ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
היי, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בימים הקרובים. אתחיל עם השאלה אם כדאי בכלל לקנות כרגע או לחכות עוד חודש חודשיים בעקוב ההכרזות האחרונות בתחום. יש לי היום XPS 13 אבל הוא קצת קטן. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורוצה מחשב נורמלי לתכנות. חשבתי ללכת על XPS 15 ולגדול קצת במסך, הבעיה שאין ממש מבחר שלו באמזון UK או US ומשם אני מזמין. כדאי להשאר ולנסות להשיגו בכל זאת? אולי יש תחליף ראוי אחר? חשוב לי שיהיה דק וקל שאוכל לסחוב בין השיעורים. התקציב שלי הוא 2000 דולר. (אני יודע שיספיק מחשב גם בהרבה פחות, אבל חשוב לי שיהיה מהיר וחזק). *יש לציין שמבחינתי מחשב הוא לא רק מפרט אלא גם איכות חומרים וסוללה. חשבתי ללכת על זה, אבל ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שמתאים לעריכת תמונות (לייטרום ופוטושופ) צלמת אני ממש לא מבינה בזה. ואשמח לקבל המלצות למה עלי לשים דגש? מה חשוב? מה ניתן לוותר? אשמח לקבל גם שמות של חברות , דשמים וכו' גובה תקציב 4500-5000 אשמח לקבל מידע והמלצות
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,תכני HD. לצורך העניין נקנה על מנת לחזור לתקופת הגיימינג היפה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת,עכבר,משטח ענק לעכבר ולמקלדת,כסא גיימינג,מסך Dell AW3418DW ( ניתן לשינוי אך מאוד חשובה לי איכות המסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, אשמח לקנות רק 2TB דיסק מכני. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בהכרח, רק אם אצטרך בעתיד על…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי הכי זול שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון מסניף KSP אילת כי יותר זול שם. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לוח מעבד זיכרון ומארז המחשב יחובר למסך 32אינץ (TV). קשיח+SSD+צורב כבר יש לי ממחשב קודם. זיכרון אני חושב ללכת על Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 מעבד אני חושב ללכת על Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray מארז Antec Dark Fleet DF500 R…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD260XBCAFBOX - AMD - AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm - BOX with Wraith Spire Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1008/988 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 B450M-DS3H - Gigabyte - AM4 - B450 - 4x DDR4 3200MHz 64GB - DVI - HDMI - PCIe x16 - M.2 - 4x SATA - 6 USB 3.1 - 8 USB 2.0 - mATX ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 361/354 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח TC48G30S815_Kx2 - V-COLOR - 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL... אחריות לכל החיים כמות: - 1…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התלבטות גדולה בין רכישת מחשב all in one של lenovo , לבין מחשב נייח מחודש. האם יש פה מישהו שממליץ בכלל לרכוש מחשבים מחודשים?
-
- 52 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגיימינג. סיכמתי כבר על כל המרכיבים של המחשב (מעבד i7-8700, כרטיס מסך 1060-gtx וכו') אך נתקעתי בבחירת מארז למחשב. עד שכבר חשבתי שמצאתי את המארז המתאים, הביקורות שנכתבו עליו היו שליליות ואמרו שאסור לקנות אותו בגלל זרימת האוויר הגרועה שבו (המארז הוא cooler master masterbox lite 5 RGB). מישהו יכול להסביר לי אם המארז בסדר בכל זאת או להמליץ על מארז בעל מראה טוב שיש בו זרימת אוויר טובה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג אלחוטיות (בעיקר בגלל העובדה שרובן מציעות נוחות, לאג נמוך והן מאפשרות להיות איתן הרבה זמן מבלי להרגיש כובד או הזעה באוזניים). יש חנות שמאפשרת למדוד את האוזניות ולבדוק שהן באמת נוחות לפני הקניה? הזוג שהתכוונתי לקנות זה לוג'יטק 933 (אבל פתוח להצעות והמלצות אחרות) תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש''ח לשימושים הכי בסיסיים שיש: גלישה באינטרנט ופתיחת כמה כרטיסיות במקביל, קריאה ושליחת מיילים, שמיעת מוזיקה וכו'. חשבתי על המחשב הזה מה אתם אומרים ? האם יש אופציות יותר טובות באותו המחיר? https://ksp.co.il/?uin=45580&select=.268..271..1358..211. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע על מחשב נייד מומלץ חשבתי אולי על המחשב הזה, הוא פשוט הכי קל שפגשתי בחיפוש (1.2 קילו): https://ksp.co.il/?uin=46262 יוצא לי 2300 ב-KSP אילת אבל לא מצאתי ביקורות מספקות ברשת, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון האם זה מחשב טוב? ליין בסדר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר שמתאים לצרכים אשמח לשמוע, חשוב לי משקל קל כי הוא מיועד לנשיאה יומיומית לעבודה מצורף השאלון תודה לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי הכולל אופיס (וורד ופויר פוינט), סינון תמונות, קריאת מיילים וכו'. 3. האם יש …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6K אפשרי לחרוג במידה וישנה מציאה רצינית בתוספת תשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יתכן, אם זה אפשרי בכלל בלפטופ, וגם אם כן לא מחייב אם ימצא דגם טוב ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8.…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, המחשב הראשון הוא לחברה שלי, שהוא עד 2500, היא צריכה אותו למטרות עבודות במהלך התואר ובין היתר למדיה, כי היא צופה הרבה בסדרות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (מעל עד 3000 זה חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר כמו וורד, PDF ועוד דברים שהיא צריכה במהלך התואר ובין היתר אפשרות לצפייה בסדרות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מתאר לעצמי שמערכת הפעלה יש בכל מחשב נייד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך המחשב הזה, לצורכי יוטיוב, אינטרנט, פייסבוק? אין לי דרישות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת מחשב ללימודים של והסוללה נגמרת מעל ארבע שעות, מחברת לנובו.. יש המלצות¿
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי i7 4790 הלך כנראה לעולמו מנסה להתארגן על מחשב חדש - צריך המלצה ל I7 או I5 או מבוסס AMD 16gig זיכרון השימושים: משחקים (BF לדורותיו PUB G, WILDLAND FIFA SQUAD... תכנות הורדות ועבודות אופיס אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון, וקרור דגש על שקט (יש לי מארז, דיסקים ו-1070) טווח 2500-3000 בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לעיצוב גרפי אין לי הגבלה של סכום, פשוט מחפש את ההכי טוב שקיים כרגע בשוק, אשמח מאוד לדעת על מה אתם ממליצים, ואם יש אחד כזה והוא לא נמכר בארץ אלה בארהב, אשמח גם שתגידו .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
HP Elite 8200 tower Intel i7-2600 3.80 GHz Desktop PC SSR RAM 16GB SSD 256 GB מחיר 3000 שח האם מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
נקנה ביולי 2014 והגיע הזמן להשתדרג אשמח לדעת כמה אתם חושבים שהוא יהיה שווה היום למכירה מפרט : מעבד i7 4790 כרטיס מסך GeForce GTX 780 Ti לוח אם gigabyte z97x gaming 5 זיכרון SSD Samsung 250GB כונן קשיח Seagate 2000GB זיכרון ראם 16G Crucial מארז NZXT Phantom 530 ספק כוח seasonic 650w קירור מעבד Scythe Ninja 3 Rev B
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעות…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בדר"כ אני בונה מחשבים ביתיים אבל לא במחיר או סדר גודל כזה ולכן מעדיף להתייעץ כאן: מישהו שביקש ממני ייעוץ למחשב באיזור ה10K ואף יותר.!! רוצה לעריכה (אמרתי לו לפחות 4K) הוא לא מקצועי בעריכה ויותר שם רצון להנות מהמחשב ולשחק (אם כי הוא לא כבד במשחקים כגון COD וזוללים כמוהו) שלא יהיה מגבלה. זה מה שבניתי באייבורי (לווא דווקא המקום האידיאלי לסוג הבניה, אך קליל ממשק בחירה).. יש גם מסך אולי בתמונה אבל לא הוספתי כרגע.. אני חושב להוסיף OPTANE לכונן הקשיח. והלוח תומך גם בזה וגם בחיבור לTHUNDERBOLT שלדעתי כדי עיצות שינויים רעיונות בכיף (אני מקנא בתקציב שלו)
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-