עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by demultiplexer,

לפטופ חדש, באיזור ה- 1500$, 13.3 , 4gb ddr3, led. ייקנה בארה"ב אז 1500$ במחירים של ארה"ב. אני מחפש את היחס עלות תועלת הכי גבוה לזיכרון cache. בין הדגמים בבדיקה: 1. dell latitude E4300. 2. new macbook (2ghz model) 3. s6410 fujitsu-siemens (might be a little more expensive) זהו בערך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by sls890,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט של מחשב פשוט ללא מסך בסכום של עד 1200 ש"ח, אין חשיבות לכרטיס גרפי כי המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט ללא משחקים. תודה.

3. Started by isreal1992,

אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple power book שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הי…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. שלום לכולם, אני שוקל רכישת לפ-טופ לצרכים הבאים: אופיס, סרטים, אינטרנט והבעיה הגדולה: מאטלב. עכשיו, ללא המאטלב, הייתי הולך על מחשב פשוט ב-3000 ש"ח, אבל כך אני חושש שאני זקוק למעבד C2D וזכרונות חזקים יותר. מה דעתכם? כמו כן, אני לא רוצה להיות מוגבל ל-4GB בכמות הזכרון שניתן לפנות אליו. גודל וזמן סוללה פחות קריטיים. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. 1. מה התקציב? 3000 עם חריגה של 150 2. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר שבלוח תהיה אפשרות לחבר קשיח IDE קיים בנוסף לחדש, אם אפשר לחבר צורב DVD IDE קיים 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט יחסית כי נמצא בחדר שינה 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? ( GTA IV, …

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. לפני כמה ימים פתחתי פה נושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380344.0 וביקשתי מפרט לגיימרים ב-4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הביאו לי מפרט שנראה לי סבבה, והייתי בטוח שזה מה שאני עומד לקנות, אבל אז גלשתי ב skypc, וראיתי מפרט מעניין מאוד ב4400 ש"ח: http://skypc.co.il/pl_product~sky112~88~0.htm עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה אם עדיף לי ללכת על המפרט שהביאו לי בהתחלה, או על המפרט שיש בskypc, שהוא רק בכמה מאות שקלים יותר ממה שתכננתי (ויש לי כסף), והוא QUAD ומתקרב במהירות למעבד DUAL שכמעט קניתי. אז מה דעתכם? כדאי לי המפרט הראשון או השני? אגב, אם אתם חושבים שעדיף לי השני, אז תרגישו חופשי להכין לי מפרט דומה לו רק עם שיפורים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אהלן, אני צריך עזרה עם מפרט לעבודה עם תוכנות סאונד (קיובייס בעיקר והרבה VST plugins), כרגע אני לא מחפש כרטיס קול מקצועי אלא רק שהתוכנות ירוצו חלק. עד כמה שאני מבין המרכיב המשמעותי פה הוא הזיכרון. (?) בנוסף שיריץ בצורה חלקה משחקים חדשים-ישנים, הכוונה למשחקים בסגנון Age of Empires 3, Need for Speed Most Wanted וכן הלאה, לא אכפת לי אם הגרפיקה לא תהיה בשמיים העיקר שהמשחק ירוץ חלק בלי תקיעות. - אין צורך בציוד היקפי למעט מסך LCD, אני רק לא יודע אם כדאי 19 או 21 אינצ' מבחינת מחיר - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט, המחשב הנוכחי שלי חופר בראש - אין צורך בצורב DVD - תקציב כאמור עד 3500 ש"ח, לא כולל הרכבה - יש צורך בהרכבה (כמה עולה אגב?) - אני גר בחיפה אז יש לי אפשרות לקנות רק …

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  8. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 7K לא כולל מסך ושם דבר אחר יש ברשותי T240 בבית,עכבר יש,מקלדת יש,רמקולים יש.. וכו אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק שירוץ הכל על רבולוצייה מקסימלית וחלק ו DX 10 ומשחקים כבדים אם התקציב לא מספיק בשביל להריץ הכל חלק אתם רשאים להשתמש ב 8K אני אבקש מהחברה לעשות OC ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. יש לי hp pavilion dv6000,עכשיו יש לי בעיה עם הסוללה,רשום שהיא במצב charging,וכרגע זה על 5 אחוז. והיא לא עולה..ואם אני מנתק אותה מהמקור של הטעינה המחשב נכבה..אולי משהו לא בסדר בהגדרות? תודה לעונים. עריכה: צירפתי תמונה:

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by idos100,

אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט של מחשב המשמש בעיקר לצרכים משרדיים-Office,אינטרנט וכיוב' , ומעט עבודות גרפיות- photoshop,lightroom . מעבר לכך שימושים ביתיים-סרטים,תמונות,מוזיקה. לא מתכוון להשתמש במחשב כדי לשחק . התקציב הוא 4000 ש"ח - אם בתוספת לא גדולה של כסף ניתן "לקפוץ מדרגה" אז אנא רשמו (לא תהיה בעיה לחרוג מהתקציב כל עוד זה בגבול הסביר) . אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Ashand,

שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by darkspell,

יש לי קרוב משפחה שעובד ב-HP ויכול להשיג לי את המחשב הנ"ל, חדש, ב-4338 ש"ח. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה או ש-HP מוכרת לעובדיה מכשירים מיושנים כדי להיפטר ממלאי קיים ? האם המפרט חזק מספיק לעריכה גרפית ? המפרט מצורף בקובץ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lilo123,

שלום לכולם רציתי להתיעעץ אם אנשים שמבינים אשמח לקבל כמה שיותר דיעות ומידע אני מעונייין לרכוש מחשב נייד וחשבתי על הדגם הזה של HP ישלי מספר שאלות 1.באתר וואלה שופס ובכל האתרים הגדולים למכירות כמו נענעשופס ואולסייל הדגם הזה מפורסם אם מעבד 2 גיגה" המעבד החדש Intel Pentium Dual Core T3400 2.0GHz" ובעוד שבזאפ בחנויות הקטנות אותו דגם אם אותו מספר מעבד לדוגמא באייבורי מופיע Intel Dual Core T3400 2.16GHz האם יש כאן טעות או הטעיה והאם ההבדל הזה מהותי ? 2.האם המחשב הזה יעלה משחקים כמו REDALERT FIFA NBA? 3.כאשר רשום יציאת HDM במפרט האם זה אומר שזו יציאה לטלויזיות HIGH DEFINISHION והאם יש לו יציאת דיגיטלית שהיה אפשר לחבר את המחשב למגבר קולנוע בייתי ולשמוע סרטים בחמישה ערוצים כמו DTS א…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by גיימרית,

קניתי מחשב נייד בחנות מסויימת, ועכבר MOGO X54 בחנות אחרת בשביל הנייד. בחנות שקניתי ממנה את הנייד אמרו לי שיש במחשב שלי express slot כי ככה נטען העכבר. בקיצור, עושה רושם שאין לי שום דבר כזה. רציתי לדעת מה זה ה-express slot (אם למישהו יש תמונה איך זה נראה) והאם יש מתאם או משהו בסגנון שאפשר לחבר לנייד כדי שאוכל להטעין את העכבר (או לחילופין שאכלתי אותה וקניתי עכבר שאין לי מה לעשות איתו עכשיו).

16. ה-Inquirer, אחד המקורות ה"לוחמניים" והפעילים ביותר בסוגיית כרטיסי המסך הדפוקים של Nvidia, מפרסם כתבה שמאשימה את Nvidia בשימוש ב-"Bumps" בעייתיים גם בדור החדש של כרטיסי המסך מתוצרתה (סדרה 9) או לפחות ספציפית ב-9600m GT שב-Macbook Pro. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/921/1049921/inquirer-confirms-apple-macbook-pros-have-nvidia-bad-bump-material Cnet מדווחים על העניין במגזין הוידאו שלהם: http://cnettv.cnet.com/2001-1_53-50004762.html?tag=nl.e404 תגובתה של Nvidia: http://news.cnet.com/8301-13924_3-10119277-64.html כמובן שלא ברור האם הדבר הזה יגרום לבעיות כלשהן או לא, יתכן כמובן שההסבר של Nvidia מדוייק. עם זאת, בהחלט מעצבן מאד ש-Nvidia בוחרת להיות כלכך חשאית ולא לנקוט…

17. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. אני לא הכי מבין בדברים האלה לכן אני רושם כאן. זהוא המפרט שאני עומד לקנות בימים הקרובים ואני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם. המפרט חייב להיות מKSP והתקציב הוא 3500 אם חריגה קטנה למטרת משחקים. בנוסף לכח אם מישהוא יכול להמליץ לי על ספק לא יקר מKSP שיתאים למפרט אני אודה לו מאד. תודה, דוד ~

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by nicky,

היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודות שלי ב Solidworks וב Autocad. בנוסף המחשב צריך לתמוך ברשת בייתית, מוסיקה, סרטים וכדומה. אני אשמח להצעות . תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by eladbt,

סטודנט להנדסת חשמל לצרכי משרד, צפיה בסרטים קצת תוכנות כמו מאטלאב וכדו'. מפרט+מחיר - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by asdf23,

תקציב:4000-5000 שקל מטרות המחשב:משחקים (גיימר) לדוגמא- GTA IV, CRYSIS,need for speed כל המשחקים הכבדים שיצאו.. ציוד הקפי: לא צריך יש הכל לא חייב:לא צריך כונן דיסקטים העדפה: הכרטיס מסך שיהיה מי ANVIDA מערכת הפעלה: לא צריך יש.. שקט: חשוב שיהיה שקט ולא יוציא הרבה רעש האם מתוכנן OC: לא יודע מה זה=]]] משחקים רזולוציה: gta iv,crysis,cod 4,spiderman 3 ושהם יעבדו על הרזולוציה גבוההה ושיראו טובב

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  22. שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק, שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות, מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב, אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזה מכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצה כמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המה…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. התקציב הוא בסביבות ה4500ש"ח הצרכים הם אופיס אינטרנט שירים סרטים סרטוני HD .משחקים לא כבדים בסגנון פיפא 2008 המחשב יהיה כל הזמן בבית ולא יתנייד בחוץ האם בתקציב הזה אפשר למצוא משהוא יותר טוב משניהם? והאם שניהם עונים על הצרכים ?או שהמפרט שלהם יותר מדיי לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  24. שלום לכולם ! אני עומד לקנות מחשב לבן שלי , המחשב מיועד למשחקים כמו gta ולתוכנות עריכה ואופיס מעוניין לשמוע את חוות דעתכם. לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F מעבד E7300 כרטיס מסך תוצרת MSI דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 דיסק קשיח Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB אריזת OEM זכרון תוצרת GEIL דגם EVO ONE נפח 2GB Kit צורב DVD תוצרת LG דגם GH22NS30 חיבור SATA מהירות צריבה X22 צבע שחור ספק כוח תוצרת EZCool הספק 450W אמיתי 3 שנות אחריות מארז בשם אכילס עם 3 מאוררים. תודה מראש לכל המגיבים. סה"כ כולל משלוח: ¤210.00 מחיר משלוח בדואר רשום: ¤.00 מחיר: ¤210.00 המשלוח באמצעות דואר רשום. ניתן לקבל שליח עד בית הלקוח בתוספת 25¤. בתשלום אחד זמן אספקה: עד 5 ימים אפשרות לאיסוף עצמי מכל …

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by jackhammer,

יש לי COMPAQ PRESARIO C700 יום אחד אני מדליק אותו טועה ויסטה הכל טוב אחרי שהמסך טעינה עובר אני רואה את החץ של העכבר עם העיגול הזה שמראה שמחשב חושב ופתאום החץ נעלם והמסך נשאר שחור (לא שחור של מסך כבוי אלא שחור של מסך דלוק) לא קורה כלום נסיתי SAFE MODE אותו דבר קורה נסיתי LAST KNOWN GOOD CONFIG לא עוזר ניסיתי עם LIVE CD של אובונטו גם שם קורה אותו דבר ניתקתי את הבטריה והחזרתי גם לא עוזר התקשרתי לחברה והם אומרים שאין אחריות על SOFTWARE אלא רק על HARDWARE :pissed: ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אאני לא יודע בדיוק מה לחפש מישהו יכול לעזור לי למצוא לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים