ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם ;D אני מעוניין לקנות מחשב (רק מחשב,בלי תוספות של מקלדות מוניטורים וכו..) שתפקידו העיקרי הוא הכנת מוזיקה, אני לא ממש מכיר את הכרטיסי קול\אודיו המיועדים לזה בשוק כי מרביתם למישחקים ולצרכים בייתים והם לא מספקים את הדרישה היותר מעמיקה בסאונד.. -בבסיסו אני יודע שצריך 2 דיסקים קשיחים וזיכרון גדול יחסית. כמובן שאפשר להתפשר על המחיר פלוס מינוס אני אשמח אם תעזרו לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד , אני זקוקה בהקדם האפשרי לחוו"ד על המפרט הבא שהוצע לי וגם הצעות שלכם לרשום כאן. תקציב עד 5300 ש"ח מטרות- עבודה משרדית אינטרנט צפייה בסרטים ומשחקים קלים ציוד היקפי נדרש - מסך 19" בתצורה רגילה מקלדת ועכבר אלחוטייים צוב ודי וי די כמובן ללא מערכת הפעלה מחשב לא חייב ליהיות שקט מאוד נמצא במשרד קראתי מעט בפורום ולא ראיתי שילוב דומה של מחשב ואני שואלת ,לא כל כך מהבנה כמו מהיגיון האם הדיסק הקשיח שמוצע לי הוא סביר האם הכרטיס הגראפי עלותו הנמוכה ביחס למה שמוצע כאן בפורום הגיונית האם המסך שהוצע לי כאן הוא ברמה ומאוזן לאיכות המערכת נראה לי שזה מסך לא איכותי מספיק לא? בקיצור אני קצת מבולבלת ואשמח לקבל חוו"ד מצד אחד והצעות לפרמטרים שהזכרתי תודה רבה רבה מצ"ל המפרט שה…
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם של הדגם הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4058 איך השירות והמחשב באופן כללי? תודה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אבקש עזרה בקשר למפרט הנוחכי מה דעתכם ? תקציב עד 6/7K שימוש עבודה משרדית, תכני HD, משחקים עבודה - פיתוח תוכנה + VS2010 ,MICROSOFT OFFICE,עריכת תמונה - PHOTOSHOP משחקים - כן חושב לקבל רזולוציה ואיכות גבוה אין צורך בציוד נלווה - הכל קיים כבר OC - כן מתוכנן חשוב שיהיה שקט מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1444 לוח אם: [..] ASUS P7P55D-E DELUXE ₪1223 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X ₪586 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5750 OC 1GB DDR5 - RETAIL ₪658 מארז: [..] COOLERMASTER HAF 932 w/o PSU - זמין במלאי ₪612 ספק כוח: [..] COOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ₪599 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT COGAGE TRUE SPIRIT INTEL CPU COO…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע מה ההבדל בין Dell Vostro V13 לבין Dell Vostro V131...? המחיר הוא כמעט 1000 ש"ח הפרש... תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב HTPC שיישב בסלון וייתחבר למסך : LCD '42 - HD Ready. הפרמטר החשוב ביותר - שהמחשב יעבוד שקט (הכי שקט שאפשר). ללא רמקולים, ללא כרטיס טלביזיה (יש כבר), רצוי דיסק 1TB וכרטיס מסך שלא OnBoard. תקציב: עד 2500 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case 1 284 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 2050 Maxtor 250GB 16MB Buffer MaxlLine SATAII HDD 1 520 ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1686 Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 672 Computer Assembly + New Operating System Installat 1 250 סה''כ: 8 5829 ¤ ללא הובלה , מזומן (-2%) סה''כ לתשלום: 5712 ¤ ובנוסף : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 שנירכשו ב-…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ראיתי בחנות EILAT SHOP מוכרים מחשבי INSPIRON 6400 ודגמי 1525, יש הבדל בדגם המעבד, (ויש בטח עוד הבדלים קטנים - לא בדיוק הבנתי) אבל הפרש של 400 ש"ח במחיר. יש הבדל עקרוני בין הדגמים? דגם יותר מוצלח, או פחות מוצלח? איזה עדיף? תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המפרט מצורף למטה, אשמח לקבל את דעתכם \ רעיונות לשינוי או שיפור 1. מה התקציב המקסימאלי? ~5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY, PORTAL 3, MASS EFFECT 2, SKYRIM וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים אבל לא משהו רציני באיזור ה-3000 עד 4000 שקל... מארז רגיל, פלופי, צורב דיוידי, אולי גם כונן רגיל, רמקולים נורמליים, ארדיסק של בין 80 ל-120 ג'יגה לוח אם ומעבד טובים, זיכרון 512M וכרטיס מסך ממוצע (לא יקר מידי אבל שיעשה את העבודה) בלי מסך, מקלדת ועכבר... תודה...
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד 13 אינטש לעבודה משרדית - אינטרנט, וורד, פאורפויינט (במצגות עתירות גרפיקה ושקפים) וקצת פוטושופ, וסרטים (גם HD) צריך לכן מספיק זיכרון RAM חשבתי בכיוון של 8, אין צורך ב HD גדול במיוחד. חשוב מאוד נושא האמינות - לאחרונה ראיתי יותר מדי לפטופים מתקלקלים אחרי מעט מדי זמן וממש לא רוצה שזה יקרה (שמעתי שנייד עסקי נוטה להיות אמין יותר) ולשאר השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 13 אינטש. מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור. לא נראה לי שיש צורך ברזולוציה מטורפת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד * משקל רצוי? 1.5 קילו ומטה * האם נדרש ז…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כמה בקשות שיש לי מניסיון במחשבים אחרים קירור - כל המחשבים שהיו לי תמיד רתחו מקום - אם אפשר כמה שיותר יותר טוב אבל שזה לא יבוא על חשבון דברים אחרים. זיכרון - שיהיה מספיק למשחקים החדשים ולויסטה וכל זה שאני לא יתקע בסוף בגללו וכרטיס מסך - שיריץ משחקים חדשים מן הסתם לא על הכי גבוהה אבל לפחות שיעבדו נורמאלי ומעבד - אין לי מושג מה זה עושה. (אני מקווה שזה לא יותר מדי בקשות לתקציב) לא כולל ציוד היקפי ואני גמיש אם צריך להוסיף כסף וויהיה שינוי משמעותי אז בכיף אבל שזה ישאר בתחום של 4000 ואם אפשר בקשה אחרונה גם שלא תהמרו על דברים חדשים שיצאו לשוק או משהו אם אפשר דברים שהם בטוחים תודה רבה (:
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
Hi, sorry my post is in english only I have no hebrew. So I'm looking for a laptop/notebook I was told that I notebook is smaller than a laptop but i don't really know what I want The use will be Internet and I will need a wifi connection!!!! That's basically it, if it can run also games like nba2k11 that will great The price range I have no idea just keep it as low as possible but with good preformense I live in California so if there is any stores where I can buy a laptop in that will be great You can write in Hebrew Thanks
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 2\Arma 3 \fIFA13\GTA 4 ועתידיים שיצאו בשנה שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינץ 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? השאיפה היא באיזור ה4-4.5K, לאור העליות במחיר לאחרונה... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט ומדיה במקביל, ומשחקי FPS בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה HD FULL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי לכולם, אני כבר החלטתי לקנות מחשב של GIGABYTE ואני רק מתלבט בין שני דגמים, תודה על כל העזרה מראש ) 1) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8871 2) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8872 ההבדל היחדי הנראה לעין הוא במעבד של 2.2 ו2.4, השאלה שלי היא האם גם זה שאחד הוא 7250 ואחד 7700 משנה משהו. וגם לא רשום מהו CACHE אלא במקום זה רשום 800MHZ, מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מתכנן מחשב שולחן סביב מעבד ryzen 5800x. לא מתכנן המהרה. מהמידע הטכני, המעבד מוגבל למהירות תדרים של 3200 במצב סטוק. מקבל מידע סותר לשאלה שבכותרת. ה 3200 בא עם cl16 וה 3600 עם 18.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום,הזמנתי את המפרט הבא מTMS שבו חלו שינויים קלים. אשמח לשמוע עד כמה זה משמעותי. המפרט שהורכב, http://tms.co.il/preview/spec/g9qpfn3l השינויים שחלו הם: *החלפת הספק בטענה שהוא לא יספיק למערכת ל Corsair 550VX 41A @ 12V *החלפת הכרטיס מסך ל - BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail תודה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6420 2.13Ghz Conroe 4MB Cache OEM E6420T - 1089NIS Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 - 265NIS Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 - 666NIS Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K - 660NIS Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Bulk - 778NIS Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS - 485NIS PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK - 237NIS AUDIGY SE 7.1 24-bit bulk SB0570VP - 192NIS Compucase HEC 6A21 Black/Blue 400w - 451NIS הרכבה - 135NIS
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לצורך לימוד לשדרג את המחשב שלי כאשר כרגע יש לי מעבד dual core 2.8 אז אני רוצה להחליף מעבד, לוח אם וזיכרון. שקלתי מעבד i3 עם 8 גי'גה זכרון, אני מחפש המלצה תכלס על מעבד ולוח אם והתקציב לשלושת הדברים הוא בערך 1300 שקל...
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב עד 1500 דולר, מוכן לחרוג במקצת. דרישות מינימום- זיכרון פנימי 16 ג׳יגה במהירות 2133. כונן ssd בנפח 128 פלוס כונן טרה במהירות 7200. מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של nvidia. הסתכלתי כבר על הy700 של לנובו ועל omen של hp והיו בהם דברים שאהבתי אבל לא לגמרי. לא יודע אם זה רלוונטי להחלטה אבל במידה ואפל לא היה מגביל אותי מבחינת גיימינג ותוכנה כנראה שהייתי קונה מקבוק פרו. האמינות והחיבור בין תוכנה לחומרה זה משהו שלדעתי אפל מובילה בו בפער. לא מעוניין להתקין ווינדווס על מקבוק, נראה לי מיותר לקנות מקבוק אם אתה יודע שזה מה שתעשה בסופו של דבר. אשמח לכל עזרה, דעה, טיפ, או סתם תגובה עניינית. …
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המעבד הוא PENTIUM D לא יודע בדיוק איזה סוג... תודה
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי ,אני חושב על לקנות בטרייה למחשב הנייד שלי עם סוללה שתחזיק מעמד יותר זמן, אם אפשר שמישהו ישלח לי לינק לסוללה שתשרוד הכי הרבה זמן פועלת למחשב הנייד?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחפש תפריט לתחנת עבודה רצינית וחזקה שיהיה בה מקום ל-6 הרדיסקים רצוי מארז מאוורר טוב ושקט וישהיה בו מספיק מקום לוח אם עם חריץ PCI-X ושני חריצי PCI E X16 זיכרון...עד כמה שיכנס בתקציב לא כולל הרדיסקים וכרטיס מסך ומסך/ציוד הקפי תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-