ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה כבר לשדרג את המחשב שיש לי שיספיק לי ותיהיה אופציה של שדרוג בעתיד המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים לא מתוכנן OC לא צריך ציוד הקפי אני צריך רק לוח אם,מעבד,זיכרונות וספק כח יש לי מארז Foxconn TLA570 שאמור להספיק ללוח ATX mATX המערכת חייבת להיות מבוססת AMD ויש את הקטע של הקירור למעבד שיש לי קרגע TT TR2 M6 SE רשום גם במפרט שלי בצד ואני לא יודע אם זה מתאים לAM2 ויספיק להחזיק מעבד AM2 בטמפ' נורמלי. וחנות עדיף שיהיה skypc או משהו באזור יחובר למחשב גם כ.מסך 9500GT DDR3 HD 80GB SATA2 צורב DVD LG אני חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם DFI LANParty JR 790GX-M2RS ¤667 כמות:1 htt…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש ברשותי את המחשב הנ"ל: Intel Core i7 860 GIGABYTE P55-UD3R Kingston DDR III 1333Mhz 2x2GB GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 Corsair VX 550W SSD Intel X25-M 80GB Western Digital 1TB 7200RPM WD1001FALS Monitor: Dell 24" 2407WFP-HC אני מעוניין להחליפו. תקציב עד 5K. שימושים בעיקר מולטיטסקינג כבד, המרות וידיאו וצפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה חרישי עד כמה שאפשר. הנה מפרט שהרכבתי בקפידה. מחיר: 3700 ש"ח (המעבד I7 נרכש במחיר מוזל של 600 ש"ח). קירור למעבד אבחר בקרוב (הצעות?). אשמח לחוות דעתכם. האם המפרט מאוזן כראוי?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחרי התייעצתי איתכם על קנית מחשב מחר אני הולך להזמין אז תגידו מה אתם אומרים שכדי לשפר רגע לפי הקניה ? AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 630 ש"ח 1 ABIT NF7 Nforce 2 AMD 598 ש"ח 1 TwinMos 512MB 333MHZ PC 2700 DDR 353 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM 1,186 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 337 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 250 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,648 ש"ח 1 HP 3325C 288 ש"ח 1 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר עבור תכנות ועריכה גרפית. הדרישות שלי מהמחשב הן: [list type=decimal] [*]תכנות: רוב התכנות יעשה ב - Ruby on Rails, Javascript, Java ועבודה עם כלים כמו Git כך שדרוש לי Unix. כמו כן אני ארצה לעבוד עם IDE כמו Rubymine ו - Eclipse שהם כבדים מבחינת ניצולת זיכרון. [*]עריכה גרפית: Photoshop ו - 3D Max Studio. אני מעוניין שהם ירוצו בצורה חלקה אבל כנראה שאני לא אעשה איתם דברים יותר מדי מטורפים. [*]סרטים: סרטים ב - 1080P צריכים לרוץ חלק. [*]משחקים: אני רוצה להיות מסוגל להריץ את המשחקים של היום (גם אם לא באיכות הכי גבוהה). פחות אכפת לי אם המשחקים שבעוד שנה לא ירוצו טוב על המחשב. [*]חום: הכי חשוב שלא יתחמם ויעשה לי downclocking בזמן ש…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שברצוני להחליף. אני מעוניין למכור אותו ולכן אני אצטרך את עזרתכם להערכת מחיר הרכיבים. מעבד: AMD Athlon 3000 64bit socket 939 venice לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 זיכרונות: 512MB 400Mhz PQI X 2 דיסק קשיח:Western Digital 160MB 7200RPM 8MB מארז:Hec Comucase 6A19 Black + power supply 300w מסך: Samsung 710T LCD צורב:SONY DWQ30A מה ערך רכיבים אלה ? עכשיו אני מעוניין לקנות מחשב חדש. להלן פירוט המפרט: Intel Core 2 Duo 6420 - 2.13 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1GB Samsung DDR II - 667 - Samsung Original X 2 Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH PCX retail WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X 2 ANTEC SLK3000B-EC Black Super Mid…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב של 10K אני כנראה אבצע את ההזמנה לא בארץ, אלא דרך EBAY (ואני זקוק לטיפים גם בנושא הזה) (יש מכס על ניידים ?) אם היו לכם בסביבות ה-10,000 שקלים לקניית מחשב נייד, מה הייתם קונים ? דגשים - אני רוצה כ.מסך נורמלי ! כזה שיוכל להריץ לי גם משחקים, בלי להזיע יותר מדי (אבל לא צריך להגזים, אני לא איזה גיימר, סתם שיסחוב לי למשל NFS4 בסבבה וכאלה) (אם אני כבר אשחק בו הרבה, זה יהיה אסטרטגיות למיניהן, כמו C&C ZH או C&C3 שייצא עלינו לטובה, STARCRAFT וכל מה שקשור) קל משקל כמה שאפשר זמן סוללה ארוך ככל האפשר מסך 14" או 15" (אפשר גם קטנים יותר, אם שאר הדרישות מתקיימות, גם 13 וקצת יהיה מעולה למשל) רשת חוטית, אלחוטית, "שן כחולה" ומודם 56K…
-
- 21 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ראשית האם אפשר ליעל פה דברים, למשל מארז+ספק לקבל בתור BUNDLE או רכיבים שלא הולכים טוב ביחד שנית: מה עדיף 1G 800MHZ או 2G 677MHZ בשביל עבודה משרדית פלוס הרבה תוכנות כגון VS וFLASH פתוחות במקביל תודה מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤750 לוח אם: ASUS M2N-E ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7300GT TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O HDTV DVI - RETAIL ¤445 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤217 זיכרון: G.SKILL 1024MB (1024MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-1GBNQ ¤532 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אולי חריגה לאיזה 6200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וגם Streaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג, וגם לעשות Stream על משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, BF4, Skyrim, GTA V, Far Cry ועוד כל מני, בעקרון הוא צריך להתאים לכולם, אבל גם במיוחד ל-CSGO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 ב-144hz…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תקציב המקסימלי: 10,000 ₪ לנצל את כל התקציב: אפשר לנצל את כל התקציב. שימושי המחשב: משחקים ועריכת וידאו. משחקים לדוגמא: GTA V תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא: Sony Vegas Pro 13 ,Adobe After Effects CC 2015 [*]פרטים על המסך שברשותי: רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 מסך: טלוויזיית Panasonic מדגם TH-L42U20M גודל מסך: "42 יעד הגדרות גרפיות: מקסימליות. [*]צורך בציוד היקפי: אין. [*]צריך מפרט טכני מלא. [*]צורך בשקט: 5 [*]תכנון ל-Overclocking: אין. [*]צורך לכלול מערכת הפעלה/Office: אין. [*]צורך בהרכבת מחשב בחנות: יש צורך [*]אין צורך לקנות חלקים בחנות ספציפית, אלא לקנות בחנות שנותנת אחריות עבור החלקים. גר בתל אביב. [*]תאריך לקנייה: אין הגבלה. ברגע שיש לי מפרט טכני וחנות שאני יודע שאני יכ…
-
- 45 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב שקט ככול שניתן המשחקים הם בעיקר mu nfs fifa וכ"ו לא כל כך משחקים כבדים הייתי אומר לא צריך יותר מ320G בהתחלה חשבתי על 4G ראמ אבל לא יודע אם יש צורך ממשי כרגע לא צריך רמקולים צורב צריך מסך - לא יודע אם אני יתחבר ל wide כל כך אז מסך 19 איכותי נראה לי אופציה טובה יותר לוח אמ - אין לי צורך ברייד או בכל פונקצייה אחרת רק שיהיה אמין oc- המשחב כנראה יקנה מtms וחשבתי לתת להם לעשות oc ...כמובן לא משהו מפלצתי אז לקחת את זה בחשבון מקלדת - לא יותר מLogitech molimedia ועכבר יש לי כבר g5 אז תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מפרטים לגיימינג אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור. Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus והמפרט השני: INTEL TOM COVE DH55TC DVI HDMI eSATA DDR3 1333 INTEL CORE i5 650 3.20GHZ 4MB BOX DDR3 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON 500GB 32MB SATA 3 AADS WD GALAXY GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 DVI / HDMI 256BIT DVRW LG X 22 SATA אין לי בעיה להוסיף או לשפר מאווררים אם צריך תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה חלקי מחשב כדי להרכיב לבד בבית. אני כרגע בתאילנד ורמיתי לדעת אם יש המלצות. צריך רק מעבד ולוח אם בסכום של לא יותר מ2000 ש"ח לדוגמא: amd 64 3200 (BOX) עולה כאן 800-900 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה איך המפרט שבניתי? הגיע הזמן שאשדרג את המחשב הישן וזה המקסימום התקציב.… Amd 7600 קוואד קור 3.1 גיגה הרץ a8-7600 לוח אם אסוס A88XM-A ציפסט-a88x ספק 500w טרה דיסק קשיח זיכרון 8 גיגה קינסטון ddr3 צורב ומארז סטנדרט כרטיס מסך- Gtx 750 asus מהירות 2 גיגה מסך אלסידי 21.5 אינץ לד aoc בבקשה אשרו לי שהמפרט חזק ויתאים לי לביצועים טןבים… - - - תגובה אוחדה: - - - דרך אגב הכל עולה 3000 באייבורי וזה התקציב שלי
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בבקשה אל תשכנעו אותי AMD כי זה פשוט בלתי אפשרי (אבא מהדור הישן) תודה. מטרת המחשב היא בעקרון גלישה מוזיקה סרטים וכו עבודה שוטפת בקיצור אבל בכל זאת אני רוצה מחשב חזק יחסית שיחזיק לי כמה שנים טובות בלי לעשות בעעיות ושיוכל להתמודד עם עומס כלומר אני רוצה זכרון גדול מינימום ג'יגה בדואל ומעבד אינטל (אין ברירה) אני לא יודע איזה מעבד הולך היום מה מומלץ 64 ביט 32 ביט ליבה כפולה לא כפולה אני לא ממש מבין בדברים האלה הארדיסק של 160 ג'יגה +- כרטיס קול לא חשוב לי כי אני מחבר את המערכת סטראו למחשב ככה שמצידי יהיה OB וכרטיס מסך טוב יחסית בעל יציאת TV-OUT (אני לא משחק הרבה במשחקים במחשב אבל אני מעוניין שאם אני ירצה להפעיל משחק בכל זאת הוא יפעל ברמה טובה) אני מעוניין גם בצורב דיוידי ברמה טו…
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הוא לאחותי - אין שום דבר מיוחד שהיא צריכה.. סך הכול שיהיו את הדברים הבסיסים כמו - צורב, אינטרנט אלחוטי, דיוידי, בלה בלה בלה... קיצר אתם יודעים כבר... שלא יהיה בלוק גם. מסך סביבות ה 14-15 אינץ' ומחיר סביבות ה 3.5-4 מקסימום... בינתיים מצאתי שניים נורמאליים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598110 - האל ג'י E500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592312 האל ג'י R405 אשמח לעזרה. בתודה מראש, אבי.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחפש מחשב חדש יש לי כרטיס מסך טוב מסך דק מקלדת עכבר רמקולים זכרונות חדשים מה שאני צריך זה: מעבד טוב אינטל כמובן לוח ארדיסק 500 גיגה מארז טוב ויפה וזהו תודה מראש ובהצלחה בהרכבה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤380 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 INTEL PEARL CREEK DG31PR, יחידות 1 ¤295 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1022 Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL6, יחידות 2 ¤240 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4819 WD 320GB 7200RPM 16MB RAID 1.2MTBF SATA2, יחידות 1 ¤400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2463 HEC 450TDT 450W BULK, יחידות 1 ¤270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=743 COMPUCASE 6A19B Black No PSU, יחידות 1 ¤245 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=588 הרכבת מחשב חדש, יחידות 1 ¤180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=533 LG G…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר את עצמי.. אני כבר הרבה זמן בונה על קניית מחשב חדש, כרגע אני עם לפטופ Lenovo Y580 שהוא מדהים, אבל לא מספיק. הוא לא מספיק בעיקר בגלל כמות החיבורים שלו, הקירור הנוראי, והעובדה שאני לא יכול להתנייד עם המחשב נייד כי הוא מחובר למליון כבלים.. רציתי ללכת על מחשב מטורף ב10K אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא חכם כרגע.. השתחררתי לפני שלושה שבועות מהצבא וכרגע אני בכיוון של להשלים בגרויות - אם יהיה לי מחשב חדש ומטורף כרגע כנראה זה קצת (הרבה) יסיח את דעתי.. ובגלל זה.. החלטתי לקנות מחשב, שיהיה מעולה - אבל בלי כ.מסך ובלי מסך (אני כרגע עם מסך טלווזיה 8MS 60HZ), ככה שהוא יהיה קיים אבל לא ליותר מדי שימושים, לפחות לעכשיו. כמובן שחשוב לי שכל המפרט יבנה במחשבה…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-