ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך הצעה למפרט למשחקים (קלים) בכ 4000 ש"ח (אפשרות לחריגות קלות), כולל מסך 22, ללא מקלדת/עכבר/רמקולים/DVD מארז שחור, לא בנאלי (שלא יהיה ריבוע משעמם שמזכיר את המחשב בעבודה) יציאת HDMI הכרחית לוח אם עם IDE בשביל ה DVD הישן אין צורך במערכת הפעלה, עדיפות להרכבה. שקט חשוב אבל לא נושא מרכזי (המחשב בסלון) לא מתוכנן OC
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחרי מלא זמן של חיפושים ושאלות אני מזמין את המפרט הבא לקח לי המון זמן להרכיב אבל אני מקווה שבחרתי תבחירה הטובה המחשב מיועד למשחקים כבדים ולתעסוקה עם סרטים המעבד מיועד לעבור OC למהירות 3 כנ"ל הכרטיס מסך ( עדיין לא ידוע המהירות ) אני קונה את הכרטיס מסך מאייבורי ושאר החלקים מקיאספי מקווה שיצא טוב אם אפשר תגובות :] מעבד Quad Q6600 910 ש"ח לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L 470 ש"ח זיכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800 mhz 310 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 1G GDDR5 PCI-E 1600 ש"ח קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 305 ש"ח צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 ש"ח קירור למארז Arctic Cooling ArcticFan 12 PWM Exhaust ( או קירור אחר של 120 …
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, יש לי dell xps m1210 עם כונן קשיח 80GB שלא מספיק לי ממש, הייתי רוצה לשדרג אותו בנפח ל 250 או אפילו 320 (ואם יש 500GB במחיר של עד 600 ש"ח, אז זה מה שאני רוצה) הייתי מעוניין כמה שאפשר להמנע מלשדרג אותו בחנות שממנה רכשתי את הלפטופ עצמו (יש להם בעיות אמינות) 3 שאלות: 1. אני יכול פשוט לרכוש כל הרדיסק 2.5" שאני מוצא, ולהחליף לבד? או שיש לפטופים שאוהבים רק הרדיסקים מסוג XYZ 2. יש איזו מעבדה מורשית של dell או משהו בסגנון בארץ, או חנות אמינה אחרת שתדע לבצע את העבודה הזאת (החלפה)? 3. חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה? או שאני יכול להעביר הכל עם ghost מהכונן הקיים לחדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, היום (או אתמול) פורסמה באתר כתבה על כרטיס מסך חיצוני לניידים שייאצ בקורב והיה גם קישור לאחד שקיים, בחדש אני לא יודע אם הוא מתאים לכל מחשב, לא ממש הבנתי אבל הבנתי שב"ישן" של ASUS http://hwzone.co.il/news/1168212383/1212/ הוא מתאים לכל מחשב נייד בעל יציאת EXPRESSCARD מכאן כמה שאלות: 1. בכתבה המוצר עוד לא יצא, אבל לפי מה שרשום נכון להיום הוא יצא כבר לפני חצי שנה בערך, אם ככה, מה המחיר שלו והאם ניתן להשיג בארץ? 2. עד כמה זה ישפר את הביצועים? נגיד עם כרטיס כמו 4850 או 4870? כי הבנתי שבניידיים היום הכניסה לא מספיק מהירה כדי ממש להעביר את הכמויות מידע הדרושות, האם השיפור מספיק משמעותי כדי שיהיה שווה לקנות את התושבת לכרטיס והכרטיס? 3. האם סדרת HP DV5 כוללת את היציאה המדוברת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הנה המפרט: הביעו את חוות דעתכם. המחשב הוא למטרת משחקים בינונים לא GTA IV אלא פיפא וכאלה. אני רוצה שהוא יחזיק לפחות 3 שנים. אסור שהתקציב של המחשב כולל המסך והרמקולים יחרוג מ- 4500 שקל (כמו שתיראו אצלי) המארז-עיצוב לא משנה אלא ביצועים.חשוב שיהיה שקט מאוד ולא יתחמם.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב מתנה לחבר מארה"ב אבל הוא לא רוצה את המחשב אז החלטתי למכור אותו. להלם המפרט: סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7500 מהירות מעבד 2.20 GHz זיכרון מטמון 4 MB מהירות FSB 800 MHz ערכת שבבים (chipset) Mobile Intel 965GM זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 2x1024 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM סוג חיבור דיסק הקשיח SATA המחשב הזה עולה 6000+- אני רוצה עליו 5200 המחשב חדש עם הניילונים עדיין כלום לא מותקן עליו בנוסף 3 שנים אחריות עסקית מבית Hp מחשב ברמה גבוהה מאוד ובמחיר מציאה. לפרטים 0509347373 יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
IEEE 1394 FireWire® Interface מזה אומר ? איך ניראת היציאה שלו ולמה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WXGA High-Definition AG בגודל 15.4 אינץ' עם צג BrightView Infinity ככה כתוב באחד זה מחשב HP ובדגם השני באותו אתר בדיוק כתוב ככה תצוגת מסך רחב בחדות גבוהה WXGA בגודל 14.1 אינץ' עם BrightView האם שני המסכים זההים חוץ מגודלם כמובן
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד אשר עיקר עיסוקיו יהיו : 1.אינטרנט . 2.Media Center על מנת לחבר אותו לטלווזייה על מנת לראות תכני HD . 3.עדיפות למערכת הפעלה XP . המחיר באיזור ה - 2500 שקל. אם זה בלתי אפשרי במחיר הנ"ל אז גם תציינו כאן מה אתם חושבים שאפשרי עם תוספת מינימלית הנדרשת. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מתברר שיש משהו שטס לארה"ב ויכול להביא לי מחשב נייד, ולפי מה שקראתי המגוון רחב יותר. אשמח לדגם טוב שיפיעיל Solidworks ומסך בגודל של 15.4 2 ג'יגה זכרון לפחות ו160 ג'יגה מספיקים לי כמו כן התאמה לרשת בייתית וזהו . אני מודעת לעזרה שקיבלתי לגבי מחשב נייד בארץ אך חבר טס לארה"ב ואני מעדיפה לקנות שם. תודה מראש ואשמח לעזרה שוב.. :
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם לדעתכם 2800 ש"ח הוא מחיר הוגן למחשב Lenovo N500 במפרט הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7716308 כמו כן, האם Vista 32bit אינה תומכת ב-4 GB זיכרון פנימי ,אלא עד 3 GB בלבד ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבנות תחנת עבודה שתריץ אפליקציה אחת ותגיע הכי קרוב לביצועי Real time. כמו-כן , אני מדגיש שכסף הוא לא מגבלה דרישות : 1) מערכת ההפעלה תיהיה Windows XP Professional. 2) לא צריך כרטיס מסך או כרטיס קול. 3) יש לשים דגש על מעבד חזק זכרונות מהירים ולוח אם שיתמוך בהם. 4) יש לשים דגש על תקשורת מהירה בעבודה מול כרטיס רשת. כמו-כן , אם ישנה המלצה לגבי מקום קנייה , אני אשמח לשמוע. תודה מראש , עוז
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן. אני מתמצא בעיקר במחשבים משרדיים סטנדרטיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב שולחני למטרת משחקים. בתקציב כולל של 4500 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם ברכישת נייד ע"פ הכותרת הדברים העיקריים שחשובים - מעבד - עדיפות לאינטל מסך 15.4 מינימום זיכרון נורמלי (2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותי גם בעוד שנה-שנתיים, גודל דיסק קשיח - מינימום 160 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט או בנפרד, כמוכן אשמח לתגובות על מחשבים אלו http://shop4.frys.com/product/5730402?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://shop4.frys.com/product/5754852?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG - 679$ http://personafile.com/HP-G60-120US-Laptop.html אני מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים ולכן אני אשמח להצעות בהקדם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רוצה חוות דעת שלכם על המפרט הזה . השימוש לעבודת גרפיקה בעיקר ,פוטושופ,NIKON NX ,ותוכנה לעריכת סרטים,משחקים וסרטים ! מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB אני בכלל לא מבין במחשבים,האם החלקים מתאמים זה לזה ומה צריך עוד להוסיף למפרט הזה ?!! התקציב 6500 ש"ח +- לא כולל מסך וצורב !! אני מתכנן לקנות מ KSP , מה אתם אומרים עליהם הם טובים/אמינים ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple power book שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הי…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
i was looking at http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ I have a few questions: Amd Athlon64X2 (AM2) 4450e 45w Dual Core can be Box or Tray, what is the difference? do I want AM2 or AM2+ ,what is the difference? Last thing, what do you think about http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280 ? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפטופ חדש, באיזור ה- 1500$, 13.3 , 4gb ddr3, led. ייקנה בארה"ב אז 1500$ במחירים של ארה"ב. אני מחפש את היחס עלות תועלת הכי גבוה לזיכרון cache. בין הדגמים בבדיקה: 1. dell latitude E4300. 2. new macbook (2ghz model) 3. s6410 fujitsu-siemens (might be a little more expensive) זהו בערך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) Total price 3405 ¤ המפרט הורכב בK.S.P בשביל חבר, המטרה הינה מחשב למשחקים, כל החלקים זמינים בחנות. לדעתי ספק ה-600 וואט סתם OVERKILL, לטענת המוכרים אי אפשר פחות, לדעתי המחשב בשיא המאמץ לא יגיע ל-400 וואט , האם אפשר ללכת בראש שקט על TR2 Power W0070 430W Silent שעולה 200 שקלים? לחסוך את הכסף או להעלות למעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB אני יודע שאומרים כי ה-HD 4870 512MB משתווה ואף בעל ביצועים עדי…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6mbkw3t8/1 סך הכל אני רוצה לדעת אם המחשב הזה תואם להכל ולא יהיו בעיות אל תפחדו מהתקציב,סך הכל נטו על המחשב עצמו הולך בסביבות ה 8,500 שקלים יש הרבה דברים מסביב האם הקירורים שקטים?
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט של מחשב פשוט ללא מסך בסכום של עד 1200 ש"ח, אין חשיבות לכרטיס גרפי כי המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט ללא משחקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 עם חריגה של 150 2. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר שבלוח תהיה אפשרות לחבר קשיח IDE קיים בנוסף לחדש, אם אפשר לחבר צורב DVD IDE קיים 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט יחסית כי נמצא בחדר שינה 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? ( GTA IV, …
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בלי שום בעיה שקט שיריץ 720P בלי בעיות יציאת HDMI מסך 19' אם אפשר להכניס בתקציב הזה 22' יהיה עדיף אבל לא על חשבון דברים אחרים אני גר בחיפה אז חשוב לי שזה יהיה מחנות באזור אפשר לחרוג מהתקציב בפלוס מינוס 100 שקל ועוד שאלה חשובה, האם עדיף לי לחכות עד ינואר כי המחירים הולכים לרדת? תודה רבה לכול העזורים מראש
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-