller. Integrated RAID Support Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10 Integrated LAN Inte…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by AviramH,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי ללימודים בתקציב של 2000-3000 שקל. היא בעיקר תשתמש בו בשביל לגלוש, לימודים (אופיס וכו') ואולי Sims 4 (רק אם אפשרי להכניס בתקציב כמובן). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by XziBit17,

מי שיוכל לעזור לי אני צריך מחשב טוב ב4500 שקל שיתאים למשחקים חדישים ולתוכונת גרפיקה כמו maya 3d studio max

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. -------------------------------------------------------------------------------- המלצה למשב מדיה סנטר HTPC עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי המחשב מיועד לצפיה בסרטים גלישה ישומי אופיס בלבד (לא למשחקים ) יחובר למסך LCD בסלון מה דעתכם על המפרט הבא : מערכת מחשב מבוססת: Intel DUAL CORE E5400 2.7GHz 2Mb 800mhz BOX Intel GOLDTREE DG43GT הכולל יציאות DVI ו HDMI! WD 500GB 7200RPM 32MB SATA2 NEC/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK PATRIOT/GSKILL/KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ Compucase 7328 300W תודה מראש

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות מחשב (מעדיף מאתר שיוכלו להרכיב לי את המחשב כבר אצלהם - אבל שיהיו זולים לא כמו פנדה ) דברים עיקריים שאני רוצה: *הרדיסק אני יוכל להסתפק ב120GB אבל שיהיה חיבור SATA. *כרטיס מסך עד 1,100 ש"ח. *כונן אחד רק ושיהיה צורב DVD. *ספק של ENERMAN 400W או משהו של TT של ה500W (בקיצור תקציב לספק עד 450-500 ש"ח.) *לוח-אם של DFI!! *זיכרון (אם אפשר לתקציב) מעל ג'יגה, אם לא אז לא נורא. תקציב עד 4,500 - אם אפשר בלי חריגות! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.