ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש בפורום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 3400 המחשב הוא למשחקים כבדים. אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך אני רוצה לקנות atp3 זה לא בתוך התקציב כלומר יש לי 410 שח לקנות רמקולים רציתי לדעת אם יש רמקולים יותר טובים בתקציב הזה לשמיעת מוסיקה? מבחינת חלקים אני רוצה שיהיה כרטיס מסך gf6200 gygabite אני משלם במזומון. תודה!
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר סרטים ואינטרנט, מדי פעם שימוש בתוכנות גרפיקה ו3D כולל רינדורים (סולידוורקס, רהינו, פוטושופ) בגלל זה העדיפות ל-i7 * גודל המסך? 15.6 עדיף מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה להשאיר את הVGA לחיבור מקרן כי אני די מיושן * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשב האחרון היה טושיבה והייתי מאוד מרוצה, * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …
-
- 19 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, תכנות, מוזיקה, סרטים וערכת קלונע בייתי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 16 עדיף מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שהיה הכי טוב שאפשר במחיר 3500 שיחזק כמה שיותר מזן לא הכפאת לי לקנות מגופון או משהו אם המחשבים הניידים שם טובים תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סבבה במחשבים אז תעזרו לי פה.... תציעו לי מחשב למשחקים בינוניים,מוזיקה,אינטרנט וכו' אני רוצה חנות באיזור המרכז (אם יש משהו טוב בקרית אונו אני אשמח!) אה וכמו שאמרתי 3500 בלי חריגות!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 962 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מפרט. המחשב ישמש לעבודה בmatlab (סימולציות די כבדות) משחקים (starcraft2, civ5) אבל איכות התמונה לא מאוד חשובה לי. חשבתי על כרטיס מסך ATI HD5670. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים בטלוויזיה ב fullHD מסך 20". אין חשיבות לשקט. 1 מתוך 10 בלי OC הרכבת מחשב בחנות. בלי OS. אין חנות מועדפת. אזור רחובות. חשוב: 4 ג'יגה זיכרון. דגש על מעבד חזק. כנראה שלא ייערכו שינויים במפרט עד שהוא יגיע לשלבי גסיסה מתקדמים. בלי חריגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן לכל מאן דבעי.. אס ככה. ישלי בערך 3500 שקל לשרוף על קניה של מחשב חדש שיחליף את הטרנטה הנוכחית. מצד שני (והנה הטוויסט!) טיפלתי בה לא רע, ככה שאני לא צריך כרטיס רשת, אני לא צריך הארדיסק או סי די רום, אני לא צריך צורב (ומן הסתם גם לא כונן תקליטונים, אבל זה ממילא גרושים), וגם לא מסך. אין לי צורך בכרטיס קול מיוחד. מעבר לזה, אני שלכם. אני זקוק קודם כל למארז חדש, לוח אם, מעבד, מאיץ גרפי, זיכרון, ספק כוח, ולאיש נחמד במעבדה שירכיב הכל ביחד. אין צורך במערכת הפעלה, או בהתקנה נוספת - את זה, בע"ה, אני אדע לעשות לבד. רוב תודות לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי כתבה שהתפרסמה כאן לפני חודש על הוזלת מחירים משמעותית של C2D ברבעון השני של השנה ועל כניסתם של מעבדים נוספים בסידרה שאלתי כזאת האם לקנות מחשב בתקציב הנ"ל - אלא רק לוותר על מעבד ולקחת מעבד יד שניה סלרון, ולחכות לירידת המחירים בעוד חודש חודשיים? לפי הטבלה הזאת http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ - מחירו של E6600 ירד ב 92 דולר.. זאת אומרת כמעט במחיר של E6300 היום... בראל.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב עד 3500 ש"ח כולל מסך דק המחשב ישמש לצפייה בסרטים עבודה משרדית והרדות מהאינטרנט אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים איכותיים, השקט לא משמעותי, לא מעוניין בOC (לא מבין בזה). התקציב הינו עד 3500 ש"ח כולל מסך שאני מעדיף שיהיה 23". 1. תקציב:3500 ש"ח להשתדל לא לחרוג, מקסימום עד 100 ש"ח. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. תוכנות: לא משהו מיוחד שימוש רגיל, WIN7,אופיס. 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 23" 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים,צורב. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM. הנה המפרט שאני בניתי: הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Cooler Master E…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים איכותיים, השקט לא משמעותי, לא מעוניין בOC (לא מבין בזה). התקציב הינו עד 3500 ש"ח כולל מסך שאני מעדיף שיהיה 23". 1. תקציב:3500 ש"ח להשתדל לא לחרוג, מקסימום עד 100 ש"ח. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. תוכנות: לא משהו מיוחד שימוש רגיל, WIN7,אופיס. 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 23" 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים,צורב. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM. תודה לעוזרים נ"ב: עוד דבר שנראה לי חשוב, אני לא חייב לקנות את המחשב בזמן הקרוב אז אם מתוכננת הורדת מחירים אין לי בעייה לחכות.
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט ומשחקים ... אני צריך כרטיס מסך טוב אבל לא להגזים יותר מידי לא יבוצע OC המחשב יהיה מבוסס intel מישהו יכול לעזור בבנית המפרט ??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לדברים פשוטים יותר כמו אינטרנט, מיילים ואופיס אך אחת זמן מה יזדחל לו איזה משחק מחשב או סרט HD או עריכה גרפית/וידאו קלה, כך שרצוי שהמחשב יעמוד בכך, אבל כמובן הוא אינו מיועד לכך בראש ובראשונה. דרישות ספציפיות זה 1TB נפח אחסון ו-4GB של RAM (לדעתי חיוני...). אפשר להתפשר על הדיסק קשיח במידה וזה יתן משהו אחר ששווה את זה. בקשר למסך, חשבתי גם על איזה 22" חביב או משו בסגנון ב-T220 שיש לי, what say you? תודה! ענאן ד.א: תקציב 3.7K ואין צורך בעוד ציוד היקפי מלבד מסך.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אוקיי התקציב שלי עד 3850 ולא יותר, וזה המפרט שהציעו לי, אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים עליו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤339 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב פנימי DVD+\-…
-
- 17 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחשב עד 3K ללא מסך וללא ציוד נלווה לשימוש של אינטרנט, סרטים ומשחקים פה ושם - לא גיימר רציני.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום אני אופק, סטודנט לאנימציה, ואשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב עבור הלימודים שלי. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט לאנימציה, רצוי שיריץ טוב אפטר ותוכנות של אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הכי כבד יהיה עבודה עם תוכנת SolidWorks. ברמת העיקרון, מומלץ לעבוד איתה עם כרטיס מסך יעודי כדוגמת נבידיה קאודרו אבל הם יקרים להחריד. לא מצאתי האם יש העדפה לכרטיס גיימניג של AMD או NVIDIA והאם התוכנה עושה שימוש במעבדי CUDA. מעבר לזה, שימושים של דפדפן וכאלה. מאוד בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל הציוד הבא כבר קיים: כוננים …
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אמא שלי צריכה מחשב לצורכי אדריכלות. היא עובדת בעיקר עם AutoCAD וSketchUp. הבנתי שלצרכים האלה עדיף להשקיע בזכרון ומעבד מאשר כרטיס גרפי. בינתיים הרכיבים שלהבנתי יספיקו הם: i5 2500k 8GB DDR3 אשמח למפרט מלא ללא ציוד היקפי.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חריגה של 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, בעיקר photoshop, indesign, adobe illustrator, בעיקר בשביל ליטוש תמונות ועריכה לא כבדה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב אלו הפרטים הנחוצים: שימושי המחשב: גראפיקה אנימציות ועריכת סרטים,צפייה בסרטים,משחקים בינונים. ציוד היקפי : ללא תקציב: 3K חנות: רצוי מאזור השרון\רשת המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה 32 אינץ לכן צריך שיהיה בלוח אם חיבור HDMI. (יותר נכון רצוי). המפרט שאני הרכבתי: רצוי מעבד ולוח אם חזקים ככל האפשר, שדרוג עתידי של כ.מסך נלקח בחשבון.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לכם, תקציב מקסימלי - 3K. שימושי המחשב - אינטרנט ומשחקים. (מיועד להוריי, כאשר אבי חובב משחקים, אך לא בצורה קיצונית או "כבדה"). ציוד היקפי - אין צורך. רכיבים שאין צורך לכלול - כונן DVD/RW, מארז (CM690). לא מתוכנן OC / אין צורך במערכת הפעלה / רכישה בימים הקרובים - רצוי מחנות באיזור נס ציונה והסביבה (ז"א, רשל"צ / רחובות). אחרי זמן רב מאוד מחוץ לתחום (עד כדי כך ששכחתי את היוזר שלי כאן בפורום ונאלצתי לפתוח חדש), נעזרתי בחברים סביבי (הפעילים בתחום) - וזאת ההצעה שהומלץ לי עליה: מעבד - I3 4130 קירור למעבד - AC Freezer 11 PRO Rev 2 לוח אם - Asus B85M-G זכרונות - G.Skill AGEIS 2X4GB DDR3-1600Mhz ULV כרטיס מסך - AMD Saphhire R7-250 BOOST 2GB DDR3 דיסק קשיח - WD Cabiar Green …
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי, הרכבתי לעצמי את המחשב הבא. אני הולך לשחק איתו, ובנוסף גם לעבוד עליו. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Life Time Warranty 1010 EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 430 DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 300 GIGABYTE 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 975 Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 320 Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty 150 Edimax EW-7108PCG 54Mbps PCMCIA 85 CNPS7500-Cu LED 195 12cm Case Fan 19 Hec Compucase 6C11 Midi Tower No PSU 190 Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) 370 אשמח לשמוע את תגובתכם בכלליות. וספציפי…
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב עוד היום המיועד בעיקר למשחקים כבדים ללא ציוד הקפי. הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך: PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז:צריך את המלצתכם ספק: 500W מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו לשפר או לתקן?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 4000 שח למטרות סרטים ומשחקים כמו NFS ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=17586 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קצת חדש בעסק ניסיתי לבנות מפרט בשביל מחשב לעבודה משרדית ואם אפשר לשחק קצת אז למה לא מארז-זה החלק הבעיתי בשבילי ספק- אותו דבר לוח אם GIGABYTE GA965G-DS4 במחיר 915 מעבד- intel core 2 duo E6600 במחיר 1150 כרטיס מסך- GIGABYTE 8500GT במחיר 640 זכרון- 1X2 גיגה KINGSTON DDR2 במחיר 416 דיסק קשיח- 250GB Western digital sata2 16 MB buffer במחיר 345 צורב DVD- של LG במחיר 148 סט מקלדת ועכבר- MICROSOFT אלחוטי במחיר 152 בעיקרון חסר לי גם מאורר קירור למעבד וניראה לי שזה כבר חורז את התקציב, מה עושים? יש מצב לקצת עזרה? כי ניראה לי שרצויי לשנות פה כמה דברים אבל אני לא יודע מה תודה רבה מראש עמיר
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית היא 1680X1050 אך בעתיד מתוכנן 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-