עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doker,

בקשר לגרסה עם ה4 גיגה 512 מגה בייט זיכרון האם אפשר לעבוד בXp בלי תקיעות ובלי בעיה באינטרנט ולכתוב כמה מילים בוורד לקרוא אימיילים פשוטים של כמה שורות ולעבוד בתוכנה של לקוחות שעבדה בקלות על ווינדוס 98 וגם רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו למסך רגיל ולהשתמש בקורא כרטיסים כדי להוסיף איזה 4 גיגה. תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by eyalooo,

היי חברים. מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה, קצת עריכת ווידאו ושימוש בכלי ai כמו מידג'רני וכדומה. אשמח להמלצות על מחשב שיעבוד חזק

3. אהלן אני מחפש נטבוק\לפטופ נטו לראיית סרטים\סדרות באיכות HD.. משהו קטן עד 13 אינץ' אפילו 13 זה גדול מידי לא מחפש איכויות של מחשב זה לא מחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית או משהו זה סתם בנוסף רק לסרטים וטיפה אינטרנט פייסבוק וזה.. חשוב רק שיריץ סרטי HD, שיהיה בלוטוס ושיהיה כמובן USB שאני יוכל לחבר את הכונן קשיח ולראות את הסרטים.. אם אפשרי קצת יציאת HDMI זה יהיה מעולה אבל לא מאמין לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא משהו במחיר כזה בכל מקרה התקציב עד 1500 אם יש משהו באמת מומלץ ואמין אין לי בעיה לשלם עד 2000 ש"ח.. המחשב הזה נראה לי דווקא סבבה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7952&CatCode=315 מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  4. היי, מחפש נייד לעבודה בעיקר עם SPSS ו- EXCEL. מתלבט בין 2 דגמים ואשמח להארות והערות 1. https://ksp.co.il/web/item/276935 2. https://ksp.co.il/web/item/299932 הרכישה תתבצע באילת. אם יש דגם אחר באותו סדר גודל מחיר של עד 2500 פחות או יותר אשמח לשמוע. תודה.

5. Started by itai_biren,

אני סטודנט למדעי המחשב וברצוני לקנות לפטופ קל אמין נוח ומספיק חזק לתכנות של אוניברסיטה. חשבתי הרבה על העניין. ואני עומד לפני קניית LENOVO THINKPAD EDGE E320 האם הוא מומלץ? הוא ימלא את הצרכים שלי כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by OhayoNB,

היי, אני מעוניין לדעת כמה אוכל לקבל עבור הכרטיס מסך הזה: [h=3]MSI GeForce GTX 680 Lightning[/h] קיימת עדיין אחריות בארץ. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חדש לגמרי בכל מה שקשור למחשבים ניידים. ראיתי שכיום המחשבים הניידים נמכרים עם לפחות- ליבה כפולה, 1GB זכרון פנימי וכל מה שקשור ליציאות רשת. אני קצת מבולבל מכיוון שיש לא מעט חברות שמציעות מוצרים ורכיבים דומים, אפילו זהים, אבל איזו חברה אמינה ואיזו פחות? היצרניות הידועות לי: DELL LG HP ACER LENOVO GIGABYTE TOSHIBA שלפי מיטב ידיעתי הן המובילות בשוק. המחשב ישמש אותי בעיקר למסמכים, לתוכנות צ'ט כמו ICQ ומסנג'ר ואימיילים בלבד - לצרכים משרדיים. חשוב לי לציין כי במשרד קיים ראוטר אלחוטי, וברצוני להתחבר אל רשת האינטרנט האלחוטית במשרד. אשמח לקבל מפרט שיוכל לענות על הדרישות שלי בהתאם למחיר, מכיוון שראיתי כי מחשבים ניידים מתחילים בסביבות האלף דולר ומעלה. *המפרט צריך לכלול מערכת הפעלה VIS…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by adamsky,

אהלן כולם, אני סטודנט טרי שמחפש מחשב נייד למטרות למידה במקצוע הומאני (ללא Photoshop, MatLab וכדומה). אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים בעבר ואני פתוח לכל כיוון שתתנו. המחשב צריך להיות עמיד לנשיאה בתיק גב, נוח להקלדה ולצפייה, ולהיות חזק מספיק כדי לערוך מסמכים ולהתמודד עם סרטונים על חתולים ביוטיוב. התקציב הוא אמנם 2,500 שקל, אבל הוא גמיש למעלה ולמטה. אין צורך לנצל אותו עד הסוף אם מחשב זול יותר מתאים, ואפשר לחרוג ממנו אם יש צורך במשהו טוב יותר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ModChiP,

היי, אני עוזר לקרוב משפחה לרכוש מחשב למשחקים, הוא הלך לבאג והציעו לו כמה אופציות, המלצתי לו להתייעץ בפורום הזה. זה מה שהציעו לו https://www.bug.co.il/brand/hp/color/mica/silver/metal/victus/tg02/2004nj https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/black/legion/t5/26irb8/90uu00j5ys הצעתי לו לרכוש מחשב בהתאמה אישית ולא מחשב מותג העדפה שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושיהיה בר שדרוג בקלות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, קצת עריכת ווידאו המשחקים שהוא משחק זה- Dead redemption 2 Minecraft call of duty spider man Cyberpunk 2077 forza horizo…

11. כמה הערות: 1. מתי המחיר של המעבד אמור לרדת? 2. האם זה הזכרונות שכדאי ללכת עליהם אם לא מתוכנן OC ורוב הזמן המחשב לא בשימוש למשחקים? 3. אני אנסה לבקש לקבל זיכוי על הספק שמגיע עם המארז. האם אני צריך באמת את ה LIBETRY? 4. הכרטיס מסך נקנה רק בשביל להחליף את הכרטיס הישן שלי במחשב הישן, ואני אעביר את ה 6600GT (שדורג במקום 40-50 בכרטיסי מסך הכי טובים , אני גאה בו!) עד שיתאזנו מחירי ה G8xxx. ואז אני אקנה כרטיס לדעתי מסדרה 86... 5. HD קניתי לא מזמן את ה WD 320G שמסתיים ב YS (זה שעולה 630 ש"ח) ונראה לי שהוא יספיק מה אתם אומרים בכללי? מבחינת תקציב אני גמיש ומבחינת שימושים אז בעיקרון אני רוצה לחזור ל VISTA, תכנות , עיבוד בלאגנים.. ומשחקים... בקרוב יוצא C&C3 וגם SUPREME COMMANDER כ…

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by AvlK,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה בשביל חבר שהוא סטודנט (הנדסאי חשמל) והוא צריך מחשב. * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, אוטקאד (דו מימד). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by WaRez.,

אוקיי אני עומד לקנות מפרט חדש, ביום יומיים הקרובים. בניתי משו ואני מבקש את דעותייכם - http://img338.imageshack.us/img338/2608/memory4sf.jpg המפרט בעיקר למשחקים, ואני מתכוון לעשות לו OC. שאלה - צריך להוסיף קירור בישביל להביא OC טוב ? או שהקירור של המעבד מספיק? התקציב שלי הוא 4500. איך אני יכול לשפר ת'מפרט? תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני זקוק למפרט למחשב,שימושים - אינטרנט ואופיס + מסך LCD וציוד הקפי אלחוטי בקיצור מחשב משרדי.. תקציב - 3,000 ש''ח גג כמו כן אני מבקש לבנות מפרט דרך החברה - IQPC בלבד אם אפשר ... אני מרוצה מהחנות הזאת,אז אבקש איזה מפרט מהחברה הזאת בלבד.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by אבשה,

אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by pentax,

אני קונה מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, תמונות, אופיס ומשחקים) חשבתי על המפרט הזה של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 עם שינוי מארז ל- compucase 6a19 ושינוי מעבד ל- 3600 טיפה יותר זול (לא נראה לי שמרגישים הבדל בינו ובין 3800) השאלה היא האם יש טעם לשדרג את הזיכרון ל- kingston בעלות של 170 ש"ח או להישאר כבר עם ceon שלפי מה שהבנתי לא עושה בעיות?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  17. שלום וברכה, יש לי מחשב שדי הזנחתי אותו בשנה האחרונה, עברתי דירה ועקב ריבוי הלאפטופים אפילו לא הרכבתי אותו. אני שוקל להרכיב אותו אך לפני הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לשדרג בו משהו. אני מצטער מראש, אני לא זוכר הכל. *מעבד: intel core 2 quad q9650 *לוח אם: GigaByte ga-ep35c-ds3d *כ.מסך : 8800GT או 9300GT, לצערי אינני זוכר מערב לזה. את הדברים ה"פשוטים יותר" כגון HD, RAM וכד' אני אשדרג בכל מקרה. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. כרגע המשחק היחידי שאני רוצה שיריץ חלק זה האלף ליף 2 בהגדרות הכי גבוהות.. תודה.. עריכה: ושחכתי, שאני יוכל לקנות בחנות, לא מהאינטרנט, ועדיף כרטיס מסך חזק...

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dekektam,

שלום לכולם אני צריך מפרט ב3K מבוסס אינטל לפיתוח תוכנה וקצת למשחקים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. דרישות: המחשב ישמש סטודנט, העדיפות היא למסך 13-14 אם זה פוגע בתקציב באופן משמעותי אז 15. שימושים רגילים של סטודנט, בנוסף אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים באיכות סבבה, כרטיס מסך חיצוני. CD לא חובה אפילו אפשר לוותר. HD עם נפח של 320GB ומעלה. יש חשיבות לזמן הסוללה, אני יודע שהתקציב מוגבל ויכול להיות שלא ניתן להשיג מחשב כזה עם סוללת 9 תאים מפלצתית, אבל שיהיה מחשב עם זמן פעולה יותר מבסדר. לגבי המימדים, אני חושב שהדרישות למסך ולCD הבהירו שהאידיאל הוא מחשב כמה שיותר קל. תנאי חובה:אחריות של לפחות שנה אחת תקפה בארץ, אם קיים דגם עם 3 שעונה על התנאים מצויין. לפי החישוב שלי כול הקניה תסתכם ב3000 שקל מלמטה, לפי מה שראיתי מחשבים בתקציב הנ"ל בארץ עדיין רחוקים ממחשב ב600$ מארה"ב מבחינת תמור…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב …

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by Pika007,

המחשב לא בשבילי, אלא בשביל ידידה, מטרות לימודים בעיקר (מן הסתם גם סרט פה ושם, שירים ומדיה) רצוי מחשב כמה שיותר קטן, עד 14", רצוי 12". אפשר לחרוג ב 100-200 שקל גג הציעו את הטוב ביותר שלכם

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית למחשב המיועד לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, כתיבה, יכולות גרפיות טובות מספיק כדי להריץ תוכנות עריכה (AVID, AE) וגרפיקה (Photoshop, illuatrstor) ורמה סבירה של גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 14 אינץ', אפשר גם 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף, HDD 7200 או HDDּ+SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * הא…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by amir1990,

שלום אני חדש {מנהלים מצטער אם הכותרת לא טובה} יש לי כרגע מחשב שמפרטו : pentium ® 4 cpu 2.80 GHz 1 GB של ram msi ms - starforce geforce fx 5200 לא משולב כרטיס קול ורשת משובלים 160 GB SATE השאלה שעולה לי בראש אם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מזה ב2000 שקל והאם חשוב CORE 2 DUE אני יודע שזה מוגזם אבל אם אני קונה מחשב אני מצפה שויסטה יפעל כאילו זה XP ושמחקים חדשים יפעלו ולא רק משחקים שיוצאים השנה אלא לעוד שנה שנתיים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.