עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני חייב מחשב ניד ב-3000 ש"ח לכל היותר עם כרטיס גרפי טוב ומעבד דואל קור 2.2 ומלעה המישקל המקסימלי (הרצוי) 2.0 KG ומטה חובה כונן דיסקים וסוללה לשעתיים פלוס עם יש אז גם usb לא חובה 2 אבל שיהיה תודה לעוזרים שחר פארן

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by mantana_ten,

שלום לכולם, אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים . אחד לי ואחד לידידה שלי . שנינו הולכים ללמוד באוקטובר השנה. אני הולך ללימודי הנדסה ולכן אני מעוניין במחשב נייד שישרת אותי למטרת הליומדים הזאת. חשוב לי התכונות הבאות: - עבודה עם אופיס -אינטרנט -מותאם לתוכנות של הנדסה(הנדסת חשמל) -סרטים -זמן הסוללה שלו ארוך יחסית. - מחיר בסביבות 2500-3000. אם יש מחשב נייד מאד טוב טיפה מעל ה-3 זה גם בסדר. -שלא יהיה כבד מידי. המחשב השני - עבור הידידה. אמור לשרת את אותה מטרה רק שהיא הולכת ללמוד כלכלה כך שאין לה צורך של תוכנות להנדסה. החשיבות של המשקל עבורה הוא יותר משמעותי. התקציב שלה הוא 2000-2500. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לאחותי. היא מחפשת מחשב (כולל מסך) שמסוגל להריץ משחקים שהיא משחקת (Witcher 3 [דרישות טכניות] וDragon Age: Inquisition [דרישות טכניות]). היא מוכנה להשקיע עד 5000 ש"ח במחשב כולל מסך, עכבר ומקלדת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by kobibo,

המלצה עד למחיר הנ"ל לא כולל ציוד היקפי לא כולל מסך. חייב לכלול 1GB זיכרון ( דואל ) דיסק של 120GB . כרטיס מסך יכול להיות On Board .

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by SEangel,

החברה שלי קיבלה מחשב נייד, נוסף לזה שהיה לה, והיא מתלבטת מי מהם להשאיר ומי למכור. המפרטים של המחשבים הם (הנתונים נלקחו מפיסי ויזארד): לנובו לוח אם: לנובו NITU1 צ'יפסט: אינטל GL40 מעבד: אינטל פנטיום T4200@2000GHZ זכרון: 3072MB כרטיס מסך: מובייל אינטל 4 סירייס אקספרס צ'יפסט פמילי דיסק קשיח: 250 ג'גה של WD קומפאק (החדש): לוח אם: HP308A צ'יפסט: אינטל GME965 מעבד: אינטל C2D מובייל T5870@2000GHZ דיסק קשיח: 160 ג'יגה של היטאצ'י לשני המחשבים צורב DVD ומסך 15" כמו כן, מהו מחיר סביר עבור כל אחד מהם?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. המחשב מיועד למשחקים קלים, והרבה עבודה משרדית. כרגע יש מסך 17" ישן, ובקרוב נרצה לעבור ל24" של סמסונג 2443BW. יש לי גם מארז ודיסקים קשיחים מהמחשבים הישנים, אני יוכל להשתמש בהם בחדש? (לכסוך?) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם : ...DS3L ES2L ES2C ? זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤131 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤687 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N ספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W ¤235…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. 1.התקציב: 2000 ש"ח 2. המחשב נועד לעבודות ,לעיתים על יישומים גראפיים קלים-בינונים...לא נועד למשחקים אך רצוי שיהיה כרטיס גראפי אפילו טיפה נורמאלי... 3.ציוד היקפי:מקלדת ועכבר....רגילים.. 4.רצוי שיהיה מעבד AMD 5.מראה וקירור אינם חשובים כל עוד המחשב מתפקד 6.זקוק להרכבה במעבדה והתקנה חוקית של OS ושאר ירקות המחשב נועד לעבודה.[חוזר ואומר] כרגע יש לי הצעת מפרט מKSP,אבל אני ממש לא חושב שהיא כדאית: AMD Sempron 2500 [סוקט 754]-השאלה היא האם המעבד הזה שווה קנייה? ASROCK K8NF4G [עם NF4 וPCI-E] -אני מפחד מהיצרנית הזו,היא אמינה? Twinmos 400mhz 512MB DDR RAM מארז מפואר +DIGITAL 8666 ספק 400-שוב פעם-חושש מהספק מאז MAGA STD 2202 כחול [לא ברור לי למה נתנו מארז פעמיים,ייתכן כי מדובר באפשרות…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  8. אני מחפש מפרט לאחותי בת ה-12. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט (ICQ, SKYPE וכו'), MP3 וטיפה משחקים. הדרישה מהמשחקים שירוצו בצורה סבירה. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD , אך האם יש הבדלים משמעותיים כיום בין המעבדים והאם יש עדיפות למעבדי אינטל ברמת ביצועים דומה?האם מומלץ זיכרונות DDR2 או DDR3? כמו כן הייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט אז אני מחפש המלצה למארז שקט אך שיהיה מקורר טוב ובמחיר סביר.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by marik,

שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. כמובן כולל OC

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  12. קודם כל מה שאני מחפש מהנייד שלי זה דבר ראשון אמינות ועמידות שאני לא יתחיל לטייל איתו במעבדות לא יוצא הרבה מהבית רוצה מסך 15 שימושים עיקריים: אינטרנט תוכנות אמיול אופיס מעט משחקים ומוזיקה הרוב הגדול זה גלישה באינטרנט חשבתי על המפרט הבא שהוא בטח מעולה על הנייר, השאלה איך האיכות והאמינות ‎Gigabyte W566N-P83T2‎ ‎Model‎ ‎W566N-P83T2‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T8300,3MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎250GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/1…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  13. היי, חבר מהצפון ביקש ממני מפרט למחשב חדש (אתם יודעים איך זה, אתה מתעסק בתוכנה וכולם יוצאים מתוך הנחה שאתה יודע הכל במחשבים) האמת שאין מגבלת תקציב מבחינתו אבל הוא ביקש במחיר הכי נמוך שיש, וזה מחיר שאני מחשיב כסביר למערכת שכוללת מסך. השימושים הם סטנדרטיים (אינטרנט ואופיס וקצת סרטים.) כולל ציוד הקיפי מלא (כמובן גם מסך) ההעדפה שלו לחנות זה אייבורי בחיפה. הבקשה היחידה המיוחדת היא שהמחשב יהיה שקט. (הוא אמר, שקצת רעש זה בסדר אבל קריטי שלא יהיה טרקטור) אם אתם יכולים להשאר ב 3000 במסגרת הדרישות סבבה, אם לא, תרגישו חופשיים לחרוג. תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. תקציב 1000-1100$ מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד ,מסך FHD 1080*1920, IPS * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 750 (7200) האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- …

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by ofirmk,

שלום לכולם. אשמח לקבל את המלצתכם המלומדת למחשב נייד, להלן הפרטים: רקע: ברשותי מחשב HP pavillion מסך 15" מצויין שרכשתי לפני כשנה אך אני מאוכזב מאוד מגודלו הואיל וחשובה לי הניידות. שימושים: בעיקר אינטרנט ושימושי אופיס, צפייה בסרטים-נדיר, משחקים-לגמרי לא. תכונות מועדפות: גודל מסך רצוי 13.3 אינצ', נחוץ צורב, לא מעוניין במחשבי NETBOOK. תקציב: עד 3500 ש"ח כמו כן, בחודש הבא אני טס לניו יורק כך שייתכן וארכוש בחו"ל. נטיית לבי הינה לכיוון של toshiba u400 שאלה נוספת: האם ניתן לחרוט (באופן אסתטי) על מקלדת של מחשב נייד שהובא מארה"ב אותיות בעברית הואיל ואינני מעוניין להשתמש במדבקות. תודה מראש, אופיר

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by djzander,

אפשר מפרט למחשב ב4000 כולל מסך ניתן לחרוג בקטנה ... בעיקר לעבודה משרדית . ומחנות באיזור השרון ...

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. אז ככה, ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים חדשים (כבדים), סרטים ואינטרנט. הסכום הוא בסביבות ה3000 ש"ח בנוסף, חשבתי על האפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה (26 אינץ') במקום להשקיע במסך וגם זה יחסוך לי מקום, מה דעתכם? כרגע אני מתעניינת במפרט הבא, בבקשה הציעו רעיונות לשדרוג או להפך, אם משהו מיותר ואפשר להשקיע במוצר ספציפי זה פחות . כמו כן, אם יש חלקים שלא מתאימים לעבודה אחד עם השני אשמח אם תעירו, מכיון שאני לא הכי מבינה בדברים האלה... תודה מראש. הנה המפרט: מעבד : Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאוור וגוף קירור : Generic CPU Cooler For s775 לוח אם : GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x1GB Corsair Dom…

18. Started by benma,

שלום. איזה מהניידים הבאים חזק יותר? איזה נותן תמורה טובה יותר עבור הכסף? (המחירים שלהם דיי דומים): asus eee pc 900 msi wind acer aspire one אני מדבר על הגרסאות המשווקות בארץ. המחירים שראיתי הם בסביבות ה- 2500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by omer_xd,

אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי במחשב מ 1 ג'יגה ל3 ג'יגה כמה זה עולה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. שלום לכם אני מתשחרר עוד מעט ואני צריך נייד שישרת אותי בלימודים הגבוהים שלי. הדרישות שלי מהנייד הוא עבודה רגילה מול המחשב תכנות משחקים וצפייה בסרטים אם במחשב עצמו או חיבור לטלויזיה. מחפש מחשב עד 8K שקלים בבקשה. תודה מראש!.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  21. ידידה טובה שלי שלומדת אנימצייה תלת מימדית בבצלאל מעוניינת בנייד שיהפוך גם למחשב העיקרי שלה ולכן יעבוד הרבה עם MAYA פוטושופ וכו' הדרישות שלה הן בעיקר מעבד חזק ומקום בהארד דיסק, כרטיס מסך צריך להיות סביר לא On-Board אבל גם לא צריך משהו באמת חזק (רוב העבודה נעשית במעבד גם ככה) ומסך 15 אינץ' לפחות. חוץ מזה משקל נמוך הוא גם ייתרון, זמן סוללה לא חשוב כל כך, היא כנראה תעבוד איתו מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. תקציב מקסימום הוא 10,000 וכל החוסך הרי זה משובח.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by urir.seo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, סרטי תלת מימד, איחסון מידע - הרבה כוננים קשיחים, עריכת וידיאו איכות HD ברמה בסיסית (בלי רינדורים) חשוב תמיכה בקבצי ספורט HD - משמע אפשרות לבצע הרצה וקפיצות בזמן צפיה בקובץ (ללא קטיעה לצורך עיבוד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. אני יודע שניידים למשחקים זה דבר חדש בתחום, אבל אני משער שבכזה סכום אפשר למצוא משהו...

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. אני חושב על קניית נייד, בנתים אני בודק את האפשרויות שיש לי בתקציב , תקציב של 2500 אבל אפשר להתגמש קצת, אני צריך נייד קל כדאי להסתובב איתו אז חשבתי יותר לכיוון של הנבוקים המעט יותר חדשים שישי היום עם מסך 11.6 אינג', asus 1101 וAcer One 751H אבל הבנתי שהמעבדים שלהם חלשים מאוד (אפילו יותר מה N270/80 שדיי נפוצים), אז רציתי לשאול האם יש צפי לנידים עם מסך 11.6 ומעבד יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by arieltan,

חג שמח לכולם תקצי5.5K עם אפשרות להוסיף מעט המחשב הוא לעבודה מקצועית ושוטפת בעריכת HD(תוכנה עריכה, ללא צורך בכרטיס מסך חזק) ללא ציוד היקפי רעש מדרגה 7 מתוך 10 יתכן OC קל ללא מערכת הפעלה הקניה מאזור נתניה יש צורך ב RAID0 עם 3 HD יש להוסיף למפרט עוד קשיח אשר לא מצויין ברשימה תודה על העזרה.... דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS SABERTOOTH 55i s1156, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E, HDAudio, IEEE 1394 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11534 זכרונות: DDR3 1…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים