ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 25K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אם אפשר, אז אני אומר, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- איך אפשר לחרוג מדבר כזה? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכלית של HTPC תכני HD ברמת איכות מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד גבוהה, גיימינג סופר מטורף, עריכת מוזיקה,עריכת סרטים, יצירת סרטונים קצרים, עבודה משרדית,עבודה גרפית קלה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-סוני וגאס ,פוטושופ, אמפליטיוב קיובייס, ,ריפר, ASIO, פיקאסה, ותוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד…
-
- 41 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לצערי התקציב קוצץ בכ - 1300 ש"ח עקב הוצאה בלתי צפוייה להלן המפרט : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E htt…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הי לכולם, אני מחפש להרכיב מחשב חדש שישמש לעבודה, משחקים ומדיה. המטרה היא מחשב שישמש אותי לפחות 5 שנים, לכן מתוכננת השקעה ברכיבי הליבה (מעבד, לוח אם מארז וספק), הזכרונות, הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך ישודרגו בשנים הקרובות, לכן אין צורך להשתולל שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי: מדיה ב1080P במקרן, משחקים ב-QHD על 30" ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
להלן מפרט למחשב רב תכליתי (אופיס, סרטי וידאו, משחקים בסיסיים, חיבור לטלוויזיה HDMI), רמת שקט 7-8, לא מעוניין ב- OC חוות דעתכם בבקשה על ההתאמות מעבד (780 ש) Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד (125 ש) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם (530 ש) ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות (310 ש ל- 8GB) DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston דיסק קשיח (245 ש) Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיסי מסך (830 ש) Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב (120 ש) DVD Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מארזים (320 ש) Antec Sonata Proto Quiet Mid Tower…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה משרדית, קצת עריכה גרפית ווידאו (של סרטים ביתיים, לא מעבר), צפייה בתכנים (כולל HD) ומעט משחקים. התקציב לא כולל מסך, אבל אני בכל מקרה צריך מסך פשוט נוסף, כי המחשב הישן יהפוך להיות המחשב של הילדים, ואין לי מסך ספייר. אותו הדבר לגבי שאר הציוד ההיקפי . כמו כן, יש העדפה חזקה למעבד INTEL. המחשב הישן לא באמת בעייתי, סתם בא לי להתחדש. לגבי כונן קשיח - לא צריך דיסק גדול מדי, יש לי דיסק רשת 3TB שרוב המדיה הולכת אליו, ואני מתכנן לקנות (בנפרד) SSD של SanDisk (128GB). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? .אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, אני חדש כאן, קראתי קצת, והחלטתי להתייעץ, אני בעקרון מחפש מחשב להכל משחקים, תוכנות, גלישה וכו' מה שחשוב לי בעיקר זה משחקים, עד עכשיו היה לי רק מחשבים ניידים חלשים שכמעט ולא יכולתי להריץ בהם משחקים, אז אני רוצה עכשיו מחשב שיתאים לכל המשחקים והתכנות שגם ייצאו בעוד 10 שנים, אני בקושי מבין בחומרה לכן אני כאן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל הכל אם יש צורך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD בעיקר, אבל שגם יתאים לכל דבר שאני ירצה להשתמש בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תוכנות DB כבדות יחסית פלוס אפשרות לגיימינג על בינוני - גבוהה ב FPS החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 23 אינץ' עם 1980X1040 אפשרות עתידית לשדרוג למסך 27 אינץ' עם 1440x2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל הכל, תלוי בכרטיס מסך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי קצת ובתלות בבחירה בכרטיס מסך HIGH-END או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה בהרבה תוכנות בו זמנית, ומשחקים אך רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: דפדפן עם המון כרטיסיות, תכונות כדון VS,ECLIPSE,PYCHARM ו- VMWARE במקביל. פחות תדיר: משחקים, תוכנות כגון Unity, photoshop ותוכנות עריכה, אך בהחלט בשימוש. ולכן כן חשוב לי כרטיס מסך סביר לפחות. …
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, כבר ביקשתי מפרט לפני כמה שבועות אבל הקנייה לא יצאה לפועל, אולי משהו השתנה מאז... מתנצל על הטירחה. תקציב: 3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך, מסך קיים: samsung 2333sw FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 שימושים: סרטי 1080p, תכנות, גלישה עם טאבים מרובים, משחקים כגון: GTA IV, סטארקראפט 2, NFS, קרייסיס וכד'... אין צורך בהגדרות מקסימליות, אסתפק בהגדרות בינוניות. לא יתבצע OC. שקט חשוב ברמה של 8-9, הערה לגבי השקט: האם רמה 9 זה ממש חרישי? מפני המחשב נמצא בחדר השינה שלי ואני לא מסוגל לישון כאשר יש רעש אפילו מזערי, אז אם אשקיע במארז שקט ועדיין אכבה את המחשב בלילות זה יהיה בזבוז כסף, המחשב הנוכחי שלי עושה רעש לא מבוטל בקיץ ואני מכבה אותו בלילות(אין לי מושג מהו המארז). 500GB קשיח …
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה חודשים אבל מאז הכיוון שלי השתנה קצת, אז אשמח אם תעזרו לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת, 100–200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט, פיתוח לאינטרנט ושליטה בשרתים מרחוק. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות, לעתים רחוקות יהיה קצת עיצוב גרפי עם gimp. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
from ksp: Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87-GD65 Gaming motherboard (military class 4, c1/C2 Stepping) 1,090 Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 650 from ivory(missing at ksp): Noctua NH-D14 SE2011 cpu cooler 320 Thermaltake Chaser MK-1 case 760 from skypc: Asus DRW24B1ST dvd burner 122 = 4280=357*12 ksp credit 1080 ivory cash 122 skypc cash next month, ksp: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 (16gb for ramdisk) Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 375 Gigabyte GTX770 4GB GDDR5 gpu 2,460 Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 640 SanDisk Cr…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מוזיקה,סרטים,משחקים,עבודות,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).word,media player,ituns ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta.fifa 2011,world of warcraft,call of duty black ops,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ' 1024X768 זה מסך ישן של LG flatron 915ft plus …
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי דגש על אופציה לגרפיקה ועריכת סרטים ברמה חובבנית-מקצועית. (כמובן עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תמונות סרטים, קבצים וכאלה..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , למעשה זה המשך של הפוסט הקודם שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553444.msg4719424 (בקצרה: צריך מחשב לעבודות רגילות , כאשר Vmware וסביבות פיתוח שונות יהיו הדברים הכי "כבדים" וסביר להניח שגם קצת משחקים) קיבלתי הצעה בסכום של 5405 ש"ח מאייבורי (אל תדאגו , זה לא אומר שאני קונה את זה - אבל עליו אני רוצה להתבסס) אני מאזור הקריות ומעדיף לקנות מחנות קרובה אליי (בעיקר בגלל הנוחות לנסוע למעבדה במקרה של תקלות), אם אתם מפרסמים הצעה מחנויות רחוקות אז אין לי הרבה מה לעשות עם זה. המפרט: i5 3570 1090 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9273 מאוורר Ninja 3 RevB 195 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8274 GA-H77-D3H 525 http://www.ivory.co.il/c…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D, תוכנות כבדות, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט כל משחק חדש שיצא יעבור בדיקה אצלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ רזולוציה1920X1080 בטכנולוגיית 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. הא…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין להרכיב מחשב חזק, בעיקר לעבודת ווידאו ורינדור כבד (אפטר אפקטס,תלת, פלאש, פוטושופ), חשוב לי שהמחשב יהיה רב תכליתי, ויהיה טוב גם למשחקים. אני רוצה להשקיע 8000 שח במחשב לא כולל ציוד הקיפי (מסך(DELL ULTRASHARP 2408WFP 24) מקלדת עכבר וואקום רמקולים). *המחשב לא יהיה תחנת עבודה מקצועית, הוא יהיה מחשב אישי לפרוייקטים אישיים(אבל כבדים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח שתתנו הערות והארות על המפרט שבניתי. המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים HD אבל גם שיהי מספיק טוב למשחקים, הוא יהיה מחובר ל2 מסכים בהמשך. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית (המארז, ספק וקירור - אני לא באמת מבין בהם, אבל אני אשמח שהמארז יראה טוב ) חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל העדפה ל i5. ועד כמה כדאי ומשתלם מהירות זיכרון 1600 לעומת 1333 המפרט (חסר בו רמקולים ) - מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪949 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪700 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 כמות: 1 http://www.skypc.co.…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, משחקים, הרצת תוכנות של מדעי מחשב * גודל המסך? 13-15 לא סגור על זה * משקל רצוי? לא משנה אם אפשר פחות אז מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות עבודה יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא שידוע לי * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחכמה שיותר גבוה, העדפה ל1 GIGA * כונן CD/DVD? צורב? האם בניידים זה עדיין שימושי כי בנייחים אפשר כבר להסתדר בלי זה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? הקנייה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש 1-האם יש כבר את IVY BRIDGE לניידים בחנויות כי לא ראיתי? שו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שמצוין בכותרת, זהו מחשב שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט. השקט ואורך החיים של המערכת חשובים. מה דעתכם על המפרטים הבאים: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 334+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1349 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות היה הפסקת חשמל ונדפק לי הלוח אם של המחשב הישן שלי. החלטתי לקנות חדש במקום לתקן. במחשב הישן היה לי שני דיסקים קשיחים אחד מהם WD 120 GB 7200 RPM והשני אני לא זוכר. אני שוקל אם כדאי לי לקנות דיסק קשיח חדש או להישאר עם הישנים. מבחינת נפח איחסון זה מספיק לי השאלה היא האם דיסק קשיח חדש ישפיע מבחינת שיפור ביצועים במהירות של המחשב והאם זה שווה את ההשקעה. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אני לא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש. אפשר להסתפק בכרטיס מסך בינוני. חשוב לי שיהיה מארז איכותי, עוד לא החלטתי אם לקחת INTEL או AMD אז זה פחות משנה. כמובן שאם אני לא משדרג את הדיסק קשיח יהיה אפשר להשקיע יותר בשאר הרכיבים. אין צורך בציוד היקפי ומסך. אשמח לקבל גם המלצה על איפה כדאי לי לקנ…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-