עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nicky,

היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודות שלי ב Solidworks וב Autocad. בנוסף המחשב צריך לתמוך ברשת בייתית, מוסיקה, סרטים וכדומה. אני אשמח להצעות . תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by eladbt,

סטודנט להנדסת חשמל לצרכי משרד, צפיה בסרטים קצת תוכנות כמו מאטלאב וכדו'. מפרט+מחיר - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by asdf23,

תקציב:4000-5000 שקל מטרות המחשב:משחקים (גיימר) לדוגמא- GTA IV, CRYSIS,need for speed כל המשחקים הכבדים שיצאו.. ציוד הקפי: לא צריך יש הכל לא חייב:לא צריך כונן דיסקטים העדפה: הכרטיס מסך שיהיה מי ANVIDA מערכת הפעלה: לא צריך יש.. שקט: חשוב שיהיה שקט ולא יוציא הרבה רעש האם מתוכנן OC: לא יודע מה זה=]]] משחקים רזולוציה: gta iv,crysis,cod 4,spiderman 3 ושהם יעבדו על הרזולוציה גבוההה ושיראו טובב

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  4. שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק, שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות, מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב, אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזה מכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצה כמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המה…

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  5. התקציב הוא בסביבות ה4500ש"ח הצרכים הם אופיס אינטרנט שירים סרטים סרטוני HD .משחקים לא כבדים בסגנון פיפא 2008 המחשב יהיה כל הזמן בבית ולא יתנייד בחוץ האם בתקציב הזה אפשר למצוא משהוא יותר טוב משניהם? והאם שניהם עונים על הצרכים ?או שהמפרט שלהם יותר מדיי לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  6. שלום לכולם ! אני עומד לקנות מחשב לבן שלי , המחשב מיועד למשחקים כמו gta ולתוכנות עריכה ואופיס מעוניין לשמוע את חוות דעתכם. לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F מעבד E7300 כרטיס מסך תוצרת MSI דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 דיסק קשיח Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB אריזת OEM זכרון תוצרת GEIL דגם EVO ONE נפח 2GB Kit צורב DVD תוצרת LG דגם GH22NS30 חיבור SATA מהירות צריבה X22 צבע שחור ספק כוח תוצרת EZCool הספק 450W אמיתי 3 שנות אחריות מארז בשם אכילס עם 3 מאוררים. תודה מראש לכל המגיבים. סה"כ כולל משלוח: ¤210.00 מחיר משלוח בדואר רשום: ¤.00 מחיר: ¤210.00 המשלוח באמצעות דואר רשום. ניתן לקבל שליח עד בית הלקוח בתוספת 25¤. בתשלום אחד זמן אספקה: עד 5 ימים אפשרות לאיסוף עצמי מכל …

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by jackhammer,

יש לי COMPAQ PRESARIO C700 יום אחד אני מדליק אותו טועה ויסטה הכל טוב אחרי שהמסך טעינה עובר אני רואה את החץ של העכבר עם העיגול הזה שמראה שמחשב חושב ופתאום החץ נעלם והמסך נשאר שחור (לא שחור של מסך כבוי אלא שחור של מסך דלוק) לא קורה כלום נסיתי SAFE MODE אותו דבר קורה נסיתי LAST KNOWN GOOD CONFIG לא עוזר ניסיתי עם LIVE CD של אובונטו גם שם קורה אותו דבר ניתקתי את הבטריה והחזרתי גם לא עוזר התקשרתי לחברה והם אומרים שאין אחריות על SOFTWARE אלא רק על HARDWARE :pissed: ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אאני לא יודע בדיוק מה לחפש מישהו יכול לעזור לי למצוא לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 3000 ש"ח - המחשב הוא מחשב לצרכים משרדיים ( איטרנט , אופיס וכו' ) שיריץ ווינדוס Vista . אין לי צורך בהארד דיסק גדול 250 גיגה יספיק . אין צורך בציוד היקפי אבל אני כן צריך שירכיבו את המחשב בחנות . לדעתי גם כרטיס מסך על הלוח אם יספיק לצרכים שלי ולכן עדיף להשקיע בזכרונות ובמעבד - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ! כמו כן אני צריך חנות באזור תל אביב אז אם אפשר תבנו לי בבקשה את המפרט מהחנות שאתם ממליצים לקנות ממנה את המחשב . תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by alex1991,

מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים מסך עד 15.4 אפשר לחרוג קצת מהתקציב... (לא יכול לשלוח הודעות פרטיות)

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by uk7,

מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט, עבודה חלקה מחיר סביבות 2000 ש"ח +- שיהיה טוב גם בכללי ושיהיה אפשר לצפות בסרטים אשמח לקבל המלצות כמו כן מה דעתכם על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718113

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש נייד שיוכל לשמש אותי כמחשב העיקרי שלי, הניידות חשובה לי (וגם הזמן שאפשר לעבוד איתו עם הבטריה) ובגלל זה אני לא רוצה PC רגיל. יש לי תקציב של עד 6500 - 6000 שקל אני רוצה מחשב אמין שאני אוכל להשתמש בו כמה שנים, בעיקר לעבודה ואינרטנט אבל גם משחקים (אלו שיש היום, לא של עוד שלוש שנים) חשוב לי גם שאני אוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל, כי זה חלק מהעבודה שלי. יש לכם רעיון למפרט? חוץ מזה, בשביל להשתמש בו בבית בנוחות כדאי לקנות docking station? מה זה נותן בעצם? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה על מסך 15.4 - 17'' , המטרה היא לא לנצל את התקציב עד תומו , ושתהיה חיבוריות גבוהה , פחות דגש על משקל ויותר על פיצ'רים ...

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. חברים שלום ...רציתי לדעת האם הנייד הנ"ל מתאים לעריכה גרפית לתוכנות כמו פוטושופ,פלאש,MX,אילוסטרייטור,פריהנד....חשוב לציין שאם אקנה אוסיף לו עוד 2 ג'יגה ...תודה לכל העוזרים....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש למטרות לימודים ונתקלתי במבצע הבא של אורנג': מחשב נייד HP pavilion DV4 פלוס פלאפון ב159 שקל לחודש במשך 36 חודשים. את הפלאפון מצאתי מי שרוצה לקנות, ואני אשלם את ההפרש בשביל המחשב הנייד. הידע שלי במחשבים ניידים חלש ביותר, אז האם העסקה משתלמת? האם יש מחשב נייד באותו טווח מחיר פלוס מינוס שהוא עדיף? איך האחריות של HP בארץ? הנה הלינק לתיאור המבצע http://www.orange.co.il/PlansAndRates/15885.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, את המפרט הבא הרכבתי אחרי פידבק שקבלתי מכם בת'רד אחר, ומסקירה של המלצות בפורום, אז תודה על העזרה. להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤805 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤279 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤444 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 קרור למארז: ARCTIC COOLING 80mm 8L ¤25 שירותי מעבד…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  16. אהלן, אני רונה. ראשית אני חייבת לומר שהאתר שלכם מאד אינפורמטיבי ומסודר, גם להדיוטות כמוני. מאז שגיליתי אותו אתמול, אין לי דרך להעריך עד כמה המדריכים השונים עזרו לי. אך עדיין כמה שאלות, ברשותכם, בנוגע לכמה פרטים שלא לגמרי ברורים לי. בחרתי להתבסס על מפרט מומלץ מס' 29 - מערכת מחשב למשחקים בתקציב 4000 ש"ח, ללא מסך. כדי לא לשלוח אתכם לחפש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box לוח-אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX זיכרונות: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 כרטיס מסך: Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit דיסק קשיח: ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache מארז+ספק כוח: Antec Sonata III + 500W Smartpower PSU - S…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by factor,

http://tms.co.il/preview/spec/a5nl4dqg מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולריבוי משימות אני נעול על ה Q6600, לטווח ארוך האם המארז יחזיק את המערכת? אני עם מסך "17 לעת עתה :-\

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by netanel1234,

שלום, מה אומרים על המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51120 איך המעבד? אני רוצה לדעת מה אתם אומרים, שווה לקנות אותו? ותגידו לפי מה שכתוב אם הבנתי נכון, אפשר להגדיל את הזיכרון של הכרטיס מסך לפי הבחירה שלי? תודה!

19. Started by Murmur,

שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. כותרת.. :xyxthumbs: ללא מסך ללא מקלדת ועכבר.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלםו לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך מפרט בשבילו. המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אבל משמש גם בשביל כתיבת עבודות וכאלה. איכות קול טובה חשובה, צורב dvd- חובה. מאוד חשוב לי העניין של כרטיס מסך טוב ומשחקים טובים, גודל מסך 20". נושא הקירור חשוב אבל לא מאוד. מינימום 500 ג'גה. לא צריך ציוד היקפי. הוספתי מפרט שחבר בנה לי, אולי יהיה יותר קל פשוט לשפץ אותו! תודה מראש, יוס! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שישמש למשחקים לא כבדים במיוחד ולצפיה בסרטים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by hopla,

שלום. אשמח עם תמליצו לי על לפטופ של חברת asus דרישות: מסך בגודל 12-13 מצלמה מובנת+מיקרופון, אבטחה (טביעת אצבע וכו) ארד דיסק 160GB 1GB -RAM כמה שיותר זמן בטריה קל משקל. אחריות בין לאומית לשימוש משרדי מוזיקה סרטים ואינטרנט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. אחרי הצעות של משהו כמו 2000 מפרטים שניתנו לי הרכבתי מפרט. היו רכיבים (שהשמות שלהם ממש ארוכים...) שלא ידעתי להתאים בדיוק למה שכתבו לי, אבל בחרתי בזה שהכי דומה, ככה שיכול להיות שהיו פאשלות קטנות בחומרה (אבל בשביל זה אני פה, שואל אותכם לגבי המפרט ), יש גם כמה רכיבים שבחרתי על דעת עצמי, ואני מקווה שהם לא פאשלות. כעיקרון המפרט תוכנן להיות בערך 5500~ שקל, יצאה לי חריגה של 700 שקל ואני מנסה איכשהו להוריד, למרות שאם יגידו לי שהמפרט הזה ממש מצויין אז אולי אני אאשר גם את החריגה הזאת. אני מבקש בכל לשון של בקשה אל תבנו לי מפרט חדש. כיוון שהמפרט הזה מורכב מרבים שניתנו לי, אני מאמין שבכללי הוא די טוב, והשיפורים שאולי הוא דורש הם נקודותיים בלבד! המחשב הוא בעיקר למטרות משחקי מחשב כבדי…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ran1809,

אז ככה אני נגיד משאיר את המחשב במצב שינה או מדליק אותו ואחרי 10 דקות בערך של עבודה באינטרנט בלבד פתאום כל המחשב מתחמם מעבד (2 הליבות) וכרטיס המסך (NV8400) מתחממים לבערך 70 מעלות בלי שום סיבה מיוחדת ממש רק עבודה באינטרנט עכשיו עשיתי לא מזמן עדכון ביוס ומאז שזה מגיע לטמפ' כאלה המאוורר עובד מאד חזק ולאחר כ - 10-15 דקות המחשבמתקרר ומחזיק קר הרבה זמן. אני יודע שעם בכרטיס המסך הזה עלולות להתעורר בעיות אבל מה ההיגיון בזה שכמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לטמפ' כל כך גבוהות. משהוא נראה לי מוזר יכול להיות שיש איזה תהליך של עלייה או משהוא כזה שמפריע לו? תודה רן

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים