ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אז הכנתי מפרט שאני רוצה שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 בקלות על הרזלוציה גבוה אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים הסתכלתי בכמה מפרטים פה בפורום ואני חושב שזה פחות או יותר המחשב שאני רוצה הייתי שמח עם תוכלו לכתוב לי מה טוב מה לא טוב מה חסר לי מה לא מתאים וכו' והאם יש דרך להוזיל את כל זה ב 300 שקל נגיד מעבד: Intel Core 2 Duo E8400…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום זקוקה להצעה למפרט למחשב שעיסוקו העיקרי תוכנות שרטוט ותלת מימד(ארכיקאד, רויט,) הדמיה וגרפיקה (3DMAX, פוטושופ), כולל גם שימוש משרדי הורדות מהרשת הכנת מצגות וסרטונים די מורכבים (אבל לא בתוכנות עריכה מקצועיות, מה שיש בווינדוס ובאופיס...) וקצת צפייה בסרטים. כבר יש ברשותי את הציוד ההיקפי, כולל מסך רחב של סמסונג 206BW חדש שהמפרט צריך להתאים לו. נדרש כרטיס רשת הארד דיסק לפחות 500 ג'יגה בסה"כ צורב DVD לפחות 6 חיבורי USB התקציב, עד 4000 קיבלתי מפרט של מחשב שלא מותאם לצרכים שלי בדיוק - אשמח לקבל גם תגובות מה כדאי להחליף במפרט זה כדי שיתאים לי: מחשבBIRO PC INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR מארז מידי טאוור ATX הכולל 2 מאווררים נוספים (ZALMAN?)8 ס"מ + 12 ס"מ ספק כח 600W הכולל מאו…
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי תקציב של של בין 2000 ל2500 .. תיכננתי לקחת מיני נייד של אסוס ואז בדקתי וראיתי שהMSI WIND יותר חזק .. עכשיו בדקתי קצת באתר של אייבורי ומצאתי את הנייד Acer Aspire 5730ZI .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 הוא יותר חזק, יותר גדול ויש לו עוד הרבה יתרונות .. השאלה שלי היא האם הוא אמין ? למישהוא יש ניסיון איתו ספציפית או עם החברה ביכלל ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים שמכיל: מעבד, לוח אם, זכרונות, הארדיסק, צורב, מארז אשמח גם לקבל את הכתובת של האתר שבו בניתם את המפרט תודה!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז איזה מחשב נייד הוא המפלצת של המשחקים? אשמח להצעות, רציתי לדעת איזה עוד אופציות יש חוץ מהניידים של Alienware.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני התעניינתי בזמן האחרון הרבה בתחום במחשבים הניידים וחלטתי שאני כנראה יקנה אחד לעצמי הדרישות שלי הן בערך: סרטים מלאים באיכות HD, משחקים ככל הניתן במסגרת המגבלות של מחשב נייד זאת אומרת רזולוציה הגיונית, שימושים בסיסיים וכמובן עריכת ודיאו ומולטי מדיה. היו לי כמה התלבטויות בהתחלה אבל ידעתי מה אני רוצה והגעתי לזה: ASUS F8VR מחיר 6000 http://www.logooffice.co.il/Shop.asp?CatID=807 ASUS G50 (אחלה כרטיס מסך) מחיר בדולרים 1350 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220403 SONY AW משהו (פה כבר הכרטיס מסך הרבה פחות אבל הארד דיסק מהיר, חוץ מזה צ'יפסט, מעבד וזכרון זהים) מחיר בדולרים 1400 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834117831 מה מב…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בעיקר, אין צורך כרגע בזכרון 4GB, משתמש ב XP בלבד. אם יש הצעות טובות יותר לכרטיס מסך בתוספת של עד 100ש"ח זה בסדר. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 864 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 494 זיכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 145 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 307 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤ 627 מסך : SAMSUNG LCD 19" T190P 2ms DVI WIDE ¤ 886 מארז : JSP-TECH N-880B + EZCOOL 400W PSU ¤ 211 סה"כ 3534¤ הורכב ב IQPC
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לחשוב שלפני הצבא עוד הבנתי בכל העניינים האלו לא רע בכלל, 3 שנים וכבר הכל נשמע סינית... 6 שנים ובכלל זה אמהרית יש לי מחשב די ישן - 4 שנים..... הסתכלתי במפרטים במערכת מפרטים ויש לי כמה שאלות שבטוח יעלו לכם חיוך 1- האם מפרטים מספטמבר עדיין רלוונטיים? אני מסתכל על המפרט עריכה גרפית ב 2500 ש"ח , אני צריך לעבודה על תמונות בפוטושופ, רוצה יעבוד טוב רוצה 8GB זיכרון פנימי... האם המפרט הקיים שם עוד מספק לי את הדרישות והאם הוא תומך ב 8GB? 2- ממה שאני יודע לעבודה גרפית פחות חשוב כרטיס מסך ויותר חשוב זיכרון פנימי ותקשורת מהירה של הרכיבים כגון SATA וכו'? אני עושה סלט? או שזה נכון? על מה כדאי לי להתמקד כדי שהמחשב שלי יריץ לי עריכה גרפית, גלישה ברשת ומוזיקה לדוגמא במקביל הכל... בלי ל…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש. מצאתי מספר מפרטי מחשב, אבקש את המלצתכם שימושים: עבודה משרדית (מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה ישנים בעיקר כמו Age of Empires ו StarCraft). תקציב: עד 2000 ש"ח למחשב בלבד, עד 2500 ש"ח למחשב כולל מסך. ציוד הקפי: אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. מסך: מסך דק בגודל ''19 ומעלה, רק אם נכנס במסגרת התקציב. אני לא מתכנן OC. עדיפות למארז בצבע לבן. עדיפות לחנות שיש לה סניף במרכז הארץ (ראשון לציון, רחובות). 1. מחשב מוכן מבוסס מעבד אינטל Dual Core E2200 כולל מסך 19 Acer X193WBD מחברת IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מחיר 1720 ש"ח אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח לSeagate 500GB SATA II 7200RPM בתוספת 65 ש"ח. ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש ביתי רגיל. גלישה ברשת, מסנג'ר, צפייה בסרטונים אונליין, סרטים, הרצת משחקים מידיי פעם, שמיעת מוזיקה ושיתוף קבצים. העניין הוא שאני ממש לא ממביני העניין בתחום ולכן לא יודע איזה רכיבים אני צריך, בעיקר מעבד. אני כן יודע שאני רוצה מחשב עם לפחות 2G זכרון ולפחות 250 G דיסק קשיח. בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך יחסית , מעל לשעתיים. דרישות נוספות שלי הן מסך 15" לכל הפחות, עכבר שהוא משטח נגיעה ולא כדור אדום באמצע המקלדת,חשוב לי כרטיס מסך טוב, הבנתי שNVADIA הם טובים. הבנתי שDELL הם טובים והייתי שמח לשמוע גם לגביי HP. בנוסף - האם רכישה דרך האינטרנט היא בטוחה או שיש אח"כ בעיות עם אחריות במעבדות יצרן. מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות מידיי ושתוכלו ל…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה(שנה א') אני צריך המלצה למחשב נייד שיעמוד בתקציב 3000(פחות או יותר). המטרה העיקרית של המחשב הוא אינטרנט אופיס MATLAB ועוד תוכנות אלק'/תכנות. אני ממש לא מתכוון לשחק במחשב נייד(בשביל זה יש מחשב נייח). חשוב לי מאוד שירות ואחריות ושהמחשב יחזיק עד סוף התואר לפחות(בערך 3 שנים). חשבתי אולי לקנות Lenovo N500 אבל בפורום לא ממליצים על אייבורי והמתחרים העיקריים שלו הם דגמים של MSI שנמכרים באייבור (EX400,EX620,PR601). כמוכן רציתי לדעת מה אתם אומרים על http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE1c2d. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה: יש לי מחשב פנטיום 4 עם מארז חדש (הספק לא) ודיסק קשיח חדש SATA. המחשב מתחיל לעשות בעיות ואני יושב לשדרג את לוח האם , הספק, מעבד , זיכרון וכרטיס מסך. מה אני יכול להשיג בסכום של עד 1500 ש"ח? התקציב לאשראי. מטרה: עריכת וידאו קלה, צפיה בוידאו וקצת תכנות. לא צריך ציוד הקפי חיצוני (מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים) חשוב לי שקירור המעבד יהיה שקט מאוד (הקירור של המארז מעולה ושקט) אין צורך המערכת הפעלה ולא בהרכבה. תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי כי אני מעוניין ב ulpc, כרגע מסגרת המחיר עוד לא באה בחשבון כי אני רק מנסה להרכיב רשימה של הניידים שעונים לדרישות שלי, ראיתי שיש המון מחשבים כאלה היום ורציתי לדעת מי מהם עומד בקריטריונים שלי, שהם: מסך : 8.9 -10 אינץ. סוללה : 6 תאים(לפחות 3 שעות עבודה עם WIFI דיי אינטנסיבית). זיכרון : 1,024mb לפחות (לציין אם יש אפשרות הרחבה כי אני מעוניין ב .2,048mb) HD : עדיף מעל 80 GB אבל יבואו בחשבון גםssd של 20GB +. תקשורת : חובה WIFI אבל עדיף גם דברים נוספים. בינתיים ראיתי מספר מחשבים ואני לא יודע אם הם עומדים בקריטריונים שלי: MSI WIND ASUS EEE 901 ASUS EEE HD1000 TOSHIBA NB100 ACER ONE HP MINI NOTE LG X110 אם אחד מהמחשבים נה"ל נפסל תחת איזה שהוא קריטריון, ציינו בב…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט מחשב שאני עומד לחבר לטלוויזיה HD Ready . אני צריך את עזרתכם. זה מפרט גיימינג. איזה כרטיס מסך אני צריך ? תקציב, כאמור, 4000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב פשוט וטוב.. שיתאים למחשקים ויפעל על LOW. כמו GTA IV מחשב בלי מסך עכבר מקדלת ורמקולים.. רק מארז שיהיה 2 גיגה זיכרון ומעבד CORE 2 DOU ושיהיה מחנות KSP www.ksp.co.il תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שלא הייתי באזור הזה של הפורום הרבה מאוד זמן אז אני אני לא מתמצא כמו פעם... לסיפור: יש לי מחשב: amd athlon 3500+ 2.2G 1g ddr ATI 1900XT 512MB Sata 2 160G ..... עכשיו אבא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב... היא צרכה מחשב ממש בסיסי (ICQ/OFFICE....) עכשיו השאלה עם מחשב בסביבות ה1500 שקל (גג2K אבל עדיף שלא) יהיה יותר טוב מהמחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך? ככה אני יקח את המחשב החדש ישים לו את ה1900XT ויתן לאחותי את שלי... אם כן אז אני מבקש הצעה למפרט למחשב בסיבות ה1500 כולל: מעבד לוח אם דיסק קשיח כרטיס מסך (הכי זול שאפשר) זיכרון (לפחות 2G אם יש אפשרות אז 4G) מארז ספק כוח (אולי עדיף לשים את הספק כח שלי ותת לאחותי את החדש....) (אין צור…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני כבר שבועיים מנסה לבנות מפרט..בלי ציוד היקפי ובלי מסך..בבקשה תעזרו לי...
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב התקציב הוא עד 1100 דולר הדגש הוא על מסך 13 אינצ' עד 14 אינצ. כמובן מפרט חזק ככל הניתן מיועד לעבודות גרפיות ומשחקים (לא מעוניין במק). מה שכרגע ההתלבטות שלי היא בין Dell - XPS M1330 לבין מספר דגמים של סוני ואיו שאני עדיין לא סגור על הדגם הטוב ביותר (אשמח להמלצות בטווח המחיר) עוד נייד פוטניציאלי הוא Toshiba Satellite U405-S2856 13.3" מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי זו מופיעה מיספר הודעות למטה, אני כותב זאת כדי שלא תבזבזו את זמנכם עלי פעמיים אם הבנתי נכון ( "נהג חדש" בפורום ) אז זו מתכונת שתקל יותר עליכם פשוט כאן הדברים רשומים כתשובות לשאלון המצורף כפי שביקשו מנהלי הפורום שוב המון תודה על התשובות בינתיים , ובאמת כל הכבוד לכם על ההשקעה והעזרה . אני מעט פחות "הדיוט" עכשיו וזו עזרה גדולה מאד ביי ערן מחשב חזק לעבודה מיקצועית בתלת מימד 1. תקציב עד 5000 ש"ח אפשר מזומן 2. עבודה מיקצועית בתוכנות תלת מימד כמו מאיה, מקס, ריינו . כולל רינדורים-נדרשת רמת ביצועים גבוהה ביותר 3. לא נידרש שום ציוד היקפי 4.ניתן לותר על כונן ו-די-וי-די , נלא זקוק לכרטיס קול איכותי 5. אין העדפה 6.אין חשיבות לעיצוב , קירור יהיה חשוב לפי המלצתכם …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני לא כזה גיימר רציני אז אני לא צריך כרטיס מסך חזק מידי לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי ללא OC לא בתכנון של להתקין ויסטה אז נלך על 2 גי'גה זיכרון מארז עדיף שיהיה שקט כזה בסבבה אבל לא צריך להשקיע על זה את רוב הכסף בתקציב (בכל זאת תקציב נמוך) ותאמת שחשבתי על חנות SKYPC ככה זה גם קרוב לבית והכל אז יהיה בסדר... אשמח לתגובות ועזרה
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואתמול הייתי בksp ובקשתי מהמוכר שיעזור לי בקניית מחשב והתקציב שלי הוא 10K והא אמר לי שזה המפרט הכי משתלם והכי מבחנית ביצועים רציתי לדעת האם אפשר לחסוך ולשמור על אותה רמת ביצועים? מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1550 1550 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1200 1200 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 2520 2520 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ …
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2593&CatCode=315 דעתכם? [יש לכם מושג אם יש לו בלות'וס ?] האם יש אלטרנטיבות עדיפות במסגרת אותו מחיר? [עד 3600 פלוס מינוס] יש את הMSI EX620 אבל האחריות ניתנת על ידי איבורי... שימושים ומטרות: -צג 15.4 + - הרצה ועבודה עם פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [שאלה של OFF TOPIC- זה לא משנה איפה אני קונה את המחשב - אפילו באיבורי נכון? העיקר שהאחריות היא ע"י היבואן הרשמי נכון?]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט, בתקציב של 4.5K (עם אפשרות לחריגה), למשחקים חדשים שיעבדו חלק ועל הגדרות הכי גבוהות (עדיף), כגון crysis, אני צריך גם מסך 19-22 אינצ', לא מתוכנן OC, הארד דיסק לא צריך גדול במיוחד ( באיזור ה300 יספיק כי יש לי עוד אחד מהמחשב הקודם), לא חייב להיות שקט במיוחד, לא צריך התאמה בין צבעים, וחשבתי על החנות TMS, אז שתיהיה גם אפשרות להרכבת המחשב במעבדה. חשבתי גם על מעבד שיהיה טוב כמו C2D 8400 כרטיס מסך 4850HD כי ה4870 נראלי יהיה יקר מידי וזיכרון 4G זהו נדמה לי, אם יש לכם הצעות למעבדים אחרים אז גם טוב למרות שאני מעדיף את זה תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר על הנייד הנ"ל, מה דעתכם: GIGABYTE W536M CPU: Core 2 Duo 2.0 GHZ T5800 800MHz FSB Chipset: Intel Crestline GM965+ICH8M Mem: 2GB DDR2 800MHz Up To 4GB GPU: Intel X3100 Monitor: 15.4" HDD: 250GB SATA DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type 2, Headphone output, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB2 Ports, S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card Reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Wireless 54Mbps HD Audio 6 Cell Lithium Battery מחיר 4K ש"ח עגול.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-