עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנושא אומר הכל, תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by rab10,

האם למישהו יצע להנסות עם המחשב הנ"ל? אני שוקל לקנות אותו... מטרתו היא צפיה בסרטים, כתיבה בשיעורים ובעצם בבית להיות כמו שולחני... האם מישהו התנסה איתו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי אשמח לעצתם, 1. מה התקציב? 3500 - יכול לחרוג במידת הצורך 2. מטרות המחשב? משחקים ( fallout 3לדוגמא), ובמיוחד לסרטי HD,יחובר לטלויזה 32'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב-לא חשוב , קירור - מוכן לשלם ע"מ לקבל קירור טוב מסטנדרטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? HD בגודל מינימלי של 500GB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב שקט חשוב אך לא במחירים קיצונייים, יחס עלות-שקט הטוב שניתן למצוא (במסגרת התקציב) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. יכול להיות מעט מעל במקרה הצורך. אפילו 4K תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום, בניתי מפרש למחשב שאני עומד לקנות בקרוב, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים. המחשב הוא בעיקרון למשחקים. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤579 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe ¤1566 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-48724DDO צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤1…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OHANA,

יש לי מחשב נייד חדש של HP מסוג pavilon dv5\1110 קיבלתי אותו מהחנות עם הווינדוס ויסטה מותקן ואני רוצה לשים במקומו XP. עכשיו הבעיה שאני לא מוצא את כל הדרייברים למחשב שתואמים לXP מאיפה אני יכול להשיג אותם? אם צריך עוד מידע תשאלו אני יוסיף... תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. יש לי מחשב של ג'יגהבייט W566N לרוב אני לא משחק במשחקים והוא פועל בסדר גמור, אבל במשחקים (משחק קל כמו וורקראפט 3) אני מקבל מסך כחול והמחשב מטרסטרט. באתר של ג'יגהבייט אין עידכונים לדרייברים.. השאלה עם כדאי להוריד דרייבירים מהאתר של נוידיה? הכרטיס הוא 8400.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Iko89,

הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? 5. ראיתי את הנייד Asus Eee 900, למישהוא יש נסיון איתו ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב חדש לבית. המחשב יהיה לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט). ואולי מעט משחקים או סרטים (לא משהו שצריך לקחת בחשבון). אני אקנה את המחשב מאייבורי. המחשב סה"כ ישמש אותי לשנה המסך נכלל בתקציב! חשבתי ללכת על המערכת הזו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= מערכת די נחמדה עם השידרוגים הבאים (תקנו אותי אם אני טועה): - לשדרג מעבד ל E5200 - שדרוג כונן קשיח ל 320GB - להוסיף כרטיס מסך 9500GT (עוד לא החלטתי אם לקנות אותו מאייבורי או ממקום אחר) - מסך 19'' כנראה LG1953TR עכשיו 2 שאלות: 1. האם כדאי לשדרג את הספק ל 450W (האמת שאני לא יודע איזה ספק מגיע עם המערכת, מעריך ש 300 או 350, לא?) 2. איזה לוח אם עדיף מבין השניים שהם מציעים? תודה. גיא

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by חדפון,

זה הלינק (אולי יהיה יותר נוח לקריאה): http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_148&products_id=1292&osCsid=9b231f8a203bdc4cc6b760136113c76e אני עובד על AVID, עם חומרי HD, HDV ו-DV, על סרטים באורך מלא. המחיר הוא 6730 ש"ח. התקציב שלי הוא בערך זה, פלוס מינוס 1000 ש"ח. לא מעוניין ב-OC, וזה צריך להיות שקט כמובן. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by shahar1,

אני רוצה לרכוש אחד מהחשבים האלה למטרת משחקים איזה מהם עדיף? הם מאד דומים במפרט מלבד המסך http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4614

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  12. רציתי לדעת הצעת מחיר על המפרט הזה מעבד Intel Core Due E8400 לוח ASUS p5ql-e זכרון 4GB DDR2 800 MHZ כרטיס מסך ATI R 4850 512 MB - GIGA דיסק קשיח Western Digital 500 GB צורב DVD-rw pioneer מארז ATX ספק ANTEC 550 WATT WIN XP HOME ENG מסך LG 20 LCD TFT המפרט הזה חלש יחסית קיבלתי אותו מאיזה חנות ליד הבית ואני צריך אחד הרבה יותר חזק במחיר הזה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום דרוש מפרט ב 3000 ש"ח עם חריגה של -200-100 ש"ח דרישות: 1) מעבד אינטל 2( אחריות מוצרים שלוש שנים כולל ספק 3) חנות מראשון לציון (עדיפות לסקאי פי סי) 4) האם כדאי מעבד E8400 או Q6600 עם אוברקלוק? נא להסביר 5) אוברקלוק יתכן בעתיד 6) ישנו מסך lg w2042t בגודל 20 אינץ' תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. היי אנשים. קיבלתי אישור מ-yotam.m לפתיחת טופיק חדש לייעוץ בקניית המחשב החדש שלי. המון דברים השתנו מאז הטופיק הקודם. כפי שניתן לראות, נכנסו מוצרים חדשים לשוק בארץ (כדוגמאת ה-HD4830 1GB) והתקציב שלי קפץ ב-9,000 ש"ח, בזכות המכירה של ה-Wii שלא עשיתי בו כלל שימוש, מכירה של מסך הטלוויזיה שלי ובכללי אחרי שיחה ארוכה עם ההורים שהובילה לכך שהתוספת לתקציב תשתלם. אז ככה: 1. אני מעוניין לקנות מערכת i7. רק אלוהים יודע מתי אשדרג חלקים במחשב (לא אצטרך בכלל לדעתי) שהם לא כרטיס המסך ב-3 עד 4 שנים הקרובות והתקציב מאפשר, כך שאני מאמין שה-i7 משתלם, בעיקר בגלל העובדה שאני בכל מקרה צריך לוח CF ומעבד מרובע ליבות חזק שהוא גם קריר. 2. אני אכן מתכנן OC. גם לכרטיסי המסך וגם למעבד. את המעבד אני …

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום אני מעוניינת בהמלצה לנייד, עם מסך בגודל 15.4" עם רזולוציה גבוהה, כרטיס מסך לא מובנה (אני רגילה ל-NVIDIA) מעבד מהסדרה החדשה, דיסק קשיח החל מ-250GB זכרון 4GB. המטרה: מחשב להקרנת סרטים רגילים ו-HD במחשב וגם הקרנת סרטים דרך HDMI לטלויזיה LCD, ולעבודה עם פוטושופ פלאש, אופיס חשוב לי מסך על רזולוציה גבוהה גם בגלל משטח עבודה בעל מקום יותר גדול ונוח יותר, ואם אפשר מסך בגימור מט. מקלדת נוחה ולא מצועצעת. חשוב לי נייד מחברה טובה ועם שירות מעבדות טוב ו3 שנות אחריות. ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום דו לשונית. האם רק לדל יש מסך LED? פישפשתי קצת פה - ואני רואה שיש את הלנובו SL500 ראיתי כמה מפרטים שלו ויש אחד שהמפרט שלו הוא: האם יתאים לי? יצרן SL500 דגם 2746-9AG דגם מכונה מעבד Intel…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, זהו המפרט : http://i44.tinypic.com/ifz7g8.png המפרט הנ"ל אינו מהארץ, ולכן המחירים אינם רלוונטיים ממש, בעיקר אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית על המחשב. המחשב בעיקר לשימוש יומ-יומי, סרטים ומשחקים. כמו כן יחוברו למחשב 2 מסכי 24".

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה.. בהתחייבות לשנתיים הם מביאים לי מחשב נייד HP Pavilion dv5-1160ej.... הם פורסים את זה ל-36 תשלומים שבכול תשלום אני משלם 149 ש"ח שלבסוף זה יוצא 5364 ש"ח... המפרט של המחשב זה: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHZ GeForse 9200 GS 256 MB 15.4" 320G HD 4G RAM Windows Vista Home Premium בנוסף לזה אני מקבל אחריות בינלאומית לשנתיים.... אז מה אתם אומרים? ההתחייבות לשנתיים שווה את המחשב הנייד? גם ככה אני נמצא אם 012 ואני די מרוצה אז אין לי סיבה לעזוב... ולהתייחב לשנתיים.. בקטנה גם ככה נראה לי שאני הולך להישאר איתם בשנתיים הקרובות... טוב.. ייאלה תנו חוות דעת אנשים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by m1209,

אני מחפש מיפרט למחשב עד 1500 שח ללא מסך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס מה דעתכם על המיפרט הזה מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4200+ Socket AM2, 89W, 2.2GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit לוח אם דגם: Asus M2N68-LA תיאור: nForce 430, Socket AM2, AM2+, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI Express, microATX זיכרון : 2G DDR2 667MH דיסק קשיח Western Digital / Samsung / Hitachi נפח ומהירות: SATA2 250GB 7200RPM 8MB כרטיס מסך משולב: nVidia GeForce 6150SE מארז , ספק כוח מארז : Foxcon S-808 ספק כוח: 300Wat כרטיס קול 8 channel high-definition audio Audio CODEC: ALC888S שמתי לב כי לא קיים פירוט לגבי ספק הכוח. לאיזה ספק כדאי לשדרג?

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by LeeLo,

שלום, אני מחפש נייד שימלא את הדרישות הבאות: 1) יציאת S-video 2) מעבד Core 2 DUO 3) מסך לא מבריק 4) מיועד לעבודה שוטפת (OFFICE, גלישה) אך גם לצפייה בסרטים 5) עד 5000 ש"ח נחמד אם יכיל: 1) יציאת DVI או HDMI 2) יציאת אודיו SPDIF אופטית 3) מע' הפעלה WIN XP PRO למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. Started by OHANA,

אני לא כל כך מבין במעבדים החדשים של אינטל אבל הבנתי שהם מצויניים למי שעובד הרבה עם מוזיקה ווידאו וזה מה שאני צריך. אני צריך מחשב חזק לעריכת מוזיקה ווידאו ומשחקים גם. אם יש למישהו להוסיף על המעבדים החדשים אני אשמח לשמוע כל מיני חוות דעת בעניין. זה המחשב שאני מתכנן לקנות שבוע הבא בעזרת השם! והקירור והעיצוב חשובים לי...שיהיה קירור שקט וטוב ומארז גם טוב ויפה. ואני לא צריך ציוד הקפי כלשהו ואם יש לכם חוות דעת טובה על כרטיס קול טוב בשביל עריכת מוזיקה אני אשמח לשמוע גם מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-DS4 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston HyperX Triple Channel דיסקי…

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by omerpaz,

מה המצב? יש משהו שאפשר לכוון בהגדרות על מנת שיהיה לצפות בלנובו בתמונה כזו למשל: http://www.emodels-il.com/dugmaniyot/viewtopic.php?f=3&t=18 ובמקום לראות רקע שחור לראות את הפנים של הדוגמנית כמו שאני רואה במקרה ואני מחבר את המחשב לצג CRT או שמסך המחשב הנייד הנ"ל הוא פשוט גרוע ואין מה לעשות בנידון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. * מטרות המחשב? כשהמחשב יהיה בבית הוא יחובר ל-LCD 32'. המחשב ישמש לעבודות משרדיות ולפעמים משחקים ויכול להיות שגם לעריכה גרפית קצת (אבל לא תוכנות כבדות שדורשות הרבה משאבי מערכת...יותר בכיוון של תוכונות בינוניות). * גודל המסך? 17' * משקל רצוי? לא יודע להעריך מה נחשב כקל ומה יהיה כבד. אני לא מצפה למשקל נוצה אבל שגם לא יהווה מעמסה כבדה מדי בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש. אבל ברור שכמה שיותר ככה עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI לא אמור להיות בכל מחשב היום...? * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB מינימום ברור שעדיף יותר... * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון לא. אבל אני יודע שמבחינת…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  23. החלפתי את הגירסא ל XP ועכשיו אני צריך דרייברים למחשב ... אין לי דיסק והגירסא היא DELL VOSTRO A860 LEPTOP במיוחד דרייבר לאינטרנט אלחוטי.. הנה הדגם של הכרטיס רשת: ( מאברסט) Atheros AR5006X Wireless Network Adapter ל XP SP3 ד"א חיפשתי באתר DELL ושם יש דרייברים לVISTA ולא מצאתי לXP

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אחותי ביקשה ממני לבחור לה מחשב נייד מתאים, הדרישות שלה הן עבודה משרדית כמו אופיס וכו', גלישה באינטרנט, ומידי פעם לראות סרט/ להאזין למוסיקה. חשוב לה כי המסך יהיה 15.4" , המחשב לא יהיה כבד מידי- במהלך כל השבוע הוא יהיה נייח, היא מתכוונת להביא אותו רק בסופי שבוע, סוללה טובה וזמן טעינה קצר יחסית, זיכרון 2 G שלא יתחמם יותר מידי ועדיפות למסך מאט מה אתם אומרים על dell inspiron 1525 ? אשמח לקבל הצעות... תודה

25. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים